Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
19/2/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 9999
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**
Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)
Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.
ΣΔΙΤ: Η Συντριβή του Δημοσίου συμφέροντος από τον Ιδιωτικό Τομέα, του Λεωνίδα Βατικιώτη
Αναδιάρθρωση χρέους και «πράσινο» ομόλογο ζητά ο Βαρουφάκης

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα... μέχρι που χιόνισε πολύ»  
Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων  
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Παναγιώτης Κουρουμπλής : Για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ για τους πλειστηριασμούς
Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά με το Oruc Reis 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές-

�������� 
 

Ημερομηνία: 19/12/2019 11:58:18 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..

 

Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη...

Για όσους πολίτες ΑΓΝΟΟΥΝ το διαχρονικό, μεροληπτικό ρόλο της Δικαιοσύνης, ενώ αγανακτούν για την ιδιαίτερα ευμενή αντιμετώπιση των νεοναζί από την εισαγγελική πρόταση, ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ τα παρακάτω από την πρόσφατη ιστορία μας..

     ΔΥΣΤΥΧΩΣ η παράδοση του δικαστικού σώματος σε υποθέσεις με "πολιτικό άρωμα" είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη, όσο κι αν  αυτό αποσιωπάται...Οι παλιότεροι νομικοί γνωρίζουμε την περιβόητη κρίση του Α.Π ότι το πραξικόπημα της 21/3/1967 ήταν ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.. Πρόκειται για μια "μαύρη" σελίδα στην ιστορία του δικαστικού σώματος της χώρας που φαίνεται ότι έχει "στοιχειώσει" και στιγματίσει τους δικαστές και εισαγγελείς μας στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας , ιδίως αυτής με πολιτικές ή ιδεολογικές αποχρώσεις..

    Θυμίζω λοιπόν:Το 1975 ο τότε Εισαγγελέας του Α.Π ΜΠΛΕΤΣΑΣ με αίτησή του ζήτησε την αναίρεση του 335/1975 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το οποίο, με ψήφους 44 κατά 38, είχε κρίνει το αυτονόητο: ότι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι ΔΙΑΡΚΕΣ. Με την αναίρεση του υποστήριξε κάτι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά:ότι δήθεν η ΚΑΤΑΛΥΣΗ του δημοκρατικού πολιτεύματος, το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , η ίδια η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ήταν έγκλημα ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ! Την παράλογη αυτή άποψη δέχθηκε, με ψήφους 20 κατά 9, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το 684/1975 βούλευμά της.! Με τη καινοφανή άποψη τους οι μέχρι τότε, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον ανεκτικοί με τη δικτατορία ανώτατοι δικαστικοί, "έσωσαν" από το εδώλιο του κατηγορούμενου τον πρώην συνάδελφό τους, πρώτο πρωθυπουργό της χούντας Κ. ΚΟΛΛΙΑ και περισσότερους από 100 «εθνοσωτήρες» που ήταν μέλη διαφόρων χουντικών κυβερνήσεων. Παραπέμφθηκαν για να δικαστούν μόνον 24 αρχιπραξικοπηματίες με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και της στάσης..

      Συνολικά λοιπόν τρεις πρωθυπουργοί της δικτατορίας απέφυγαν τη τιμωρία χάρη στην εφεύρεση του «στιγμιαίου αδικήματος» από την πλειοψηφία των ανώτατων δικαστών και απέφυγαν τη δίκη για συνέργεια σε εσχάτη προδοσία :Ο πρώην εισαγγελέας του Α.Π Κ. Κόλλιας, ο  Σπ. Μαρκεζίνης πρωθυπουργός κατά τις ημέρες της αιματοχυσίας στο Πολυτεχνείο και ο Αδ. Ανδρουτσόπουλος πρωθυπουργός στην μετέπειτα περίοδο της κυριαρχίας του Δ. Ιωαννίδη. Τότε, δηλαδή που, μεταξύ των άλλων ,είχε οργανωθεί το πραξικόπημα για την ανατροπή και δολοφονία του Μακαρίου στην ΚΥΠΡΟ και είχε ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον «Αττίλα»!... 

     Η θεωρία του «στιγμιαίου», «όχι διαρκούς» αδικήματος κατέληξε στο απαράδεκτο και παράλογο συμπέρασμα ότι όσα εγκλήματα έγιναν ΜΕΤΑ την 21η Απριλίου του 1967 ,ΔΕΝ έπρεπε να επιβαρύνουν τους αντίστοιχους πρωταίτιους!. Όλα τα μετέπειτα ήταν παράγωγά του. Οτιδήποτε συνέβη ύστερα από το πραξικόπημα συνιστούσε «απλή συνέπεια εγκληματικής πράξεως» και όχι παράτασή της!!! Επρόκειτο για μια αμίμητη "σύλληψη" και παγκόσμια πρωτότυπη μεροληπτική ΥΠΕΡ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΚΡΙΣΗ, που δυστυχώς διατύπωσε το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της πατρίδας μας και ουδέποτε μέχρι σήμερα το δικαστικό σώμα είχε κάνει αυτοκριτική!!

     Η παραπάνω ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ και πολιτικά φορτισμένη ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ κρίση των Ελλήνων ΔΙΚΑΣΤΩΝ δεν συνέβη μόνο στη δίκη για την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά  παρατηρήθηκε και στις άλλες δίκες που πραγματοποιήθηκαν το 1975: Στη δίκη για τη σφαγή στο Πολυτεχνείο και κυρίως  στις τρεις δίκες για την εγκληματική δράση των ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ της δικτατορίας!!

     Θυμηθείτε : Οι πασίγνωστοι βασανιστές  Μάλλιος, Λουκόπουλος, Παύλου και Γώγος, καταδικάστηκαν από Έλληνες δικαστές σε ποινές μόλις 4 έως 10 μηνών, εξαγοράσιμες ή με αναστολή και έμειναν ελεύθεροι!. Μαζί τους δικάστηκαν άλλοι 11 κι αθωώθηκαν! Ανάμεσα σε αυτούς που «την έβγαλαν καθαρή» ήταν και οι περιβόητοι Μπάμπαλης, Καραπαναγιώτης, Κραβαρίτης.!!

   Οι δίκες συνεχίστηκαν τα δύο επόμενα χρόνια κι οι δικαστές μας συνέχισαν να επιδεικνύουν μια προκλητικά μεροληπτική και επιεική στάση προς τα ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑΣ. Διαβόητοι και αμετανόητοι βασανιστές κάθισαν πάλι στο εδώλιο, αλλά αν και τα «ανδραγαθήματά» τους ήταν πολλά, αρκετά από τα θύματά τους αξίωναν δικαίωση, η μεταπολιτευτική ατμόσφαιρα πίεζε, αδυνατώντας να συμβιβαστεί με την ατιμωρησία του 1975, η δικαστική τους όμως αντιμετώπιση παρέμεινε στην ίδια τροχιά…

      Δεν ήταν λοιπόν τυχαίο ότι ο Μπάμπαλης το 1976 κατηγορήθηκε για πλημμελήματα (!!), ενώ η ποινή του στο Εφετείο περιορίστηκε σε φυλάκιση μόλις 18 μηνών!!. Ο απεχθής Καραπαναγιώτης «ξελάσπωσε» με 12 μήνες και εξαγορά της ποινής. Στη συνέχεια βρήκε μια καλή δουλειά: υπεύθυνος ασφαλείας των εγκαταστάσεων του Λάτση, στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.! Μερικοί μάλιστα από τους βασανιστές ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ και στην υπηρεσία τους!

      Δυστυχώς τα ερείσματα του χουντικού καθεστώτος στη δικαστική εξουσία ήταν πολλά και πέτυχαν ένα μόνο δειγματοληπτικό καταλογισμό ευθυνών των βιαστων της Ελληνικής Δημοκρατίας και μια περιορισμένη αποχουντοποίηση. Σε αυτό βέβαια συνέβαλαν η εύθραυστη πολιτική συγκυρία, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η Μεταπολίτευση (μη ξεχνάτε ότι στην Ισπανία ουδείς από τη δικτατορία του Φράνκο κρίθηκε ένοχος ή φυλακίστηκε.. )και οι σχεδιασμοί της πρώτης κυβέρνησης του Καραμανλή με το «αμυντικό παιχνίδι» των φιλοχουντικών του κρατικού μηχανισμού και τις γνωστές "ισορροπίες" του με διάφορα "σταγονίδια" αλλά και πρώην υποστηρικτές της δικτατορίας...

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μην εκπλησσεστε με τη σημερινή εισαγγελική πρόταση, ούτε για την αντιμετώπιση μέχρι το 2012-13 της Χ.Α από τους δικαστές μας.! Τίποτα δεν είναι τυχαίο..Το δικαστικό σώμα ουδέποτε έκανε αυτοκριτική του για τα μεγάλα ατοπήματα του παρελθόντος, ούτε απέβαλε στην πλειοψηφία του την πολιτική και ιδεολογική του μεροληψία, ειδικά στις εγκληματικές πράξεις της ακροδεξιάς βίας & εγκληματικής δράσης, από τον εμφύλιο μέχρι σήμερα! Ίσως πάντως η δίκη της Χ.Α και η προκλητική σημερινή εισαγγελική πρόταση να αφυπνίσει ορισμένους και ειδικά τους δικαστές της έδρας που έχουν τεράστια ευθύνη προς τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό..Ας ελπίσουμε ότι με την απόφαση τους θα διακόψουν τη κακή ιστορική παράδοση του σώματος και θα φράξουν το δρόμο στον ΦΑΣΙΣΜΟ! Το οφείλουν στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στη μάνα του Παύλου Φύσσα και στα πολλά θύματα των νεοναζί!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗΣ

  Σχολιασμός Θέματος «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη... Tου ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗ»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

 13/2/2020 
 

Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**

 10/2/2020 
 

Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

 28/1/2020 
 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

 27/1/2020 
 

ΣΔΙΤ: Η Συντριβή του Δημοσίου συμφέροντος από τον Ιδιωτικό Τομέα, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 27/1/2020 
 

Αναδιάρθρωση χρέους και «πράσινο» ομόλογο ζητά ο Βαρουφάκης

 27/1/2020 
 

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

 13/1/2020 
 

Κοινωνική ευημερία στην Ήπειρο και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / του Μιχάλη Διακομιχάλη

 13/1/2020 
 

Προβληματική Εξωτερική Πολιτική και Θαλάσσιες ζώνες. Του Νίκου Κοτζιά

 13/1/2020 
 

Πρέπει να μιλάμε για τον κόσμο που έρχεται, όχι για τα κουτσομπολιά. Του Νίκου Κοτζιά

 8/1/2020 
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη... Tου ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗ

 19/12/2019 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΘΟΔΟΙ, ΜΕΣΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Του Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πάντειο Πανεπιστήμιο

 11/12/2019 
 

Μετακεϋνσιανοί και Νεοφιλελεύθεροι-Θεωρητικές Ιδέες και Πολιτική Πρακτική. Από Σπύρος Στάλιας

 9/12/2019 
 

Στρατηγικές Παρεμβάσεις για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας: Ανάλυση Επιδράσεων και Πολιτικών

 4/12/2019 
 

Νίκος Κοτζιάς: “Ας αρχίσουμε επιτέλους να τσακωνόμαστε για το πως θέλουμε την Ελλάδα τον 21ο αιώνα”!

 25/11/2019 
 

Η απιστία ...από το δημόσιο συμφέρον.Του Χρίστου Κουτσουνάσιου*>

 25/11/2019 
 

Το Τέλος του Νεοφιλελευθερισμού και η Επάνοδος της Ιστορίας. Tου Τζόζεφ Στίγκλιτς(1 σχόλιo/α)

 18/11/2019 
 

4η Βιομηχανική Επανάσταση: Η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί

 5/11/2019 
 

Πώς μπαίνει «ταφόπλακα» στη δημόσια επικουρική ασφάλιση

 25/10/2019 
 

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟ ΦΕΟΥΔΟ. Του Γιώργου Δουράκη

 17/10/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Του Αριστομένη Τριγώνη
Παρουσίαση βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη : ΡΗΞΗ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε. 
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους 
Η Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας, ο κανονισμός 1407/2013 και ο διαχωρισμός δραστηριοτήτων και κόστους. 
Αίτημα για τη δημιουργία και ελεύθερη διάθεση από την ΓΓΠΣ υποστηρικτικού λογισμικού καταχώρησης της σύνοψης των παραστατικών άνευ ποσοτικού περιορισμού εγγραφών ή μορφότυπου εισαγωγής δεδομένων, και εκτός πλατφόρμας ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ.(1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Επιστροφές φόρων: Απλοποιείται η διαδικασία χωρίς Δ.Ο.Υ. - Πώς θα γίνεται
A. 1017 /27-01-2020 Καθορισμός της μορφής του προτύπου έκδοσης του ηλεκτρονικού τιμολογίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων.
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας
Ε9: Τα 5 κλικ για να γλιτώσετε πρόστιμα από τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά.
Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει το TAXISnet - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Α. 1020 /31-01-2020 Τύπος και περιεχόμενο της «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ» - Έντυπο Ε3.

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Καπιταλισμος και διευθυνομενη οικονομια του A. Cotta - H. Chambre

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα