Το ένα σπίτι πίσω από το άλλο κλείνει μία 40χρονη με τις σεξουαλικές της ορέξεις, έχοντας μετατρέψει ένα ολόκληρο χωριό στην Αιτωλοακαρνανία σε νέα «Σόδομα και Γόμορρα».
Πρόκειται για μία παντρεμένη λογίστρια, μητέρα δύο παιδιών, όπου εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια το όνομά της ακούγεται παντού στο χωριό καθώς έχει γίνει η «πέτρα του σκανδάλου» και ευθύνεται για δεκάδες διαζύγια λόγω μοιχείας. Μάλιστα τα… γούστα της δεν έχουν όρια, καθώς το «ρεπερτόριό» της, περιλαμβάνει από 20χρονους μέχρι και 40χρονους παντρεμένους.
Χαμός τον τελευταίο μήνα
Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι σεξουαλικές δραστηριότητες της μελαχρινής λογίστριας να είναι γνωστές στο χωρίο, τον τελευταίο μήνα όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν… ξεφύγει. Η 40χρονη «πιάστηκε»… επί το έργω με έναν παντρεμένο επιχειρηματία και μάλιστα από τη γυναίκα του!
Διαβάστε λεπτομέρειες στο παρακάτω photostory:
GALLERY
01
Στην 38χρονη σύζυγο του επιχειρηματία είχαν μπει… ψύλλοι στα αυτιά της και έτσι τον ακολούθησε μέχρι το γραφείο του. Όταν μπήκε μέσα, έπιασε στα πράσα τη λογίστρια με τον άντρα της σε ακατάλληλες σκηνές.
https://www.newsbomb.gr
Σχόλιο
Κύκλοι από το ΟΕΕ δήλωσαν ότι είναι μέλος μεγάλης παράταξης που πάρα τις συντηρητικές τις πεποιθήσεις παρεκτραπεί και ελπίζουν να επανέλθει στον δρόμο της τάξης και της ηθικής