Κάθε Τετάρτη 14:00 - 16:00 θα δέχονται φοιτητές στο γραφείο τους τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Τις ώρες γραφείου για το χειμερινό εξάμηνο εξέδωσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ανακοινώνοντας πως θα δέχονται τους φοιτητές στο γραφείο 516 κάθε Τετάρτη, 14:00 - 16:00 το μεσημέρι.

Όσοι φοιτητές το επιθυμούν, θα μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο τις προκαθορισμένες ώρες προκειμένου να κάνουν ερωτήσεις ή να ζητήσουν διευκρινίσεις σχετικά με τον αναρχικό αγώνα και τον συσχετισμό δυνάμεων κράτους - ελευθεριακού κινήματος, ή να συμβουλευτούν τους διδάσκοντες για κάποιο άλλο ακαδημαϊκό ζήτημα.

Όπως ανακοινώθηκε, θα τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας ενώ θα γίνονται δεκτοί μόνο όσοι είναι παρόντες στις παραδόσεις και συμμετέχουν ενεργά. Οι φοιτητές που θέλουν να δουν το γραπτό τους, θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού τηλεφωνώντας από το καρτοτηλέφωνο στην είσοδο της Σχολής στον αριθμό καρτοκινητού που γράφει κάτω δεξιά στο τζάμι.

Τέλος, η αναρχική συλλογικότητα τόνισε κλείνοντας την ανακοίνωση πως «ο αγώνας εδώ θα δικαιωθεί» και πρόσθεσε ότι η πρώτη εξέταση προόδου των φοιτητών θα γίνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

http://www.tokoulouri.com