Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8227
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 
Ο Άδωνις έγινε νονός εν μέσω πανδημίας με ειδική άδεια... που κανένας δεν έχει ξανά ακούσει! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Η άνοδος και η πτώση της JETOIL

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/7/2016 9:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η άνοδος και η πτώση της JETOIL.

Πρατήριο της Jet Oil

Η άνοδος και η κατάρρευση της εταιρείας πετρελαιοειδών Μαμιδάκης-JETOIL ήταν ταχύτατες στη διάρκεια της κρίσης.

Πριν φτάσει στο σημείο να υποβάλει στις 9 Ιουνίου 2016 αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 για να προστατευτεί από τους πιστωτές της, η εταιρεία είχε σχεδόν απογυμνωθεί από την εμπορική δραστηριότητά της, που μέχρι το 2011-2012 την κατέτασσε στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς με τζίρο άνω των 1,4 δισ. ευρώ και μερίδιο αγοράς κοντά στο 10%.

Δεδομένου ότι ήταν ενταγμένη στον ευρύτερο όμιλο των αδελφών Μαμιδάκη με δραστηριότητες σε τουρισμό, ναυτιλία κ.α., η είδηση της προσφυγής της JETOIL στο άρθρο 99 έχει δημιουργήσει ερωτήματα για το αν οι εξελίξεις θα επηρεάσουν συνολικά τον όμιλο Μαμιδάκη.

630 πρατήρια

Μετά το 2009, όταν άρχισαν οι πρώτες μεγάλες δυσκολίες στην αγορά καυσίμων, η JETOIL έσπευσε να επωφεληθεί από τα προβλήματα των πιο αδύναμων του κλάδου και με τις εξαγορές των εταιρειών Dracoil και El Petrol ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της στην αγορά και έφτασε να συνεργάζεται με περισσότερα από 630 πρατήρια, ενώ είχε σημαντική δραστηριότητα στα ναυτιλιακά καύσιμα.

Μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όμως, και ειδικά από τα μέσα του 2015 μέχρι σήμερα, έχασε σχεδόν το σύνολο των 600 πρατηρίων υγρών καυσίμων με τα οποία συνεργαζόταν πανελλαδικά υπό το σήμα της JETOIL, καθώς τα προβλήματα ρευστότητας επιδεινώθηκαν, η εταιρεία δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να προαγοράσει ποσότητες, τα διυλιστήρια έπαψαν να την προμηθεύουν με καύσιμα και οι τράπεζες να τη χρηματοδοτούν.

Από τους 360 εργαζόμενους προ πενταετίας, η εταιρεία είχε φτάσει να απασχολεί πλέον περίπου 160 άτομα, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα στον αέρα.

Η εταιρεία απέμεινε με την πολύ σημαντική δραστηριότητα της αποθήκευσης καυσίμων για λογαριασμό τρίτων, αλλά δεν ήταν αρκετή για να αποφύγει τα προβλήματα.

Στον έλεγχό της βρίσκονται οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων (15 δεξαμενές συνολικής δυναμικότητας 200 χιλ. κυβικών μέτρων) στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, που αναμένεται να αποτελέσουν «φιλέτο» για τους πιστωτές και τον ανταγωνισμό στην περίπτωση που η προσπάθεια επιβίωσης της εταιρείας δεν ευοδωθεί μέσα από την υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα για την εξυγίανσή της.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις αντιπροσωπεύουν το 14% της συνολικής αποθηκευτικής ικανότητας στην Ελλάδα για καύσιμα και μέσω αυτών διακινούνταν την περίοδο προ της κρίσης περίπου δύο εκατ. κυβικά καυσίμων προς την ελληνική αγορά και τις βαλκανικές χώρες.

Στον έλεγχο του ομίλου βρίσκονται επίσης αποθηκευτικοί χώροι 12 χιλ. κ.μ. στην Αλβανία και 18 χιλ. κ.μ. στο Κόσοβο, ενώ είναι γνωστή η προσπάθεια της εταιρείας εδώ και 40 χρόνια να εξασφαλίσει άδειες για αποθηκευτικούς χώρους στη Σούδα της Κρήτης.

Διαθέτει επίσης στόλο 33 Ι.Χ. βυτιοφόρων οχημάτων, καθώς και επτά ιδιόκτητα εφοδιαστικά πλοιάρια για τον ανεφοδιασμό των νησιών και των διαφόρων πελατών της (ακτοπλοΐα, ναυσιπλοΐα, αλιευτικά, κ.λπ.) με καύσιμα ναυτιλίας.

Το 2014 η εταιρεία είχε τζίρο 873 εκατ. ευρώ και ζημιές άνω των 23,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον ισολογισμό της, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα προερχόταν πλέον από την αδυναμία εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών της, που διαμορφώνονταν στα 315 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων πάνω από 200 εκατ. ευρώ είναι οφειλές προς το τραπεζικό σύστημα.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης

Με την αίτησή της για προστασία από τους πιστωτές, η εταιρεία υποστηρίζει ότι θα θέσει σε εφαρμογή πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, διοίκησης και δραστηριοτήτων, με το οποίο ευελπιστεί να αυξήσει το μερίδιό της στην εσωτερική αγορά.

Προτείνει επίσης τη ρύθμιση των υποχρεώσεών της στις τράπεζες (205 εκατ. ευρώ) και τους προμηθευτές-πιστωτές της (100,3 εκατ. ευρώ) ώστε να πληρωθούν σε 15 χρόνια, και οι εργαζόμενοι, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε 180 μηνιαίες δόσεις.

Πόσα χρωστάει και πού

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 που υπέβαλε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά η Mamidoil JETOIL και θα συζητηθεί την 1η Νοεμβρίου, η εταιρεία οφείλει συνολικά 189,2 εκατ. ευρώ στις τράπεζες και συγκεκριμένα:

◼ 62,28 εκατ. ευρώ στην Alpha Bank

◼ 50,5 εκατ. ευρώ στην Εθνική

◼ 41,66 εκατ. ευρώ στη Eurobank

◼ 36,4 εκατ. ευρώ στην Πειραιώς,

◼ 12,66 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Αττικής.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις καλύπτονται από εγγυήσεις, όμως ακάλυπτες είναι πρόσθετες οφειλές 12,8 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες για συμβάσεις leasing.

Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα χρέη της εταιρείας στους προμηθευτές ξεπερνούν τα 78 εκατ. ευρώ, στο ελληνικό Δημόσιο (εφορία) ανέρχονται σε 3,9 εκατ. ευρώ, στα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν τα 4,1 εκατ. ευρώ, στους εργαζόμενους οφείλονται από μισθούς περίπου 923 χιλ. ευρώ, ενώ υπάρχουν απλήρωτα γραμμάτια και επιταγές ύψους 9,2 εκατ. ευρώ.

Οπως υποστηρίζει η εταιρεία στην αίτηση του σχεδίου εξυγίανσης, σε περίπτωση πτώχευσης η αξία τής προς εκποίηση περιουσίας της ανέρχεται σε 59 εκατ. ευρώ και δεν αρκεί παρά για να ικανοποιήσει μόνο το 18,7% των συνολικών απαιτήσεων των πιστωτών.

Κυριάκος Α. Μαμιδάκης

64 χρόνια στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικότητας

Κυριάκος ΜαμιδάκηςEUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του 84χρονου Κυριάκου Α. Μαμιδάκη, προέδρου και συνιδρυτή της εταιρείας Jetoil και του ομίλου εταιρειών Αφοί Μαμιδάκη που δημιούργησε το 1968 με τα αδέλφια του Γιώργο και Νίκο, ήρθε ένα 24ωρο αφότου έγινε γνωστό ότι η πάλαι ποτέ ισχυρή Jetoil προσέφυγε στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για να προστατευτεί από τους πιστωτές της, στους οποίους οφείλει πάνω από 314 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ενώ άνθρωποι που γνώριζαν τον Κυριάκο Μαμιδάκη έλεγαν πως ο γνωστός επιχειρηματίας τελούσε υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση το τελευταίο διάστημα λόγω της δεινής θέσης στην οποία είχε περιέλθει η επιχείρησή του.

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης ήταν γεννημένος το 1932 στο χωριό Ανώσκελη στον Κίσσαμο Χανίων.

Είχε τελειώσει την Εμπορική Σχολή και αμέσως μετά, το 1952 ξεκίνησε να εργάζεται δίπλα στον θείο του Γ. Ι Μαμιδάκη στο εμπόριο πετρελαιοειδών.

Ηταν τότε που έμπαιναν οι βάσεις για την ισχυροποίηση της οικογένειας στα πετρελαιοειδή που σε μεγάλο βαθμό στηρίχτηκε στην κρίση του Σουέζ και την αντιπροσώπευση των ρωσικών πετρελαίων.

Τον Νοέμβριο του 1968 ο Κυριάκος Μαμιδάκης ίδρυσε την Jetoil μαζί με τους αδελφούς του, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία του πολυσχιδούς ομίλου των αδελφών Μαμιδάκη, Mamidakis Bros Ηοlding, στον οποίο ωστόσο εντάσσονται κι άλλες δραστηριότητες από τον κλάδο της ναυτιλίας, του εφοπλισμού και των ξενοδοχείων.

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης ήταν πρόεδρος και σε άλλες εταιρείες του ομίλου, όπως είναι η Ερμής Α.Ε. (M-Hotels), η οποία δραστηριοποιείται στον τουρισμό και έχει τρία ιδιόκτητα ξενοδοχεία (Mirabello Beach & Village, Hermes Hotel και Coral), σε ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και στην Αγροτική Ανώσκελη ΑΒΕΕ η οποία παράγει και τυποποιεί ελαιόλαδο και κρασί.

Η αυτοκτονία

O γνωστός επιχειρηματίας Κυριάκος Μαμιδάκης, 84 ετών, έδωσε τραγικό τέλος με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο Αττικής από τον γαμπρό του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας έριξε αρχικά μια πρώτη βολή προς το ταβάνι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του.

Το περίστροφο, που κατείχε νόμιμα, βρέθηκε δίπλα του.

Οι πυροβολισμοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κινητοποίησαν έναν υπάλληλο φύλαξης του σπιτιού, ο οποίος γύρω στις 2 το μεσημέρι ειδοποίησε την οικογένεια του αυτόχειρα και την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ο γαμπρός του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που εντόπισε τον νεκρό.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν, δεν είχε βρεθεί ώς αργά κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τα κίνητρα της αυτοκτονίας, εικάζεται όμως ότι η πράξη του έχει άμεση συνάρτηση με την αίτηση πτώχευσης της Jetoil που είχε υποβάλει στις δικαστικές αρχές στις 9 Ιουνίου και επρόκειτο να εκδικαστεί μέσα στον Νοέμβριο.

Την επομένη μέρα, πάντως, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει ο 84χρονος Κυριάκος Μαμιδάκης είχε εξασφαλίσει την προστασία του από του πιστωτές του.

www.efsyn.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Η άνοδος και η πτώση της JETOIL»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

Επιστροφή αποζημιώσεων με πρόστιμα για «μαϊμού» μειώσεις ενοικίων!

 1/4/2021 
 

ΓΣΕΒΕΕ: Η πανδημική κρίση διευρύνει τις ανισότητες

 31/3/2021 
 

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Σύμης: «Ζητάμε έναν ήρωα γιατρό»

 30/3/2021 
 

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο

 30/3/2021 
 

Καθίζηση της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας-Κοντά στον πάτο της Ευρώπης

 29/3/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 
Διαμαρτυρία της Α.ΚΙ.Ο.Ε. με θέμα: Καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των συνάδελφων λογιστών κατά την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων για την εκτέλεση εργασιών στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ.  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων του Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα