Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7914
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 
Ο Άδωνις έγινε νονός εν μέσω πανδημίας με ειδική άδεια... που κανένας δεν έχει ξανά ακούσει! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Στο φως ντοκουμέντα από σπάνια ρουσφέτια και... δανεικά από συστάσεως ελληνικ

�������� 
 

Ημερομηνία: 29/5/2019 8:31:32 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Στο φως ντοκουμέντα από σπάνια ρουσφέτια και... δανεικά από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Εξυπηρετήσεις για τις σπουδές «ηµετέρων» και αγωνίες των «βαρόνων» για την οικονοµική στήριξη της Ελλάδας καταγράφονται στις πολύτιµες επιστολές που κατέχει ο Θεσσαλονικιός συλλέκτης Γιώργος Θωµαρέης

Tέσσερις σπάνιες επιστολές-ντοκουµέντα που είχαν σταλεί προς τον Ελβετό τραπεζίτη Ιωάννη - Γαβριήλ Εϋνάρδο από τον πρώτο διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας και τραπεζίτη Γιώργο Σταύρο, µία από τον φιλέλληνα Γάλλο στρατηγό Φαβιέρο και δύο από τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, αποκαλύπτουν πως τα αιτήµατα για ρουσφέτια και δανεικά ήταν πραγµατικότητα από... συστάσεως του ελληνικού κράτους!

Και οι τέσσερις επιστολές βρίσκονται καλά φυλαγµένες στο συρτάρι του Θεσσαλονικιού συλλέκτη Γιώργου Θωµαρέη, ενός εκ των τριών διεθνών Ελλήνων κριτών της παγκόσµιας φιλοτελικής οµοσπονδίας. Τις δύο από αυτές τις αγόρασε τη δεκαετία του ’80 στο Παρίσι έναντι πινακίου φακής, ενώ οι άλλες δύο ανήκουν στον συλλέκτη και συνεργάτη του Αλέξη Παπαδόπουλο, τις οποίες απέκτησε πριν από περίπου 20 χρόνια από γερµανική δηµοπρασία παλιών χαρτιών.

«Εδωσα 10.000 δραχµές και πήρα ένα πάκο επιστολές µε παλιά γράµµατα το 1985, σε ένα στουκ (παλαιοπωλείο) έξω από φιλοτελική έκθεση. Οι περισσότερες επιστολές αυτής της συλλογής είναι ευρήµατα λίγο-πολύ τυχαία. Οι συγκεκριµένες επιστολές προς τον Εϋνάρδο είναι µοναδικές, γνήσιες και αποτελούν κοµµάτι της Ιστορίας µας» είπε στο «Εθνος της Κυριακής» ο Γιώργος Θωµαρέης, ένας από τους πιο έµπειρους Ελληνες φιλοτελιστές και εκπρόσωπος της Ελλάδας ως διεθνής κριτής σε διάφορες εκθέσεις µε την τελευταία τον Ιούνιο του 2018 στο Ισραήλ, όπου µια ελληνική συλλογή κέρδισε το Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Γραµµατοσήµων

 Επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Εϋνάρδο

Επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Εϋνάρδο

«Να συστήσετε θερμά τον νεαρό»

Στις 4 Νοεµβρίου 1826 ο Γάλλος στρατηγός Κάρολος Φαβιέρος, τον οποίο επέλεξε η ελληνική κυβέρνηση για να οργανώσει το στράτευµα, γράφει από την Υδρα στη Γενεύη και στον γνωστό φιλέλληνα Ελβετό τραπεζίτη Ιωάννη-Γαβριήλ Εϋνάρδο. Σε αυτή την επιστολή… εγγυάται για τον νεαρό Βασίλειο Αναγνώστη Παπαµανώλη από την Υδρα, ζητώντας από τον Εϋνάρδο να τον βοηθήσει στις σπουδές του στην Ευρώπη, ενώ αναφέρεται µε τα θερµότερα λόγια και στον πατριωτισµό των Υδριωτών.

Οπως εξήγησε ο Γάλλος στρατηγός στον Ελβετό τραπεζίτη, «ο νεαρός Βασίλειος Αναγνώστης Παπαµανώλης από την Υδρα, αφού µελέτησε στην Πίζα, θα βρίσκεται στο Παρίσι για εξετάσεις. «Εχω... µάθει, να ξέρετε, και τη φιλανθρωπική σας δράση και το βαθύ ενδιαφέρον που έχει να κάνει µε αυτό το έθνος, και σας ζητώ να... συστήσετε θερµά αυτόν τον νεαρό άνδρα σε κρίσιµες στιγµές» έγραψε και προσέθεσε: «Περιορίζω τον εαυτό µου γι’ αυτό το νεαρό άτοµο σε αυτήν την απλή επιστολή. Η υψηλή εκτίµηση που απολαµβάνετε στην Ευρώπη και η ευγενής ζεστασιά που σας ζωντανεύει θα κάνουν περισσότερα από ό,τι θα µπορούσα να ελπίζω για τον εαυτό µου». Σύµφωνα, µάλιστα, µε τον κύριο Θωµαρέη, η επιστολή έχει απολυµανθεί στο µεγαλύτερο απολυµαντήριο της Ευρώπης, στο Σεµλίν (σηµερινό Ζεµούν) στο Βελιγράδι.

Επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Εϋνάρδο

Επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Εϋνάρδο

Ζητούν μεσολάβηση για νέα κεφάλαια

Στο συρτάρι του Γιώργου Θωµαρέη «κρύβονται», όµως, και οι αγωνίες των βαρόνων της εποχής για την οικονοµική στήριξη του νεοσύστατου ελληνικού κράτους από χρηµατοοικονοµικούς κύκλους της Κεντρικής Ευρώπης. Σε αυτές τόσο ο πρώτος διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας, Γεώργιος Σταύρου, όσο και ο πρώτος Ελληνας κυβερνήτης, Ιωάννης Καποδίστριας, ζητούν τη µεσολάβηση του Εϋνάρδου για τη συγκέντρωση χρηµάτων από το εξωτερικό, τον ευχαριστούν για τη µέχρι τότε στήριξή του, αλλά και τον ενηµερώνουν για τη διαχείριση των δανεικών που τους έχει στείλει.

Ο φιλέλληνας Γάλλος στρατηγός Φαβιέρος γράφει στον Εϋνάρδο για τον τον νεαρό Βασίλειο Αναγνώστη Παπαµανώλη

Ο φιλέλληνας Γάλλος στρατηγός Φαβιέρος γράφει στον Εϋνάρδο για τον τον νεαρό Βασίλειο Αναγνώστη Παπαµανώλη

Με ηµεροµηνία 14/26 ∆εκεµβρίου 1943 ο Γιώργος Σταύρου στέλνει από την Αθήνα στη Γενεύη επιστολή προς τον Εϋνάρδο. Σε αυτή, σε τρεις πυκνογραµµένες σελίδες, τον ενηµερώνει λεπτοµερώς για τη νέα πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και για ζητήµατα της Εθνικής Τράπεζας. Παράλληλα, τον ευχαριστεί για τη µέχρι τότε οικονοµική του στήριξη και την αποστολή κεφαλαίων. Σύµφωνα µε την επιστολή, η αξία των πρώτων τραπεζογραµµατίων της Εθνικής Τράπεζας, τα οποία κατασκευάστηκαν στη Γαλλία µε τη φροντίδα του Εϋνάρδου και βρίσκονταν σε κυκλοφορία τον ∆εκεµβρίου 1843, ανέρχονταν σε 601.575 δραχµές!

Οι επιστολές του Καποδίστρια

Αλλες δύο επιστολές από την Αίγινα και τον Πόρο του πρώτου κυβερνήτη της χώρας Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Εϋνάρδο τον ενηµέρωναν ότι «σε γράφω δηλοποιών ότι έσυρα επί τους Κ. Οδιέ διά τα 51,000 φράγκα εφ’ οις µε επίστωσας. Οταν ο Κ. Μαρίνογλος µοι γράψει ότι έλαβε ταύτην την ποσότητα, θέλω πιστώσει παρά τη τραπέζη τον τε σεβαστόν δανειστήν (τον Βασιλέα της Βαυαρίας) και τον Κ. Καρνότον, και η Τράπεζα θέλει τω αποδώσει την ποσότητα εν τη προθεσµία, ήτοι εις την λήξιν του έτους. Προς το παρόν αφήνω εις χείρας του Κ. Οδιέ τα 20,000 φράγκα α µοι εξαγγέλλει το γράµµα σου της 21 Ιουλίου, αποκληρούµενα παρά των ευεργετών εις παιδαγωγίαν των πτωχών παιδίων, και δύνασαι να τους βεβαιώσεις ότι η γνώµη των θέλει εκπληρωθεί µετά της ευλαβεστάτης ακριβείας».

untitled5.png

Η δεύτερη επιστολή έχει σταλεί από τον Πόρο µε ηµεροµηνία 21 Σεπτεµβρίου 1828. Τον ενηµερώνει ότι έφτασε το έµβασµα των 15.000 φράγκων και τον ευχαριστεί για τη βοήθειά του στην προσπάθεια που κάνει η ελληνική πλευρά για τη µείωση του δηµόσιου χρέους. «Αι συµβολαί ας λαµβάνοµεν παρά της µεγαλοδωρίας των σεβαστών ανάκτων Γαλλίας και Ρωσσίας δεν µας καθιστώσιν ακόµη οίους να µην χρειαζώµεθα και τα πρόσθετα βοηθήµατα. Αλλ’ έρχεται και τούτου καιρός, και ελπίζω ότι δεν είναι µακράν» ανέφερε, µεταξύ άλλων.

Αναζητώντας ελληνικούς θησαυρούς

O Γιώργος Θωµαρέης γύρισε όλο τον κόσµο αναζητώντας ελληνικούς θησαυρούς και ψαχουλεύοντας ατέλειωτες ώρες στα κιόσκια που πουλούσαν «εµπόρευµα» στους προθαλάµους των φιλοτελικών εκθέσεων. «Ποτέ δεν λειτουργούσα ως ταύρος εν υαλοπωλείω, γιατί τα λεφτά µου ήταν πάντα περιορισµένα. ∆εν πέταξα ποτέ πεντοχίλιαρα για να σηκώνω έτσι απλά το χέρι σε δηµοπρασίες.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι νεόπλουτοι που θεωρούν το συλλέγειν να σηκώνεις απλώς το χέρι και να ανεβάζεις τις τιµές. ∆εν είναι, όµως, έτσι τα πράγµατα» δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» ο Γιώργος Θωµαρέης. Σύµφωνα µε τον ίδιο, η κύρια αποτίµηση της ενασχόλησής του µε τον φιλοτελισµό για περισσότερα από 40 χρόνια είναι ποιότητα ζωής και µόρφωσης. Αυτό λέει στους φίλους του οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν µε αυτόν. Τα οικονοµικά µεγέθη στον συλλεκτισµό είναι ευµετάβλητα. Σε ένα συλλεκτικό θέµα η ύπαρξη 10 συλλεκτών ανεβάζει τις τιµές στα ύψη. Η ύπαρξη δύο συλλεκτών κρατούν τις τιµές σε µέτριο επίπεδο και η εξαφάνιση και των δύο συλλεκτών µηδενίζουν τη συλλεκτική αξία, εξήγησε ο κ. Θωµαρέης, ο οποίος βραβεύτηκε για τις συλλογές του πρόσφατα από την Παγκόσµια Οµοσπονδία Φιλοτελισµού στην Κίνα. Μαθητής του γνωστού συλλέκτη Χρήστου Καλεµκερή από τη Θεσσαλονίκη, είδε δίπλα του τα πάντα όπως είπε.

Μεταξύ αυτών, συλλογές γραµµατοσήµων και έγγραφα µε στάµπες Ανατολικής Θράκης, Βόρειας Ηπείρου, αλλά και όλου του ελλαδικού χώρου από τις αρχές του προηγούµενου αιώνα. Οι καιροί είναι αρκετά πεσµένοι για τον ελληνικό συλλεκτισµό. Πολλοί λίγοι νέοι µπαίνουν στον χώρο, γιατί ο νέος άνθρωπος δεν έρχεται σε επαφή µε τέτοια χειρόγραφα. «Βλέπεις ότι όλοι τώρα παίζουν µε τα iphones» είπε ο κ. Θωµαρέης. Σήµερα οι µεγαλύτεροι συλλέκτες είναι Ελληνοαµερικανοί, ενώ υπάρχουν και αρκετοί Ευρωπαίοι. Παλαιότερα σε κάθε κιόσκι έβλεπες και 50 άτοµα να ψωνίζουν, θυµάται ο κ. Θωµαριακής» ο Γιώργος Θωµαρέης. Σύµφωνα ρέης, τονίζοντας ότι κατά καιρούς βρίσκονται σηµαντικά ντοκουµέντα. Πριν από 30 χρόνια η Rue Droite στο Παρίσι έσφυζε από φιλοτελικά καταστήµατα που πουλούσαν ελληνικούς θησαυρούς µε το… κιλό. Σήµερα έχουν αποµείνει µόλις 30 καταστήµατα στον θρυλικό δρόµο. Χαραγµένο στη µνήµη του θα µείνει και ένα ταξίδι στη Βοστώνη πριν από περίπου 20 χρόνια. «Είχα πάει στο Νιου Τζέρσι, σε δηµοπρασία την οποία διοργάνωσε ο οίκος Harry’s (εισηγµένη στο χρηµατιστήριο µε 7.000 άτοµα προσωπικό).

Η έκταση του κτιρίου κάλυπτε ολόκληρο οικοδοµικό τετράγωνο. Μπήκα στο κτίριο πρωί, έφυγα στο κλείσιµο 12 το βράδυ» είπε. Και ενώ παλαιότερα έπρεπε να ψάξεις στα παλιατζίδικα ή να κάνεις ταξίδια, το ∆ιαδίκτυο έδωσε στον φιλοτελισµό πολύ µεγάλες προοπτικές, παραδέχθηκε. Ο 66χρονος συλλέκτης από µικρό παιδί µάζευε γραµµατόσηµα. «Αντιµετωπίζω τα πάντα µε συλλεκτική µάθηση και διάθεση. Με ιντριγκάρει το κυνήγι του θησαυρού, το να ψάχνεις να βρεις το µοναδικό αντικείµενο. Χρειάζεται, όµως, υποµονή και ιστορική γνώση για να τα εντοπίσεις και να πάει το µυαλό σου» προσέθεσε.

Οι κεφαλές Ερµών ήταν ο πρώτος του έρωτας. Και όπως εξηγεί, κρύβουν ενάµιση αιώνα υψηλού επιπέδου γραµµατόσηµα. Εχουν εκδοτική ιστορία 35 ετών: από το 1850 έως το 1890. Κάθε εξάµηνο γίνονταν επανεκτυπώσεις, οι οποίες διέφεραν ως προς το χαρτί, το µελάνι και τη στοιχειοθεσία, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται τεράστιος πλούτος γύρω από συγκεκριµένες συλλογές. Σήµερα αυτές είναι σκόρπιες στον κόσµο.

 

www.ethnos.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Στο φως ντοκουμέντα από σπάνια ρουσφέτια και... δανεικά από συστάσεως ελληνικού κράτους»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

Επιστροφή αποζημιώσεων με πρόστιμα για «μαϊμού» μειώσεις ενοικίων!

 1/4/2021 
 

ΓΣΕΒΕΕ: Η πανδημική κρίση διευρύνει τις ανισότητες

 31/3/2021 
 

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Σύμης: «Ζητάμε έναν ήρωα γιατρό»

 30/3/2021 
 

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο

 30/3/2021 
 

Καθίζηση της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας-Κοντά στον πάτο της Ευρώπης

 29/3/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 
Διαμαρτυρία της Α.ΚΙ.Ο.Ε. με θέμα: Καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των συνάδελφων λογιστών κατά την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων για την εκτέλεση εργασιών στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ.  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. – Ερμηνεια και εφαρμογη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα