Μπορεί ακόμα να απέχουμε αρκετά από την ημερομηνία πλήρους άρσης των μέτρων και της επιστροφής στην κανονικότητα, φαίνεται ωστόσο πως στην κυβέρνηση έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους, ώστε η στιγμή αυτή να βρει άπαντες πανέτοιμους.

Έτσι, σύμφωνα με σχέδιο που κατατέθηκε και βρίσκονται υπό διαβούλευση, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι πολίτες να μην μπορούν να προσέρχονται δίχως κριτήρια στα μπαρ, όταν αυτά ανοίξουν, υπό το φόβο συνωστισμού, εξαιτίας της στέρησης του αλκοόλ, της παρέας και του χορού.

Για το λόγο αυτό, όπως έγινε και με τις αιτήσεις ένταξης στην πλατφόρμα της Εργάνης, οι θαμώνες των μπαρ θα μπορούν να τα επισκέπτονται τις ημερομηνίες που ταιριάζουν με το τελευταίο ψηφίο τους ΑΦΜ τους. Αν λοιπόν το ΑΦΜ σας λήγει σε 1 θα μπορείτε να βρεθείτε σε μπαρ την 1η, 11η και 21η (και 31η αν βεβαίως υπάρχει) του κάθε μήνα, και ούτω καθεξής.

Όπως αλίευσε ο ρεπόρτερ του «Κουλουριού» εξετάζονται και άλλα μέτρα, όπως το πλαφόν στις παραγγελίες ποτών και οι μέγιστες ώρες παραμονής σε ένα μπαρ, ωστόσο προς το παρόν αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.

http://www.tokoulouri.com