Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
1/12/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 370
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες δεν είναι απειλή για τη Χριστιανοσύνη
Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: "Η πολιτική μ....κία και ανοησία έχει και τα όριά της" 
Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία; 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Σημίτης: Η έκθεση Πισσαρίδη σημαντικό βήμα για την έξοδο από την κρίση
Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη: Η επιστημονική κοινότητα «έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων»
Πότε είναι «βιώσιμο» το χρέος; Γιάννης Στουρνάρας Γιώργος Κύρτσος διαπρέπουν

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ

�������� 
 

Ημερομηνία: 7/10/2020 3:27:31 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ.

 

Υπάρχει σε παραγωγική λειτουργία ένα ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων για τη διακρίβωση της ειλικρίνειας των δηλώσεων των πολιτών.

 Ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων από την ΑΑΔΕ

Σε πλήθος δημοσίων φορέων παρέχει στοιχεία η ΑΑΔΕ για τα εισοδήματα, τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα των εκατομμυρίων φορολογουμένων, όπως προκύπτει από τον κατάλογο των συνδεμένων με τα αρχεία του Taxisnet, δημοσίων φορέων και υπηρεσιών.

Ορισμένα από τα στοιχεία των φορολογουμένων διασταυρώνονται αυτόματα, όπως π.χ. οι αιτήσεις για επιδόματα ή άλλες παροχές, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα στοιχεία αντλούνται από τις ίδιες τις υπηρεσίες, π.χ. η Τροχαία για ανασφάλιστα οχήματα ή οι Δήμοι για κλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σε παραγωγική λειτουργία ένα ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων για τη διακρίβωση της ειλικρίνειας των δηλώσεων των πολιτών, με στόχο την πάταξη φαινομένων κατάχρησης των κανόνων χορήγησης διαφόρων βοηθημάτων ή και για την εύρεση ατόμων, σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Η διαλειτουργικότητα είναι η δυνατότητα διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων να ανταλλάσσουν και να ενσωματώνουν δεδομένα με οργανωμένο και αυτόματο τρόπο, αναφέρει η ΑΑΔΕ. Σήμερα υπάρχουν σε παραγωγική λειτουργία περισσότερες από 30 διαφορετικές δια- λειτουργικότητες με Πληροφοριακά Συστήματα φορέων της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και επιχειρήσεων.

Η παροχή στοιχείων φορολογουμένων, αφενός διευκολύνει τον συναλλασσόμενο με μια άλλη δημόσια υπηρεσία ή και ιδιωτική, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και για τη διασταύρωση φορολογικών στοιχείων που δηλώνει ο φορολογούμενος, σε άλλη υπηρεσία, προκειμένου να λάβει π.χ. ένα επίδομα.

Στην περίπτωση που δηλωθούν ψευδώς κάποια στοιχεία, τότε ο φορολογούμενος εντοπίζεται και μπλέκει σε περιπέτειες τόσο για την ψευδή δήλωση, ενώ αν έχει λάβει και κάποιο επίδομα τότε καλείται να το επιστρέψει με προσαυξήσεις.
Η διαδικτυακή υπηρεσία για χορήγηση στοιχείων φορολογικού μητρώου για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 100 φορείς (υπουργεία, δήμοι, οργανισμοί, ταμεία κ.α.), σημειώνει η ΑΑΔΕ.

Ποια στοιχεία «δίνει» η ΑΑΔΕ

Μέσω της διασύνδεσης των ηλεκτρονικών συστημάτων η ΑΑΔΕ παρέχει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα στοιχεία σε δεκάδες φορείς:

 1. Χορήγηση στοιχείων Μητρώου για Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα και Νομικές Οντότητες και χρησιμοποιείται από πληθώρα φορέων της δημόσιας διοίκησης. Το χρησιμοποιούν κυρίως Δήμοι για να αναζητήσουν-εντοπίσουν στοιχεία προσώπων και εταιρειών. Συχνά αναζητούμενα στοιχεία είναι η διεύθυνση κατοικίας/έδρας. 

 2. Χορήγηση Στοιχείων Κατόχου Οχήματος: Χρησιμοποιείται από Δήμους και Λιμενικά Ταμεία, όταν αναζητούν ιδιοκτήτες οχημάτων για παραβάσεις στάθμευσης κα. Επίσης χρησιμοποιείται στον εντοπισμό ιδιοκτητών οχημάτων που έχουν εγκαταλειφθεί.

 3. Χορήγηση Στοιχείων Ακινήτων: Χρησιμοποιείται από Δήμους και μεταξύ άλλων υποστηρίζει την ηλεκτρονική υποβολή των αδήλωτων τετραγωνικών.

 4. Κωδικός Πληρωμής Τελών Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιείται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα για την υποστήριξη και αυτοματοποίηση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

 5. Έλεγχος Πληρωμής ΑΑΔΕ σε Φορέα Είσπραξης: Χρησιμοποιείται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα κατά την πληρωμή φορολογικών οφειλών με χρέωση λογαριασμού για να καθοριστούν σε πραγματικό χρόνο οι προμήθειες της συναλλαγής. Με τον τρόπο αυτό εξαιρούνται από προμήθειες οι άνω των 70 και οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.

 6. Χορήγηση στοιχείων για την Εφαρμογή του Επιδόματος Γέννησης: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και μέσω της διαλειτουργικότητας αυτής οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για χορήγηση Επιδόματος Γέννησης παιδιού που υποβάλλονται στον ΟΠΕΚΑ μπορούν να ελέγχουν το εισοδηματικό κριτήριο (πληροφορίες δήλωσης εισοδήματος) σε πραγματικό χρόνο και να διεκπεραιώνονται άμεσα.

 7. Παρέχονται στην Η.ΔΙ.Κ.Α.(Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης), πληροφορίες Εισοδήματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

 8. Ανασφάλιστα Οχήματα: Χρησιμοποιείται από το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων (και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών). Κατά την σύναψη ασφαλιστικών συμβολαίων οι ασφαλιστικές εταιρείες ελέγχουν αν ένα αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί ως ανασφάλιστο ώστε να πληρώσει το παράβολο που αναλογεί. 

 9. Χορήγηση στοιχείων για την εφαρμογή του Επιδόματος Στέγασης Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αντλούνται κρίσιμες πληροφορίες από τις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ για την διεκπεραίωση των αιτήσεων επιδόματος στέγασης στον ΟΠΕΚΑ. Διασταυρώνονται τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια και ελέγχεται το κριτήριο εισοδήματος για τους δικαιούχους.

 10. Πληροφορίες Εισοδήματος για Μετεγγραφές Φοιτητών: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας.

 11. Πληροφορίες Εισοδήματος Ηλεκτρονικού Μητρώου Ανασφάλιστων - Οικονομικά Αδύναμων Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

 12. Πληροφορίες Εισοδήματος προς τον ΟΑΕΔ, για τους αιτούντες διάφορα επιδόματα ή ένταξη σε προγράμματα.

 13. Πληροφορίες Εισοδήματος για Στεγαστικό Επίδομα Φοιτητών Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας. Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο πολλαπλά κριτήρια επιλεξιμότητας με άντληση στοιχείων από τα συστήματα της ΑΑΔΕ όπως στοιχεία μόνιμης κατοικίας από το Ε1, στοιχεία ιδιοκτησίας ακινήτων από το Ε9, ηλεκτρονικά μισθωτήρια και εισοδήματα από φορολογική δήλωση.

 14. Πληροφορίες Εισοδήματος για τα Προγράμματα Εξοικονόμηση Κατ' οίκον: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και περιλαμβάνει διασταύρωση στοιχείων σε πραγματικό χρόνο για ιδιοκτησία ακινήτων από το Ε9 και ιδιοκατοίκηση και εισόδημα από το Ε1.

 15. Πληροφορίες Εισοδήματος για Κοινωνικό Μέρισμα: Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α.(Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) για τη διασταύρωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας σε πραγματικό χρόνο, των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος.

 16. Πληροφορίες Εισοδήματος για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

 17. Έλεγχος πληρωμής Τελών Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία, για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν.

 18. Πληροφορίες Ακινήτων προς ΟΠΕΚΕΠΕ:  Χρησιμοποιείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή των κοινοτικών ενισχύσεων και τον έλεγχο των αγροτεμαχίων.

 19. Χορήγηση στοιχείων για την εφαρμογή του προγράμματος "Τουρισμός για όλους" για τη διασταύρωση των εισοδημάτων μέσω των δικαιούχων του προγράμματος.

 20. Χορήγηση στοιχείων για την υλοποίηση του μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ". Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με σκοπό τον έλεγχο της επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με βάση τις δηλώσεις εισοδήματος των αιτούντων επιχειρήσεων.

 21. Πληροφορίες Εισοδήματος για Υπολογισμό Επιδόματος Παιδιού (Α21): Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. Υποστηρίζει την ετήσια διανομή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ ελέγχοντας στοιχεία εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης στις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ.

 22. Πληροφορίες Εισοδήματος και Μητρώου για Δράση Μεταφορικού Ισοδύναμου Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Χρησιμοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής). Υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο τις αιτήσεις των δικαιούχων με διασταυρώσεις εισοδημάτων, σύνθεσης οικογενειακής μερίδας και διεύθυνση κατοικίας στο φορολογικό μητρώο της ΑΑΔΕ.

 23. Εξωδικαστικός Συμβιβασμός / Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προστασίας Κύριας Κατοικίας: Παροχή στοιχείων εισοδημάτων και ακινήτων για την αξιολόγηση των αιτήσεων για τις πλατφόρμες της ΕΓΔΙΧ. Αντλείται ένα εκτεταμένο σύνολο δεδομένων του αιτούντα που προκύπτει από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ και Ε9.

https://www.sofokleousin.gr

 

  Σχολιασμός Θέματος «Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

 
 

Επιστρέφει ο πληθωρισμός; – Η προφητεία για μια μεγάλη δημοσιονομική καταστροφή

 30/11/2020 
 

Αυτοματοποιημένη και με ευθύνη των εταιρειών η δημοσίευση στοιχείων στο ΓΕΜΗ

 24/11/2020 
 

Ηλεκτρονικά η κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας

 23/11/2020 
 

Εφορίες : Ανοιχτές έως τις 17:00 για το κοινό από 23 Νοεμβρίου

 19/11/2020 
 

Δερμιτζάκης: Όχι στα lockdown ακορντεόν! Βλέπω 500 κρούσματα την ημέρα μέσα Δεκεμβρίου

 18/11/2020 
 

Δεύτερη ευκαιρία για 100 - 120 δόσεις για όσους έχασαν την ρύθμιση λόγω πανδημίας

 18/11/2020 
 

Το μεγάλο μας τσίρκο: Ζητούν από συνταξιούχους να πληρώσουν φόρο για υπόθεση που έχει παραγραφεί!

 17/11/2020 
 

Στην «άκρη» βάζει η Εφορία χρέη άνω των 22,5 δισ. ευρώ

 17/11/2020 
 

Επιστρεπτέα προκαταβολή 4: Η προθεσμία για αιτήσεις, τα ποσά και οι προϋποθέσεις

 16/11/2020 
 

Αλλάζει το μισθολόγιο των στελεχών της ΑΑΔΕ

 13/11/2020 
 

Πώς ελέγχει η ΑΑΔΕ τις καταθέσεις και γενικά τον παράνομο πλούτο

 10/11/2020 
 

Ταμείο Εγγυοδοσίας: Ξεκίνησε η υποβολή φακέλων προς έγκριση για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων

 10/11/2020 
 

Πότε πληρώνονται επιστρεπτέα προκαταβολή, αποζημίωση ειδικού σκοπού και το μισό της απώλειας ενοικίων

 9/11/2020 
 

Δικαστική «βόμβα» στην παραγραφή των φορο-υποθέσεων!

 9/11/2020 
 

Χαράτσι πάνω από 1.300 ευρώ σε 800.000 επαγγελματίες από τον ΕΦΚΑ!

 6/11/2020 
 

Χρέη εταιρειών προς το Δημόσιο: Πότε γλιτώνουν τα στελέχη τους

 5/11/2020 
 

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ποιοι θα λάβουν διπλή και ποιοί θα επιστρέψουν τη μισή

 4/11/2020 
 

Μπλόκο της ΑΑΔΕ στην υφαρπαγή του ΦΠΑ από «εξαφανισμένους εμπόρους»

 4/11/2020 
 

ΑΑΔΕ: Έλεγχοι – εξπρές και φόροι… κατά προσέγγιση!

 2/11/2020 
 

Ιδρύονται έξι νέα ελεγκτικά κέντρα με «ράμπο» κατά της φοροδιαφυγής

 2/11/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο: Σταματήστε τον έλεγχο των ΜΥΦ έτους 2014 – Είναι υπερβολική και άδικη η επιβολή προστίμων
Δείτε την εκδήλωση του ΟΕΕ, αλλά πριν, ακούστε τον πρόεδρο της Ισλανδίας που αρνήθηκε τα προγράμματα οικονομικής προσαρμογής.
Πρόσκληση για το 2ο DigiTalk του ΟΕΕ
ΣΟΛΝΘ:Πρόγραμμα 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και αναστολή συμβάσεων εργασίας 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»  
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!! 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Παρουσίαση Εγγραφής – Εξουσιοδότησης στο myDATA
Ε. 2185 /18-11-2020 Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης Φ.Π.Α. (έντυπο 050 Φ.Π.Α. έκδοση 2016 – Φ2 TAXIS).
Επιστρεπτέα προκαταβολή και για αγρότες- Το ποσό που δικαιούνται
Επιστρεπτέα προκαταβολή - Παράταση έως την 28η Φεβρουαρίου 2021 για την υποβολή των δικαιολογητικών της επιστρεπτέας προκαταβολής 1,2,3
Αυτοματοποιημένη και με ευθύνη των εταιρειών η δημοσίευση στοιχείων στο ΓΕΜΗ
Συμπληρωματικές οδηγίες για την υποβολή των δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων του Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα