Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8348
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 
Ο Άδωνις έγινε νονός εν μέσω πανδημίας με ειδική άδεια... που κανένας δεν έχει ξανά ακούσει! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

«Άκυρο» στην πρόσκληση της Fraport από φορείς των Χανίων

�������� 
 

Ημερομηνία: 19/4/2018 12:17:22 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Την πρόσκληση της Fraport στην εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των σχεδίων για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου Χανίων, απέρριψαν ο Εμπορικός Σύλλογος και το Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Οι έμποροι κάνουν λόγο για μια προσχηματική σύσκεψη που βάζει δήθεν θέμα για «ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό» ενώ τα πραγματικά σχέδια της γερμανική εταιρίας είναι η απρόσκοπτη κερδοφορία.

Τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει ότι η ζημιά έχει ήδη γίνει στην τοπική κοινωνία των Χανίων, με τις αυξήσεις των τελών και την μη τήρηση των συμφωνηθέντων από πλευράς Fraport, υπογραμμίζοντας ότι η «ιδιωτικοποίηση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι αντίθετη με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων  στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε  στις 17/4/2018 συζήτησε το κάλεσμα της Γερμανικής Εταιρείας FRAPORT ΕΛΛΑΣ  να παραστούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 19/4/2018 σε ξενοδοχείο  των Χανίων με θέμα την παρουσίαση των σχεδίων για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου Χανίων Ι.Δασκαλογιάννης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων πολύ πριν την πώληση των 14  αεροδρομίων από την Κυβέρνηση στην FRAPORT ΕΛΛΑΣ, είχε καταθέσει την άποψη του και ζητούσε να σταματήσει το έγκλημα-πώληση  γιατί θα είχε αρνητικές συνέπειες και για τον Χανιώτικο λαό. Η ζημιά φαίνεται ήδη στην Χανιώτικη οικονομία  και είναι μόνο η αρχή ενός σχεδίου που υπηρετεί και εξυπηρετεί  το μεγάλο τουριστικό – εμπορικό κεφάλαιο και όχι τις μικρές εμπορικές και μικρές τουριστικές επιχειρήσεις που είναι ακόμα  η πλειοψηφία και συμβάλουν τα μέγιστα στην τοπική οικονομία.

Είναι γεγονός αδιάψευστο ότι η πώληση αεροδρομίων λιμανιών και σιδηρόδρομων αποτελεί βασική επιδίωξη ντόπιων και ξένων μονοπωλιακών ομίλων που στόχο έχουν τα συσσωρευμένα κεφάλαια τους να επενδυθούν σε νέους πιο αποδοτικούς τομείς με καλύτερους όρους και με μεγαλύτερη κερδοφορία.

Γι αυτό δεν διστάζουν να παίρνουν με οποιοδήποτε τρόπο την πολιτική που τους εξυπηρετεί αδιαφορώντας για τις τοπικές οικονομίες, για εργασιακές σχέσεις ακόμα και για ζητήματα ασφάλειας αφού η εντατικοποίηση της εργασίας δημιουργεί τέτοια ζητήματα.

Η ιδιωτικοποίηση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι αντίθετη με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζομένων  του Χανιώτικου λαού. Τα κέρδη των εταιρειών και  η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων  δεν μπορούν να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες του λαού. Η θέση μας είναι  ξεκάθαρη. Τα αεροδρόμια ,  οι μεταφορές, η ενέργεια (κ.α.) πρέπει να είναι δημόσια – λαϊκή περιουσία. Αρκετά έχει πληρώσει και ο Χανιώτικος λαός.

Πρέπει λοιπόν να είναι δημόσια, να εξυπηρετούν τον λαό στην καθημερινότητα του με γνώμονατις σύγχρονες ανάγκες μας και την ασφάλεια μας. 

Με αυτό το σκεπτικό δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε μια προσχηματική σύσκεψη που βάζει δήθεν θέμα για «ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό». Μάλλον ψάχνει συνένοχους για να νομιμοποιήσει τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις της για την απρόσκοπτη κερδοφορία πάνω στις πλάτες μας.

Το  Εργατικό Κέντρο καλεί τους Χανιώτες, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από το Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Fraport, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα των αεροδρομίων και της δημόσιας περιουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Νομού Χανίων στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 18/4/2018 συζήτησε το κάλεσμα της Γερμανικής Εταιρείας FRAPORT ΕΛΛΑΣ να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 19/4/2018 σε ξενοδοχείο των Χανίων με θέμα την παρουσίαση των σχεδίων για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Χανίων Ι.Δασκαλογιάννης.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Νομού Χανίων πολύ πριν την πώληση των 14 αεροδρομίων από την Κυβέρνηση στην FRAPORT ΕΛΛΑΣ είχε καταθέσει την άποψη του και ζητούσε να σταματήσει το έγκλημα-πώληση γιατί θα είχε αρνητικές επιπτώσεις για την πόλη των Χανίων.

Η εκχώρηση του δημόσιου πλούτου ,των κρατικών δομών αλλά και των κάθε είδους υπηρεσιών στο ιδιωτικό κεφάλαιο βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα των πολιτών και της κοινωνίας που θέλει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Η ζημιά φαίνεται ήδη στην Χανιώτικη οικονομία και είναι μόνο η αρχή ενός σχεδίου που υπηρετεί και εξυπηρετεί το μεγάλο τουριστικό –εμπορικό κεφάλαιο και όχι τις μικρές εμπορικές και μικρές τουριστικές επιχειρήσεις που είναι ακόμα η πλειοψηφία και συμβάλουν τα μέγιστα στην τοπική οικονομία.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η παραχώρηση, ενοικίαση και άλλες φορές πώληση της δημόσιας περιουσίας είναι εις βάρος της ανάπτυξης και της ευημερίας των τοπικών κοινωνιών αλλά και του δημόσιου συμφέροντος. Για αυτό οι ντόπιοι και ξένοι μονοπωλιακοί όμιλοι δεν διστάζουν να παίρνουν με οποιοδήποτε τρόπο την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, αδιαφορώντας για τις τοπικές οικονομίες, για εργασιακές σχέσεις ακόμα και για ζητήματα ασφάλειας αφού η εντατικοποίηση της εργασίας δημιουργεί τέτοια ζητήματα.

Η ιδιωτικοποίηση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι αντίθετη με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του χανιώτικου λαού. Τα κέρδη των εταιρειών και η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες του λαού. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Τα αεροδρόμια , οι μεταφορές, η ενέργεια κ.ά. πρέπει να είναι δημόσια – λαϊκή περιουσία.

Αρκετά έχει πληρώσει και ο χανιώτικος λαός. Είναι σαφές ότι πρέπει να είναι δημόσια, να εξυπηρετούν τον λαό στην καθημερινότητα του με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες του και την ασφάλειά του.

Επομένως, δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος σε μια προσχηματική σύσκεψη που βάζει δήθεν θέμα για «ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό». Μάλλον ψάχνει συνένοχους για να νομιμοποιήσει τα συμφέροντα και τους σκοπούς της για την απρόσκοπτη κερδοφορία πάνω στις πλάτες μας.

Καλούμε όλους τους Χανιώτες,-εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους,- να δώσουν το παρόν στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΙΑ» αύριο στις 5 η ώρα που θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Fraport, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα των αεροδρομίων και της δημόσιας περιουσίας.

«Η πολιτική της Fraport μείωσε τον αριθμό αφίξεων»

Επιστολή προς την Fraport Greece απέστειλε ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Χανίων, επισημαίνοντας ότι η πολιτική της «καθιστά το αεροδρόμιο Χανίων ένα δευτερεύον εποχικό τουριστικό αεροδρόμιο, συμπληρωματικό του Ηρακλείου».

Όπως τονίζεται στην σχετική επιστολή, με τις ενέργειές της, η γερμανική εταιρία μείωσε το ωράριο λειτουργίας του αεροδρομίου Χανίων και μετατρέπει τα Χανιά σε «τουριστική αποικία τεσσάρων μηνών».

Επίσης, σύμφωνα με τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων, οι ακριβές χρεώσεις και η αύξηση των τελών, όχι μόνο επιβάρυνε και τους πολίτες, αλλά οδήγησε και στην αποχώρηση από τα Χανιά της εταιρίας χαμηλού κόστους Ryanair.

Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Χανίων ζητάει από τη Fraport:

 1. Να διατηρήσει τον αναπτυξιακό κοινωνικό νησιωτικό και εθνικό του ρόλο.

 2. Να παραμείνει φθηνό και ανταγωνιστικό.

 3. Να συνεχίσει την αυξητική τάση επιβατών.

 4. Να διατηρήσει όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν επιλέξει τα Χανιά και να προσελκύσει ακόμα περισσότερες.

 5. Να επεκτείνει την περίοδο λειτουργίας του ώστε να δέχεται διεθνείς πτήσεις σε δωδεκάμηνη βάση.

 6. Να μην δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και μονοπωλίου στην εμπορική τουριστική και αεροπορική δραστηριότητα.

και καλεί την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλους τους αρμοδίους, να ασκήσουν πίεση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε επιτέλους η FraportGreece να δεσμευτεί δημόσια για αυτά τα θέματα.

Αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Χανίων:

Τον Ιανουάριο του 2015 κατά την επίσκεψη κλιμακίων της FraportGreece, επιδόθηκε μια ανοικτή επιστολή.  Αρχές Απρίλιου του 2017 δημοσιεύτηκε ξανά στα τοπικά μέσα.

Στην επιστολή μεταξύ των άλλων αναφερόταν ότι:

Το αεροδρόμιο των Χανίων τα τελευταία χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη, την ευημερία και την κοινωνική συνοχή του νομού και περιόρισε τις συνέπειες της κρίσης.

Επιβεβαίωση είναι  ότι οι αφίξεις από 874.869 το 2011, εκτοξεύθηκαν στις 1.486.277 το 2016. Θεαματική αύξηση 70%.(Πηγή ΥΠΑ)

Τα παραπάνω θεαματικά αποτελέσματα προήλθαν από επίπονη, συνεχή και συντονισμένη δουλειά και συνεργασία, των επαγγελματιών, των πολιτών και των θεσμικών φορέων του νομού Χανίων.  Όλοι εμείς οι μη ειδικοί (ερασιτέχνες ) καταφέραμε ένα μικρό θαύμα!

Ζητήθηκαν τότε λοιπόν από την FraportGreece τα παρακάτω:

Το αεροδρόμιο Χανίων πρέπει:

 1. Να διατηρήσει τον αναπτυξιακό κοινωνικό νησιωτικό και εθνικό του ρόλο.

 2. Να παραμείνει φθηνό και ανταγωνιστικό.

 3. Να συνεχίσει την αυξητική τάση επιβατών.

 4. Να διατηρήσει όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν επιλέξει τα Χανιά και να προσελκύσει ακόμα περισσότερες.

 5. Να επεκτείνει την περίοδο λειτουργίας του ώστε να δέχεται διεθνείς πτήσεις σε δωδεκάμηνη βάση.

 6. Να μην δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και μονοπωλίου στην εμπορική τουριστική και αεροπορική δραστηριότητα.

Το αεροδρόμιο Χανίων σαν πύλη εισόδου της Δυτικής Κρήτης από το 2017 εισέρχεται σε μια νέα φάση.

Ιδιωτικοποιείται και παραχωρείται για τα επόμενα τουλάχιστον 40 χρόνια στην FraportGreece.

Με βάση τις ενδείξεις – διαρροές – πληροφορίες δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τα παραπάνω από την μεριά της FraportGreece (το αντίθετο μάλιστα). Φαίνεται να επικρατεί η λογική και το μοντέλο:

Ακριβές χρεώσεις και τέλη, άρα υπερβολικά κέρδη για την επιχείρηση και το δημόσιο, και λίγοι επιβάτες-επισκέπτες, δηλαδή καταστροφικό για την πραγματική οικονομία.

Ας απαντήσουμε επιτέλους στο ερώτημα υψηλοί φόροι με λίγους επιβάτες ή χαμηλοί φόροι με πολλούς επιβάτες – επισκέπτες.

Επιτέλους όταν ζητάμε μείωση φόρων,ζητάμε μείωση φόρων παντού.

Καλούσαμε τότε και εξακολουθούμε να καλούμε:

Την κυβέρνηση
Τους τοπικούς βουλευτές
Τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης
Τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Τα τοπικά Επιμελητήρια
Τους επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας
Συλλογικότητες αλλά και τους ιδιώτες που συμμετέχουν στην δημόσια συζήτηση.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Να ασκήσουν πίεση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε επιτέλους η FraportGreece να δεσμευτεί δημόσια για τα παραπάνω 6 σημεία.

Οποιαδήποτε ενέργεια η οποία δεν θα ανταποκρίνεται στις παραπάνω προκλήσεις θεωρείται ότι δεν προσφέρει ανάπτυξη στο κοινωνικό σύνολο αλλά  οπισθοδρόμηση και θα είναι επιζήμια  για τα συμφέροντα της Δυτικής Κρήτης και των επόμενων γενεών.”

Δυστυχώς  όλες οι ανησυχίες μας όχι μόνο  επαληθεύτηκαν αλλά από τέλη Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2018 έχει  προβεί σε νέες αυξήσεις και εφαρμόζει πολιτικές αντικινήτρων.

Με αφορμή δε τα τελευταία γεγονότα είναι πλέον σαφές ότι η πολιτική της Fraport Greece καθιστά το αεροδρόμιο Χανίων  ένα δευτερεύον εποχικό τουριστικό αεροδρόμιο συμπληρωματικό του Ηρακλείου. Θα καταστήσει δε τα Χανιά τουριστική αποικία 4 μηνών.

Φτάνουν πια οι μακέτες τα έργα και τα ευχολόγια για την καλύτερη διαχείριση  της κίνησης την υψηλή περίοδο.

Η Fraport Greece Πρέπει να απαντήσει και να δεσμευτεί σήμερακιόλας ότι:

Εκτός από τα 6 σημεία που προαναφέραμε και στα παρακάτω.

Από αύριο θα επαναφέρει  το αεροδρόμιοΧανίων σε καθεστώς 24ης  λειτουργίας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου

Να απαντήσει και να δεσμευτεί  στο πόσους παραπάνω επιβάτες, σε σχέση με το 2016, θα μεταφέρει  με προγραμματισμένες πτήσεις Legacy και  lowcost αεροπορικών εταιρειών.

Με εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις τόσο τον προσεχή Χειμώνα και κάθε Χειμώνα (τουλάχιστον 50% αύξηση δηλαδή 10.000 επιπλέον επιβάτες εξωτερικού καθ’ όλη την διάρκεια του Χειμώνα)

Όσο και την προσεχή χαμηλή περίοδο Απρίλιου, Μαΐου Οκτώβριου. (Τουλάχιστον 30% αύξηση δηλαδή 80.000 επιπλέον επιβάτες εξωτερικού)

Το Business Plan της Fraport Greece (Σύνθετος ρυθμός ετησίας ανάπτυξηςCAGR) του  3,78% είναι μόνο για τους μετόχους, όχι για τις δυνατότητες του Νομού.

 

image-00128

Δεν θέλουμε μόνο καθαρό αεροδρόμιο άλλα γεμάτο επιβάτες ΟΛΟ το χρόνο. Οι κατά καιρούς προτάσεις μας αγνοήθηκαν. Είμαστε διατεθειμένοι να τις επαναφέρουμε. Αναμένουμε να ακούσουμε όχι ότι δεν γίνεται, αλλά πως γίνεται.

Αν η πολιτική της Fraport Greece συνεχίσει να είναι εχθρική προς τα συμφέροντα του τόπου, ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί.

«Οι ιδιωτικοποιήσεις βλάπτουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση νομού Χανίων καλεί τους πολίτες να δραστηριοποιηθούν ενεργά, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων και ζητάνε από τους πολιτικούς και τους αυτοδιοικητικούς να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της περιοχής και των πολιτών.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η εκχώρηση του δημόσιου πλούτου, των κρατικών δομών αλλά και των κάθε είδους υπηρεσιών στο ιδιωτικό κεφάλαιο βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα των πολιτών και της κοινωνίας που θέλει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι η παραχώρηση, ενοικίαση και άλλες φορές πώληση της δημόσιας περιουσίας είναι εις βάρος της ανάπτυξης και της ευημερίας των τοπικών κοινωνιών αλλά και του δημόσιου συμφέροντος.

Σαν εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, ζούμε από πρώτο χέρι  τις αρνητικές επιπτώσεις της παράδοσης  των υπηρεσιών της καθαριότητας (και όχι μόνο)  των Δήμων σε εργολάβους.

Σαν κάτοικοι  των Χανίων ζούμε εδώ και καιρό όλα τα αρνητικά επακόλουθα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου «Γιάννης Δασκαλογιάννης». Η Fraport καθημερινά αποδεικνύει πως πάνω από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων της βάζει τα κέρδη της. Η αύξηση των τελών και των επιβαρύνσεων, τα παιχνίδια και ο ανταγωνισμός με τις εταιρίες χαμηλού κόστους, η αναστολή της 24ωρης  λειτουργίας  του αεροδρομίου τους χειμερινούς μήνες αναδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της πόλης μας.

Ενώνουμε λοιπόν και εμείς την φωνή διαμαρτυρίας μας με αυτές των εκατοντάδων Χανιωτών πολιτών και ζητάμε οι πολιτικοί  και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι του νομού μας να πράξουν τα αυτονόητα και να υπερασπιστούν, έστω και τώρα, τα συμφέροντα του τόπου μας και των κατοίκων του.

Καλούμε όμως και τους εργαζόμενους και τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και έμπρακτα και δυναμικά να δείξουν την αντίθεση τους στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση και του αεροδρομίου του τόπου μας.

www.efsyn.gr


Κατεβάστε το αρχείο: fraport_greece_logo.jpg

  Σχολιασμός Θέματος ««Άκυρο» στην πρόσκληση της Fraport από φορείς των Χανίων »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

Επιστροφή αποζημιώσεων με πρόστιμα για «μαϊμού» μειώσεις ενοικίων!

 1/4/2021 
 

ΓΣΕΒΕΕ: Η πανδημική κρίση διευρύνει τις ανισότητες

 31/3/2021 
 

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Σύμης: «Ζητάμε έναν ήρωα γιατρό»

 30/3/2021 
 

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο

 30/3/2021 
 

Καθίζηση της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας-Κοντά στον πάτο της Ευρώπης

 29/3/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 
Διαμαρτυρία της Α.ΚΙ.Ο.Ε. με θέμα: Καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των συνάδελφων λογιστών κατά την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων για την εκτέλεση εργασιών στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ.  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Ζητείται... 'ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ' του Αντώνη ΝΤΡΕΚΟΥ

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα