Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
27/5/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 1274
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Λαμπεντούζα το Αιγαίο

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/4/2015 9:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Λαμπεντούζα το Αιγαίο.

Οι κυβερνητικές προθέσεις, το μοντέλο του φράχτη, το ευρωπαϊκό πλαίσιο και οι άδειες εργασίας σε ομάδες μεταναστών.
Στο Αιγαίο η Ελλάδα αναστενάζει. Παρατηρείται τεράστια αύξηση μεικτών - πρόσφυγες κυρίως και οικονομικοί μετανάστες - μεταναστευτικών ροών, ενώ και ο καιρός επιτρέπει την ένταση του φαινομένου. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι παράνομα εισερχόμενοι είναι πρόσφυγες από τη Συρία. Κυβερνητικοί παράγοντες προτάσσουν την καταγραφή τους και τις δυνατότητες παροχής ταξιδιωτικών εγγράφων. Παράλληλα διερευνούν εναλλακτικές λύσεις για όσους μένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα αναμένεται σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργική απόφαση ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε ορισμένες ομάδες μεταναστών που δεν υπάρχει η δυνατότητα απέλασής τους να εξασφαλίζουν άδεια εργασίας. Και αυτό ώστε να μη γίνονται έρμαια εκμετάλλευσης επιτηδείων.

Ανορθολογισμός, κυνισμός ή «μπαλώματα» κυριαρχούν πάντως διαχρονικά σε όποια «λύση» προτείνεται κάθε φορά που παρατηρείται έξαρση του φαινομένου. Σαν ευχολόγιο ακούγεται σήμερα, αν και φορτισμένο από το ιδεολογικό στίγμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το μοτίβο της διακήρυξης της νέας πολιτικής ηγεσίας ότι και προστασία των μεταναστών / προσφύγων θα υπάρχει και ενίσχυση της ασφαλείας για τον εντόπιο πληθυσμό.

Και με τις καλύτερες των προθέσεων, τα πράγματα είναι δύσκολα, όσο ακόμη και τα «μπαλώματα» δένονται με το σύστημα του Δουβλίνου ΙΙ και του Κανονισμού του Δουβλίνου ΙΙΙ της ΕΕ - πόσω μάλλον όταν παραμένει αλώβητη η ρίζα του προβλήματος με τις εστίες σύρραξης και την ανέχεια. Το μόνο που τρέφεται είναι ο ρατσισμός και η διαιώνιση της κατασταλτικής λογικής κατά του «άλλου».

Η μεταναστευτική πολιτική της νέας συγκυβέρνησης, στην ασάφεια ακόμη των στόχων της, μοιάζει να επιχειρεί να σώσει κάτι από την αξιοπρέπεια των προθέσεών της, από την αξιοπιστία των εξαγγελιών της υπέρ των δικαιωμάτων και των διακηρύξεών της υπέρ των αδυνάτων. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται όλα.

Φράχτης και βίος αβίωτος
Πριν από δύο χρόνια στήθηκε ο φράχτης στον Εβρο, που κόστισε 3 εκατ. ευρώ. Το σκεπτικό ήταν να αναχαιτιστεί ο αριθμός μεταναστών χωρίς χαρτιά που εισέρχονται στη χώρα. Ο στόχος δεν επετεύχθη, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη. Και αυτό διότι, όπως εξηγούν, κανένας φράχτης δεν σταματά τις μεταναστευτικές ροές αλλά απλώς αλλάζει το σημείο εισόδου, όπως δείχνει η διαμορφωθείσα κατάσταση. Φρένο στα χερσαία σύνορα, αύξηση στην είσοδο από τη θάλασσα. Εκτός του φράχτη, η τακτική που ακολουθήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση στηρίχθηκε στην κράτηση. Ηθελε να δοθεί το μήνυμα προς τις χώρες προέλευσης μεταναστών και προσφύγων ότι δεν είναι καλή επιλογή η είσοδος σε μια χώρα που δεν εξασφαλίζει καλές συνθήκες για μετανάστες χωρίς χαρτιά. Οι κρατούμενοι στα κέντρα κράτησης ανά τη χώρα έφταναν τις 3.500, την ώρα που οι πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις μιλούν για 300.000-400.000 μετανάστες χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα. Επομένως, κατά τους κυβερνητικούς παράγοντες, απέτυχε ο στόχος για τον οποίο έγινε αβίωτος ο βίος των παράνομα εισερχομένων: τα κέντρα κράτησης-μπουντρούμια δεν απέτρεψαν την είσοδο μεταναστών.

Ευρωπαϊκός επιμερισμός
Η κυβέρνηση διακηρύσσει ότι τάσσεται υπέρ μιας ευρωπαϊκής πολιτικής μετανάστευσης και ασύλου που θα βασίζεται στον σεβασμό των δικαιωμάτων του ανθρώπου αλλά και στην ανάληψη και στον επιμερισμό της ευθύνης από όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ενωσης με ενεργοποίηση άμεσων μέτρων αλληλεγγύης στις χώρες υποδοχής όπως η Ελλάδα. Από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση και τώρα αυτή δοκιμάζεται από την πραγματικότητα. Θέλει χρόνο για να αποδώσει η υλοποίηση μέτρων όπως η δημιουργία ανοιχτών δομών φιλοξενίας, οι διάφορες μορφές εναλλακτικής κράτησης, η ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου και των δομών υποδοχής, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες μεταναστών και προσφύγων. Οι εισηγήσεις που γίνονται προς την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου στηρίζονται σε δύο άξονες όσον αφορά το γενικό πλαίσιο δράσης και παρεμβάσεων: καταγραφή των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών και συνέχιση της πολιτικής των επιστροφών, οικειοθελών και μη, με την τήρηση των νόμων.

«Fast track» διαδικασίες
Σχετικά με την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος έχει διαπιστωθεί σαφώς ότι το μείζον πρόβλημα αφορά την είσοδο κυρίως από τη Συρία και φαίνεται να κερδίζει έδαφος μια λύση ως πιο πολυδιάστατα αποτελεσματική. Οι αρμόδιοι προσανατολίζονται στο να γίνει μια γρήγορη καταγραφή των παράνομα εισερχομένων Σύρων προκειμένου να υπάρξει με «fast track» διαδικασία διέξοδος με συγκεκριμένες επιλογές.

Προτείνονται ταχείες ενέργειες για απονομή ασύλου στους πρόσφυγες και για παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων και διευκολύνσεων ώστε να μπορούν να επιλέξουν, εφόσον το θέλουν, να φύγουν από τη χώρα. Αν δεν γίνει αυτό, σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες που ασχολούνται με ζητήματα μετανάστευσης, τότε και η ξενοφοβία θα ενισχυθεί και το πρόβλημα θα ενταθεί.

Παράλληλα το επιτελείο της κυρίας Χριστοδουλοπούλου κινείται σε μια «γραμμή» που θέλει να συγκεράσει και τη συμμόρφωση της Ελλάδας στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις συνθήκες της ΕΕ (Σένγκεν, Κανονισμοί Δουβλίνο ΙΙΙ και EURODAC) και την κατανομή των μεταναστών στα κράτη της ΕΕ ως αναγκαία στο πλαίσιο της αρχής της αλληλεγγύης. Ετσι η ελληνική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει την καταγραφή ώστε έχοντας συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς να ζητήσει σε επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης τη διαδικασία για να επιμερισθεί ο αριθμός των μεταναστών ανά κράτος-μέλος και να υπάρξει «αποσυμφόρηση».

Σε αυτή την κατεύθυνση και με στόχο να αποτελέσουν «ντοκουμέντο» για να χρησιμοποιηθεί στις συζητήσεις με την ΕΕ για το Μεταναστευτικό αρχίζει να υλοποιείται η προσπάθεια για την κατά το δυνατόν συνολική καταγραφή των μεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα χωρίς νομιμοποιητικά χαρτιά και τη συγκέντρωση στοιχείων με φερέγγυο τρόπο.

Πέρα από το ζήτημα των Σύρων, διερευνώνται από την κυβέρνηση και παρεμβάσεις για την καλύτερη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν το κύμα των μεταναστών χωρίς χαρτιά αλλά δεν δύναται η Πολιτεία να τους απελάσει για διάφορους λόγους. Εξετάζονται συν τοις άλλοις εναλλακτικές μορφές κράτησης με περιοριστικά μέτρα (υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας, δήλωση του τόπου κατοικίας κ.ά.) αλλά και ρυθμίσεις ώστε να διαβιούν υπό καλύτερες συνθήκες.Σε απόγνωση κάτοικοι και Αρχές
«Είμαστε αντιμέτωποι με ένα ανθρώπινο ποτάμι»

Εκπρόσωποι των λιμενικών κάνουν πλέον λόγο για «ένα ανθρώπινο ποτάμι. Εχουμε πενταπλασιασμό και όχι απλά μια μικρή αύξηση». Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις στις ακτές της Τουρκίας βρίσκονται σε αναμονή περίπου 2.000.000 πρόσφυγες. Τον κώδωνα του κινδύνου άλλωστε έκρουσε πρόσφατα η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου με επιστολή προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος.

Σε αυτήν επισημαίνει ότι «τον Φεβρουάριο 2015 στη Λέσβο καταγράφηκαν 1.041 άτομα όταν τον περσινό Φεβρουάριο είχαν καταγραφεί 250, ενώ τον Μάρτιο του 2014 κατεγράφησαν 650 και φέτος ως τις 30 Μαρτίου έχουν καταγραφεί ήδη πάνω από 3.000!».

Ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού σημείωσε μιλώντας στο «Βήμα» ότι «το φαινόμενο έχει λάβει τραγικές διαστάσεις.
Μάλιστα από την 1η Ιανουαρίου είχαμε 4.300 παραπάνω συλλήψεις μεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από τις αντίστοιχες που κατεγράφησαν στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας και όπως φαίνεται η κατάσταση σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια έχει αντιστραφεί».

Και οι τοπικές κοινωνίες ασφυκτιούν πλέον καθώς λείπουν οι απαιτούμενες δομές αλλά και το προσωπικό στα μικρά νησιά. Η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου επισήμανε ότι η μαζική είσοδος των μεταναστών είναι ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο έχει οξυνθεί και ζήτησε άμεσα μέτρα προκειμένου τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να μη μετατραπούν σε Λαπεντούζα.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αυξημένη κίνηση σε διάφορα νησιά όπως στη Λέρο και τη Σύμη, ενώ υπογράμμισε και αυτός ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για τη διαχείριση των μεταναστών, μιλώντας παράλληλα για υποστελεχωμένες αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Λιμενικού.

Στάθηκε στην ανθρωπιστική πλευρά λέγοντας πως πολλοί κάτοικοι των νησιών βοηθούν όπως μπορούν τους μετανάστες, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό.

www.tovima.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Λαμπεντούζα το Αιγαίο»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Αλ Καπόνε: Η "γνωριμία" με το έγκλημα και η σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου

 26/5/2020 
 

Πώς η Ευρώπη μπορεί να σώσει την παρτίδα για την Ελλάδα

 26/5/2020 
 

Προειδοποίηση από επιστήμονες: Δέκα λόγοι που τα «διαβατήρια ανοσίας» είναι κακή ιδέα

 25/5/2020 
 

«Ψίχουλα» για τον τουρισμό

 25/5/2020 
 

Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα αλλάξει τον ζωτικό ρόλο των τροπικών δασών

 22/5/2020 
 

Γιατί ο Ερντογάν κλιμακώνει – Θα επιχειρήσει επεκτατικό τετελεσμένο;

 21/5/2020 
 

Ολο το σχέδιο για την επιδότηση δόσης στα δάνεια πρώτης κατοικίας

 21/5/2020 
 

Ισολογισμοί Νέας Δημοκρατίας

 20/5/2020 
 

«Προσοχή, εγκυμονεί... λιτότητα το χρέος»

 20/5/2020 
 

Αποδεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία 1 δισ. ευρώ που έχουν δεσμευτεί ως εγκληματικά προϊόντα

 19/5/2020 
 

Ν26: Οι Έλληνες ο πιο οικονομικά αγχωμένος λαός στην Ευρώπη

 19/5/2020 
 

Πολύ αρνητική εξέλιξη: Οι φιλότουρκοι της Τρίπολης κατέλαβαν στρατηγική βάση του Χ.Χαφτάρ - Ελέγχουν την δυτική Λιβύη!

 19/5/2020 
 

Οκτώ Ελληνες που αφορίστηκαν

 18/5/2020 
 

Έρευνα: Όσο αυξάνει το ΑΕΠ μιας χώρας, τόσο αυξάνει και η παχυσαρκία της

 18/5/2020 
 

Τουρισμός: Ποιες αγορές «κάηκαν», πού υπάρχουν ελπίδες

 18/5/2020 
 

Γερμανοί Γάλλοι και Ιταλοί βιομήχανοι ζητούν περισσότερη αλληλεγγύη από την Ε.Ε.

 15/5/2020 
 

Πώς θα ταξιδεύουμε στην Ευρώπη την εποχή του κορονοϊού; – Γενικές οδηγίες

 15/5/2020 
 

Κομισιόν: Πώς θα σωθεί ο τουρισμός και το φετινό καλοκαίρι

 14/5/2020 
 

Politico: Η πρόταση της Ελλάδας για τον τουρισμό

 13/5/2020 
 

Ελεύθερη μετακίνηση σε ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη από 18 Μαΐου

 12/5/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 
Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη  
A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Οι πέντε επιλογές για να βρουν ρευστότητα οι εταιρείες
Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης: Τι ισχύει για τουρισμό, ΦΠΑ και επιδόματα
Όλα τα μυστικά για το νέο πρόγραμμα επιδότησης απώλειας μισθών - Παραδείγματα
Νέα διαδικασία επιστροφής Φόρου Προστιθεμένης Αξίας με την A. 1104 /06-05-2020
Ποια μέτρα έρχονται τώρα στις εργασιακές σχέσεις
Τι ισχύει για την αποζημίωση ειδικού σκοπού τον Μάιο

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. - ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑI ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Δημήτρη Γκλεζάκου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα