Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
26/5/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8459
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Αυτή είναι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

�������� 
 

Ημερομηνία: 30/11/2015 6:00:00 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Αυτή είναι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας .

Η επανενεργοποίηση της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας, η οικονομική βοήθεια ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ προς τη γείτονα, καθώς και η βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας στη διαχείριση των προσφυγικών ροών καταγράφονται στην κοινή δήλωση, όπως αυτή δημοσιεύτηκε μετά από τη λήξη της Συνόδου Κορυφης ΕΕ-Τουρκίας.

Διαβάστε ολόκληρη την κοινή δήλωση:

«Σήμερα, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες με τον Τούρκο ομόλογό τους. Η Τουρκία είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα από το 1999 ενώ διαπραγματεύεται την προσχώρησή της από το 2005.

Η Τουρκία και η ΕΕ διαπίστωσαν ότι είναι σημαντικό να υπερνικήσουν τις κοινές μελλοντικές προκλήσεις. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 15ης Οκτωβρίου, συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί νέα ώθηση στη διαδικασία προσχώρησης. Δεσμεύονται να ενισχύσουν περαιτέρω τους υφιστάμενους δεσμούς και την αλληλεγγύη τους και να θεσπίσουν προσανατολισμένες στα αποτελέσματα δράσεις ώστε να προετοιμάσουν το κοινό τους μέλλον. Είναι αποφασισμένες να αντιμετωπίσουν και να υπερνικήσουν τους υφιστάμενους κινδύνους και τις απειλές με συντονισμένο τρόπο ώστε να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή προοπτική. Υπενθυμίζοντας την τελική δήλωση της τελευταίας συνόδου της G20 στην Αττάλεια, καθώς και την απόφαση αριθ. 2249 του ΣΑΗΕ, η Τουρκία και η ΕΕ επιβεβαιώνουν εκ νέου ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας παραμένει προτεραιότητα.

Προς τον σκοπό αυτόν συμφωνήθηκε ότι είναι ουσιώδους σημασίας η διεξαγωγή ενός διαρθρωμένου και τακτικότερου διαλόγου υψηλού επιπέδου, προκειμένου να διερευνηθεί το ευρύ δυναμικό των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ, πράγμα που δεν έχει ακόμα πλήρως υλοποιηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διεξάγουν τακτικές συνόδους κορυφής δύο φορές ανά έτος, στο κατάλληλο πλαίσιο. Οι τακτικές σύνοδοι κορυφής θα παρέχουν τη βάση αξιολόγησης της πορείας των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ και εξέτασης των διεθνών ζητημάτων. Θα πρέπει να ενισχυθούν οι τακτικές συζητήσεις και η συνεργασία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, λαμβάνοντας υπόψη τις σοβαρές προκλήσεις ως προς την ασφάλεια και ιδίως την αυξανόμενη απειλή της τρομοκρατίας σε όλες της τις μορφές και εκφάνσεις. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διεξάγουν τακτικά συνεκτικές συνεδριάσεις πολιτικού διαλόγου σε επίπεδο υπουργών/Ύπατης Εκπροσώπου/Επιτρόπων. Οι συνεδριάσεις αυτές θα προστεθούν στις τακτικές συνόδους του Συμβουλίου Σύνδεσης. Θα πρέπει επίσης να διεξάγονται διάλογοι υψηλού επιπέδου σε θεματικά ζητήματα καίριας σημασίας.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναγγελία της διεξαγωγής Διακυβερνητικής Διάσκεψης στις 14 Δεκεμβρίου 2015 για το άνοιγμα του κεφαλαίου 17. Περαιτέρω, σημείωσαν τη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής περί ολοκλήρωσης, το πρώτο τρίμηνο του 2016, των προπαρασκευαστικών εργασιών για το άνοιγμα διαφόρων κεφαλαίων, με την επιφύλαξη της θέσης των κρατών μελών. Εν συνεχεία θα μπορέσουν να ξεκινήσουν προπαρασκευαστικές εργασίες και σε περαιτέρω κεφάλαια.

Η ΕΕ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δέσμευση της Τουρκίας να επιταχύνει την ολοκλήρωση των κριτηρίων αξιολόγησης του οδικού χάρτη για τις θεωρήσεις έναντι όλων των συμμετεχόντων κρατών μελών. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στις αρχές Μαρτίου του 2016, τη δεύτερη έκθεση προόδου ως προς την εφαρμογή εκ μέρους της Τουρκίας του οδικού χάρτη για την ελευθέρωση του καθεστώτος των θεωρήσεων. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι η συμφωνία επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας θα τεθεί πλήρως σε εφαρμογή από τον Ιούνιο του 2016, ούτως ώστε η Επιτροπή να μπορέσει να υποβάλει την τρίτη έκθεση προόδου το φθινόπωρο του 2016 με σκοπό να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελευθέρωσης του καθεστώτος θεωρήσεων, δηλαδή, να έχουν αρθεί οι απαιτήσεις θεώρησης για τους Τούρκους υπηκόους στη ζώνη Σένγκεν, έως τον Οκτώβριο του 2016, μόλις πληρωθούν οι προϋποθέσεις του οδικού χάρτη.

Η ΕΕ θα παράσχει άμεση και διαρκή ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία. Θα διευρύνει επίσης σημαντικά τη συνολική χρηματοοικονομική στήριξή της. Η Επιτροπή συνέστησε ένα Μέσο σχετικά με τους πρόσφυγες για την Τουρκία, με σκοπό τον συντονισμό και τον εξορθολογισμό των δράσεων που χρηματοδοτούνται για την παροχή αποτελεσματικής και συμπληρωματικής στήριξης στους Σύρους υπό προσωρινή προστασία και στις κοινότητες που τους υποδέχονται στην Τουρκία. Η ΕΕ δεσμεύεται να χορηγήσει αρχικό ποσό ύψους 3 δισ. ευρώ πρόσθετων πόρων. Η ανάγκη για τη χρηματοδότηση αυτή καθώς και ο χαρακτήρας της θα επανεξεταστούν με βάση τις εξελίξεις. Δεδομένου ότι η Τουρκία φιλοξενεί περισσότερους από 2,2 εκατομμύρια Σύρους και έχει δαπανήσει 8 δισ. δολάρια ΗΠΑ, η ΕΕ τόνισε τη σημασία της κατανομής των βαρών εντός του πλαισίου της συνεργασίας Τουρκίας-ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκε η συμβολή των υπαρχόντων μηχανισμών και προγραμμάτων επανεγκατάστασης των κρατών μελών και της ΕΕ.

Η Τουρκία και η ΕΕ αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν το κοινό σχέδιο δράσης, το οποίο είχε συμφωνηθεί έως τώρα “ad referendum”, στις 15 Οκτωβρίου 2015, για να ενισχυθεί η συνεργασία τους για τη στήριξη των Σύρων υπό προσωρινή προστασία και τη διαχείριση της μετανάστευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση που προκλήθηκε από την κατάσταση στη Συρία. Πρέπει να επιτευχθούν αποτελέσματα, ιδίως ανακόπτοντας τη ροή των παράνομων μεταναστών. Η ΕΕ και η Τουρκία συμφώνησαν να εφαρμόσουν το κοινό πρόγραμμα δράσης το οποίο θα επιβάλει την τάξη στις μεταναστευτικές ροές και θα συμβάλει στην αναχαίτιση της παράτυπης μετανάστευσης. Συνεπεία των ανωτέρω, οι δύο πλευρές, όπως έχει συμφωνηθεί και με άμεση ισχύ, θα ενισχύσουν την ενεργό συνεργασία τους ως προς τους μετανάστες που δεν χρήζουν διεθνούς προστασίας, προλαμβάνοντας τη μετακίνηση προς την Τουρκία και την ΕΕ, διασφαλίζοντας την εφαρμογή των ισχυουσών διμερών διατάξεων επανεισδοχής και μεριμνώντας για την ταχεία επιστροφή των μεταναστών που δεν χρήζουν διεθνούς προστασίας στις χώρες καταγωγής τους. Ομοίως, επικρότησαν την πρόθεση της Τουρκίας να θεσπίσει ταχέως μέτρα για την περαιτέρω βελτίωση της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης των Σύρων υπό προσωρινή προστασία. Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την κοινή δέσμευσή τους να αναλάβουν αποφασιστική και ταχεία δράση για την ενίσχυση της καταπολέμησης των εγκληματικών δικτύων παράνομης διακίνησης ανθρώπων.

Όπως διατυπώνεται στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη διεύρυνση του Δεκεμβρίου του 2014, η Τουρκία και η ΕΕ καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύσταση ενός Μηχανισμού οικονομικού διαλόγου υψηλού επιπέδου ο οποίος θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων και θα δημιουργήσει μια επιχειρηματική βάση για την προσέγγιση των επιχειρηματικών κύκλων. Συμφώνησαν να τον δρομολογήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σύσταση του ενεργειακού διαλόγου υψηλού επιπέδου και της στρατηγικής συνεργασίας για την ενέργεια που δρομολογήθηκαν στις 16 Μαρτίου 2015 στην Άγκυρα. Είναι προς όφελος και των δύο πλευρών η τακτική ανταλλαγή πληροφοριών ως προς την ενεργειακή συνεργασία, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Συμφώνησαν η δεύτερη σχετική συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Σημείωσαν την έναρξη των προπαρασκευαστικών ενεργειών για την αναβάθμιση της Τελωνειακής Ένωσης. Μετά την ολοκλήρωση των εν λόγω προπαρασκευαστικών εργασιών και από τις δύο πλευρές, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν επίσημες διαπραγματεύσεις προς τα τέλη του 2016.

Θα πρέπει να επιτευχθεί παράλληλη πρόοδος ως προς το σύνολο των στοιχείων αυτών και να παρακολουθείται στενά. Η Τουρκία και η ΕΕ είναι αποφασισμένες να επιτύχουν περαιτέρω πρόοδο στο ευρύ φάσμα του τρέχοντος θεματολογίου τους για να διασφαλίσουν ότι αυτή η νέα ώθηση θα παράγει απτά αποτελέσματα».

www.koutipandoras.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Αυτή είναι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Κόσμος

 
 

Μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις θα προτείνει η Κομισιόν

 25/5/2020 
 

Ντιμιτρί Ελ Μούρ: Λοιμός της Αθήνας – Covid 19, η ιστορία επαναλαμβάνεται

 25/5/2020 
 

Πόση ζημιά θα προκαλέσει ο κορονοϊός στη διεθνή οικονομία

 21/5/2020 
 

Ιαπωνία-Κατάρ-Βρετανία «εγγυήθηκαν» για την τουρκική οικονομία: Τι σημαίνει η ανταλλαγή λιρών με γιέν-στερλίνες-ριγιάλ

 20/5/2020 
 

Έρευνα – χαστούκι για Ερντογάν: Η πλειονότητα των νέων θέλει να φύγει από την Τουρκία

 20/5/2020 
 

Τζεντιλόνι: Το Ταμείο Ανάκαμψης θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ

 20/5/2020 
 

Fitch: Ποιοι κλάδοι θα «εξαφανιστούν» με ένα νέο lockdown

 20/5/2020 
 

«Η ΕΚΤ θα αγοράζει κρατικά ομόλογα, παρά την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου»

 19/5/2020 
 

Ευρωπαϊκό «ταμείο ανάκαμψης» ύψους 500 δισεκατ. προτείνουν Βερολίνο και Παρίσι

 19/5/2020 
 

Η Γερμανία βάζει φωτιά στην Ευρώπη

 18/5/2020 
 

Πώς πέρασαν την καραντίνα οι υπερ-πλούσιοι του πλανήτη

 15/5/2020 
 

Politico: Πώς η Google και η Apple όρισαν το παιχνίδι στις εφαρμογές ιχνηλάτησης Covid-19

 15/5/2020 
 

ΗΠΑ: Εκατομμύρια αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας κάθε βδομάδα

 15/5/2020 
 

Ραγδαία αύξηση του χρέους

 15/5/2020 
 

Διαγραφή χρέους 70 φτωχών χωρών ζητούν Σάντερς-Βαρουφάκης

 14/5/2020 
 

«Το επιπλέον χρέος θα γυρίσει να μας στοιχειώσει»

 14/5/2020 
 

Covid-19: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για παγκοσμίων διαστάσεων κρίση ψυχικής υγείας

 14/5/2020 
 

Αυξημένη εποπτεία έως και… μνημόνια φέρνουν τα φθηνά δάνεια ESM

 13/5/2020 
 

Έπαινοι Κρούγκμαν στην Ελλάδα : Συνέτριψε την καμπύλη του κοροναϊού

 12/5/2020 
 

Με ρυθμούς ρεκόρ τυπώνει χρήμα η ΕΚΤ – Πόσα ελληνικά ομόλογα έχει αγοράσει

 12/5/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 
Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη  
A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Οι πέντε επιλογές για να βρουν ρευστότητα οι εταιρείες
Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης: Τι ισχύει για τουρισμό, ΦΠΑ και επιδόματα
Όλα τα μυστικά για το νέο πρόγραμμα επιδότησης απώλειας μισθών - Παραδείγματα
Νέα διαδικασία επιστροφής Φόρου Προστιθεμένης Αξίας με την A. 1104 /06-05-2020
Ποια μέτρα έρχονται τώρα στις εργασιακές σχέσεις
Τι ισχύει για την αποζημίωση ειδικού σκοπού τον Μάιο

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Φορολογιας Μεταβιβασεων Ακινητων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα