Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
4/6/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7669
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης 
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ COVID-19: «Our key message is: test, test,

�������� 
 

Ημερομηνία: 3/4/2020 9:46:15 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Διάβασα σήμερα ένα πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό άρθρο των συναδέλφων του Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υγεία, την Πολιτική Υγείας και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΚΕΠΥ) Ηλία Κονδύλη και Αλέξη Μπένου. Κινείται στο ίδιο μήκος με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Επειδή διαπιστώνω μια ευλαβική προσήλωση πολλών θαμώνων του Διαλόγου στην αυστηρή τήρηση των οδηγιών που ανακοινώνουν οι επαΐοντες, θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω εν τάχει τι ακριβώς συστήνουν οι αρμόδιοι του ΠΟΥ. Και φυσικά να δούμε κατά πόσον οι οδηγίες αυτές εφαρμόζονται από τον ημέτερο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ραχοκοκαλιά της παγκόσμιας στρατηγικής για την καταπολέμηση της πανδημίας πρέπει να είναι η διενέργεια διαγνωστικών τεστ σε μαζική κλίμακα, η απομόνωση των κρουσμάτων και η όσο το δυνατόν πιο λεπτομερής ανίχνευση των επαφών τους. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δυνατόν να «προσπαθούμε να σβήσουμε μια πυρκαγιά με δεμένα τα μάτια» και ότι τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και πλυσίματος των χεριών δεν αρκούν για την εξάλειψη της επιδημίας. «Once again, our key message is: test, test, test»!

Τη στρατηγική αυτή την ακολούθησαν αρχικά αρκετές χώρες της Ασίας και μπόρεσαν έτσι να περιορίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξάπλωση του κορωνοϊού. Άρα είναι δοκιμασμένη, στηρίζεται στην εμπειρία και γι’ αυτό μπορεί να θεωρηθεί παράδειγμα προς μίμηση («best practice»). Την ακολουθούν τώρα (έστω και καθυστερημένα) και πολλές ευρωπαϊκές χώρες που έχουν μεγάλο πρόβλημα, όπως η Γαλλία.

Τα διαγνωστικά τεστ είναι πολλών ειδών. Εκτός από κείνα που ελέγχουν αν κάποιος είναι φορέας ή νοσεί από κορωνοϊό (δηλαδή τα κρούσματα), έκανε την εμφάνισή του και ένα τεστ που διαπιστώνει αν κάποιος έχει νοσήσει στο παρελθόν και έχει αποκτήσει αντισώματα, δηλαδή ανοσία. Είναι μια μικρή συσκευή χειρός που τρυπάει την άκρη του δακτύλου για να πάρει μια σταγόνα αίμα και να την αναλύσει. Μοιάζει πολύ μ’ αυτές που ελέγχουν το σάκχαρο. Το τεστ αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει αν έχει νοσήσει η «αγέλη» και σε ποιο βαθμό.

Γιατί κακά τα ψέματα, όσο δεν υπάρχει εμβόλιο, ο μόνος τρόπος για να βγούμε από το τούνελ των περιοριστικών μέτρων είναι να νοσήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό της «αγέλης» (πάνω από 60%, λένε οι ειδικοί). Η τεράστια κινητοποίηση κατά της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα είχε και εξακολουθεί να έχει ως στόχο να μην νοσήσει όλος μαζί ο πληθυσμός, γιατί πρώτον θα προκαλέσει την κατάρρευση των συστημάτων υγείας και δεύτερον θα ξεκάνει τα γερασμένα μέλη της «αγέλης», τη λεγόμενη τρίτη ηλικία, που δεν αντέχει στη δοκιμασία αυτής της νόσου.

Η μέτρηση του ποσοστού ανοσίας του πληθυσμού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προσδιοριστεί πότε και πώς θα λήξουν τα περιοριστικά μέτρα. Ένα θέμα που έθιξε πολύ εύστοχα ο σ. Α. Ντελόπουλος. Αν τερματίσουμε τον κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς να γνωρίζουμε τι ποσοστό του πληθυσμού και ποιοι συγκεκριμένα έχουν αποκτήσει αντισώματα, τότε βαδίζουμε στα τυφλά και είναι πιθανόν να ξανασημειωθεί έξαρση της επιδημίας. Είναι προφανές ότι η λήξη των περιοριστικών μέτρων δεν πρέπει να είναι γενική, αλλά πρέπει να γίνει σταδιακά και διαφοροποιημένα. Αν όμως δεν κάνουμε συστηματικές μετρήσεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι είναι φορείς του ιού χωρίς συμπτώματα, ποιοι έχουν αποκτήσει αντισώματα και ποια είναι η ένταση της νόσου στις διάφορες περιοχές της χώρας. Οπότε είναι αδύνατον να χαράξουμε μια ασφαλή στρατηγική εξόδου. Βαδίζουμε στα τυφλά και έτσι είναι πολύ πιθανό να στείλουμε τις ευπαθείς ομάδες στο στόμα του λύκου.

Η χώρα μας όχι απλώς δεν ακολουθεί τις οδηγίες του ΠΟΥ, αλλά ο κ. Τσιόρδας επιμένει ότι η πετυχημένη στρατηγική των μαζικών διαγνωστικών ελέγχων που ακολουθούν οι περισσότερες χώρες και την ενισχύουν ολοένα και περισσότερο είναι περιττή και υπερβολικά δαπανηρή. Δεν ξέρω πόσο δαπανηρή είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι περιττή. Αντίθετα αποτελεί μονόδρομο για να χαράξουμε και να εφαρμόσουμε μια ασφαλή στρατηγική εξόδου από τα περιοριστικά μέτρα. Αυτό λένε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι επιστήμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που (πρέπει να) είναι ο επίσημος σύμβουλος των κυβερνήσεων σε περιπτώσεις πανδημίας.

Προφανώς τα περιοριστικά μέτρα ήταν αναγκαία και ευτυχώς πάρθηκαν νωρίτερα απ’ ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γι’ αυτό και μέχρι στιγμής η επιδημία είναι πιο ήπια στη χώρα μας. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν παρθεί και δύο βδομάδες νωρίτερα –με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα- αν η κυβέρνηση έσπευδε να υιοθετήσει την πρόταση Μόσιαλου. Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ωσάν η ένταση της επιδημίας να εξαρτάται μόνον από τον κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ στην πραγματικότητα επηρεάζεται και από άλλους σημαντικότερους παράγοντες. Δεν διαθέτει αρκετά χρήματα για να θωρακίσει και να επεκτείνει το εθνικό σύστημα υγείας και τους ανθρώπους του, δεν κάνει μαζικά διαγνωστικά τεστ επειδή τα θεωρεί δαπανηρά, αλλά την ίδια στιγμή χαρίζει δεκάδες εκατομμύρια σε ημέτερους κλινικάρχες, καλανάρχες και εργολάβους δημοσίων έργων. Οι επιλογές αυτές δείχνουν ότι πάσχει από ιδεολογικές εμμονές. Άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν προχωρήσει σε επίταξη ή εθνικοποίηση των ιδιωτικών μονάδων υγείας. Καπιταλιστικές κι αυτές…

Τέλος –κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο- φαίνεται ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη, σε περίπτωση έξαρσης (αλλά και μη έξαρσης;) της επιδημίας, να φορτώσει την ευθύνη στους δήθεν απείθαρχους συμπολίτες μας και να σκληρύνει ακόμη περισσότερο τα περιοριστικά μέτρα. Νομίζω ότι ο σ. Κ. Σταμάτης ασκεί μια πολύ εμπεριστατωμένη κριτική στο θέμα αυτό.  Ήδη πολλές ακροδεξιές κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την υγειονομική κρίση ως δικαιολογία για να περιορίσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Λες και η δημοκρατία εμποδίζει την αντιμετώπιση του κορωνοϊού! Ο Όρμπαν μάλιστα έκλεισε επ’ αόριστον το κοινοβούλιο και κυβερνά την Ουγγαρία με προεδρικά διατάγματα. Με άλλα λόγια η Ουγγαρία είναι επ’ αόριστον η πρώτη νόμιμη δικτατορία της ΕΕ! Και οι Βρυξέλλες ουσιαστικά σιωπούν. Υποψιάζομαι ότι αυτό δεν γίνεται τυχαία. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχτεί αυτή η κρίση. Ήδη στη Γαλλία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλη λαϊκή δυσαρέσκεια με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Πολλοί φοβούνται ότι άρχισε ήδη η (κιτρινο)γιλεκοποίηση της υγειονομικής κρίσης, με απρόβλεπτες συνέπειες. Οπότε δεν αποκλείεται και άλλες χώρες, εκτός από την Ουγγαρία, να αναγκαστούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Μπορεί δηλαδή να δούμε την Ιστορία να μην επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, αλλά σαν τραγωδία…

 

*Γιώργος Δουράκης

  Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας

  Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

 

 

Πηγή: Ηλεκτρονικός Διάλογος Καθηγητών ΑΠΘ

 


 

  Σχολιασμός Θέματος «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ COVID-19: «Our key message is: test, test, test»! του Γιώργου Δουράκη*»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

 3/6/2020 
 

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"

 21/5/2020 
 

Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες

 8/5/2020 
 

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)

 22/4/2020 
 

Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.

 21/4/2020 
 

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

 21/4/2020 
 

Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

 13/4/2020 
 

Κρίση χωρίς δημοκρατία; Απαγόρευση της πολιτικής και της κριτικής; Του Νίκου Κοτζιά

 13/4/2020 
 

Νόαμ Τσόμσκι: «Θα ξεπεράσουμε την κρίση του κορονοϊού, αλλά έχουμε μπροστά μας πιο σοβαρές κρίσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε»

 10/4/2020 
 

Ιστορική ομιλία TSE GKEVARA για την δημόσια υγεία

 10/4/2020 
 

Όταν ξεπεράσουμε αυτήν την τραγωδία, θα ξαναρχίσουν όλα όπως πριν; του Serge Halimi, αρχισυντάκτη της «Monde Diplomatique»

 7/4/2020 
 

Εντγκάρ Μορέν ο κοινωνιολόγος και φιλόσοφος: Ο κατ’ οίκον περιορισμός μπορεί να μας βοηθήσει ν’ αρχίσουμε την αποτοξίνωση του τρόπου ζωής μας

 7/4/2020 
 

Προβλέψεις για πρωτοφανή ύφεση ρεκόρ ύψους 35% στην Ελλάδα το 2020!, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 6/4/2020 
 

Μένουμε σπίτι, του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου*

 3/4/2020 
 

Η ελληνική οικονομία στο χείλος της καταστροφής. Από Χρήστο Κουτσονάσιο

 3/4/2020 
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ COVID-19: «Our key message is: test, test, test»! του Γιώργου Δουράκη*

 3/4/2020 
 

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! Του Γιώργου Δουράκη

 1/4/2020 
 

Για να κρατηθεί η οικονομία ζωντανή, να πληρώσει η κυβέρνηση. Tων Εμάνιουελ Σάεζ και Γκέιμπριελ Ζούκμαν*

 31/3/2020 
 

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ

 26/3/2020 
 

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ . Ξανά στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά ως παγκόσμιο πρόβλημα!

 23/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
«Kατακτήστε» τη νέα πάγια ρύθμιση με τις 24 έως 48 δόσεις
Αυτά είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία - Οδηγίες του υπουργείου
ΕΡΓΑΝΗ: Παράταση προθεσμιών υποβολής Υ/Δ δικαιούχων ειδικών κατηγοριών
Τι ισχύει για τους κανόνες σώρευσης για τα μέτρα στήριξης στο πλαίσιο των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα