Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
19/1/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8427
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο νέος φορολογικός προσανατολισμός για τις ΗΠΑ και τον κόσμο
ΗΠΑ: Κρίση δημοκρατίας ή σημάδια παρακμής. Του Γιάννη Κουτσοκώστα
Δ. Μπουραντάς: Η κοινωνική κουλτούρα ως εμπόδιο κοινωνικής ευημερίας
Δεν υπάρχουν μονόδρομοι: τρεις πολιτικές για τον Κοροναϊό.Του Νίκου Κοτζία
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 
Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες δεν είναι απειλή για τη Χριστιανοσύνη 
Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: "Η πολιτική μ....κία και ανοησία έχει και τα όριά της" 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Πρώτος ο Κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τα μέτρα και την ατομική ευθύνη 
Σημίτης: Η έκθεση Πισσαρίδη σημαντικό βήμα για την έξοδο από την κρίση 
Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη: Η επιστημονική κοινότητα «έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων» 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/8/2020 12:13:42 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς  ή  ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι.

 

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης

Οικονομολόγων Ελλάδας

Μ. Μπότσαρη 34 Α Χανιά

ΤΚ 73135

Τηλ. 2821099280

6944522935

teamakioe@gmail.com

Χανιά 05/08/2020

 

Με το άρθρο 111 του Ν 4714/2020 προστίθενται  νέες διατάξεις  στον κώδικα φορολογικής διαδικασίας  (ν 4174/2013) ως εξής :

Άρθρο  54Ε   : Πρόστιμα για παραβάσεις μη τήρησης λογιστικών αρχείων και μη διαφύλαξης φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ) και φορολογικών μνημών και αρχείων που δημιουργούν οι ΦΗΜ.

Αρθρο 54ΣΤ   : Πρόστιμα για παραβάσεις παραβίασης ή παραποίησης ή επέμβασης στη λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ), καθώς και έκδοσης στοιχείων λιανικής πώλησης από ΦΗΜ, ο οποίος δεν λειτουργεί με εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες αυτές διατάξεις και για τις παραβάσεις που αναφέρονται  στην επικεφαλίδα κάθε προσθήκης  θα  επιβάλλεται   εφεξής  πρόστιμο ίσο με το 15% επί των εσόδων από επιχειρηματική δραστηριότητα . Το υπόψη πρόστιμο δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 10.000,00 ευρώ όταν υπάρχει υποχρέωση τήρησης απλογραφικών βιβλίων ή των 30.000,00 ευρώ όταν τηρούνται διπλογραφικά βιβλία.   Στις περιπτώσεις που προκύπτει μη υποβολή έστω και μίας δηλώσεως εισοδήματος των τριών τελευταίων ετών τα ως άνω ελάχιστα ποσά αναπροσαρμόζονται στις 30.000,00 και 50.000,00 ευρώ αντίστοιχα. Εκτός από αυτά παρόμοιες ποινές θα επιβάλλονται και εις βάρος όσων παραποιούν , παραβιάζουν , επεμβαίνουν στην λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών ή εκδίδουν στοιχεία λιανικής πώλησης από μη εγκεκριμένους φορολογικούς μηχανισμούς.

Οι  πιο πάνω  διατάξεις επιβάλλουν  υπέρογκα  πρόστιμα  με ένα οριζόντιο τρόπο , δηλαδή  το Υπουργείο Οικονομικών δεν φρόντισε να θέσει όρια και κριτήρια στην νομοθετική παρέμβαση , με τα οποία θα τοποθετούσε  τις ποινές που προτείνει εντός των αποδεκτών πλαισίων της πραγματικότητας και της λογικής.

Ετσι  αφού πρώτα  ο Υπουργός Οικονομικών κατέθεσε την σχετική τροπολογία (σε ένα νομοσχέδιο σκούπα, το οποίο ρυθμίζει πλήθος άσχετων και ασύνδετων θεμάτων  )  χωρίς διαβούλευση με το ΟΕΕ  , σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εύλογες ανησυχίες των επαγγελματιών συναδέλφων  οικονομολόγων  και λογιστών , αρκέσθηκε  στην διαβεβαίωση  ότι η τροπολογία-προσθήκη  αυτή δεν αφορά το σύνολο των επιχειρήσεων και των συναδέλφων αλλά  μόνο τους  ασυνεπείς και κακούς  και θα εξειδικευτεί με  ερμηνευτική εγκύκλιο που θα εκδοθεί  από κοινού με το ΟΕΕ (Το οποίο και  θυμήθηκε μεταγενέστερα !!!! ).   Δηλαδή στην ουσία προτάθηκε η ουσιαστική τροποποίηση του νόμου από μια ερμηνευτική εγκύκλιο.

Κύριε υπουργέ

Αυτές τις κατευθύνσεις τις  είχαμε και σε άλλες εποχές και για να σας θυμίσουμε το αποτέλεσμα ήταν  :

Eπιβολή και καταλογισμός  υπέρογκων προστίμων με ταυτόχρονη αδυναμία εισπράξεως των επιβληθέντων .

Κλείσιμο και υγιών επιχειρήσεων αφού οι ελεγκτικοί μηχανισμοί  λειτούργησαν με το  «γράμμα του νόμου», χωρίς  το αναγκαίο πνεύμα διάκρισης  των υποθέσεων.

Ασυδοσία ατόμων του ελεγκτικού μηχανισμού , τα οποία  χρησιμοποιούσαν την δύναμη που τους έδιναν οι εξοντωτικές διατάξεις.

Λειτουργία  «εικονικών  επιχειρήσεων» με εμφανείς εταίρους-μετόχους  διαφορετικούς από τους πραγματικούς. Λειτουργία επιχειρήσεων για σύντομο χρονικό διάστημα , στο οποίο εξέδιδαν στοιχεία , εισέπρατταν ΦΠΑ και κατόπιν εξαφανίζονταν χωρίς να αποδώσουν τίποτε .

Οφείλατε κ. Υπουργέ να είχατε  διαβουλευτεί  με το καθ’ υλη αρμόδιο φορέα το ΟΕΕ  πριν καταθέσετε αυτήν την τροπολογία στην Βουλή προκειμένου να αποφύγετε την επιστροφή στο παρελθόν .  Για τον ίδιο ακριβώς λόγο οφείλατε να λάβετε υπόψη σας τις παρεμβάσεις διαφόρων φορέων , οι οποίες εστίαζαν στις ελλείψεις και στην προβληματικότητα της προτεινόμενης  τροπολογίας.

Εύλογα πολλοί πιστεύουν ότι η ψήφιση αυτής της τροπολογίας  αποτελεί  «νίκη» των σκοτεινών δυνάμεων του παρελθόντος  όπου πολλοί υπέφεραν και μεγάλος αγώνας έγινε για να απαλλαγούμε  από παρόμοιες  αναποτελεσματικές  και καταστροφικές  διατάξεις .

Κύριε Υπουργέ

Αυτοί που βιαιοπραγούν  και αυτοί που παραποιούν τις ΦΗΜ πάντα θα υπάρχουν και θα πρέπει ο νόμος να είναι αμείλικτος μαζί τους, ώστε  να επιβάλει  ποινές που θα αποτελούν παράδειγμα για όσους τυχόν σκέπτονται να παρανομήσουν .

Όμως  για να παρέμβει κάποιος σε ΦΗΜ απαιτούνται ειδικές γνώσεις  και δεξιότητες . Πιστεύετε ότι μόνοι τους οι επιχειρηματίες κάνουν τις παρεμβάσεις ; Ποιοι εκ των «συνεργατών» στις παρεμβάσεις  αυτές  έχουν τιμωρηθεί ;  Έχει  ελεγχθεί  το σύνολο των κατασχεμένων μηχανισμών ή  αυτοί  αραχνιάζουν στα υπόγεια των ελεγκτικών υπηρεσιών  ;

Όταν προβλέπονται   για μη υποβολή δηλώσεων  πρόστιμα εξοντωτικά πως μπορείτε να διαχωρίσετε ένα συνάδελφο που βρέθηκε σε αδυναμία και δεν υπέβαλλε από ένα επιχειρηματία που δεν θέλει να υποβάλει εκ συστήματος ;

Ποια σημασία έχει η μη ενημέρωση των λογιστικών αρχείων  όταν για αντικειμενικούς λόγους δεν έχει γίνει , ή όταν είναι μικρής έκτασης  και  δεν έχει ολοκληρωθεί . Γιατί  να εντάσσεται  μια τέτοια  την επιχείρηση στην περίπτωση  μη τήρησης  λογιστικών αρχείων .

Πως μπορείτε να  προστατέψετε μια επιχείρηση και ένα συνάδελφο στην περίπτωση που  για κάποιους λόγους σοβαρούς αδυνατεί να ανταποκριθεί  και  θεωρείτε την μη επίδειξη των λογιστικών αρχείων  ως μη τήρηση;

Αυτές οι  υπέρμετρες  δικαιοδοσίες στα χέρια ενός  « αδύναμου» ελεγκτή θα γνωρίζετε πόσο καταστροφικές μπορεί να αποβούν  και αν δεν γνωρίζετε μπορείτε να  ανατρέξτε στο παρελθόν.

Επιπλέον  των προηγουμένων  αφού όλα τα αναγκαία   στοιχεία διαμέσου  του φαραωνικού συστήματος my Data που φιλοδοξείτε  – πρωτοτυπώντας πανευρωπαϊκά –  να θέσετε  σε λειτουργία, θα βρίσκονται στη διάθεση της φορολογικής διοίκησης ,σε πραγματικό χρόνο ,   γιατί προτείνετε  με τις διατάξεις αυτές  εξοντωτικές ποινές επί δικαίων κυρίως  (και  επί αδίκων δευτερευόντως )   αφού κατά τον σχεδιασμό σας  «θα τα έχετε όλα και στην ώρα τους »;

Κύριε Υπουργέ

Είναι γνωστό ότι  από όσους  λειτουργούν εκ συστήματος και δεν δηλώνουν φορολογητέα ύλη ,  όσο και να είναι το πρόστιμο , δεν θα εισπραχθούν τα βεβαιωθέντα . Αντίθετα όμως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να  κλείσουν  επιχειρήσεις  που είτε  από λάθος , είτε από αδυναμία  δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Αυτό είναι το ζητούμενο ;

Κύριε Υπουργέ

Την  λειτουργία  των εκ συστήματος απατεώνων στην χώρα μας την  γνωρίζουμε. Οφείλετε με την πρώτη  διαπίστωση μη  τήρησης  διατάξεων  ,  να τους ελέγξετε  και αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για τις παραλήψεις να τους κλείσετε .  Σήμερα  λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις, για τις οποίες  γνωρίζουν οι φορολογικές αρχές  πως  δεν εκπληρώνουν σωστά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και δεν πληρώνουν τίποτε ή σχεδόν τίποτε .Γιατί δεν τις κλείνετε ; Δεν σας επιτρέπει ο νόμος ; Συμπληρώστε  τότε τον νόμο .

Κύριε Υπουργέ

Οι μέθοδοι και τα  εργαλεία , προκειμένου να ελεγχθούν αποτελεσματικά παραβατικές συμπεριφορές που υπονοούνται στις ψηφισθείσες διατάξεις υπήρχαν . Αν πάλι νομίζετε  ότι αυτά ήταν  ανεπαρκή μπορούσατε  να τα συμπληρώσετε  . Ωστόσο αυτό που σίγουρα απαιτείται είναι η ανάλογη  πολιτική  βούληση  ώστε να  «πάει μπροστά ο τόπος» .Με τις διατάξεις που εισηγηθήκατε και  ψηφίσατε και με τον τρόπο διόρθωσης που προτείνετε  θεωρούμε  πως  αντί για μπροστά γυρίζουμε πίσω στο αναποτελεσματικό παρελθόν.

Με Τιμή

Η Συντονιστή Επιτροπή

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


 

  Σχολιασμός Θέματος «Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Το ΟΕΕ, εφιστά την προσοχή τόσο στην Πολιτεία όσο και στις Τράπεζες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επαναφορά στην κανονικότητα, και προτείνει

 11/1/2021 
 

H πανδημία ξεπεράστηκε και οι επιχειρήσεις πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν τις τράπεζες; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκ/πος της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 7/1/2021 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα: Πρόταση για την ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών ( myDATA)

 30/12/2020 
 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 23/12/2020 
 

Η τροπολογία της Υπουργού Παιδείας δεν με ξαφνιάζει. Του Νίκου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc Μέλος Διοίκησης Ο.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης

 21/12/2020 
 

Ποιος βάζει τα χρήματα πόσα θα λάβουν οι συνάδελφοι και μέχρι πότε θα γίνουν οι καταβολές για το έκτακτο επίδομα.

 21/12/2020 
 

Ποια είναι η κ. Νίκη Κεραμέως η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων

 21/12/2020 
 

Η κυβέρνηση των… αρίστων στην εξυπηρέτηση των «κολλητών», ισοπέδωσαν τους αποφοίτους των ΑΕΙ.

 18/12/2020 
 

Mea culpa από τον Υπουργός Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας – σχετικά με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του 2014 ;

 4/12/2020 
 

Ευχαριστήρια επιστολή Του Αλεβιζακη Παναγιώτη Οικονομολόγου Προς Υπουργό Οικονομίας κ. Χρήστο Σταϊκούρας

 3/12/2020 
 

Τροπολογία για διαγραφή προστίμων εκπρόθεσμης υποβολής Μ.Υ.Φ. 2014 και παράταση υποβολής δηλώσεων πελατών λογιστών φοροτεχνικών που ασθενούν από Covid-19 από 6 βουλευτές της ΝΔ

 2/12/2020 
 

Επιστολή της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο: Σταματήστε τον έλεγχο των ΜΥΦ έτους 2014 – Είναι υπερβολική και άδικη η επιβολή προστίμων

 25/11/2020 
 

Δείτε την εκδήλωση του ΟΕΕ, αλλά πριν, ακούστε τον πρόεδρο της Ισλανδίας που αρνήθηκε τα προγράμματα οικονομικής προσαρμογής.

 23/11/2020 
 

Πρόσκληση για το 2ο DigiTalk του ΟΕΕ

 23/11/2020 
 

ΣΟΛΝΘ:Πρόγραμμα 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και αναστολή συμβάσεων εργασίας

 16/11/2020 
 

ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»

 29/10/2020 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Το ΟΕΕ, εφιστά την προσοχή τόσο στην Πολιτεία όσο και στις Τράπεζες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επαναφορά στην κανονικότητα, και προτείνει
H πανδημία ξεπεράστηκε και οι επιχειρήσεις πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν τις τράπεζες; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκ/πος της Α.ΚΙ.Ο.Ε.  
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα: Πρόταση για την ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών ( myDATA) 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
Η τροπολογία της Υπουργού Παιδείας δεν με ξαφνιάζει. Του Νίκου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc Μέλος Διοίκησης Ο.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης 
Ποιος βάζει τα χρήματα πόσα θα λάβουν οι συνάδελφοι και μέχρι πότε θα γίνουν οι καταβολές για το έκτακτο επίδομα. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΑΑΔΕ: Πότε δεν συμφέρει το «φορολογικό διαζύγιο»
MyCar: Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις
Απόφαση 1002 /2019 Tου Αρείου Πάγου. Τα δάνεια δεν μπορούν να υπερβούν …. 
Μεταφορικό ισοδύναμο για τις νησιωτικές επιχειρήσεις 
Εγχειρίδιο για τις Απαλλαγές Τελωνειακού Χαρακτήρα κατά τη Μεταφορά Συνήθους Κατοικίας στην Ελλάδα 
Στατιστικά κατώφλια έτους 2021 για την υποβολή δήλωσης Intrastat 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα