Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
5/6/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2389
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης 
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Ολάντ: Να γίνουν σεβαστές οι δεσμεύσεις

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/2/2015 9:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ολάντ: Να γίνουν σεβαστές οι δεσμεύσεις

Να γίνουν σεβαστές οι δεσμεύσεις της Ελλάδας ζήτησε πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντησή τους στο Παρίσι, επισημαίνοντας ότι η Γαλλία θα σταθεί αλληλέγγυα και θα βοηθήσει την Ελλάδα στο πλαίσιο της ΕΕ και στις μεταρρυθμίσεις. Η σταθερότητα της ΕΕ απαιτεί την αναγκαία αλλαγή πολιτικής. Χρειάζεται μια νέα συμφωνία για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι η κυβέρνηση καταθέτει συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, μια πρόταση ρεαλιστική για μια βιώσιμη συμφωνία.

Σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ με τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γάλλος Πρόεδρος επαναβεβαίωσε τη θέληση της Γαλλίας να συνδράμει την νέα ελληνική κυβέρνηση ώστε να «βρεθεί μια σταθερή και μακροπρόθεσμη λύση».

Ο δε Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε «τη χρησιμότητα της Γαλλίας ως εγγυήτριας δύναμης στην Ενωμένη Ευρώπη και πρωταγωνίστρια στην κοινή προσπάθεια για την πολιτική αλλαγή».

Ο Πρόεδρος Φρανουά Ολάντ ανέμενε τον Αλέξη Τσίπρα και τον υποδέχθηκε στις σκάλες της εισόδου του Προεδρικού Μεγάρου.

Η συνάντηση ξεπέρασε την προβλεπόμενη μια ώρα και έφθασε κοντά στο δίωρο.

Ακολούθησαν κοινές δηλώσεις προς τον τύπο χωρίς όμως υπάρξουν ερωτήσεις.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι ευρίσκεται στη χώρα του Διαφωτισμού, αυτήν την εποχή που στην Ευρώπη, ο οικονομικός παραλογισμός έχει επιβληθεί στον ορθό λόγο και που η κοινή λογική έχει παραχωρήσει τη θέση της στην ιδεοληψία.

Η Γαλλία και η Γαλλική Δημοκρατία, πρόσθεσε, αποτελούν παράγοντα σταθεροποίησης στην ΕΕ κι αυτή η σταθερότητα προϋποθέτει σήμερα την αναγκαία αλλαγή πολιτικής, την οριστική και αποφασιστική στροφή προς την ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε σήμερα μια νέα συμφωνία για την Ευρώπη, μια νέα συμφωνία για την επιστροφή στην ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, είπε.

Σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη Γαλλία ξανά μπροστά, ως εγγυητή της Ενωμένης Ευρώπης, δηλαδή ως πρωταγωνιστή στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή πολιτικής, υπογράμμισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε στη συνέχεια ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι απειλή για την Ευρώπη, η δε πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα είναι μια ευκαιρία που όλοι στην Ευρώπη θα πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Τόνισε ότι η Ευρώπη είναι «το κοινό μας σπίτι», για το οποίο οφείλουμε να εργασθούμε, σεβόμενοι τους κανόνες που διέπουν τη συγκατοίκησή μας στην Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα και σεβόμενοι την ισοτιμία των κρατών - μελών. Διότι στην ΕΕ και την Ευρωζώνη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι σκληρά για το κοινό μας ευρωπαϊκό μέλλον, τόνισε.

Αναφερόμενος στις επαφές που είχε χθες και σήμερα με τους ηγέτες της ΕΕ και τους αξιωματούχους των ευρωπαϊκών θεσμών, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι κατέθεσε «μια ρεαλιστική πρόταση, που μπορεί να οδηγήσει σε ένα κοινώς αποδεκτό βιώσιμο αποτέλεσμα. Σε μία συμφωνία που θα μπορέσει να δώσει τον απαραίτητο χρόνο και ανάσα στην Ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, που κανείς δεν μας υποχρεώνει γι αυτές, αλλά από μόνοι μας πρέπει να τις προχωρήσουμε για να κάνουμε το κράτος μας αξιόπιστο, τη δημόσια διοίκηση αποτελεσματική και για να επαναφέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη».

Ακόμη ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ελληνικός λαός υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια, έκανε πολλές θυσίες, αλλά κάποιοι δεν πλήρωσαν το μερτικό τους. Πρέπει επομένως να εργασθούμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή και να τελειώνουμε με το πελατειακό κράτος που δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, είπε.

Σχετικά με το χρέος δήλωσε ότι κατέθεσε προτάσεις «ρεαλιστικές ώστε να γίνει βιώσιμο».

Υπογράμμισε ότι δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά είναι ευρωπαϊκό θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί και να παρθούν από κοινού αποφάσεις για το κοινό μέλλον και για να φύγουμε από την αυτοτροφοδοτούμενη κρίση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκλεισε λέγοντας ότι είναι βέβαιος ότι «έχει βρει ευήκοα ώτα» στις προτάσεις που έχει καταθέσει και ότι θα υπάρξει συνεργασία, ώστε ξεπερνώντας την κρίση στην Ελλάδα να ξεπεράσει και η Ευρώπη στο σύνολό της την κρίση.

Ο Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό και ευχήθηκε να υπάρξουν και πολλές άλλες στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον Γάλλο πρόεδρο, τα νέα δεδομένα στην Ευρώπη με τις νέες αποφάσεις για περισσότερη ελαστικότητα, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Γιούνκερ για τις επενδύσεις, δημιουργούν ένα πρόσφορο κλίμα για μια μακροπρόθεσμη ουσιαστική λύση στην Ελλάδα, ύστερα από τέσσερα χρόνια λιτότητας.

Παρ' όλα αυτά είναι απαραίτητο να τηρηθούν κάποιες αρχές που για τον Φρανσουά Ολάντ συνοψίζονται ως εξής:

Στην εσωτερική αλληλεγγύη των χωρών της ΕΕ, στην υπευθυνότητα για την εξασφάλιση της σταθερότητας στο κοινό νόμισμα που είναι το ευρώ, στον σεβασμό της δυνατής εντολής του ελληνικού λαού, αλλά και στον σεβασμό των δεσμεύσεων της χώρας για το θέμα του χρέους.

«Για κανέναν λαό δεν είναι υποφερτή η λιτότητα ως μόνη προοπτική» υπογράμμισε ο κ. Ολάντ επισημαίνοντας πως για την εξασφάλιση της επιτυχίας στην όλη προσπάθεια, «χρειάζεται μέθοδος και στόχος».

Ως μέθοδος, θα πρέπει να ακολουθηθεί ένας ενισχυμένος αλλά και ειλικρινής διάλογος, με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Ως στόχος θα πρέπει να είναι η κατάληξη σε μια συμφωνία που θα καθορίσει το οικονομικό πλαίσιο ενός νέου συμβολαίου, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο Φρανσουά Ολάντ αναφέρθηκε στη συνέχεια στις διμερείς γαλλο-ελληνικές σχέσεις τις οποίες χαρακτήρισε ως «σχέσεις εμπιστοσύνης».

Επανέλαβε την υπόσχεση που ήδη είχε κάνει ο Μισέλ Σαπέν την Κυριακή για συνεργασία στον τομέα της φορολογίας, προτείνοντας τις ειδικές γαλλικές φοροτεχνικές υπηρεσίες στη διάθεση της Ελλάδας.

Δήλωσε επίσης ότι ενθαρρύνει τις γαλλικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα, αξιοποιώντας και τις δυνατότητες του προγράμματος Γιούνκερ.

Ο πολιτισμός, η έρευνα και η συνεργασία στον τομέα των πανεπιστημίων, είναι μια άλλη άποψη των ισχυρών δεσμών της γάλλο-ελληνικής φιλίας, στους οποίους αναφέρθηκε ο Ολάντ, ευχόμενος την ενίσχυσή τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του προεδρικού περιβάλλοντος μετά το πέρας των δηλώσεων, ο Γάλλος πρόεδρος υπήρξε πράγματι ευχαριστημένος από την συνάντηση και τη στάση του κ. Τσίπρα «ο οποίος δείχνει θέληση να μιλήσει ως ίσος προς ίσους, αλλά και με διάθεση να μην προκαλέσει ρήξεις».

Εξηγούν ότι η ατμόσφαιρα ήταν «εξαιρετικά φιλική» ο δε πρώτος αυτός διάλογος έγινε σε «ήπιους τόνους».

Αναγνωρίζουν παράλληλα ότι πράγματι, ο Φρανσουά Ολάντ θέλει να επωφεληθεί από τη συνεργασία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση «προκειμένου να προωθήσει στην Ευρώπη τις απόψεις του για την ανάπτυξη».

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν στη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων, Νίκος Χουντής.

Πριν φύγει για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός είχε μια σύντομη συνάντηση με τη δήμαρχο Παρισίων Αν Ινταλγκό.

www.ethnos.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Ολάντ: Να γίνουν σεβαστές οι δεσμεύσεις»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Έγγραφα του FBI στην Προανακριτική που καίνε Ράικου – Αγγελή

 4/6/2020 
 

Έκθεση της ΕΕ για την διαφθορά – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα

 4/6/2020 
 

Βρετανία : Στις σκέψεις της κυβέρνησης οι αερογέφυρες με ορισμένες χώρες για να παρακαμφθεί η καραντίνα

 2/6/2020 
 

ΜέΡΑ25: 6 προτάσεις για την προστασία των πολιτών

 2/6/2020 
 

«Βουλιάζουν» οι προσδοκίες για την οικονομία

 2/6/2020 
 

Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ : Από 15/6 έως και 15/10 η επιδότηση εργασίας

 1/6/2020 
 

NEXT GENERATION EU: Πού θα βρει η κομισιόν τα λεφτά;

 1/6/2020 
 

Κρητικοί οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πόλης

 29/5/2020 
 

Η τελευταία λειτουργία στην Αγιά Σοφιά μετά την Άλωση

 29/5/2020 
 

Πως βγήκε το Τρίτη και 13 ;

 29/5/2020 
 

Σχέδιο Μάρσαλ: Η «σωτηρία» που… σκοτώνει!

 28/5/2020 
 

Είναι πολλά τα λεφτά, Κυριάκο...

 28/5/2020 
 

Η "μάχη" για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Πού βρισκόμαστε

 27/5/2020 
 

Βαρουφάκης: Ο πρωθυπουργός αποτυγχάνει να προβλέψει το παρελθόν

 27/5/2020 
 

Αλ Καπόνε: Η "γνωριμία" με το έγκλημα και η σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου

 26/5/2020 
 

Πώς η Ευρώπη μπορεί να σώσει την παρτίδα για την Ελλάδα

 26/5/2020 
 

Προειδοποίηση από επιστήμονες: Δέκα λόγοι που τα «διαβατήρια ανοσίας» είναι κακή ιδέα

 25/5/2020 
 

«Ψίχουλα» για τον τουρισμό

 25/5/2020 
 

Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα αλλάξει τον ζωτικό ρόλο των τροπικών δασών

 22/5/2020 
 

Γιατί ο Ερντογάν κλιμακώνει – Θα επιχειρήσει επεκτατικό τετελεσμένο;

 21/5/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
«Kατακτήστε» τη νέα πάγια ρύθμιση με τις 24 έως 48 δόσεις
Αυτά είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία - Οδηγίες του υπουργείου
ΕΡΓΑΝΗ: Παράταση προθεσμιών υποβολής Υ/Δ δικαιούχων ειδικών κατηγοριών
Τι ισχύει για τους κανόνες σώρευσης για τα μέτρα στήριξης στο πλαίσιο των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων του Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα