Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
31/10/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 6588
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία;
Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις» 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Απίστευτο: Δώρο 2 εκατ. ευρώ στα κανάλια, το πρώτο μέτρο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό!
Επιδοτήσεις για αγορά θερμάστρας στα εστιατόρια μέσω ΕΣΠΑ
Βελόπουλος: «Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ήδη βυθίσει το Ορούτς Ρέις» 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη ,

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/11/2017 6:59:05 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.

     Δεν είναι μόνο η συγκυρία που εξαφανίζει μεγάλο μέρος των επιχειρή- σεων στις οποίες εργάζονταν οι συνάδελφοι , δεν είναι οι εργασίες που αμισθοί εκτελούν οι συνάδελφοι, επιβαρύνοντας το κόστος λειτουργίας των γραφείων τους , δεν είναι οι παράνομοι που ασκούν το επάγγελμα, δεν είναι οι νέες μορφές άσκησης του Οικονομολογικού επαγγέλματος από τις ελεγκτικές εταιρείες ,δεν είναι  η μάστιγα της εξόδου των επιχειρήσεων κυρίως στις χώρες των Βαλκάνιων όπου απολαμβάνουν τα οφέλη  των χαμηλών φορολογικών συντελεστών και των ανύπαρκτων ελεγκτικών υπηρεσιών σε πολλές γειτονικές χώρες , είναι και ο ανήμπορος ελεγκτικός μηχανισμός στην χώρα μας όπου δεν ανταποκρίνεται στην λειτουργία ενός σύγχρονου κράτους.  

     Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο.

    Τα τμήματα ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. που αποτελούν την αιχμή του ελεγκτι- κού μηχανισμού, ασχολούνται με οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς και ελάχιστα  με τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

    Αν δεν απαλλαγούν άμεσα  από τα επουσιώδη θέματα, τα αποτελέσματα στο κύριο αντικείμενο τους που είναι ο έλεγχος των επιχειρήσεων, θα είναι απογοητευτικά.

    Η περίοδος που διανύουμε αποτελεί χαράς ευαγγέλιο για όλους αυτούς που εργάζονται έξω από τα πλαίσια του νόμου. Είναι ανάγκη να εξευρεθεί το ικανό προσωπικό που θα στελεχώσει τα τμήματα ελέγχου των Δ.Ο.Υ.

Η ανάγκη αναδόμησης του ελεγκτικού μηχανισμού, θα επιτρέψει τον έλεγχο μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων, που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τα έσοδα του κράτους. Όμως θα έχει και παράλληλη σημαντική συνεισφορά στην υγιή επιχειρηματικότητα.

    Η σωστή λειτουργία του ελεγκτικού μηχανισμού θα έχει ως συνέπεια τον περιορισμό όλων όσων  κινούνται εκτός νόμου, αφού ξέροντας πως θα  ελεγχτούν θα περιορίσουν την άνομη δραστηριότητα τους.

    Ο διαρκής έλεγχος  αναβαθμίζει την εργασία των συναδέλφων και παράλληλα εισρέουν χρήματα στα ταμεία του κράτους.

     Γιατί άραγε δεν προχώρα η δημιουργία  ελεγκτικού μηχανισμού, που θα ασχολείται μόνο με τον έλεγχο επιχειρήσεων, ώστε και έσοδα να έχει και να περιορίσει όλους όσους παράνομα δρουν ;

    Η ύπαρξη γειτονικών χωρών με φορολογικούς συντελεστές κοντά στο 10% αποτελεί πρόκληση για την μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα αυτών που γειτονεύουν με τους βόρειους γείτονες μας.

    Η μεταφορά της έδρας των επιχειρήσεων στις γειτονικές χώρες δεν μπορεί να απαγορευθεί, όμως  οφείλουμε  να ελέγξουμε την δραστηριό- τητά τους και αν ενεργούν  νόμιμα στην χώρα μας μετά την μεταφορά της έδρας τους.

    Και στον τομέα αυτόν δεν παρατηρείται πρόοδος αφού και δεν επαρκεί ο ελεγκτικός μηχανισμός και δεν είναι στις προτεραιότητες των αρχών οι έλεγχοι των επιχειρήσεων αυτών. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα στην αγορά, αφού έχει πλημυρίσει  με παραστατικά από επιχειρήσεις που έχουν έδρα τις γειτονικές χώρες και που κατά γενική ομολογία τα περισσότερα από αυτά είναι παράνομα.

    Η μεταφορά της έδρας μιας επιχείρησης γίνεται από συγκεκριμένους επιτηδευματίες, οι οποίοι μάλιστα διαφημίζονται για την δραστηριότητά τους και εκ του πονηρού αποκρύπτουν τις συνέπειες και τις υποχρεώσεις στις μεταφερόμενες επιχειρήσεις.

Τι είναι αυτό που δεν επιτρέπει να ελεγχθούν όλοι αυτοί που  μεταφέρουν τις επιχειρήσεις  εκτός των συνόρων της χώρας; Τι είναι αυτό που δεν  επιτρέπει στους ελεγκτές να προβούν σε ελέγχους όλων αυτών που ενώ έχουν έδρα σε γειτονικές χώρες έχουν δραστηριότητα στην  χώρα μας ;

Είναι μόνο η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού  ή  η έλλειψη βούλησης να ελεγχθεί ότι παράνομα δραστηριοποιείται στην χώρα μας σε βάρος όλων αυτών που υπομένουν την δυσβάστακτη φορολογία; Η συμπρωτεύουσα  και η βόρεια Ελλάδα γενικά πλημυρίζει τα Σαββατοκύριακα από αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού επιχειρηματιών– με ξένες πινακίδες – οι οποίοι <<επιστέφουν>> στις γειτονικές χώρες την Δευτέρα το πρωί.

     Αυτό δεν απασχολεί  κανένα ;;;!!!

    Αν στα προαναφερόμενα προσθέσουμε και την δραστηριότητα των ελεγκτικών εταιρειών στο χώρο άσκησης του επαγγέλματος, οι οποίες με σχήματα consulting ασκούν οικονομολογικές εργασίες  σε βάρος των συναδέλφων Λογιστών, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο περιορίζεται η διαθέσιμη επαγγελματική πίτα για απασχόληση στους χιλιάδες συναδέλφους που ασκούν το επάγγελμα .

Οι ελεγκτικές εταιρίες δεν λειτουργούν στη βάση του σκοπού που είναι εντεταλμένες να υπηρετούν και τα έσοδα τους δεν  προέρχονται από την διαδικασία των ελέγχων που εντέλλονται να κάνουν.

    Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και πλέον των 850 << λογιστών >> που ενώ έχουν κάνει έναρξη εργασιών στις Δ.Ο.Υ. δεν έχουν πάρει άδεια από το ΟΕΕ.

    Αυτοί δεν δικαιούνται να ασκούν το επάγγελμα και όμως συνεχίζουν να εργάζονται. Θα έπρεπε να έχει ήδη ρυθμιστεί  το θέμα και να  παύουν μετά την παρέλευση  της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος,  όλους όσους  κάνουν έναρξη επαγγέλματος παροχής λογιστικών υπηρεσιών και δεν προσκομίζουν στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ την άδεια άσκησης επαγγέλματος από το ΟΕΕ.   Σε τελευταία ανάλυση  αν δεν κάνουν μόνοι τους παύση εργασιών να προβαίνει σε ακύρωση των Α.Φ.Μ. τους η ΑΑΔΕ. Γιατί άραγε δεν ρυθμίζεται  ένα τέτοια σοβαρό θέμα; Τι άραγε περιμένουν  ;

Τόσες τροπολογίες έχουν γίνει. Μια τέτοια τροπολογία γιατί δεν προχωρά, ώστε να σταματήσει όλους αυτούς που παράνομα  εργάζονται ;

    Η υποτυπώδης δράση  των ελεγκτικών  μηχανισμών, όχι με ευθύνη των εργαζομένων, αλλά της εποπτεύουσας αρχής , η ατιμωρησία που κυριαρχεί στην οικονομία, η φυγή των επιχειρήσεων στις γειτονικές κυρίως χώρες και η ανεξέλεγκτη δράση  τους στην χώρα μας , η λειτουργία των παράνομων λογιστικών γραφείων και η ασύδοτη και παράνομη δράση την ελεγκτικών εταιρειών κάνουν δύσκολη την επιβίωση όλων αυτών που νόμιμα ασκούν το επάγγελμα.

   Είναι σημαντικό όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι (;) στο χώρο  της οικονομίας και του επαγγέλματος να μας πουν  γιατί σιωπούν. Γιατί   δεν αντιδρούν και δεν επιδιώκουν να μπει τάξη στο χώρο του επαγγέλματος μας; Πιστεύουν ότι η σιωπή είναι προς το συμφέρον των εσόδων του κράτους και θεωρούν πως έτσι  υπερασπίζεται η θέση των συνάδελφων;  H παρανομία και η άναρχη λειτουργία ομάδων και προσώπων, δρα σε βάρος όλων όσων  επιθυμούν να εργαστούν σε νόμιμα πλαίσια , των εσόδων του κράτους αλλά και των υγιώς  δραστηριοποιούμενων επιχειρήσεων.    

   Ελπίζουμε να κατανοήσουν ότι η ανοχή  στην άναρχη λειτουργία, ζημιά  κάνει στην οικονομία και τους συναδέλφους και  με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την στήριξη του επαγγέλματος θα υπάρξει αντίδραση.

    Η ηγεσία των ελεγκτικών μηχανισμών και η πολιτική ηγεσία  έχουν  την πλήρη ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο άσκησης του επαγγέλματος και την  πλήρη  ασυδοσία στην άσκηση του. Eυθύνη  επίσης έχει και το προεδρείο του ΟΕΕ που αρκείται σε ανακοινώσεις και επαφές.   Καλά όλα αυτά που κάνει, όμως σε λίγο καιρό πολλοί  συνάδελφοι θα χάσουν την δουλειά τους και τότε δεν θα έχει την δυνατότητα ύπαρξης αφού θα υπάρχουν ελάχιστοι που θα το  συντηρούν.

Υ.Γ.

Έχουμε την πληροφορία ότι τράπεζα αγόρασε λογισμικό προκειμένου να παρακολουθεί μέσω θυγατρικής τα λογιστικά των  επιχειρήσεων  που χρηματοδοτεί. Θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο επάγγελμα. Μήπως οι υπεύθυνοι του χώρου της οικονομίας  έχουν υποχρέωση να επιβάλλουν στις  ή  στην τράπεζα να σταματήσει να δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λογιστικών υπηρεσιών;

Με Τιμή

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ

Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 

  Σχολιασμός Θέματος «Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη , Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»

 29/10/2020 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους

 6/7/2020 
 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc

 6/7/2020 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!! 
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι 
Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας 
Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης 
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΔΕΛ Α 1127318 ΕΞ 2020 Παροχή διευκρινίσεων αναφορικά με τον έλεγχο εκπρόθεσμων καταστάσεων πελατών– προμηθευτών, ημερολογιακού έτους 2014 και επομένων.
Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον e-ΕΦΚΑ 
Ανοίγει ξανά η πόρτα των 120 δόσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ 
Υποχρεωτική γονική άδεια έξι μηνών σε όλους τους γονείς 
Μετρα στήριξης για τις "Πορτοκαλι" περιοχες 
Ε. 2162 /13-10-2020 Έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 ΚΦΔ. 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών - Ανάλυση - Ερμηνεία

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα