Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7943
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 
Ο Άδωνις έγινε νονός εν μέσω πανδημίας με ειδική άδεια... που κανένας δεν έχει ξανά ακούσει! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τσίπρας: Αναστολή του ΦΠΑ στα ιδιωτικά για εξεύρεση ισοδύναμων

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/10/2015 9:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Τσίπρας: Αναστολή του ΦΠΑ στα ιδιωτικά για εξεύρεση ισοδύναμων

Στην αναστολή του μέτρου της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, τουλάχιστον μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού, στα μέσα Νοεμβρίου, ώστε στο μεσοδιάστημα να βρεθούν ισοδύναμα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Παράλληλα τόνισε η κυβέρνησή του θα προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή στην πρώτη αξιολόγηση, ώστε να δρομολογηθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η συμφωνία για το χρέος. Αν αυτά προχωρήσουν ομαλά, το πρώτο εξάμηνο του 2016 θα είναι εκείνο της επιστροφής της χώρας στην ανάπτυξη, όπως εκτίμησε.

Προανήγγειλε επίσης ότι άμεσα θα ανοίξει μεγάλος κοινωνικός και πολιτικός διάλογος για την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική. «Αυτή ίσως θα είναι και η σημαντικότερη παρακαταθήκη αυτής της κυβέρνησης», τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι η κυβέρνησή του αναλαμβάνει εκ νέου με στόχο να ξεπεράσει τις δυσκολίες και στο τέλος της τετραετίας να έχει θέσει τις προϋποθέσεις για τη «νέα Ελλάδα», όπως είπε, χωρίς μνημόνια, χωρίς επιτροπεία των δανειστών, με ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.

«Αυτή η Βουλή θα μας βγάλει από την κρίση»

Ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι αυτό είναι ένα εφικτό όραμα, σε αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο. «Αυτή η Βουλή θα εξασφαλίσει την έξοδο τη χώρας από την κρίση» δήλωσε.

Ο δρόμος αυτός -όπως πρόσθεσε- δεν θα είναι εύκολος. «Θα είναι μία δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα πολιτική περίοδος, γεμάτη προκλήσεις», όπως είπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι η εντολή της 20ής Σεπτεμβρίου ήταν «εντολή σταθερότητας, εντολή τετραετίας», συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνησή του έχει ξεκάθαρη εντολή, πέρα της εφαρμογής των συμφωνηθέντων, να ξεκινήσει «μία μεγάλη πέρα τομών και μεταρρυθμίσεων» και να αποκαταστήσει αδικίες.

Αντιπολίτευση, πρόσθεσε, θα είναι το ολιγαρχικό καθεστώς, οι δυνάμεις του παλιού που ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας. «Θα συγκρουστούμε» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η σταθερότητα πρέπει να αξιοποιηθεί για να προχωρήσουν οι αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθά, όπως είπε, το ότι η νέα συμφωνία «εξασφαλίζει δημοσιονομικό χώρο τουλάχιστον 20 δισ. ευρώ» για τη χρησιμοποίηση πόρων για την ανάπτυξη.

«Αναγκαία αλλά όχι και ικανή συνθήκη η συμφωνία»

Μίλησε ακόμα για ένα νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο, με ενίσχυση της εργασίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας και αλλαγή της δημόσιας διοίκησης. «Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον. Είναι ένα δρόμος εφικτός όχι όμως και ευκολοδιάβατος», είπε.

Όπως τόνισε, για να γίνουν τα πρώτα βήματα, πρέπει να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη στη δημόσια οικονομία. «Η υλοποίηση της συμφωνίας είναι αναγκαία συνθήκη, αλλά όχι και ικανή» προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε.

«Θα περάσουμε χωρίς χρονοτριβή στην πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος, παρά το γεγονός ότι αυτό περιλαμβάνει δύσκολα έως και, ας μην το κρύψουμε, επιβαρυντικά μέτρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Η επιτυχής έκβαση για χρέος και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών είναι ίσως ο πιο κρίσιμος κάβος για την αρχή της ανάκαμψης, τόνισε και εκτίμησε ότι στο βαθμό που υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, το α’ εξάμηνο του 2016 θα είναι εκείνο της επιστροφής στην ανάπτυξη.

Τα μεγάλα ζητήματα και οι τέσσερις μάχες

Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός είπε ότι το πρώτο μεγάλο ζήτημα είναι ηαναδιάρθρωση του χρέους με την ελληνική πλευρά να επιθυμεί επιμήκυνση πληρωμών, ρήτρα ανάπτυξης και μακρά περίοδο χάριτος, ώστε να στηριχθεί η ανάπτυξη.

Το δεύτερο ζήτημα είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. «Ίσως και να είναι η τελευταία ευκαιρία για τη σωτηρία των τραπεζών, καθώς οι προηγούμενες ανακεφαλαιποιήσεις απέτυχαν παταγωδώς: δεν αντιμετωπίστηκε το θέμα των κόκκινων δανείων, ενώ οι προηγούμενες κυβερνήσεις διατήρησαν τις ίδιες διοικήσεις που οδήγησαν τις τράπεζες στο χείλος του γκρεμού.

» Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Αγόρασε το Κράτος τις τράπεζες αφήνοντας το management στους παλαιούς μετόχους. Δεσμευόμαστε για τράπεζες με λεφτά Δημοσίου που θα έχουν και το αντίστοιχο management. Η περίοδος της διαπλοκής και των εξαρτήσεων έχει τελειώσει οριστικά» συνέχισε.

Το τρίτο στοίχημα είναι η προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων με την κυβέρνηση να δημιουργεί ξεχωριστό δημόσιο φορέα. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι για τις μεγάλες και σύνθετες επενδύσεις ο φορέας αυτός θα επιμελείται της υποβολής μελετών και της έκδοσης των αναγκαίων αδειών και σημείωσε πως θα εποπτεύει και θα επιταχύνει τις διαδικασίες επίλυσης διαφορών με το Δημόσιο.

Ο πρωθυπουργός περιέγραψε επίσης τις 4 μεγάλες μάχες που έχει μπροστά της η κυβέρνηση:

  • Ρύθμιση των κόκκινων δανείων
  • Επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας με την επαναφορά του θεσμού των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, των 3ετιών και της μετενέργειας. Σταθερός επίσης ο προσανατολισμός για την αύξηση του κατώτερου μισθού.
  • Διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των δικτύων της ΔΕΗ και της ΑΔΜΗΕ
  • Η δοκιμασία για τη δημιουργία του νέου Ταμείου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ, γεγονός που δεν εξασφαλιζόταν από τις προηγούμενες διοικήσεις.O κ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη ευρύτερης δυνατής συναίνεσης των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου για την υλοποίηση αυτών των πολιτικών. Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν τέτοιες συναινέσεις και στην Ελλάδα.


Μίλησε επίσης για δύσκολα σημεία της συμφωνίας αναφέροντας μεταξύ άλλων την αύξηση του ΦΠΑ σε συγκεκριμένους τομείς, τη φορολογία των αγροτών και το συνταξιοδοτικό. Για κάθε ένα από αυτά τα δύσκολα σημεία -είπε- θα κάνουμε τα πάντα να βρεθούν αντίδοτα ή να αμβλυνθούν οι συνέπειες.

Με την ευκαιρία αυτή αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα στην αναστολή του συγκεκριμένου μέτρου, τουλάχιστον μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού, ώστε στο μεσοδιάστημα να βρεθούν ισοδύναμα.

Σε ό,τι αφορά την άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών στον αγροτικό τομέα μίλησε για αξιοποίηση πόρων ύψους περίπου 20 δισ. ευρώ (2015-2021) με ταυτόχρονη δημιουργία και διατήρηση περισσότερων από 50.000 θέσεων εργασίας στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και τον επανακαθορισμό της έννοιας του «αγρότη κατά κύριο επάγγελμα» με στόχο τη διαφορετική φορολογική μεταχείριση.

Για τις αλλαγές στη δημόσια διοίκηση ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε για τον εξορθολογισμό του οργανογράμματος των υπουργείων, την αξιολόγηση των εποπτευόμενων φορέων, την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των επιχειρήσεων, τον περιορισμό της προσωπικής επαφής πολίτη-δημοσίων υπηρεσιών, την θέσπιση νέου θεσμικού πλαισίου αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων καθώς και νέου πειθαρχικού δικαίου, την θέσπιση Εθνικού Μητρώου για τα επιτελικά στοιχεία της Δημόσιας Διοίκησης, τη θέσπιση ενός δυναμικού και ευέλικτου συστήματος εσωτερικής μετακίνησης στην δημόσια διοίκηση και την ανάπτυξη της ψηφιακής πολιτικής, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ευρυζωνικότητας.

Οι προτεραιότητες


Πέρα από τα ζητήματα της συμφωνίας, ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε μία σειρά άλλων δράσεων στις οποίες δίνει προτεραιότητα η κυβέρνησή του. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι ακόλουθες:

  • Έκδοση καρτών μετακίνησης για ΑμεΑ, πολύτεκνους, τριτέκνους, ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους άνω των 65 ετών,
  • Ενεργοποίηση των καρτών υγείας ανασφάλιστων,
  • Σχολικά γεύματα για τους μαθητές δημοτικών σχολείων
  • Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις για τις «αγορές χωρίς μεσάζοντες»

«Μεγάλος στρατηγικός στόχος» είπε ο κ. Τσίπρας είναι η δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ένα σύστημα ανάλογο του ΕΣΥ, αλλά για την κοινωνική προστασία.

Για τη υγεία μίλησε για πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, επιτάχυνση της διαδικασίας προσλήψεων 1.093 υγειονομικών και 2.500 γιατρών και νοσηλευτών, αξιολόγηση των διοικήσεων των νοσοκομείων.

Για την Παιδεία μίλησε για μεγάλη μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ανάπτυξη ενός συστήματος αποτίμησης του έργου των σχολείων και των εκπαιδευτικών, θέσπιση ενός σύγχρονου συστήματος ειδικής αγωγής και παροχής εκπαιδευτικής υποστήριξης για όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και ένα νέο χάρτη ανώτατης εκπαίδευσης.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξήγγειλε νέο πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας, ενώ τόνισε ότι σε ορίζοντα τετραετίας, η κυβέρνηση θα προσανατολιστεί στην καταπολέμηση της ανεργίας στις περιοχές με τα υψηλότερα ποσοστά, στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων επιστημόνων και στην ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας.


Σε ό,τι αφορά την κοινωνική ασφάλιση μίλησε για εξορθολογισμό και ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, κατάργηση των προκλητικών πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και επίλυση του προβλήματος βιωσιμότητας.

«Με σκληρή διαπραγμάτευση καταφέραμε να διατηρηθεί το ΕΚΑΣ μέχρι το 2020, και να αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα ώστε να μη μειωθούν ραγδαία οι επικουρικές συντάξεις» είπε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας:

«Επιδιώκουμε ένα σύστημα με ενισχυμένο αναδιανεμητικό χαρακτήρα, με κοινωνική και διαγενεακή δικαιοσύνη με την εφαρμογή ενιαίων κανόνων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και θα εγγυάται αξιοπρεπείς συντάξεις».

«Σε αυτή την εθνική προσπάθεια επιθυμούμε η αντιπολίτευση να σταθεί αρωγός και να συμβάλλει δημιουργικά» συμπλήρωσε.

Για τη διαφθορά


Αναφορικά με τη διαφθορά, οι στόχοι είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, να ολοκληρωθούν οι διασταυρώσεις καταθέσεων και φορολογικών δηλώσεων που έχει ξεκινήσει ήδη το ΣΔΟΕ, να ελεγχθούν εξονυχιστικά όλες οι λίστες των φοροφυγάδων, κυρίως η λίστα Λαγκάρντ, να παταχθεί το λαθρεμπόριο καπνικών και οινοπνευματωδών ποτών, να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο για την σύναψη των δημοσίων συμβάσεων αλλά και να ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις για τις οποίες υπάρχουν υπόνοιες παρανομίας, να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, να υποστηριχθεί η ελληνική δικαιοσύνη σε κάθε ανοιχτή έρευνα για υποθέσεις πολιτικής διαφθοράς και φοροδιαφυγής, να ενισχυθούν όλα τα ελεγκτικά σώματα της δημόσιας διοίκησης, να ολοκληρωθεί η διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και όλοι οι οικονομικοί έλεγχοι στις αθλητικές ομοσπονδίες που εκκρεμούσαν για περισσότερο από μια δεκαετία, να εξυγιανθεί το πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού Τραπεζικού συστήματος και να διαλευκανθούν όλες οι ανοιχτές υποθέσεις από την Αγροτική Τράπεζα μέχρι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Για την προσφυγική κρίση, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «απέναντι στη λογική των φρουρίων και των φραχτών, απέναντι στη λογική που θέλει να μετατρέψει τα ευρωπαϊκά σύνορα σε πεδίο μάχης, εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η φιλοξενία δεν είναι ουτοπίες αλλά μπορούν να γίνουν πολιτική πράξη».


Αλλαγή Συντάγματος


Ο Αλέξης Τσίπρας τέλος προανήγγειλε ότι άμεσα θα ανοίξει μεγάλος κοινωνικός και πολιτικός διάλογος για την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική. «Αυτή ίσως θα είναι και η σημαντικότερη παρακαταθήκη αυτής της κυβέρνησης», τόνισε.

 
www.in.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Τσίπρας: Αναστολή του ΦΠΑ στα ιδιωτικά για εξεύρεση ισοδύναμων»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

Επιστροφή αποζημιώσεων με πρόστιμα για «μαϊμού» μειώσεις ενοικίων!

 1/4/2021 
 

ΓΣΕΒΕΕ: Η πανδημική κρίση διευρύνει τις ανισότητες

 31/3/2021 
 

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Σύμης: «Ζητάμε έναν ήρωα γιατρό»

 30/3/2021 
 

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο

 30/3/2021 
 

Καθίζηση της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας-Κοντά στον πάτο της Ευρώπης

 29/3/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 
Διαμαρτυρία της Α.ΚΙ.Ο.Ε. με θέμα: Καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των συνάδελφων λογιστών κατά την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων για την εκτέλεση εργασιών στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ.  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ Β. Του Β. Βιλιάρδου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα