Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
4/7/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2301
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η Αγία Τράπεζα. Του Παύλου Μεθενίτη
Υφεση και πολλαπλασιαστές: Πάλι η ίδια ιστορία!.Tου καθηγητή Ιωάννη Μαραγκού*
Ο ρόλος των εισερχόμενων άμεσων ξένων επενδύσεων στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕE.Των Γιάννη Μαραγκού, Ειρήνης Τριάρχη, Θέμη Ανθρακίδη και Αγγελικής Νεστορούδη
Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας
Guy Standing: Ο εμπνευστής του Βασικού Εισοδήματος, για το τέλος της παγκοσμιοποίησης
Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Πόρισμα του ΕΟΠΥΥ «καίει» τον σύζυγο της Ράικου 
Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης 
«Καμία καραντίνα δεν μπορεί να σκοτώσει το τραγούδι» , Σταμάτης Κραουνάκης, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ο δήμος Χερσονήσου κάνει προσλήψεις με βάση τα κοινωνικά φρονήματα;
Θα ξοδέψει 48,3 εκ. για την αγορά λογισμικού αν και υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν!!!!!
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Παππά 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Βαγγέλης Π. Μιχελινάκης , Αποφάσισα φέτος για πρώτη φορά να θέσω υποψηφιότη

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/12/2019 3:42:27 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

 

Φέτος είναι χρονιά εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας , με ημερομηνία διεξαγωγής την 15/12. Οι εκλογές αφορούν τόσο τις διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων όσο και τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων. Μετά την 25ετή παρουσία μου στο χώρο, αποφάσισα φέτος για πρώτη φορά να θέσω υποψηφιότητά, καθώς θεωρώ ότι διανύουμε μία χρονική συγκυρία- καμπή για την εξέλιξη του οικονομολογικού αλλά κυρίως του λογιστικού επαγγέλματος στην Ελλάδα.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, η δραστηριότητά μου τα τελευταία χρόνια αφορά τη συγγραφή βιβλίων και άρθρων σε φορολογικά θέματα, τη διδασκαλία σε επιμορφωτικά σεμινάρια φορολογίας και λογιστικής και την παροχή φορολογικής υποστήριξης σε λογιστικά γραφεία ή επιχειρήσεις, κυρίως σε θέματα εταιρικής δομής, φορολογικών ελέγχων κλπ. Η δραστηριότητα μου αυτή μου επιτρέπει να αφουγκράζομαι τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των συναδέλφων ανά την Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις συντελεσθείσες σαρωτικές αλλαγές στη λογιστική και στην φορολογία τα τελευταία χρόνια, αλλά και των αλλαγών που έρχονται , βάρυναν στην απόφαση μου να αποδεχτώ την σχετική πρόταση και να είμαι φέτος υποψήφιος :

- Στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας, για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

-Στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι για τη διοίκηση του Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης.

Ποια είναι, εν συντομία, τα κρίσιμα ζητήματα τα οποία ευελπιστώ να αναδειχθούνε μέσω της παρουσίας μου στα παραπάνω όργανα του Ο.Ε.Ε.:

-          Ουσιαστική κατοχύρωση του ρόλου που τυπικά έχει το Ο.Ε.Ε. ως οικονομικού συμβούλου της πολιτείας. Πέρα της στάσης των κατά καιρούς κυβερνήσεων που απαξιώνουν το ρόλο αυτό του Ο.Ε.Ε. και οι ίδιες οι διοικήσεις δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν ένα τέτοιο ρόλο. Θα πρέπει λοιπόν το Ο.Ε.Ε. μέσω ομάδων εργασίας που μπορούν να δημιουργηθούν και να στελεχωθούν από αξιόλογους συναδέλφους, να εκπονήσει τεκμηριωμένες μελέτες για θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα,  ζητήματα διαχείρισης του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού χρέους, ζητήματα φορολογικής πολιτικής κλπ. Στόχος είναι, οι μελέτες αυτές να αποτελούν σημείο αναφοράς και συζήτησης στην ίδια την κοινωνία δίνοντας τον προσανατολισμό της αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

-          Να προωθήσει προτάσεις και ιδέες για σταθερό, σύγχρονο, απλό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, που να υπηρετεί την κοινωνική αποστολή του κράτους αλλά και την δίκαια οικονομική ανάπτυξη.

-          Να προωθήσει προτάσεις και ιδέες για την  καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και τη διαλειτουργικότητα όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων.

-          Την εξ αρχής συμμετοχή του Ο.Ε.Ε. στη σύνταξη όλων των οικονομικού περιεχομένου νομοσχεδίων.

-          Την καθιέρωση απόλυτου ασυμβίβαστου ελεγκτού και ελεγχόμενου και διασφάλιση, με την θέσπιση ειδικών ελεγκτικών μηχανισμών, του αποκλεισμού των ελεγκτικών εταιρειών από την παροχή λογιστικού έργου κατά άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

-          Παροχή ψηφιακής υπογραφής από το ΟΕΕ στα μέλη του

Σε θέματα που ειδικότερα αφορούν τον κλάδο των λογιστών – φοροτεχνικών:

-          Δημιουργία μητρώου ελεγκτών μικρών επιχειρήσεων από το ΟΕΕ σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ.

-          Υπογραφή και υποβολή κάθε είδους φορολογικής δήλωσης επαγγελματιών & επιχειρήσεων από αδειούχο από το ΟΕΕ λογιστή ανεξαρτήτως τζίρου.

-          Πρόσβαση στις αρμόδιες υπηρεσίες από τους λογιστές με την επίδειξη της κάρτας άδειας λογιστή από το ΟΕΕ για λόγους εκπροσώπησης πελάτη τους, στο πλαίσιο που ισχύει και για τους δικηγόρους

-          Εκκαθάριση μητρώου μελών του ΟΕΕ και μητρώου λογιστών φοροτεχνικών από ανενεργά μέλη. Γενναίο κούρεμα και ρύθμιση οφειλών για όσους ανενεργούς το επιθυμούν, με σκοπό να επανενταχθούν ως ενεργά μέλη στο ΟΕΕ (άμεσα έσοδα)

-          Οικονομική στήριξη του ΟΕΕ από το σύνολο των οικονομολόγων και όχι μόνο από τους λογιστές-φοροτεχνικούς.

Τέλος παρόλο που ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος, θα ήθελα να επισημάνω πως το Ο.Ε.Ε. σίγουρα δεν είναι συνδικαλιστικός φορέας. Ωστόσο μέσα στους σκοπούς του είναι και η υπεράσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του. Μία μεγάλη μερίδα μελών του Ο.Ε.Ε. είναι οι λογιστές – φοροτεχνικοί, ενώ παράλληλα υπάρχει και μία μεγάλη μερίδα αδειούχων λογιστών -φοροτεχνικών που ενώ χρηματοδοτούν το Ο.Ε.Ε. δε μπορούν να είναι μέλη του.

Όλη αυτή η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά προκλήσεων, που αλλάζουν σιγά σιγά την φύση του επαγγέλματος. Δυστυχώς η μόνη «δράση» που αναπτύσσει κατά τα τελευταία έτη η διοίκηση του Ο.Ε.Ε. είναι η διεκδίκηση παρατάσεων, οι οποίες πολλές φορές βοηθούν, αλλά δεν αρκούν βέβαια για τη διασφάλιση του μέλλοντος του λογιστικού επαγγέλματος. Η όλο αυξανόμενη αυτοματοποίηση της διαδικασίας καταχώρησης των παραστατικών (είτε με τα -ebooks, είτε με τα ηλεκτρονικά τιμολόγια ή με την ανάγνωση barcodes που αργά ή γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα) αλλάζουν τη φύση του λογιστικού επαγγέλματος. Το καθιστούν ίσως περισσότερο συμβουλευτικό  και λιγότερο διεκπεραιωτικό ή καταστιχογραφικό σε σχέση με το παρελθόν. Το Ο.Ε.Ε. θα μπορούσε να συμβάλλει τόσο με την προώθηση νέου τύπου επιμόρφωσης, όσο και με τη θεσμική κατοχύρωση νέων επαγγελματικών δικαιωμάτων των συναδέλφων (π.χ. φορολογικά πιστοποιητικά για μικρές και μεσαίες οντότητες, υποχρεωτικά υπογραφή των δηλώσεων ανεξαρτήτως τζίρου κλπ.) σε βάρος των πολυεθνικών εταιρειών που εποφθαλμιούν το επάγγελμα, στην ανάπτυξη και την προσαρμογή του λογιστικού επαγγέλματος στη νέα εποχή.

 

Με αυτό το σκεπτικό σας καλώ να συμμετάσχετε κατ’ αρχήν στην εκλογική διαδικασία του Ο.Ε.Ε. και να στηρίξετε την παράταξη μου και μένα προσωπικά.

Μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές σας εκκρεμότητες μέχρι την 30/11/2019 για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Γενικότερα πληροφορηθείτε για τη διαδικασία των εκλογών μέσω του site του Ο.Ε.Ε.: https://www.oe-e.gr/

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ Π. ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ            

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ     

 

 

  Σχολιασμός Θέματος «Βαγγέλης Π. Μιχελινάκης , Αποφάσισα φέτος για πρώτη φορά να θέσω υποψηφιότητά με την Α.ΚΙ.Ο.Ε. . »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 18/6/2020 
 

H επόμενη μέρα για την οικονομία και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα.Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη*

 12/6/2020 
 

Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.

 4/6/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)

 3/6/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 24/4/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών.

 21/4/2020 
 

Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιo/α)

 15/4/2020 
 

Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 14/4/2020 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

 13/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

 6/4/2020 
 

Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 3/4/2020 
 

Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ

 3/4/2020 
 

Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’

 2/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 2/4/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη
Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc
Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας  
Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019 
Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Συν-εργασία: Μείωση του ωραρίου για περικοπή του μισθού - Τα τρία σενάρια
Ε. 2099 /25-06-2019 Φορολογική μεταχείριση της εξωκεφαλαιακής εισφοράς εταίρων ΙΚΕ
Στοιχεία υποβολών Ε1 τρέχοντος έτους(1 σχόλιο/α)
Αναστολή τέλους επιτηδεύματος έτους 2019 για τους αγρότες
Τι προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για τους εποχικά εργαζόμενους
Πακέτο χρηματοδότησης επενδύσεων για τη Δυτική Μακεδονία 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους του Εμμανουήλ Μητσοτάκη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα