Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
21/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 817
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποθεώνει τον Βορίδη – Τον αποκάλεσε «πολιτικό κλάσης»
ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Στουρνάρας είναι ένας Ιζνογκούντ που χρησιμοποιεί την Τράπεζα της Ελλάδος

�������� 
 

Ημερομηνία: 23/9/2016 9:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Στο επίσημο site της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), υπάρχουν όλες οι επίσημες ανακοινώσεις της Κεντρικής Τράπεζας. Ανακοινώσεις για “Παροχή έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα ELA”, «Εξελίξεις στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο πληρωμών», «Στατιστικό δελτίο Οικονομικής Συγκυρίας» είναι μερικές από αυτές, για τις οποίες ο καθένας καταλαβαίνει γιατί γίνονται από την ΤτΕ.

Του Κώστα Βαξεβάνη

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις, υπάρχει και μία ιστορική, με ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2016 και χωρίς τίτλο. Θα επιχειρήσουμε να βάλουμε εμείς τίτλο λοιπόν: «Η σύζυγος Στουρνάρα είναι μία κυρία και η ΤτΕ, υπογράφει γι αυτό». Ο τίτλος δεν είναι αυθαίρετος, αφού η ανακοίνωση του «θεσμικού» οργάνου, με την υπογραφή του, έχει βγει για να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τους ενδιαφερόμενους για την οικονομία πως «παραληρηματικού τύπου δημοσιεύματα» κακώς γράφουν πως 4 φορές «χάθηκαν» έρευνες που αφορούσαν συμβάσεις που υπέγραψε η κυρία Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η κυρία Στουρνάρα όπως και ο κύριος Στουρνάρας, γνωρίζουν και γράμματα και γραφή για να γράψουν την όποια ανακοίνωση. Επίσης, η κυρία Στουρνάρα, δεν έχει σχέση με την ΤτΕ, ενώ εξίσου βέβαιο είναι πως οι συμβάσεις της με το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν σχετίζονται με την Κεντρική Τράπεζα της χώρας. Γιατί λοιπόν η ΤτΕ, ανάμεσα σε τόσες ανακοινώσεις για την Οικονομία, υπογράφει και μία για τη σύζυγο Στουρνάρα; Θα έβγαζε για παράδειγμα ανακοίνωση η ΤτΕ για δημοσίευμα που αναφέρει πως η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα ενεπλάκη σε τροχαίο; Θα έβγαζε για δημοσίευμα που αναφέρεται (ψευδώς ή αληθώς) πως επισκέπτεται SPA και κομμωτήρια; Προφανώς και όχι γιατί αυτά δεν αφορούν την ΤτΕ αλλά το πρόσωπο Σταυρούλα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, το οποίο δεν σχετίζεται με την Κεντρική Τράπεζα και τη λειτουργία της. Εκτός αν το να κοιμάται στο ίδιο κρεββάτι με το Στουρνάρα, αποτελεί λειτουργία της Τράπεζας.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Στουρνάρας χρησιμοποίησε την ΤτΕ με αισχρό τρόπο, προσπαθώντας να την εμπλέξει σε μια προσωπική διαφορά της οικογένειας με το HOT DOC. Ο λόγος που το κάνει, δεν είναι το έλλειμα ηθικής του που τον οδηγεί να χρησιμοποιεί υστερόβουλα ένα θεσμικό όργανο, αλλά το αδιέξοδό του. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η κυρία Στουρνάρα, ήταν συστηματικά εκτός ελέγχου από τις κρατικές Αρχές, για τις σχέσεις με το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι «αστοχίες» των ερευνών έγιναν όταν ο σύζυγός της ήταν υπουργός. Η απάντηση σε ένα τέτοιο δημοσίευμα, που παραθέτει ημερομηνίες και υπηρεσίες που παρακάμφθηκαν, είναι δύσκολη. Έτσι ο Στουρνάρας βάζει μπροστά την ΤτΕ σαν ασπίδα, απαντώντας όχι στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό και τον Ντράγκι που ενδέχεται να ζητήσουν εξηγήσεις. Έτσι η Τράπεζα καθαρίζει για πάρτη του.

Βγαίνει λοιπόν μια υβριστική ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρεται το HOT DOC, αλλά ικανή να δημιουργήσει δημοσιεύματα του τύπου «επιτίθεται ο Στουρνάρας» , «σκληρή απάντηση στους συκοφάντες» και άλλα σχετικά. Βέβαια αυτοί που μεταδίδουν την «σκληρή» πλην όμως «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» απάντηση, δεν κάνουν καν τον κόπο να πουν ποιά είναι αυτά που δημοσιεύτηκαν και διαψεύδει ο Διοικητής της ΤτΕ. Τέτοιες διαψεύσεις «εν κενώ», χωρίς την είδηση που διαψεύστηκε, είναι συνήθεις στην Ελλάδα και το τραπεζικό κατεστημένο. Θυμάστε που ο Σάλλας διέψευδε το Reuters για όσα αποκάλυπτε για τον ίδιο και τη γυναίκα του και τα κανάλια μετέδιδαν τη διάψευση χωρίς να λένε τίποτα για το τι έλεγε το δημοσίευμα το οποίο διαψεύδεται.

Ο Στουρνάρας δεν λειτουργεί απλώς άνανδρα και παραθεσμικά επειδή το εκτιμούμε εμείς. Παραβιάζει το άρθρο 24 του Καταστατικού της ΤτΕ, που λέει πως «εάν ο Διοικητής ή τις των Υποδιοικητών, ή των μελών του Γενικού Συμβουλίου, καταστούν οριστικώς, ανίκανοι ή αποπέσουν σε βαρύ παράπτωμα, ιδίως δε καταστώσιν ένοχοι παραβάσεως του παρόντος Καταστατικού, αποκαλύψωσι μυστικά, αναγόμενα εις τας υποθέσεις της Τραπέζης, ή καταχρασθώσι της θέσεως αυτών, δι’ ιδίους προσωπικούς ή εμπορικούς σκοπούς, η Γενική Συνέλευσις των μετόχων δικαιούται να απομακρύνη αυτούς της θέσεώς των».

Ξεκάθαρα ο Στουρνάρας παραβιάζει το καταστατικό. Μεταφέρει την προσωπική του αντιπαράθεση με το HOT DOC, στην Κεντρική Τράπεζα και την βάζει να απαντά και μάλιστα να απειλεί με μηνύσεις. Είναι προφανές πως οι μηνύσεις δεν μας πτοούν και πως αν ο κύριος Στουρνάρας το επιθυμεί, μπορεί μόνος του να ακολουθήσει την τύχη του συμπαθούς του Βγενόπουλου και άλλων που επέλεξαν να χτυπήσουν τη δημοσιογραφία με μηνύσεις και εκβιασμούς μηνύσεων. Τα πράγματα άλλαξαν και ο κύριος Στουρνάρας αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει.

Καλά θα κάνει να ξεπροβάλει από τη στοά της ΤτΕ και να απαντήσει ξεκάθαρα ως δημόσιο πρόσωπο και όχι ως κρυμμένος τραπεζίτης. Αλλά σε αυτά που θέτει το δημοσίευμα, όχι σε αυτά που εφευρίσκει ότι λέει. Για παράδειγμα δεν είπαμε ποτέ ότι παρενέβη στις Αρχές, αλλά ότι οι Αρχές λειτούργησαν συγκαλυπτικά τα χρόνια που ήταν υπουργός. Αλήθεια πώς ξέρει ο κύριος Στουρνάρας ότι αυτό είναι ψέμα, αφού όπως υποστηρίζει δεν παρενέβη ποτέ, άρα δεν ήξερε γι’ αυτές τις έρευνες;

Ουδέποτε είπαμε πως πήρε συμβάσεις η σύζυγός του από το ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν ήταν υπουργός, αλλά ότι συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ και οι έρευνες όταν ήταν υπουργός. Οι έρευνες θα εξέταζαν αυτές ακριβώς τις συμβάσεις. Αντιθέτως είπαμε πως πήρε δουλειές από τον ΕΟΦ όταν ήταν Υπουργός και αφορούσαν την ενημέρωση για την πολυφαρμακεία, που είναι εκτός αντικειμένου του ΕΟΦ.

Δεν είπαμε πως το χρήμα που πήρε είναι μαύρο για να επικαλείται ότι είναι δηλωμένο στο πόθεν έσχες, αλλά ότι είναι χρήμα συμβάσεων που οι Επιθεωρητές λένε ότι δεν έπρεπε να έχουν γίνει.

Τέλος θα θέλαμε να μας πει ο κ Στουρνάρας ή καλύτερα η ΤτΕ τι σημαίνει στην ανακοίνωσή τους το «Κάποιοι αισθάνονται ότι απειλούνται ή ότι χάνουν προνόμια που δολίως είχαν αποκτήσει. Καιρός είναι να αντιληφθούν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Διοικητής της μένουν έξω από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες και ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, όσο δυσάρεστο και αν είναι αυτό για ορισμένους». Ποιοί είναι αυτοί; Γιατί δεν τους λέει να του απαντήσουν;

Όχι, ο «Διοικητής» δεν μένει έξω από πολιτικά παιχνίδια. Είναι ένας «υπάλληλος που πρέπει να γίνει πρωθυπουργός» κατά τον Πάγκαλο και ο οποίος συμμετέχει σε μυστικά δείπνα για να το προετοιμάσει. Είναι ένας Κεντρικός Τραπεζίτης που αντιστρατεύεται συνεχώς την κυβέρνηση και την οικονομική πολιτική και ξεπερνάει το ρόλο του όπως έχει πει δημόσια ο Τσίπρας. Είναι ένας πολιτικός Ιζνογκούντ (κατά Πάγκαλο πάντα), που θέλει οπωσδήποτε να γίνει χαλίφης.

Αφού πολιτεύεται λοιπόν, το ερώτημα είναι υπηρετεί την Οικονομία σε συνεργασία με την κυβέρνηση ή σκάβει το λάκκο της, γίνεται ένας σαμποτέρ για να ξεπροβάλει από τις στάχτες ως σωτήρας; Μήπως δημιουργεί την καταστροφή μέσα από την οποία θα εμφανιστεί ως Μεσσίας;

Ο Στουρνάρας είναι αδύνατο να το πετύχει γιατί είναι και θα παραμείνει υπάλληλος. Έχει επίσης δώσει εξετάσεις ως υπουργός καταφέρνοντας να γίνει ένας από τους πιο αντιπαθείς Έλληνες, πράγμα το οποίο ο ίδιος αγνοεί κινούμενος μεταξύ των σημιτικών και τεχνοκρατικών κύκλων που ονειρεύονται την επάνοδο στην εξουσία υπηρετώντας απλώς τους πιο αντιδραστικούς κύκλους. Ο Στουρνάρας είναι ένας αποτυχημένος τραπεζίτης (πούλησε την κρατική Εμπορική την οποία ανέλαβε) αλλά κυρίως ένας κρατικοδίαιτος υπάλληλος, που υπηρέτησε σε θέσεις που του εξασφάλιζε ο Γιάννος Παπαντωνίου και η κυβέρνησή του.

Καλά θα κάνει ο μαθητής και φίλος του Γιάννου Παπαντωνίου, να καταλάβει πως δεν ζούμε την εποχή του Χρηματιστηρίου και της«ΔΕΚΑ» που όλα γίνονταν κρυφά, ούτε την εποχή που αγόραζαν με τον Γιάννο όμορα οικόπεδα σε τιμή ευκαιρίας στη Σύρο, από «χρηματιστές» και παρένθετα πρόσωπα. Η ασυλία (έστω και της ΕΚΤ) , δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ατιμωρησία ούτε να σβήσει την κοινωνική κατακραυγή. Όπως δεν μπόρεσε να το κάνει για το Γιάννο,τον Άκη και τους λοιπούς φίλους του Γιάννη Στουρνάρα.

www.koytipandoras.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Στουρνάρας είναι ένας Ιζνογκούντ που χρησιμοποιεί την Τράπεζα της Ελλάδος»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Στ. Μάνος: Πείτε μας την αλήθεια για τους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα

 19/4/2021 
 

Κύπρος και κορωνοϊός: Ένα πραγματικό success story με κερδισμένους τους πολίτες της!

 19/4/2021 
 

Τον ζεμάτισε η Εφορία, για την πιστωτική κάρτα!

 19/4/2021 
 

Διέρρευσαν τα πρακτικά της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων – Αποκαλύψεις για τις διαφωνίες κυβέρνησης και ειδικών

 19/4/2021 
 

Η αμαρτωλή υπόθεση των δανείων Libra προκάλεσε €1,24 δις ευρώ ζημιά στην Πειραιώς

 19/4/2021 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Yποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων-οντοτήτων φορολογικού έτους 2020
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Εμπορικων Μισθωσεων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα