Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8448
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 
Ο Άδωνις έγινε νονός εν μέσω πανδημίας με ειδική άδεια... που κανένας δεν έχει ξανά ακούσει! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Η νέα ρύθμιση για την πρώτη κατοικία σφίγγει τον κλοιό στους «μπαταχτσήδες»

�������� 
 

Ημερομηνία: 1/4/2019 11:23:46 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η νέα ρύθμιση για την πρώτη κατοικία σφίγγει τον κλοιό στους «μπαταχτσήδες».

Στο µικροσκόπιο οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, καθώς το νέο πλαίσιο αίρει το τραπεζικό και φορολογικό απόρρητο των αιτούντων.

Φραγή στους στρατηγικούς κακοπληρωτές βάζει η νέα ρύθµιση του υπουργείου Οικονοµίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τον πλειστηριασµό. Οι δανειολήπτες, από τη στιγµή που θα καταθέτουν αίτηµα στην ηλεκτρονική πλατφόρµα για υπαγωγή στις ευεργετικές διατάξεις του νόµου, αυτόµατα θα δίνουν το «πράσινο φως» σε τράπεζες και ∆ηµόσιο να «σκανάρουν» και να διασταυρώσουν την αλήθεια της δήλωσής τους.

Το τραπεζικό και φορολογικό απόρρητο θα αίρεται και οι πιστωτές θα µπορούν να αναζητήσουν στοιχεία σε βάθος 5ετίας -από τη στιγµή κατάθεσης της αίτησης- όσον αφορά εισόδηµα, περιουσία (ακίνητα, σκάφη αναψυχής, ιπτάµενα µέσα, αυτοκίνητα κ. λπ.), καταθέσεις, µετοχές, οµόλογα, πολύτιµα µέταλλα, κοσµήµατα και τιµαλφή.

Αν από το «σκανάρισµα» των στοιχείων διαπιστωθεί ότι ο οφειλέτης απέκρυψε την πραγµατική οικονοµική και περιουσιακή του κατάσταση, τότε θα «πετάγεται» εκτός ρύθµισης. Και θα πρέπει να εξοφλήσει το υπόλοιπο της οφειλής του προς την τράπεζα µε επιτόκιο 5% και να επιστρέψει το ποσό της επιδότησης που έλαβε επίσης µε επιτόκιο 5%, ενώ θα βρεθεί αντιµέτωπος µε το ενδεχόµενο του πλειστηριασµού… Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο 5 (υποβολή αίτησης), «ο αιτών παρέχει άδεια στους συµµετέχοντες πιστωτές και στο ∆ηµόσιο για πρόσβαση, επεξεργασία και διασταύρωση των δεδοµένων του, τα οποία περιλαµβάνονται στην αίτηση και τα συνοδευτικά έγγραφα, όσο και άλλων δεδοµένων του που βρίσκονται στην κατοχή των συµµετεχόντων πιστωτών.

Η άδεια συνεπάγεται την άρση του απορρήτου των τραπεζικών καταθέσεων και του φορολογικού απορρήτου. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου αφορά χρονική περίοδο η οποία εκκινεί πέντε έτη πριν από την οριστική υποβολή της αίτησης και διαρκεί µέχρι την εκ πλήρωση των υποχρεώσεων που αναλαµβάνει ο αιτών µε τη συναινετική ή δικαστική ρύθµιση. Η άρση του φορολογικού απορρήτου αφορά χρονική περίοδο η οποία εκκινεί πέντε έτη πριν από την οριστική υποβολή της αίτησης και διαρκεί µέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας συναινετικής ή δικαστικής ρύθµισης. Εναντι του ∆ηµοσίου η άρση του απορρήτου εκτείνεται σε όλη τη χρονική διάρκεια της ρύθµισης».

Αν αποδεικνύεται µε δηµόσια έγγραφα ότι δηλώθηκαν ψευδή στοιχεία, «τότε η δικαστική ή η εξώδικη ρύθµιση θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη, ο οφειλέτης εκπίπτει όλων των δικαιωµάτων βάσει της ρύθµισης, οφείλει να καταβάλει στον πιστωτή την οφειλή που προκύπτει από την αρχική σύµβαση µειωµένη κατά τα ποσά που καταβλήθηκαν και ο θιγόµενος πιστωτής µπορεί να επισπεύσει άµεσα αναγκαστική εκτέλεση.

Η εν λόγω οφειλή επιβαρύνεται µε επιτόκιο 5%, η επιδότηση ανακαλείται και το ∆ηµόσιο αναζητά από τον αιτούντα την καταβληθείσα συνεισφορά, η οποία επιβαρύνεται µε επιτόκιο 5% από τον χρόνο καταβολής της». Σύµφωνα µε το άρθρο 6, πριν από την οριστική υποβολή της αίτησης, η πλατφόρµα -µε ειδική ένδειξη- ενηµερώνει τον αιτούντα για την επιλεξιµότητά του ή µη. Αν, παρά την ένδειξη για µη επιλεξιµότητα, ο δανειολήπτης υποβάλει οριστικά την αίτησή του, η πλατφόρµα εµποδίζει την περαιτέρω πρόοδο της διαδικασίας και εκδίδεται βεβαίωση περί απόρριψης της αίτησης. Κάθε δανειολήπτης µπορεί να υποβάλει έως την 31η ∆εκεµβρίου 2019 αίτηση για ρύθµιση των οφειλών του από στεγαστικό, καταναλωτικό δάνειο, πιστωτική κάρτα ή επαγγελµατικό δάνειο.

Απαγορεύεται η υποβολή δεύτερης αίτησης από το ίδιο φυσικό πρόσωπο, ακόµα κι αν µε τη δεύτερη αίτηση ζητείται ρύθµιση διαφορετικών οφειλών σε σχέση µε την πρώτη ή αν ο αιτών εξέπεσε της ρύθµισης που προέκυψε από την προηγούµενη αίτηση.

Ωστόσο, αν υπάρχουν ελλείψεις ή σφάλµατα της αίτησης που δεν µπορούν να διορθωθούν µε εισαγωγή των στοιχείων στην ηλεκτρονική πλατφόρµα, µπορεί η αίτηση να διαγραφεί και ταυτόχρονα να επανυποβληθεί. Μόλις η πλατφόρµα θεωρήσει επιλέξιµο τον δανειολήπτη, ενηµερώνονται οι τράπεζες και «µέσα σε έναν µήνα από την κοινοποίηση της αίτησης κάθε πιστωτής µπορεί να υποβάλει πρόταση για ρύθµιση της απαίτησής του». Στην περίπτωση που η τράπεζα ισχυριστεί ότι ο δανειολήπτης είναι µη επιλέξιµος, προσδιορίζει τον λόγο της µη επιλεξιµότητας και «φορτώνει» στην πλατφόρµα το σχετικό αποδεικτικό έγγραφο (αν αυτό υπάρχει).

Ο δανειολήπτης, τώρα, έχει προθεσµία ενός µήνα για να δηλώσει ποιες από τις υποβληθείσες προτάσεις αποδέχεται και ποιες απορρίπτει. Αν παρέλθει η προθεσµία του ενός µήνα, λογίζεται ότι ο δανειολήπτης απέρριψε την πρόταση των τραπεζών για ρύθµιση της οφειλής του. Ενώ η αποδοχή της πρότασης από τον αιτούντα επέχει θέση ηλεκτρονικής υπογραφής του αναρτηθέντος σχεδίου σύµβασης. Σύµφωνα µε την παράγραφο 7 του άρθρου 7 (συναινετική ρύθµιση), «η πρόταση οφειλών που περιλαµβάνονται στην αίτηση, τότε καταβάλλεται το σύνολο των οφειλών σε αντίστοιχες τοκοχρεολυτικές δόσεις.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της ρύθµισης και την πλήρη συµµόρφωση του οφειλέτη αποσβένεται το τµήµα των ρυθµισµένων απαιτήσεων που υπερβαίνει το 120% της αξίας της κύριας κατοικίας. ∆ηλαδή, επιλέξιµος δανειολήπτης που θα ρυθµίσει οφειλή 130.000 ευρώ και η αξία της κατοικίας του είναι 85.000 ευρώ θα καταβάλει 102.000 ευρώ και θα «κουρευτούν» 28.000 ευρώ της οφειλής του. Το ποσό της οφειλής καταβάλλεται σε χρονικό διάστηµα 25 ετών, το οποίο όµως δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80ό έτος της ηλικίας του αιτούντος, εκτός εάν συµβληθεί εγγυητής (αποδοχής των πιστωτών), ευθυνόµενος ως αυτοφειλέτης.

Η επιδότηση του ∆ηµοσίου δεν θα είναι ενιαία για όλους, αλλά ανάλογη µε την οικογενειακή περιουσιακή και εισοδηµατική κατάσταση του κάθε δανειολήπτη. Για το ύψος της επιδότησης θα εκδοθεί ΚΥΑ. Η συνεισφορά του ∆ηµοσίου θα καταβάλλεται κάθε µήνα και για όσο διαρκεί η ρύθµιση -µε µέγιστο τα 25 έτη- σε ειδικό ακατάσχετο λογαριασµό µε δικαιούχο τον οφειλέτη.

Οι προϋποθέσεις και το ποσό της εγκριθείσα συνεισφορά µπορεί να οδηγήσει σε έκπτωση του αιτούντα, µόνο εφόσον το συνολικό ύψος του ποσού σε καθυστέρηση υπερβαίνει αθροιστικά την αξία εννέα µηνιαίων δόσεων συνεισφοράς και ο πιστωτής έχει ενηµερώσει τον οφειλέτη ως προς την υπερηµερία του ∆ηµοσίου το αργότερο έως τον έκτο µήνα υπερηµερίας».

Ο δανειολήπτης, τώρα, που δεν κρίθηκε επιλέξιµος από την πλατφόρµα, ή είναι επιλέξιµος αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν επιτεύχθηκε συµφωνία, µπορεί να προσφύγει στη ∆ικαιοσύνη και να ζητήσει από το δικαστήριο την προστασία της κύριας κατοικίας του. Το δικαστήριο θα πρέπει να εκδώσει την απόφασή του µέσα σε τρεις µήνες, καθώς οι συγκεκριµένες υποθέσεις θα έχουν προτεραιότητα. Το Ειρηνοδικείο µπορεί να εκδώσει προσωρινή διαταγή για την προστασία της κύριας κατοικίας.

Οµως, εάν ο αιτών καταστεί υπερήµερος ως προς τις µηνιαίες καταβολές που ορίζει το δικαστήριο, µε συνέπεια το συνολικό ύψος του ποσού σε καθυστέρηση να υπερβαίνει αθροιστικά την αξία τριών µηνιαίων δόσεων, τότε η προσωρινή διαταγή καθίσταται ανίσχυρη για το µέλλον και ο δανειστής ανακτά το δικαίωµα να επισπεύσει αναγκαστική εκτέλεση.

Τα κριτήρια ένταξης

  1. Η αντικειµενική αξία της πρώτης κατοικίας που θα προστατεύεται από πλειστηριασµό ορίζεται στα 250.000 ευρώ, αν πρόκειται για «καθαρά» στεγαστικό δάνειο.

  2. Για τα επαγγελµατικά δάνεια µε υποθήκη πρώτη κατοικία, η αντικειµενική αξία διαµορφώνεται στα 175.000 ευρώ.

  3. Το ληξιπρόθεσµο ποσό του δανείου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 130.000 ευρώ για στεγαστικό και τα 100.000 ευρώ για επιχειρηµατικό. Αν η οφειλή έχει συνοµολογηθεί σε άλλο νόµισµα (π.χ. σε ελβετικό φράγκο), τότε για τον καθορισµό του µέγιστου ορίου των 130.000 ευρώ λαµβάνεται υπόψη η ισοτιµία αλλοδαπού νοµίσµατος και ευρώ κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

  4. Το εισόδηµα, για να είναι επιλέξιµος ένας δανειολήπτης, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 36.000 ευρώ για πενταµελή οικογένεια.

  5. Το ανώτερο ύψος των καταθέσεων «κλείδωσε» στα 15.000 ευρώ (από 65.000 ευρώ αρχικά). Σε αυτές περιλαµβάνονται µετοχές, οµόλογα, κοσµήµατα, ράβδοι χρυσού, πολύτιµοι λίθοι.

  6. Η αξία της υπόλοιπης ακίνητης περιουσίας και των µεταφορικών µέσων (κότερα, ελικόπτερα, µεγάλου κυβισµού ΙΧ κ.λπ.) του δανειολήπτη, του συζύγου και των προστατευόµενων µελών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 80.000 ευρώ.

  7. ∆ικαίωµα προστασίας θα έχουν δάνεια που ήταν κόκκινα (σε καθυστέρηση 90 ηµερών) στις 31 ∆εκεµβρίου 2018.

  8. Τα αιτήµατα για ένταξη στο νέο πλαίσιο θα υποβάλλονται µέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρµας µέχρι τις 31 ∆εκεµβρίου 2019.

www.ethnos.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Η νέα ρύθμιση για την πρώτη κατοικία σφίγγει τον κλοιό στους «μπαταχτσήδες»»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

Επιστροφή αποζημιώσεων με πρόστιμα για «μαϊμού» μειώσεις ενοικίων!

 1/4/2021 
 

ΓΣΕΒΕΕ: Η πανδημική κρίση διευρύνει τις ανισότητες

 31/3/2021 
 

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Σύμης: «Ζητάμε έναν ήρωα γιατρό»

 30/3/2021 
 

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο

 30/3/2021 
 

Καθίζηση της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας-Κοντά στον πάτο της Ευρώπης

 29/3/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 
Διαμαρτυρία της Α.ΚΙ.Ο.Ε. με θέμα: Καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των συνάδελφων λογιστών κατά την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων για την εκτέλεση εργασιών στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ.  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Όλα σου τα ’μαθα, μα ξέχασα μια λέξη του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα