Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
23/4/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5767
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας μετά την πανδημία: Επιπτώσεις και αναγκαίες πολιτικές.Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Ομότιμου Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου
Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους
Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία
Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 
Χιόνη Διονύση: τα χρέη δεν διαγράφονται ποτέ! 
Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποθεώνει τον Βορίδη – Τον αποκάλεσε «πολιτικό κλάσης»
ESM: Βιώσιμο το Ελληνικό χρέος, η χώρα δεν αντιμετωπίζει νέα κρίση
Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Δέσμη προτάσεων για εκσυγχρονισμό στο πεδίο των μικρών επιχειρήσεων

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/2/2021 1:01:53 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Δέσμη προτάσεων για εκσυγχρονισμό στο πεδίο των μικρών επιχειρήσεων

Την παροχή κινήτρων με τη δημιουργία Ταμείου Ψηφιακής Μετάβασης εισηγείται η ΓΣΕΒΕΕ

 

Τη δημιουργία ενός Ταμείου Ψηφιακής Μετάβασης για τη στήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων ζητεί εν όψει της εφαρμογής του Ταμείου Ανάκαμψης η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Η Συνομοσπονδία θέτει παράλληλα στον δημόσιο διάλογο και τις προτάσεις της για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, όπως η μεταποίηση και η γεωργία και δίνει απαντήσεις στη συζήτηση για το θέμα της μεγέθυνσης των επιχειρήσεων, αντιπαραβάλλοντας τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα του συγκεκριμένου πεδίου.

 

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΒΕΕ, η βιώσιμη ανάπτυξη μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με την κρίσιμη συμβολή και ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν το 99,6% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και τον μεγαλύτερο εργοδότη, τονίζοντας ότι οι αναδυόμενες προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής αναδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη ανάπτυξης αναθεωρημένων και στοχευμένων πολιτικών ψηφιακής ανάπτυξης, ιδιαίτερα για τις μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς χαμηλής και μέσης τεχνολογικής εξειδίκευσης.

Υπό τις παραπάνω διαπιστώσεις, η Συνομοσπονδία προτείνει, οι πολιτικές ψηφιακής ανάπτυξης να έχουν διαφοροποιημένη στόχευση ανάμεσα στις δυναμικές επιχειρήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα που ακολουθούν το τρέχον ψηφιακό κύμα και σε εκείνες που λόγω περιορισμένου βαθμού ψηφιακής ωριμότητας επικεντρώνονται στην ικανοποίηση βασικών ψηφιακών αναγκών.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ, ιδιαίτερη στήριξη χρειάζεται η ευρεία κατηγορία των πολύ μικρών επιχειρήσεων ως προς την αξιοποίηση βασικών ψηφιακών εφαρμογών και την πρόσβαση σε βασικό πληροφοριακό εξοπλισμό και ψηφιακές λύσεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί το έντονο ψηφιακό χάσμα μεταξύ των μμε.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεται η εκπόνηση μιας συνθετικής Στρατηγικής Ψηφιακού Μετασχηματισμού για τις μικρές επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο, με παρεμβάσεις επικεντρωμένες σε επίπεδο αναγκών επιμέρους τομέων, διευκόλυνσης της ψηφιακής μετάβασης και της υιοθέτησης κομβικών ψηφιακών τεχνολογιών καθώς και βελτίωσης προϋποτιθέμενων συνθηκών (π.χ. υποδομές, δεξιότητες, καθοδήγηση, χρηματοδότηση).

Για την υλοποίηση της Στρατηγικής, όπως προαναφέρθηκε, προτείνει τη δημιουργία ενός Ταμείου Ψηφιακής Μετάβασης για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, το οποίο ενδεικτικά θα περιλαμβάνει:

* Ανάπτυξη δράσεων αναβάθμισης ψηφιακού εξοπλισμού και ειδικά προγράμματα στοχευμένης χρηματοδότησης μέσω ενός βασικού πακέτου ψηφιακής ωρίμανσης σε κρίσιμες και βασικές κατηγορίες ψηφιακού εκσυγχρονισμού (π.χ. κουπόνια τεχνολογίας) σε θέματα εξοπλισμού, λογισμικού, συστημάτων παραγγελιοληψίας και προμηθειών, διαδικτυακής προβολής κ.ά.

* Διευκόλυνση της πρόσβασης σε νέες πηγές χρηματοδότησης και διεύρυνση των επιλογών χρηματοδότησης για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού (π.χ. αφορολόγητο αποθεματικό για επενδύσεις σε υιοθέτηση και ενσωμάτωση νέων ψηφιακών τεχνολογιών, φορολογικά κίνητρα, υπερ-αποσβέσεις και εκπτώσεις δαπανών σε επιμέρους τεχνολογικές κατηγορίες, ειδικά προγράμματα στοχευμένων «μικροπιστώσεων ψηφιοποίησης»).

* Διαμόρφωση ψηφιακών κέντρων και υποδομών επιμόρφωσης, επίδειξης και πιλοτικής χρήσης νέων ψηφιακών τεχνολογιών που θα παρέχουν πρόσβαση σε τεχνολογικές υποδομές και εργαλεία για πολύ μικρές μη τεχνολογικές επιχειρήσεις.

* Ειδικές δράσεις αναβάθμισης ψηφιακών δεξιοτήτων σε επίπεδο πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων τεχνικών ψηφιακής επιμόρφωσης σε συνδυασμό με την ανάπτυξη υπηρεσιών ψηφιακής καθοδήγησης επί θεμάτων ψηφιακού μετασχηματισμού μικρών επιχειρήσεων.

Ως προς τον στόχο της μεγέθυνσης των μικρών επιχειρήσεων, η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι το μικρό μέγεθος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα ενδεχομένως να οδηγεί σε απουσία οικονομιών κλίμακας, χαμηλή ανταγωνιστικότητα, αδυναμία πρόσβασης σε αγορές και συνακόλουθα χαμηλές επενδύσεις. Ωστόσο, έχει και μία σειρά από πλεονεκτήματα, όπως ευελιξία ως προς την έναρξη της δραστηριότητας όταν προκύπτουν επιχειρηματικές ευκαιρίες, ανάπτυξη πληθώρας καινοτομιών με χαμηλό κόστος και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ενσωμάτωση e - εφαρμογών στον μεταποιητικό τομέα

Στο πεδίο της εγχώριας μεταποίησης, σύμφωνα με τη ΓΣΕΒΕΕ, ένα άμεσο βασικό ζητούμενο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αφορά την κάλυψη της τεχνολογικής υστέρησης σε επίπεδο ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών στις παραγωγικές διαδικασίες. Προς αυτή την κατεύθυνση, προέχει η άμεση αναβίωση μιας πολιτικής με επίκεντρο τις μμε της εγχώριας μεταποίησης καθώς και η άμεση ενίσχυση των επενδύσεων εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της ανθεκτικότητας των μεταποιητικών μικρών επιχειρήσεων. Ειδικότερα, η ΓΣΕΒΕΕ προτείνει την ανάπτυξη μιας διττής προσέγγισης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μμε της εγχώριας μεταποίησης που θα λαμβάνει υπόψη τα διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά των επιμέρους κλάδων, μεγεθών, αναγκών και δυνατοτήτων. Συνεπώς, προτείνει την εκπόνηση ολοκληρωμένων και εστιασμένων δράσεων:

α) σε αναδυόμενες θεματικές περιοχές υψηλής προστιθέμενης αξίας με ανερχόμενη τεχνολογική και παραγωγική δυναμική σε σύγχρονους τομείς αιχμής που συνδέονται περισσότερο με τη Βιομηχανία 4.0. (π.χ. ΤΠΕ, ΑΙ, ΙοΤ, μικροηλεκτρονική, ενσωματωμένα συστήματα και αισθητήρες, βιοτεχνολογία, ιατρική τεχνολογία, 3D printing, AgTech),

β) σε υφιστάμενους παραδοσιακούς κλάδους που ενσωματώνουν νέες τεχνολογικές εφαρμογές στις παραγωγικές διαδικασίες (π.χ. κλωστοϋφαντουργία - ένδυση, αγροδιατροφή - τρόφιμα, δομικά υλικά).

Σημειώνεται ότι ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός παραδοσιακών μεταποιητικών κλάδων είναι εξίσου κρίσιμος για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και ανθεκτικότητας της εγχώριας μεταποίησης σε επίπεδο μικρών επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, απαιτείται ο λεπτομερής σχεδιασμός στοχευμένων δράσεων για τον ευρύτερο τεχνολογικό μετασχηματισμό του συνόλου των μμε της εγχώριας μεταποίησης σε τομείς και λειτουργίες βασικής παραγωγικής αναβάθμισης και προσαρμογής στις νέες εξελίξεις, με σκοπό την κάλυψη άμεσων παραγωγικών αναγκών σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής αλυσίδας (π.χ. αναβάθμιση παραγωγικού εξοπλισμού, σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και συστήματα διαχείρισης/ελέγχου παραγωγής και διάθεσης προϊόντων, ανάπτυξη συνεργασιών για την εισαγωγή τεχνογνωσίας).

Σε συνδυασμό με την ανάπτυξη δράσεων τεχνολογικού μετασχηματισμού των μμε της εγχώριας μεταποίησης, ιδιαίτερη έμφαση προτείνεται να δοθεί στη διάσταση διαμόρφωσης συνεργασιών μεταξύ μμε της εγχώριας μεταποίησης μέσα από την ανάπτυξη οργανωμένων παραγωγικών οικοσυστημάτων σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Αναβάθμιση της γεωργικής παραγωγής

Αναφερόμενη στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι η αναβάθμιση της τεχνολογικής ικανότητας της εγχώριας γεωργικής παραγωγής και μεταποίησης συνδέεται άμεσα με την ορθολογική και αειφόρο χρήση πόρων και εισροών, την αναγκαία βελτίωση της στρεμματικής αποδοτικότητας και παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και τη χαμηλή χημική επιβάρυνση και κατ’ επέκταση τη διεύρυνση των θεματικών και γεωγραφικών αγορών-στόχων. Κατά συνέπεια, στον τομέα της αγροδιατροφής προτείνεται η ανάπτυξη στοχευμένων δράσεων υποστήριξης για την εισαγωγή τεχνολογικών και ψηφιακών συντελεστών σε επίπεδο παραγωγής, μεταποίησης και διάθεσης προϊόντων, στο πλαίσιο προώθησης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης της ψηφιακής γεωργίας και της γεωργίας ακριβείας, με αναφορά στις διαφοροποιημένες ανάγκες περιοχών, προϊόντων και παραγωγικών αγροδιατροφικών αλυσίδων. Η ανάπτυξη δράσεων τεχνολογικής αναβάθμισης, συνεχίζει η ΓΣΕΒΕΕ, προτείνεται να συνδυαστεί και με την ανάπτυξη μηχανισμών υποστήριξης-τεχνικής βοήθειας των μονάδων παραγωγής ως προς το επίπεδο καθοδήγησης σε γνωσιολογικές, οργανωτικές και άλλου τύπου παραγωγικές βελτιώσεις που απαιτούνται για τη βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και συστημάτων.

https://www.naftemporiki.gr

 

  Σχολιασμός Θέματος «Δέσμη προτάσεων για εκσυγχρονισμό στο πεδίο των μικρών επιχειρήσεων»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Αφεντικό στην Πειραιώς ο Πόλσον με 265 εκατ. ευρώ

 22/4/2021 
 

Στ. Μάνος: Πείτε μας την αλήθεια για τους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα

 19/4/2021 
 

Κύπρος και κορωνοϊός: Ένα πραγματικό success story με κερδισμένους τους πολίτες της!

 19/4/2021 
 

Τον ζεμάτισε η Εφορία, για την πιστωτική κάρτα!

 19/4/2021 
 

Διέρρευσαν τα πρακτικά της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων – Αποκαλύψεις για τις διαφωνίες κυβέρνησης και ειδικών

 19/4/2021 
 

Η αμαρτωλή υπόθεση των δανείων Libra προκάλεσε €1,24 δις ευρώ ζημιά στην Πειραιώς

 19/4/2021 
 

Σχέδια για «ξαφνικό θάνατο» μη βιώσιμων επιχειρήσεων

 16/4/2021 
 

ΣΒΕ : Ζητά χαμηλότερη φορολογία για τη μεταβίβαση επιχείρησης από γενιά σε γενιά – Επιστολή με προτάσεις στον Χ. Σταϊκούρα

 15/4/2021 
 

Σοκ στα εργασιακά: Ελαστικό ωράριο εργασίας και με δεκάωρο χωρίς επιπλέον αμοιβή

 15/4/2021 
 

«Μπαράζ» απολύσεων προμηνύει η μειωμένη συμμετοχή στην Επιστρεπτέα 7

 15/4/2021 
 

«Ασπίδα» Αρείου Πάγου στους δανειολήπτες

 13/4/2021 
 

Αλ. Τσίπρας: Επανεκκίνηση με κούρεμα χρεών της πανδημίας

 13/4/2021 
 

Πότε παραγράφονται οι απαιτήσεις από τραπεζικά δάνεια

 12/4/2021 
 

Ποιοί μπαίνουν στη Γέφυρα 2 για επιδότηση δόσεων δανείου

 12/4/2021 
 

Άρειος Πάγος: Ποιός κόκκινος δανειολήπτης θεωρείται δόλιος

 9/4/2021 
 

Διασωληνωμένη η οικονομία, οι μικροί σε απόγνωση

 9/4/2021 
 

Γέφυρα 2: Αναλυτικά όλα τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα

 6/4/2021 
 

Δύο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

 6/4/2021 
 

Κατέρρευσαν οι φόροι το 2020-Νέα βουτιά το 2021

 5/4/2021 
 

Ξεκινά η 8μηνη επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων μέσω του προγράμματος «Γέφυρα ΙΙ»

 1/4/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
ΣΟΛΝΘ: Yποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων-οντοτήτων φορολογικού έτους 2020
ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για αλλαγές στην εφαρμογή του συστήματος MyData(1 σχόλιο/α) 
Ανακοίνωση ΣΟΛΝΘ Διεξαγωγή Σεμιναρίου ΚΦΕ 
Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τις Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα: : Διόρθωση – Επανασχεδιασμός του Φορολογικού Εντύπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πρόγραμμα Πειραιώς για χρηματοδότηση καταλυμάτων
Πώς διαγράφονται οι απαιτήσεις Δημοσίου και ΕΦΚΑ λόγω πτώχευσης οφειλέτη
Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ 
Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Μετά το Πάσχα ανοίγει το taxisnet 
Τι αλλάζει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις 
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις – Τι ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Αναζητωντας και διαπιστωνοντας

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα