Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
27/5/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5659
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Αγωγή 300 εκατ. δολαρίων κατά πρώην στελεχών της Aegean στη Νέα Υόρκη με βαρι

�������� 
 

Ημερομηνία: 30/9/2019 1:14:25 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Αγωγή 300 εκατομμυρίων δολαρίων κατατέθηκε σε αμερικανικό δικαστήριο σε βάρος τεσσάρων πρώην στελεχών της AegeanMarine Petroleum Network Inc. Κατηγορούνται ότι με τις ενέργειές τους επέτρεψαν στο Δημήτρη Μελισσανίδη να ζημιώσει την εταιρεία.

Μια πολύ σημαντική αγωγή κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο United Stated District Court Southern District of New York.

Η αγωγή κατατέθηκε από το Aegean LitigationTrust, ένα ειδικό καταπίστευμα που διαμορφώθηκε μετά την υπαγωγή της εταιρείας Aegean Marine Petroleum Network (“Aegean”) σε καθεστώς πτώχευσης και το σχέδιο αναδιοργάνωσής της με βάση την προσφορά της εταιρείας Mercuria.

Τραγωδία στον Αλμυρό : Το μοιραίο παιχνίδι δεν είχε «κόφτη»

Το συγκεκριμένο καταπίστευμα έγινε για να μπορέσει να προχωρήσει στις αναγκαίες δικαστικές διεκδικήσεις στο όνομα των πιστωτών της Aegean.

Η αγωγή που κατέθεσε ο διαχειριστής του Aegean Litigation Trust κ. Peter Kravitz στρέφεται κατά τεσσάρων μελών της προηγούμενης διοίκησης της Aegean, του Νικόλα Ταυλάριου, του Πήτερ Γεωργιόπουλου, του Γιάννη Ταυλάριου και του Γιώργου Κονόμου.

 

Η αγωγή αυτή διεκδικεί από τους εναγομένους 300 εκατομμύρια δολάρια επειδή με τις πράξεις τους προκάλεσαν «οικονομική καταστροφή» (financial destruction) της Aegean.

Ειδικότερα, κατηγορούνται ότι δεν άσκησαν ορθά τα καθήκοντά τους με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να έχει, κατά τη γνώμη των εναγόντων, τη δυνατότητα «να εξαπατήσει την Aegean και να χειραγωγήσει τα οικονομικά της» (σελ. 2).

Η αγωγή υποστηρίζει ότι «ο Μελισσανίδης τελικά καταχράστηκε (misappropriated) πάνω από 300 εκατομμύρια από την Aegean μέχρι το 2018».

Συνέχισε να ελέγχει

Η αγωγή υποστηρίζει ότι ακόμη και όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραιτήθηκε από τις διευθυντικές θέσεις που κατείχε στην Aegean στο τέλος του 2006, συνέχισε να ασκεί ουσιαστικό έλεγχο στην εταιρεία, ενώ παραθέτει και τις δικαστικές υποθέσεις που κατά καιρούς είχε με τις ελληνικές αρχές.

Κατά τους ενάγοντες το γεγονός ότι οι εναγόμενοι γνώριζαν τον Μελισσανίδη και το παρελθόν του, θα έπρεπε να τους είχε κάνει να «εξασφαλίσουν την εφαρμογή στην Aegean ρωμαλέων εσωτερικών ελέγχων, μηχανισμών αναφορών και διαδικασιών εποπτείας», πράγμα το οποίο δεν έκαναν.

Καταρχάς η αγωγή υποστηρίζει ότι ο Μελισσανίδης έκανε την Aegean να προσλάβει την Oil Tank Engineering and Consulting Ltd για να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την κατασκευή μιας μεγάλης αποθηκευτικής εγκατάσταση στη Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν υπό τον έλεγχο του Μελισσανίδη.

 

Δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο για την υπόθεση

Ο προϋπολογισμός του έργου ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό και τελικά ολοκληρώθηκε με συνολικό κόστος 221,9 εκατομμύρια δολάρια, διπλάσιος του αρχικά προϋπολογισθέντος.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 68 εκατομμύρια δολάρια διοχετεύτηκαν στην Oil Tank και υποστηρίζει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι άλλα 58 εκατομμύρια μεταφέρθηκαν σε αυτή και σε άλλες «εταιρικές οντότητες του Μελισσανίδη» (other Melissanidis – controlledentities).

Επίσης η αγωγή υποστηρίζει πιθανώς υπήρξαν πληρωμές από την Oil Tank στην ΑΕΚ.

Έπειτα η αγωγή υποστηρίζει ότι ο Μελισσανίδης «συνέχισε να εξαπατά την Aegean με το να στρέφει ποσά (funds) στην Oil Tank».

Εταιρείες – κελύφη

Η αγωγή υποστηρίζει ότι αυτό έγινε μέσα από συμβολαίων της Aegean με εταιρείες-κελύφη (shell entities) τις Abdul Azim Trading FZE, Miami Exports Group LLC, Savina Maritime Ltd., και South Seas Maritime Ltd. Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι μέσα από τη θυγατρική της Aegean, την Aegean Marine Petroleum SA έγιναν 40 συμβόλαια με αυτές τις εταιρείες, που αφορούσαν την επεξεργασία ναυτιλιακών καυσίμων (fuel oil).

Με βάση αυτά τα συμβόλαια η Aegean μπορούσε να εμφανίζει εισπρακτέα ποσά 200 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι αυτό γινόταν με το να προσποιείται η Aegean αυτές τις συναλλαγές (by feigning these transactions) και αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα.

Επίσης υποστηρίζουν ότι οι συναλλαγές αφορούν 8,05 εκατομμύρια μετρικούς τόνους το 2016 και 2017 όταν η διακίνηση (throughput) στις εγκαταστάσεις στη Φουτζέιρα ήταν μόλις 1,2 μετρικοί τόνοι.

Παράλληλα, η αγωγή υποστηρίζει ότι «ο Μελισσανίδης χρησιμοποίησε τα 200 εκατομμύρια σε πλασματικά (fake) περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ως κάλυμμα (cover) για να καταχραστεί (misappropriated) χρήματα της Aegean για τον ίδιο και την οικογένειά του».

Κι αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι ακόμη και μετά την κατασκευή της εγκατάστασης στη Φουτζέιρα η Oil Tank συνέχισε να έχει μεταβιβάσεις από την Aegean συνολικού ύψους 186 εκατομμυρίων δολαρίων ανάμεσα στον Ιούνιο του 2015 και τον Ιανουάριο του 2018.

30 εκατ. δολ. χωρίς στοιχεία

Επίσης η αγωγή υποστηρίζει ότι μια άλλη εταιρεία, που ελέγχεται από τον γιο του Μελισσανίδη, τον Γεώργιο Μελισσανίδη, η Grady Properties έλαβε πάνω από 30 εκατομμύρια δολαρίων από την Aegean ανάμεσα στο 2015 και το 2017 «χωρίς να υπάρχουν στοιχεία ότι η Grady Properties προσέφερε ποτέ υπηρεσίες στην Aegean» και μόνο τον Μάιο του 2017 η Grady επέστρεψε 25 εκατομμύρια δολάρια.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι το σχέδιο με τα πλασματικά εισπρακτέα (Fake Trade Receivables Scheme) συγκάλυπτε (masked) τις «παράτυπες μεταβιβάσεις μετά την κατασκευή» και επειδή εγγράφονταν ως κέρδη τροποποιούσαν σημαντικά την εικόνα της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας.

Η αγωγή στέκεται στο ότι όλα αυτά τα στοιχεία ήρθαν στο φως από την έρευνα της επιτροπής λογιστικού ελέγχου που συγκροτήθηκε το 2018. Όμως, κατά τη γνώμη των εναγόντων όλα αυτά θα έπρεπε να τα ξέρουν οι κατηγορούμενοι και να είχαν δράσει αναλόγως.

Η αγωγή καταλογίζει στους εναγομένους ότι δεν ανέλαβαν δράση για να «αποτρέψουν τον Μελισσανίδη από να ενορχηστρώσει μια επαναγορά του μεριδίου του στην Εταιρεία ως ένα επιπλέον μέσο για να συγκαλύψει το σχέδιο με τα πλασματικά εισπρακτέα».

Στέκονται στο ότι ο Μελισσανίδης πούλησε το μερίδιό του για περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, επισημαίνοντας ότι λίγο μετά η εταιρεία εμφάνισε προβλήματα ρευστότητας ακόμη και πριν όντως πληρώσει για το μερίδιο του Μελισσανίδη.

Τέλος, η αγωγή στέκεται και στο πώς από το 2017 εμφανίστηκαν μέτοχοι που αμφισβήτησαν τις πρακτικές της διοίκησης και ζήτησαν ορθή εποπτεία στην επιχείρηση.

Οταν ανέλαβε δράση

Σύμφωνα με την αγωγή τότε ήταν που «ο Μελισσανίδης ανέλαβε γρήγορη δράση» για να αποτρέψει το ενδεχόμενο τυχόν νέα μέλη της διοίκησης «να αποκάλυπταν τις απάτες του» και η Aegean ανακοίνωσε την πρόθεση να αγοράσει την HEC, μια εταιρεία που κατά την αγωγή ελέγχεται από τον Μελισσανίδη, για 367 εκατομμύρια δολάρια σε μια συναλλαγή που εν μέρει θα γινόταν με ανταλλαγή με μετοχές της Aegean που σύμφωνα με την αγωγή θα έκανε τον Μελισσανίδη να αποκτήσει το 33% των μετοχών της Aegean  και άρα να αποκτήσει τον έλεγχο απέναντι στις προσπάθειες της Επιτροπής Επενδυτών.

Στη συνέχεια η αγωγή καταγράφει τα υπόλοιπα γεγονότα που ακολούθησαν την ακύρωση της αγοράς της HEC δηλαδή την αλλαγή στη διοίκηση της εταιρείας, τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (Audit Committee Investigation) που τον Νοέμβριο του 2018 ανέφερε ότι  συνολικά 300 εκατομμύρια δολάρια της εταιρείας υπήρξαν αντικείμενο κατάχρησης και τελικά την υπαγωγή της Εταιρείας στο Κεφάλαιο 11 του Αμερικανικού Πτωχευτικού Κώδικα.

Για τους ενάγοντες  τα τέσσερα εναγόμενα μέλη της διοίκησης φέρουν ευθύνη γιατί θα μπορούσαν να είχαν αντιληφθεί εγκαίρως όλα αυτά και να είχαν δράσει για να μη ζημιωθεί η επιχείρηση.

Ο λόγος που αυτή η αγωγή στρέφεται κατά των συγκεκριμένων προσώπων και όχι και κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, υποθέτουμε ότι έχει να κάνει και με το ότι τυπικά αυτός από το τέλος του 2006 δεν ασκούσε τυπικά εκτελεστικά καθήκοντα στη διοίκηση.

Ωστόσο, η αγωγή στηρίζεται στην παραδοχή ότι μπορούσε να επηρεάσει τα πράγματα στην εταιρεία. Σημειώνουμε, εδώ τα ελληνικά δικαστήρια, σε αποφάσεις που αφορούν αγωγές, έχουν αποδεχτεί ως γεγονός την ηγετική θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Aegean Marine Petroleum Network Inc.

www.tanea.gr

Δείτε εδώ όλο το κείμενο της αγωγής

 


Κατεβάστε το αρχείο: minisi_Ameriki.pdf

  Σχολιασμός Θέματος «Αγωγή 300 εκατ. δολαρίων κατά πρώην στελεχών της Aegean στη Νέα Υόρκη με βαριές κατηγορίες για Μελισσανίδη »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Κόσμος

 
 

Δουνκέρκη 80 χρόνια μετά: Τα ερωτηματικά παραμένουν!

 27/5/2020 
 

ΕΚΤ: αγορά ομολόγων ακόμα και χωρίς την Bundesbank

 27/5/2020 
 

Αεροπορικές εταιρείες: Πτωχεύσεις, απολύσεις και βροχή δισεκατομμυρίων

 27/5/2020 
 

Μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις θα προτείνει η Κομισιόν

 25/5/2020 
 

Ντιμιτρί Ελ Μούρ: Λοιμός της Αθήνας – Covid 19, η ιστορία επαναλαμβάνεται

 25/5/2020 
 

Πόση ζημιά θα προκαλέσει ο κορονοϊός στη διεθνή οικονομία

 21/5/2020 
 

Ιαπωνία-Κατάρ-Βρετανία «εγγυήθηκαν» για την τουρκική οικονομία: Τι σημαίνει η ανταλλαγή λιρών με γιέν-στερλίνες-ριγιάλ

 20/5/2020 
 

Έρευνα – χαστούκι για Ερντογάν: Η πλειονότητα των νέων θέλει να φύγει από την Τουρκία

 20/5/2020 
 

Τζεντιλόνι: Το Ταμείο Ανάκαμψης θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ

 20/5/2020 
 

Fitch: Ποιοι κλάδοι θα «εξαφανιστούν» με ένα νέο lockdown

 20/5/2020 
 

«Η ΕΚΤ θα αγοράζει κρατικά ομόλογα, παρά την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου»

 19/5/2020 
 

Ευρωπαϊκό «ταμείο ανάκαμψης» ύψους 500 δισεκατ. προτείνουν Βερολίνο και Παρίσι

 19/5/2020 
 

Η Γερμανία βάζει φωτιά στην Ευρώπη

 18/5/2020 
 

Πώς πέρασαν την καραντίνα οι υπερ-πλούσιοι του πλανήτη

 15/5/2020 
 

Politico: Πώς η Google και η Apple όρισαν το παιχνίδι στις εφαρμογές ιχνηλάτησης Covid-19

 15/5/2020 
 

ΗΠΑ: Εκατομμύρια αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας κάθε βδομάδα

 15/5/2020 
 

Ραγδαία αύξηση του χρέους

 15/5/2020 
 

Διαγραφή χρέους 70 φτωχών χωρών ζητούν Σάντερς-Βαρουφάκης

 14/5/2020 
 

«Το επιπλέον χρέος θα γυρίσει να μας στοιχειώσει»

 14/5/2020 
 

Covid-19: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για παγκοσμίων διαστάσεων κρίση ψυχικής υγείας

 14/5/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 
Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη  
A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!
Ενδικοφανείς Προσφυγές
Οι πέντε επιλογές για να βρουν ρευστότητα οι εταιρείες
Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης: Τι ισχύει για τουρισμό, ΦΠΑ και επιδόματα
Όλα τα μυστικά για το νέο πρόγραμμα επιδότησης απώλειας μισθών - Παραδείγματα

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Πεντε θεματα οικονομικα - νομισματικα

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα