Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
25/10/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2517
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία;
Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις» 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Επιδοτήσεις για αγορά θερμάστρας στα εστιατόρια μέσω ΕΣΠΑ
Βελόπουλος: «Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ήδη βυθίσει το Ορούτς Ρέις»
Ενθουσιασμένοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Προβληματισμοί επί του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα απο την

�������� 
 

Ημερομηνία: 6/11/2014 3:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 – ΑΘΗΝΑ-10678 –ΤΗΛ. 210 3826627, FAX: 2103826928
Α.Φ.Μ. 999184257 Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών
E-mail :
pooeeelladas@gmail.com
Web site : //www.poo.gr

Αθήνα 05/11/2014
Αρ.πρωτ. εξερχ. 6
Προς
τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη
τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
την Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Αικ. Σαββαϊδου Αριθ. Πρωτ. 0009128/05-11-2014
την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας
την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ
την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ
την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ
την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Βουλευτών


ΘΕΜΑ: « Προβληματισμοί επί του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά
Πρότυπα»

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης του νομοσχεδίου σχετικά με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ( Ε.Λ.Π.), ολόκληρη η λογιστική κοινότητα εξακολουθεί να είναι ανάστατη και έκπληκτη με την προχειρότητα που αντιμετωπίζει η το Υπουργείο Οικονομικών και η διοίκηση τις επιχειρήσεις και κυρίως τους Οικονομολόγους Λογιστές Φοροτεχνικούς , οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να εφαρμόσουν το περιεχόμενο του νομοσχεδίου στην πράξη.
Με το νομοσχέδιο επιχειρείται να δημιουργηθεί σύγχυση στην «αγορά» , γιατί εμπεριέχει διατάξεις για την κατάργηση του ΚΦΑΣ και διατάξεις για την εφαρμογή των Ε.Λ.Π.
Η κατάργηση του ΚΦΑΣ θεωρούμε ότι είναι ένα θετικό βήμα προς την ορθή κατεύθυνση , αρκεί οι κανόνες να είναι ξεκάθαροι και να μην επακολουθήσουν πλήθος διατάξεων και αποφάσεων της διοίκησης όπως αυτές που αναφέρονται στον σημερινό ΚΦΑΣ καθώς και πλήθος άλλων διατάξεων που αναφέρονται στον προηγούμενο ΚΒΣ, γιατί αν ισχύσουν και όλες αυτές οι διατάξεις , επί της ουσίας το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο των διατάξεων που ισχύουν σήμερα..
Θα πρέπει επί της ουσίας να αναφερθεί ξεκάθαρα στο νομοσχέδιο ότι καταργούνται και όλες οι διατάξεις που εκδόθηκαν με βάση τον ΚΦΑΣ και τον ΚΒΣ. Δεν θα πρέπει δηλαδή το 2015 να γίνεται παραπομπή σε υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους που εκδόθηκαν το 1980 και στηρίζονταν προφανώς σε άλλα δεδομένα και να τις επικαλείται η φορολογική διοίκηση!! Πρέπει να τεθούν νέοι κανόνες εξ αρχής.
Η εφαρμογή των Ε.Λ.Π. είναι μια ελληνική πατέντα αμφιβόλου χρησιμότητας.
Η Οδηγία 2013/34/ΕΕ που επικαλείται το Υπουργείο Οικονομικών και η διοίκηση δεν προβλέπει την υποχρεωτική εφαρμογή κανόνων των Δ.Λ.Π. και από τις μη εισηγμένες επιχειρήσεις, ούτε την κατάργηση του Ενιαίου Λογιστικού Σχεδίου και της Ελληνικής Λογιστικής Τυποποίησης.
Επί της ουσίας επιχειρείται να εφαρμοστεί σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις μια παραποιημένη μορφή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (Δ.Λ.Π.) , με παράδοξο , ανορθόδοξο και ανούσιο τρόπο . Οι νέοι αυτοί κανόνες της αγοράς, επιβάλλεται να εφαρμοστούν από όλους τους εμπλεκόμενους , χωρίς να εξετάσουν τις συνέπειες και το κόστος της όλης εφαρμογής των Ε.Λ.Π. Ένα είναι σίγουρο όμως , ότι θα απαιτηθούν πάρα πολλές εργατοώρες για το «στήσιμο» και πάρα πολλές εργατοώρες για την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου.
Η εφαρμογή των Ε.Λ.Π. αφορά πάρα πολλές επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία και προφανώς θα αυξήσει δυσανάλογα και υπέρμετρα το κόστος υποστήριξης , ιδιαίτερα των Α.Ε. , Ε.Π.Ε. και Ι.Κ.Ε. με μικρό τζίρο.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφτούμε τι είναι αυτό το τόσο επείγον που θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα εντός ενός μηνός , δεδομένου ότι έχει παρέλθει ένα ολόκληρο έτος ( Νοέμβριος 2013) από τότε που το προσχέδιο δόθηκε στην δημοσιότητα. Γιατί δεν ψηφίστηκε έγκαιρα ώστε να προετοιμαστούν σε επαρκή χρόνο, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την εφαρμογή των Ε.Λ.Π.;  Σε τι εξυπηρετεί αυτή η βιασύνη;     
  Ένα τέτοιο εγχείρημα που θα θέτει νέους κανόνες στην λειτουργία της «αγοράς» και θα αλλάξει την δομή και την οργάνωση των επιχειρήσεων , θα έπρεπε να προκύψει μέσα από ένα πολύμηνο διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με ουσιαστική παρέμβαση και να μην είναι αναγκασμένοι τα μέλη της επιτροπής να λάβουν αποφάσεις μέσα στα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια που θα έπρεπε να ολοκληρώσει το έργο της η επιτροπή.
Η εφαρμογή στην πράξη των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων , σημαίνει ότι άμεσα , από 01/01/2015 καταργείται ο ΚΦΑΣ και εφαρμόζονται οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Άραγε θα είναι έτοιμη η διοίκηση εντός του Δεκεμβρίου 2014 να εκδώσει όλες τις διευκρινιστικές εγκύκλιους . Τι θα γίνει με τις εγκυκλίους που αναφέρονται στον σημερινό ΚΦΑΣ και με τις εγκυκλίους που αναφέρονται στον προηγούμενο ΚΒΣ? Θα ισχύουν ή όχι. Και αν θα ισχύουν γιατί να αλλάξει ο σημερινός ΚΦΑΣ , για να απλουστεύσει ή για να δυσχεράνει την σημερινή κατάσταση?
Η διοίκηση θα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων για το προσωπικό των Δ.Ο.Υ. , εντος των προσεχών ημερών;     
  Αναρωτήθηκε κανείς, πόσος χρόνος απαιτείται προκειμένου όλοι οι Οικονομολόγοι Λογιστές Φοροτεχνικοί να ολοκληρώσουν μια σειρά από ενημερωτικά σεμινάρια προκειμένου να εφαρμόσουν τις νέες διατάξεις;
   Η εφαρμογή στην πράξη των Ε.Λ.Π. αναγκάζει τις επιχειρήσεις να αλλάξουν άμεσα το υφιστάμενο Ελληνικό Λογιστικό Σχέδιο το οποίο εφαρμόζεται επιτυχώς από το 1981. Παρότι αναφέρεται ότι η εφαρμογή του νέου λογιστικού σχεδίου είναι προαιρετική για το έτος 2015 , στην πράξη όμως θα αναγκαστούν όλες οι επιχειρήσεις να αλλάξουν όλοι την οργάνωση των λογιστηρίων και να εφαρμόσουν τα Ε.Λ.Π. άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση , θα απαιτηθεί πολλαπλάσιος χρόνος για την προσαρμογή κατά την διάρκεια της χρήσης, δεδομένου ότι οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2015 θα πρέπει να συνταθούν σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. και να αντληθούν στοιχεία από τους λογαριασμούς του νέου λογιστικού σχεδίου.
Η αναφερόμενες διατάξεις του νομοσχεδίου , για την επιμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων στην εύλογη αξία , όρος που έχει αντιγραφεί από τα Δ.Λ.Π., θα κλονίσει την αξιοπιστία των στοιχείων της κάθε επιχείρησης και αναρωτούμε σε τι θα εξυπηρετήσουν , όταν τις αποτιμήσεις αυτές δεν τις αποδέχεται ούτε η φορολογική διοίκηση αλλά ούτε και οι τράπεζες.
Είναι γνωστό επίσης ότι όλες αυτές οι μεταβολές στην οργάνωση των λογιστηρίων, σημαίνουν ότι οι εταιρίες μηχανογράφησης θα πρέπει να προσαρμόσουν τα λογισμικά προγράμματα στα νέα δεδομένα . Θα πρέπει να αλλάξουν και όλη την δομή των E.R.P δεδομένου ότι δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν νέοι λογαριασμοί , γιατί όλοι οι κωδικοί είναι καλυμμένοι από το υφιστάμενο λογιστικό σχέδιο και επιπλέον να αποκλείσουν τις προηγούμενες χρήσεις και έτσι να χαθεί η συγκρισιμότητα των οικονομικών στοιχείων της κάθε εταιρίας. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι μπορούν όλες αυτές οι καταστάσεις να συνταχθούν χειρόγραφα!!!.
Θεωρούμε ότι η άμεση και επιτακτική εφαρμογή των Ε.Λ.Π. από 01/01/2015 μόνο προβλήματα και στρεβλώσεις θα επιφέρει στην «αγορά» , παρά θα ωφελήσει τις επιχειρήσεις.
Ζητάμε να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο στην Βουλή προς ψήφιση ,να δοθεί επαρκής χρόνος για ουσιαστική διαβούλευση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σε κάθε περίπτωση να παραταθεί η οποιαδήποτε εφαρμογή του μετά από ένα έτος.
Τέλος θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορεί το υπουργείο οικονομικών και η διοίκηση, κάθε φορά να παραβλέπει τους Οικονομολόγους Λογιστές Φοροτεχνικούς και να δοκιμάζει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής τους , ζητώντας τους να εφαρμόσουν άμεσα διατάξεις που αλλάζουν δομικά την καθημερινότητα στην εργασία τους.


                                              Με Τιμή,

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας
Κούκουνας Κωνσταντίνος                                   Λογοθέτης Δημήτρης

  Σχολιασμός Θέματος «Προβληματισμοί επί του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα απο την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους

 6/7/2020 
 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc

 6/7/2020 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 18/6/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι
Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας 
Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης 
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 
Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον e-ΕΦΚΑ
Ανοίγει ξανά η πόρτα των 120 δόσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ
Υποχρεωτική γονική άδεια έξι μηνών σε όλους τους γονείς
Μετρα στήριξης για τις "Πορτοκαλι" περιοχες
Ε. 2162 /13-10-2020 Έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 ΚΦΔ. 
Κοινή Υπουργική Απόφαση ΓΔΟΥ 233/2020 - ΦΕΚ 4471/Β/11-10-2020 Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της... 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. – ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ του Δημήτρη Γκλεζάκου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα