Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7092
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»
6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποθεώνει τον Βορίδη – Τον αποκάλεσε «πολιτικό κλάσης»
ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τα πρακτικά της υπόθεσης «Ρασπούτιν» - Novartis

�������� 
 

Ημερομηνία: 27/12/2019 12:30:20 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η Ειδική Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής συστήθηκε για τη διερεύνηση διάπραξης ενδεχόμενων αδικημάτων από το Δ. Παπαγγελόπουλο κατά την τέλεση των καθηκόντων του, με βάση το σενάριο της «σκευωρίας» . Στις εργασίες της όμως έχουν αποκαλυφθεί  σειρά από νέα στοιχεία για σοβαρές πτυχές  της υπόθεσης αλλά τίποτε για τη φερόμενη ως «σκευωρία»

 

Στα πρακτικά της Επιτροπής που φέρνει στο φως αποκλειστικά το Τvxs.gr επιβεβαιώνεται η σοβαρότητα του σκανδάλου, η εμπλοκή πολιτικών προσώπων αλλά και ερωτήματα για τους «περίεργους» χειρισμοούς διαφόρων παραγόντων και ειδικά του ίδιου του κ. Αγγελή για το γεγονός ότι στη συνάντηση της Βιέννης ενημερώθηκε για τροφοδότη λογαριασμό πολιτικού προσώπου.

Ξεκινάμε τη δημοσίευση των πρακτικών από την τριήμερη κατάθεση του Ιωάννη Αγγελή, πρώην εποπτεύοντα της εισαγγελίας Διαφθοράς. Υπέρμαχου της θεωρίας της «σκευωρίας», που όμως στην κατάθεσή του δεν κατονομάζει σε κανένα σημείο το  Δ. Παπαγγελόπουλο ως «ρασπούτιν», αποδομώντας τον πυρήνα ύπαρξης της ίδιας της Επιτροπής.

Το περιβόητο έγγραφα του FBI από το 2017

Στην Προανακριτική Επιτροπή ο κ. Αγγελής εμφανίζει ένα έγγραφο του FBI από το 2017,  στο οποίο εμπλέκονται στελέχη της εταιρίας, γιατροί, ως και εκδότες που είχαν εμπλοκή με ραντεβού ή με το «ξέπλυμα» που επιχειρούσε η Novartis αλλά όχι πολιτικοί. Το έγγραφο γίνεται «σημαία» από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στην Επιτροπή και την ίδια ώρα διοχευτεύεται σε φιλοκυβερνητικά site ως «απόδειξη» ότι στο σκάνδαλο δεν εμπλέκονται πολιτικοί.

Όμως, την τρίτη μέρα της κατάθεσης Αγγελή η βουλευτής Δώρα Αυγέρη τον ερωτά για το μεταγενέστερο έγγραφο του FBI, το 2018, που δεν παρουσιάστηκε  στην Επιτροπή, αλλά περιλαμβάνεται στη δικογραφία, και του διαβάζει σχετικό απόσπασμα

 • ΑΥΓΕΡΗ: «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτού του εγγράφου για την εφαρμογή του νόμου και αποδεικτικούς λόγους που αφορούν μόνο τα ακόλουθα φυσικά πρόσωπα: Λοβέρδος, Σαρλμάς, Γεωργιάδης, Λυκουρέντζος, Σαμαράς, Στουρνάρας, Αβραμόπουλος». Υπάρχει αυτό το έγγραφο, δεν το αμφισβητείτε;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Δεν το αμφισβητώ.

 • ΑΥΓΕΡΗ: Άρα, ως προς τη διαδικασία έτσι όπως ακολουθήθηκε και την αποδέκτρια, που είναι η κ. Τουλουπάκη, τι το μεμπτό; Και τι έχετε να σχολιάσετε ως προς την πληροφόρηση;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Εγώ σας είπα ότι δικονομικώς θα κρίνω. Αν δείτε την αναφορά μου,  γράφω λοιπόν ότι δεν αποκλείω να υπάρχει και ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων την οποία ερευνούν οι Αμερικάνοι. Μάλιστα, αναφέρω και αυτό το έγγραφο. Λέω: «Αυτό το έγγραφο δείχνει ότι οι Αμερικανοί ενδεχομένως ψάχνουν ευθύνη πολιτικών προσώπων».

Είναι μια από τις πλέον χτυπητές αντιφάσεις της κατάθεσης Αγγελή αφού διαψεύδει το θεώρημα της μη εμπλοκής πολιτικών προσώπων, που επιχείρησε να διατυπώσει ο ίδιος με το πρώτο έγγραφο του FBI από το 2017.

Πώς το επικαλείται ο Σαμαράς;

Το καίριο ζήτημα που αναδεικνύεται όμως, πολιτικά, είναι ότι το επίμαχο έγγραφο του 2017 δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία που διαβιβάζει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στη Βουλή. Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελία της, είναι από τα έγγραφα που έχουν αφαιρεθεί από τον Ι. Αγγελή σε εισβολή του στο γραφείο της, ενώ αυτή έλειπε.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικαλείται στοιχεία από το συγκεκριμένο έγγραφο στο υπόμνημά του προς τον Άρειο Πάγο, εφόσον δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση με οποιοδήποτε τρόπο, παρά μόνο μέσω του Ι. Αγγελή. Αλλά επίσης αν είχε ο εποπτεύων της Εισαγγελίας Διαφθοράς  επικοινωνία με τον Α. Σαμαρά, ενώ αυτός ελεγχόταν ως ύποπτος και, μάλιστα, πώς ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να γνωρίζει ευαίσθητα έγγραφα της υπόθεσης.

Η υπόθεση Αβραμόπουλου

Στην Επιτροπή ο κ. Αγγελής ερωτάται για  το όνομα του πρώην Υπουργού Δ. Αβραμόπουλου και την πολυσυζητημένη υπόθεση του τροφοδότη λογαριασμού που αποκαλύφθηκε στη Βιέννη.  Παρότι στην επιτροπή δεν ονομάτισε τον πρώην Υπουργό, το είχε κάνει στην από 7-1-19 αναφορά του. Οι ερωτήσεις εστίασαν στην αδράνειά του να τα πάρει στοιχεία και να ερευνήσει το λογαριασμό όσο και στο γεγονός ότι δεν ενημέρωσε την Αρχή Καταπολέμησης «μαύρου» χρήματος της οποίας ήταν μέλος.

 • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Εσείς γιατί, ως οφείλατε, δεν ενεργοποιήσατε αμέσως με το που επιστρέψατε τον μηχανισμό για τη διερεύνηση αυτού του λογαριασμού, με την ιδιότητα της αρχής, ενημερώνοντας την Πρόεδρο της Αρχής και τις αρμόδιες υπηρεσίες;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Η απάντηση είναι η εξής. Δεν το σκέφθηκα, μία λύση.

 • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Μία λύση;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Ναι.

 • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Τι πάει να πει «μία λύση»;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Αυτό. Δεν σκέφτηκα.

 • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Εγώ θέλω μία απάντηση. Την αλήθεια θέλω. Δεν θέλω μία λύση.

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Ψέματα θα σας πω;

 • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Μου λέτε ήδη ψέματα, κύριε Αγγελή.

 

Πράγματι, μια μέρα πριν, στις 11 Δεκεμβρίου ερωτάται από τον Σ. Λάππα και δίνει διαφορετική απάντηση:

 • ΛΑΠΠΑΣ: Υπάρχει λογαριασμός αλλά δεν το θεωρήσατε ως ένα στοιχείο που θα πρέπει να ερευνήσει η δική σας υπηρεσία η αυτοτελής του ξεπλύματος; Και εάν ενημερώσατε την κ. Ζαΐρη; . Ενημερώσατε;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Η απάντηση είναι η εξής: Τι έκανα όταν έμαθα για τον λογαριασμό; Ζήτησα ή εάν θέλετε έδωσα εντολή στην κ. Τουλουπάκη να στείλει αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Ελβετία, δεν ξέρω εάν το έκανε, δεν σας ρωτούσε γι’ αυτό. Μισό λεπτό. Το πιο πιθανό είναι να μην το έκανε. Για το εάν έκανε έρευνα κατά του πολιτικού, όχι, δεν έκανα, γιατί μας είπαν ότι έχει 30.000 και είναι δικαιολογημένα.

Το βάρος να φύγει η Τουλουπάκη, όχι να ελεγχθεί ο λογαριασμός

Για την κρισιμότητα του λογαριασμού σε σχέση με την έρευνα του σκανδάλου ο Ι.Αγγελής φαίνεται να έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην απομάκρυνση της Τουλουπάκη παρά στα στοιχεία που ήρθαν σε γνώση του στη συνάντηση της Βιέννης.

 • ΑΥΓΕΡΗ: Θα ήθελα κατά τη νομική σας εκτίμηση, και αυτή είναι πάρα πολύ σεβαστή, αν μία ένδειξη αρκεί για να πας απλά στο ακροατήριο, όχι για την καταδίκη ενός υπόπτου. Αν η ένδειξη είναι αρκετή. Όχι η επαρκής ένδειξη.

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Ακούστε, εξαρτάται τι ένδειξη είναι. Αν ψάχναμε τον λογαριασμό και βρίσκαμε παράνομη κίνηση, δεν ήταν ένδειξη, ήταν «ενδειξάρα».

Παρόλα αυτά λίγο αργότερα ομολογεί πως έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην απομάκρυνση της Τουλουπάκη και όχι στη διερεύνηση της ουσίας της υπόθεσης

 • ΑΥΓΕΡΗ: Άρα, λέτε ότι μπαίνει στην ουσία κάποιος να ερευνήσει τη σπουδαιότητα της πληροφορίας. Άρα, μπήκατε εσείς στην ουσία της πληροφορίας που είχατε.

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Έχει υποχρέωση...  Ακούστε, κύριε Πρόεδρε και κυρία Αυγέρη, μόλις γυρίσαμε από τη Βιέννη το βάρος μας, για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον μέχρι τότε που παρέμεινα, έναν μήνα περίπου, δεν δόθηκε στο να ψάξουμε τη δικογραφία. Δόθηκε στο πώς θα φύγει η κ. Τουλουπάκη.

«Αδιάφορο αν ελέγχθηκε ο σύζυγος της Ράικου»

Ερωτηθείς για την εμπλοκή του συζύγου της προκατόχου της Τουλουπάκη, Ελένης Ράϊκου, με φερόμενη αποδοχή χρημάτων από τη Novartis ως γιατρού και τις επιθέσεις που κατήγγειλε η Τουλουπάκη από την Ράικου και τον ίδιο τον κ. Αγγελή, ο πρώην εποπτεύων της Εισαγγελίας Διαφθοράς το σχετικό απόσπασμα αναφέρει:

 • ΑΥΓΕΡΗ: Σε έγγραφό της προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η κυρία Τουλουπάκη λέει ότι δέχτηκε σφοδρές επιθέσεις από εμπλεκόμενα πρόσωπα, προσφάτως δε και από την προκάτοχό μου στην Εισαγγελία Διαφθοράς και το σύζυγό της και δυστυχώς όλως προσφάτως από τον έως πριν λίγες ημέρες επόπτη μας, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριο Ιωάννη Αγγελή. Γιατί από την κυρία Ράικου; Τι είναι ο σύζυγος της; Ξέρετε αυτήν την ιστορία;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Μόνο από τα ΜΜΕ ότι ξέρω. Να το πω, κύριε Πρόεδρε;

 • ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής): Βέβαια.

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Ο σύζυγός της ήταν γιατρός, νομίζω στρατιωτικός, εφέρετο ότι είχε πάρει χρήματα από τη NOVARTIS, δεν ξέρω πόσα κλπ. και η κυρία Ράικου αντέδρασε, γιατί της είπε με απλά λόγια «Έλα εδώ, κυρία τάδε, τεσσερισήμισι χιλιάδες γιατροί υπάρχουν, μόνο τον σύζυγό μου βρήκες να ελέγξεις; Έλεγξε και τους άλλους.» Έχω την εντύπωση ότι…

 • ΑΥΓΕΡΗ: Εσείς πώς αντιδράσατε σε αυτήν την πληροφορία;

 • ΑΓΓΕΛΗΣ: Από τα ΜΜΕ μόνο.

Περίεργο κλίμα στην Προανακριτική

Γενικότερα το κλίμα στην Προανακριτική Επιτροπή είναι αρκετά περίεργο και ειδικά την Τρίτη μέρα της κατάθεσης Αγγελή, καταγράφονται διάφορα ενδιαφέροντα περιστατικά όπως οι κατηγορίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Ιωάννης Αγγελής όταν απαντά στις ερωτήσεις τους αποφεύγει να τους κοιτάξει αλλά και ότι προεδρεύοντες επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις απαντήσεις του εξεταζόμενου μάρτυρα, όπως παρατηρούν αρκετά συχνά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ιδιαίτερα σε ένα σημείο φαίνεται να εξοργίζει τον Γιάννη Ραγκούση με τις αντιφάσεις του, υποστηρίζοντας ότι ανέσυρε τις τρεις μηνύσεις πολιτικών προσώπων 10 μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές επειδή φοβήθηκε την άσκηση πειθαρχικής δίωξης από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ενώ προηγούμενως έχει αναφέρει ότι εκείνη διαφωνούσε ήδη από τις αρχές του χρόνου με την ανάσυρση:

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Κύριε Αγγελή. Στην προσβολή της νοημοσύνης μας υπάρχει ένα όριο, νομίζω ότι τώρα το ξεπεράσατε κατά πολύ. Σας ρωτάω γιατί ανασύρατε τις μηνύσεις δέκα μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές γνωρίζοντας ότι αυτή ήταν μία είδηση πολιτική «βόμβα» υπέρ του ενός κόμματος και εναντίον του άλλου και μου λέτε ότι το κάνατε για να μη σας ασκήσει δίωξη η Δημητρίου, που τις λέγατε να της ανασύρετε από τον Γενάρη σας έλεγε: “Διαφωνώ, δεν θέλω να τις ανασύρεις”. Έλεος, κύριε Αγγελή.

www.tvxs.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Τα πρακτικά της υπόθεσης «Ρασπούτιν» - Novartis »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Στ. Μάνος: Πείτε μας την αλήθεια για τους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα

 19/4/2021 
 

Κύπρος και κορωνοϊός: Ένα πραγματικό success story με κερδισμένους τους πολίτες της!

 19/4/2021 
 

Τον ζεμάτισε η Εφορία, για την πιστωτική κάρτα!

 19/4/2021 
 

Διέρρευσαν τα πρακτικά της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων – Αποκαλύψεις για τις διαφωνίες κυβέρνησης και ειδικών

 19/4/2021 
 

Η αμαρτωλή υπόθεση των δανείων Libra προκάλεσε €1,24 δις ευρώ ζημιά στην Πειραιώς

 19/4/2021 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

Καταργούνται τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

 1/4/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Yποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων-οντοτήτων φορολογικού έτους 2020
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών Του κ. Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα