Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
31/10/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 6465
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία;
Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις» 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Απίστευτο: Δώρο 2 εκατ. ευρώ στα κανάλια, το πρώτο μέτρο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό!
Επιδοτήσεις για αγορά θερμάστρας στα εστιατόρια μέσω ΕΣΠΑ
Βελόπουλος: «Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ήδη βυθίσει το Ορούτς Ρέις» 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι διεργασίες , οι σκοπιμότητες και οι ευθύνες , στο χώρο του Οικονομικού Επι

�������� 
 

Ημερομηνία: 14/8/2013   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Οι διεργασίες , οι σκοπιμότητες και οι ευθήνες , στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος .

Η κινητικότητα που παρατηρείτε στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητήριου μας υποχρεώνει να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας έναντι όλων όσων, που τόσο ξαφνικά, θυμήθηκαν  την ενότητα του κλάδου.

Να επισημάνουμε ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχουμε εκλογές στο ΟΕΕ και για το λόγο αυτό άρχισαν οι εκλογολόγοι την ανάπτυξη των επιχειρημάτων τους.

Συνάδελφοι, η περίοδος που μεσολάβησε από τις τελευταίες εκλογές στο ΟΕΕ μέχρι σήμερα ήταν μια περίοδο απόλυτης κατάρρευσης και απώλειας όλων των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας που  με κόπο και ιδρώτα κατακτήσαμε.

Οι συνάδελφοι του προεδρείου του Ο.Ε.Ε ( ΔΗΚΙΟ , ΠΑΣΚΟ , ΠΟΦΕΕ ) , συχνά πυκνά υπερηφανευόντουσαν  και διατυμπάνιζαν  τις συχνές συναντήσεις τους, τόσο κατά  την  περίοδο  διακυβέρνησης  του ΠΑΣΟΚ –δηλαδή με τον κ. Βενιζέλο και Πλασκοβίτη – όσο και κατά  την περίοδο  της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας  - δηλαδή με τον κ. Στουρνάρα Μαυραγάνη Μηταράκη.

Επανειλημμένα  αναφερόντουσαν στα  άριστα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών, και μας διαβεβαίωναν ότι το Επιμελητήριο και το Οικονομολογικό Επάγγελμα  επιτέλους αναβαθμίζονται.

Δυστυχώς, ούτε οι  αναφορές τους στο Οικονομολογικό Επάγγελμα, ούτε οι δήθεν υποσχέσεις των αποδείχθηκαν  αληθινές. Τίποτε δεν πραγματοποιήθηκε. Τουναντίον όλα χάθηκαν και επήλθε η πλήρης ισοπέδωση.

Οι άριστες σχέσεις και τα χαμογέλα για το προεδρείο του ΟΕΕ ήταν θρήνος και οδυρμός για το επάγγελμα και τους συναδέλφους.

Την τελευταία τριετία τον θώκο του πρόεδρου στο ΟΕΕ τον μοιραστήκαν δυο επίλεκτα κομματικά στελέχη προερχόμενα ο ένας από την  ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ.
Ο συνάδελφος κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Γενικός Γραμματέας  Υπουργείων επί σειρά ετών σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και σημαίνων στέλεχος αυτής ,  και   ο συνάδελφος Κυδωνάκης Γεώργιος, επί σειρά ετών σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών και υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ. Διπλά στην ΔΗΚΙΟ και στο ΠΑΣΚΟ ο συνάδελφος από την ΠΟΦΕΕ γνωστός στέλεχος της ΝΔ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Ν. Κοζάνης).

Ο συνωστισμός στο Προεδρείο του ΟΕΕ όλων αυτών των  επώνυμων κομματικών στελεχών δεν αποσόβησε  την κατάρρευση.

Και για να μην είμαστε ισοπεδωτικοί και μηδενιστές υπήρξαν και κάποιες «θετικές» κατακτήσεις.

Υπήρξε η προνομιακή μεταχείριση των ορκωτών σε βάρος της πλειοψηφίας των  συναδέλφων.

Πως γίνετε, συνάδελφοι,  η κυβέρνηση στο όνομα της   άκρατης απελευθέρωσης να θεωρεί ως βασικό παράγοντα ‘’ ανάπτυξης» την  δημιουργία  μονοπωλιακών καταστάσεων υπέρ των ορκωτών ,  και να ξέχνα στο όνομα πάλι της ίδιας της   απελευθέρωσης τον βασικό μοχλό ανάπτυξης που είναι ο Λογιστής φοροτεχνικός και η κατοχύρωση της επαγγελματικής δραστηριότητας του. Δυσνόητες και ακαταλαβίστικες λογικές.

Πως γίνεται τα στελέχη του προεδρείου του ΟΕΕ,  που  ενώ έχουν την πολιτική δύναμη, δεν απαίτησαν και δεν έβαλαν βέτο στα κόμματα τους ώστε  να σταματήσει η ισοπέδωση ;

 Γνωρίζουμε φυσικά τις απόψεις και τις  σχέσεις των εκπροσώπων των δύο «μεγάλων» παρατάξεων  με τις πολυεθνικές, τις ελεγκτικές εταιρείες   και  με το ΣΟΛ  και δεν μας εκπλήσσει η στάση τους .

Ων «σιγή ιχθύος», γιατί όλο αυτό το διάστημα σιωπούσε κι συνεχίζει να σιωπά  και να ανέχεται την ισοπέδωση του επαγγέλματος; Ίσως επειδή το κόμμα του (ΝΔ) βρίσκεται στην κυβέρνηση ; Αν ναι, τότε λυπούμαστε.

Επειδή κατανοούν τις συνέπειες των κομματικών τους επιλογών ελπίζουν , ότι  το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές του ΟΕΕ είναι αρκετό, ώστε οι συνάδελφοι οικονομολόγοι να ξεχάσουν την ταπείνωση .

Εάν όμως ο χρόνος μέχρι τις εκλογές αποδειχθεί  ανεπαρκής  για να λησμονηθούν όλες οι «δωρεάν παραχωρήσεις» των επαγγελματικών δικαιωμάτων μας, τότε, μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού όλων αυτών από τα δρώμενα  του Επιμελητηρίου, οι ιθύνοντες συνέλαβαν το εναλλακτικό σχέδιο δημιουργίας και συγκρότησης νέας παράταξης με  πρώην στελέχη της ΠΟΦΕΕ πρώην στελέχη της ΕΠΟ – συνδικαλιστικό σχήμα του ΛΑΟΣ – και επώνυμούς ξεχασμένους  συνδικαλιστές από τον χώρο της ΠΑΣΚΟ. 

Κάνεις φυσικά δεν μπορεί, και  σε κανένα να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση του και την κάθοδο του στις εκλογές, όμως επειδή δεν λένε την αλήθεια αναγκαζόμαστε να αναδείξουμε τις προθέσεις τους  γνωρίζοντας στο σύνολο των συναδέλφων οικονομολόγων ότι όλοι αυτοί που πρωτοστατούν  στην δημιουργία του ‘’ νέου ’’ σχήματος ήταν  υποψήφιοι με την ΠΟΦΕΕ , την ΕΠΟ και την ΠΑΣΚΟ. Και όχι μόνο ήταν απλοί υποψήφιοι αλλά και στενοί συνεργάτες και πρωταγωνιστές της  ΔΗΚΙΟ.  Συνεργάτες των Πρόεδρων -  κ. Π. Καλλίρη  και κ. Γ. Κυδωνάκη - και του προεδρείου του ΟΕΕ.

Είναι όλοι αυτοί που είχαν και έχουν   μόνιμο βήμα στις τηλεοράσεις όλη αυτή την περίοδο που κατεδαφιζόταν το Οικονομολογικό Επάγγελμα, και συχνά συμπεριφερόντουσαν  ως  κυβερνητικοί εκπρόσωποι των κκ. Πλασκοβίτη και Μαυραγάνη .

 Είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της παράταξης ΕΠΟ, που στην πρώτη  συνέλευση των αντιπροσώπων στις προηγούμενες εκλογές, πριμοδότησαν την ΔΗΚΙΟ και την ΠΑΣΚΟ. Με τι αντάλλαγμα άραγε ;

Συνάδελφοι του προεδρείου, ως δημοκράτες,   έχετε μεγάλη ευθύνη γιατί  μεταξύ των άλλων εκκολάψατε το αυγό του φιδιού .

Εσείς συνάδελφοι οι άλλοι, που τώρα τελευταία ανακαλύψατε την ενότητα , εσείς που σε κάθε εκλογή αναμέτρηση παρουσιάζεστε και με  άλλο πολιτικό κουστούμι, λάθος πόρτα κτυπήσατε. Όχι μόνο εμείς αλλά το σύνολο του εκλογικού σώματος γνωρίζουν τον  ρόλο σας, γνωρίζουν τις προθέσεις σας, γνωρίζουν πολύ καλά  και τα μέσα που χρησιμοποιείτε. Πρώτιστος όμως εμείς γνωρίζουμε τι ρόλο παίζατε μέχρι σήμερα και δεν θα σας επιτρέψουμε μέσο των συνθημάτων της αναγκαίας ενότητας να διασωθείτε για μια ακόμα φορά. Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με όλους που δεν παραδόθηκαν στις ορέξεις των υπουργών και την πολιτική της ισοπέδωσης. Εμείς θα προχωρήσουμε με όλους που θέλουν ένα ΟΕΕ στην υπηρεσία του επαγγέλματος των συναδέλφων και της κοινωνίας. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την ζωή μας και την θέση μας στην κοινωνία. Δεν μας αρμόζει ένα διαλυμένο ΟΕΕ ούτε ένα επιμελητήριο στην υπηρεσία των ελεγκτικών εταιρειών και των τραπεζών. Εμείς και αν χάσαμε τις μάχες δεν παραδοθήκαμε και θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

Με εκτίμηση

Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Μάρκου Μπότσαρη 34 Α Χανιά ΤΚ 73135

Τηλ :28210-92770 Fax. :28210-99280

6944522935

Email: Alevizakis@akioe.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Οι διεργασίες , οι σκοπιμότητες και οι ευθύνες , στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη , Μέλος της Κ.Δ. του Ο Ε Ε , Εκ/που της Α Κ ΟΙ Ε»  
  log-stat είπε...

Το προεδρείο της συμφοράς. Αφού μας βούλιαξαν ενδιαφέρονται και να συνεχίσουν να διοικούν το ΟΕΕ. Όλοι οι κομματικοί παράγοντες αφού διέλυσαν το επάγγελμα προσπαθούν να διαιωνίσουν την ηγεμονία τους . Αν πιστεύουν ότι είναι βλάκες οι συνάδελφοι και ότι μπορούν να τους εξαπατήσουν ξανά τότε καλά πράττουν . Κάθε πράξη έχει και τα όρια της . Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι οι παρατάξεις ΔΗΚΙΟ , ΠΑΣΚΟ και η ΠΟΦΕΕ σιώπησαν συνηγόρησαν βοήθησαν στην διάλυση του επαγγέλματος. Φτάνει πια καιρός να παρέμβουν αυτοί που ζουν από το επάγγελμα και όχι από την κομματική ιδιότητα η αυτοί που μέσο αυτής κρατιούνται στην αγορά

 
 προσθήκη στις 14/8/2013 5:41:43 πμ 
  atap είπε...

Καλά τα λέτε βρε συνάδελφοι αλλά κάτι πρέπει να κάνετε ποιο συντονισμένα για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς.

 
 προσθήκη στις 14/8/2013 5:53:30 πμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»

 29/10/2020 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους

 6/7/2020 
 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc

 6/7/2020 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!! 
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι 
Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας 
Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης 
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΔΕΛ Α 1127318 ΕΞ 2020 Παροχή διευκρινίσεων αναφορικά με τον έλεγχο εκπρόθεσμων καταστάσεων πελατών– προμηθευτών, ημερολογιακού έτους 2014 και επομένων.
Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον e-ΕΦΚΑ 
Ανοίγει ξανά η πόρτα των 120 δόσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ 
Υποχρεωτική γονική άδεια έξι μηνών σε όλους τους γονείς 
Μετρα στήριξης για τις "Πορτοκαλι" περιοχες 
Ε. 2162 /13-10-2020 Έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 ΚΦΔ. 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα