Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
22/1/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 9899
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Το Δημόσιο Χρέος ως Συνταγματικός Δημοσιονομικός Κανόνας: Διδάγματα για την ΕΕ από τις ΗΠΑ
Το «κραχ» της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Καθηγητής και πρώην μέλος του ΔΝΤ): Οι μακροχρόνιες οικονομικές επιπτώσεις του covid
Τί μας διδάσκει για το σήμερα ο πληθωρισμός της δεκαετίας του ’70. Του Χιόνη Διονύση
Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος; Του Damien Millet
24 Οκτωβρίου 1929: Το κραχ του «αμερικάνικου ονείρου»

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, 9/12/2016, δηλώσεις στη διάρκεια διάσκεψης με την ευκαιρία της 25ης επετείου από τη Σύνοδο του Μάαστριχτ 
Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: «Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί» 
Ηχηρό μήνυμα Ιεράς Συνόδου: Μόνο με τεστ η είσοδος ανεμβολίαστων πιστών και κληρικών στις εκκλησίες 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Δήλωση Σκέρτσου για την εκατόμβη νεκρών Ελλήνων!
Λευτέρης Μπλάτζιος, πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. στη Χίο
Ο Γεωργιάδης προβλέπει το τέλος της πανδημίας σε ένα με ενάμιση μήνα 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΣΟΛΝΘ: Επιστολή σχετικά με το μέτρο κρατικής ενίσχυσης επιχειρήσεων με τη μορ

�������� 
 

Ημερομηνία: 2/6/2021 8:27:27 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

 

Ορφανίδου 1     2310-513875    solnth@gmail.com    www.solnth.gr

 

                                                                                      Θεσσαλονίκη 01-06-2021

Προς :

Υπουργό Οικονομικών
ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

 

Αναπληρωτή Υπουργός Οικονομικών
ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ

Υφυπουργό Οικονομικών
ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ

Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ

Κοινοποίσηση

Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,

κ. Κόλλια Κωνσταντίνο

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

 

ΘΕΜΑ :  Άλλη μια προβληματική στο πεδίο εφαρμογής της  απόφαση ή όταν οι προυποθέσεις  που τίθενται υπονομεύουν την εφαρμογή των αποφάσεων στην  πράξη . Η περίπτωση της ΓΔΟΥ 504/29-05-2021.  

Κύριοι Υπουργοί

Ηδη  με την εγκύκλιο Ε 2059/10-03-2021 της ΑΑΔΕ κοινοποιήθηκε το άρθρο 29 του Ν 4772/2021 με τον τίτλο «Προσωρινό μέτρο κρατικής ενίσχυσης επιχειρήσεων με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών».

Στο παραπάνω έγγραφο  ορίζεται  ότι με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μετά από εισήγηση του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε θα καθοριστούν τα τυπικά και ουσιαστικά ζητήματα για την υλοποίηση της εφαρμογής του μέτρου αυτού.

Υστερα από καθυστέρηση 80 ημερών εκδόθηκε η υπ. αριθ. ΚΥΑ ΓΔΟΥ 504/29-05-2021 ,  με την οποία ορίζεται η διαδικασία υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μέτρο αυτό , ενώ οι  προυποθέσεις υπαγωγής και οι λεπτομέρειες εφαρμογής παραμένουν άγνωστες γιατί θα καθοριστούν με μελλοντική απόφαση.

Η υπόψη απόφαση προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και το περιεχόμενό της αποτέλεσε οδυνηρή έκπληξη για τις επιχειρήσεις και για τους συναδέλφους οικονομολόγους και λογιστές που αποτελούν τους συμβούλους συνεργάτες τους.

Στην απόφαση ΓΔΟΥ 504/29-05-2021 ορίζεται ρητά ότι απαιτείται αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υπαγωγή στις διατάξεις του μέτρου αυτού με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 17/06/2021, ενώ απαιτούμενο αποτελεί η -υποβολή από την ενδιαφερόμενη επιχείρηση της δηλώσεως Ε3 για το φορολογικό έτος 2020 έως την ίδια ημερομηνία.

Ωστόσο είναι γνωστό ( και οφείλουν οι αρμόδιοι να το γνωρίζουν ) πως η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων εισοδήματος  φυσικών και νομικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020 παρατάθηκε έως την 27/08/2021.

Ακόμη  είναι γνωστό  (  και οφείλουν οι αρμόδιοι να το γνωρίζουν )  πως το έντυπο Ε3 αποτελεί το σημαντικότερο έντυπο της δηλώσεως εισοδήματος για όσους αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

Επίσης  είναι γνωστό (και οφείλουν  οι αρμόδιοι να το γνωρίζουν )  πως σε σχέση με πέρυσι ,η έναρξη παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος taxis για την υποβολή δηλώσεων  εισοδήματος άνοιξε με καθυστέρηση τουλάχιστον 40 ημερών , ενώ σημαντικές υπό-εφαρμογές δόθηκαν σε παραγωγική χρήση από 27 έως 31 Μαίου .

Επιπλέον είναι γνωστό (και οφείλουν οι αρμόδιοι να το γνωρίζουν ) πως οι διαδικασίες κλεισίματος βιβλίων , προσδιορισμού αποτελεσμάτων και συμπλήρωσης των φορολογικών εντύπων δεν είναι απλουστευτικού χαρακτήρα και ούτε είναι νοητή η απαίτηση ολοκλήρωσής τους σε χρόνους εξωπραγματικούς (σε μόλις 14 εργάσιμες ημέρες . Ο χρόνος αυτός πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ).

Επειδή θεωρούμε πως τα παραπάνω είναι γνωστά σε όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούμε να εκλάβουμε το εφεύρημα της τελευταίας στιγμής για υποβολή δήλωσης Ε3 χωρίς να υποβληθεί συνολικά η δήλωση εισοδήματος . Αυτή την άποψη την εκφράζουμε ως επαγγελματίες «μετά λόγου γνώσεως» γιατί  ακριβώς εμείς  γνωρίζουμε  τις δυσκολίες προσδιορισμού των αποτελεσμάτων , τις διαδικασίες  συμπλήρωσης , αλλά και την σημασία των εντύπων αυτών.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο επαγγελματικός κλάδος των οικονομολόγων-λογιστών είναι αυτός που κατά κύριο λόγο στήριξε την οικονομία στους μήνες της πανδημίας με τα γραφεία μας και την δουλειά μας να έχουν γίνει τα σημαντικότερα κανάλια διοχέτευσης της βοήθειας που δόθηκε από το κράτος στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. Βάλαμε «πλάτη» κατά το κοινώς λεγόμενο εφαρμόζοντας υπό ασφυκτικά χρονικά όρια δεκάδες εγκυκλίους , πολλές εκ των οποίων αποτελούσαν μνημεία ασάφειας. Επομένως αποφάσεις σαν και αυτή , που θέτει «εκβιαστικά χρονικά περιθώρια» εκλαμβάνονται από τον κλάδο μας ως προσβολή στην επαγγελματική του  υπόσταση .

Πιστεύουμε ότι απαραίτητη προυπόθεση για την επιτυχή υλοποίηση μέτρων στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων αποτελεί η συνεργασία των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών με τους φορείς του επαγγελματικού μας κλάδου , γιατί εμείς εκ του ρόλου μας γνωρίζουμε τα προβλήματα που αναφύονται στην πράξη λειτουργώντας ως ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στις κρατικές υπηρεσίες και τους πολίτες ή τις επιχειρήσεις. Ωστόσο διαπιστώνουμε με λύπη πως από την πλευρά της διοίκησης δεν υπάρχει ,έως τώρα , σχετική διάθεση συνεργασίας.

 

Επειδή με αποφάσεις όπως η υπόψη ΓΔΟΥ 504/29-05-2021 διαταράσσονται αναίτια  οι επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες μας καθότι εύλογα μερίδα επιχειρήσεων θα στραφεί εναντίον μας θεωρώντας πως από δική μας ολιγωρία δεν έγινε εφικτή η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ένταξη της επιχειρήσεως τους στο υπόψη μέτρο.

 

Επειδή λόγω των ασφυκτικών και εξωπραγματικών χρονικών ορίων που έχουν τεθεί υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε μελλοντικά σε απορρίψεις αιτημάτων , λόγω ελλείψεων και παραλήψεων που θα διαπιστωθούν στα υποβληθέντα φορολογικά έντυπα της χρήσης 2020.

 

Επειδή τα ασφυκτικά και εξωπραγματικά χρονικά όρια που έχουν τεθεί υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσουν μελλοντικά σε ανακλήσεις αποφάσεων ενίσχυσης  , λόγω διαφοροποιήσεων που θα παρουσιαστούν μεταξύ της δηλώσεως Ε3 που θα υποβληθεί έως την 17-06-2021 και της τελικής δηλώσεως εισοδήματος η οποία μπορεί νομίμως να υποβληθεί έως την 27-08-2021.

Επειδή οι δύο παραπάνω περιπτώσεις υπάρχει ορατός κίνδυνος να αποτελέσουν  μια άλλη αιτία αντεγκλήσεων μεταξύ ημών και των πελατών μας, αιτία για την οποία ως επαγγελματίες καμία αντικειμενική ευθύνη δεν φέρουμε.

Επειδή κάθε απόφαση που λαμβάνεται για υλοποίηση μέτρων οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής πρέπει να συμβαδίζει με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο (κάτι που δεν συμβαίνει με την ΚΥΑ ΓΔΟΥ 504/29-05-2021 , στο ζήτημα της καταληκτικής ημερομηνίας εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων εισοδήματος ).

 Επειδή είναι αδύνατον να οριστικοποιήσουμε τη δήλωση  Ε3 των επιχειρήσεων και να υποβάλουμε μέχρι 17η Ιουνίου 2021 και συνεπώς να υποβληθεί με πληρότητα η εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων για την ενίσχυση των παγίων δαπανών αλλά και να μην υπάρχει μελλοντικά κίνδυνος απορριπτικών ή ανακλητικών αποφάσεων , σας καλούμε να επανεξετάσετε άμεσα την απόφασή σας και να ορίσετε διαδικασίες και χρονικά όρια που να βρίσκονται στον αντίποδα της λογικής του « διαίρειν και βασίλευε», να είναι συμβατά με την λογική, με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε , αλλά   και την  υπάρχουσα  νομοθεσία.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                               Η Γενική Γραμματέας

ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ                           ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                                                          

 

 

  Σχολιασμός Θέματος «ΣΟΛΝΘ: Επιστολή σχετικά με το μέτρο κρατικής ενίσχυσης επιχειρήσεων με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών - Η περίπτωση της ΓΔΟΥ 504/2021 »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Και SMS για να ασκήσουμε το επάγγελμα μας ;;;!!!

 11/1/2022 
 

Πίνακας ερωτήσεων - απαντήσεων για προβλήματα των myDATA μετά την συνάντηση της Τεχνικής Ομάδας του ΟΕΕ με την ΑΑΔΕ.

 10/1/2022 
 

Η ενεργειακή κρίση η ακρίβεια και οι προβλέψεις των αναλυτών για το 2022. Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη*

 10/1/2022 
 

Προσοχή !!!! Έλεγχος στα ποσά που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις μέσο των προγραμμάτων της επιδότησης τόκων και του προγράμματος της Γέφυρας

 23/12/2021 
 

Επιστολη από το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σχετικα με την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη σχετικά με την «τήρηση υποχρεώσεως υποβολής των ανεμβολίαστων και μη νοσησάντων εργαζομένων σε διαγνωστικό έλεγχο νοσήσεως από COVID-19 »

 13/12/2021 
 

ΔΩΡΕΑΝ On line ημερίδες για την πλατφόρμα myData

 4/11/2021 
 

Αίτημα κατάθεσης εγγράφων από τον βουλευτή του Μέρα 25 κ. Γεώργιο Λογιάδη

 4/11/2021 
 

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με εκπροσώπους κομμάτων από το δημοκρατικό τόξο.

 22/10/2021 
 

Ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γεώργιος Λογιάδης σχετικά με την επιμονή της πολιτικής ηγεσίας στο χρόνο εφαρμογής της «ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData»

 18/10/2021 
 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την υποχρεωτική εφαρμογή της πλατφόρμας myData, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης

 17/10/2021 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα με θέμα την επιμονή στο χρόνο εφαρμογής της «ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData»

 3/10/2021 
 

Πρόταση της ΑΚΙΟΕ για έκτακτη Συνέλευση των Αντιπροσώπων με θέμα τα προβλήματα των συνάδελφων και η εφαρμογή του συστήματος my data(1 σχόλιo/α)

 22/9/2021 
 

Επιστολή Του Γεωργάκαρου Αναστάσιου Προς τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα Θέμα: Ποιες εργασίες κάναν οι συνάδελφοι τον Ιούλιο

 8/9/2021 
 

Μια συνάντηση με τον υπουργό κ. Χρήστο Σταικούρα που αποτελεί προσβολή για το Οικονομικό Επιμελητήριο και για τους επαγγελματίες λογιστές φοροτεχνικούς της χώρας.

 7/9/2021 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με θέμα , την άμεση απόδοση στην εφορία του ΦΠΑ για κάθε πώληση

 31/8/2021 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα : Αναστολή εφαρμογής του έργου my data

 26/7/2021 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα : Επανεξέταση της προθεσμία και του τρόπου υποβολής των δικαιολογητικών για τις Επιστρεπτέες Προκαταβολές.

 13/7/2021 
 

Διευκρινιστικές παρατηρήσεις στην Κοινοβουλευτική Αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάρη Μαμουλάκη από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 9/7/2021 
 

Επιχειρήσεις και Φορολογική Διοίκηση.Του Σωτήρη Μητολίδη

 2/7/2021 
 

Επιστολή ΣΟΛΝΘ σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών Επιστρεπτέων Προκαταβολών και Αυξημένης Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού

 1/7/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Και SMS για να ασκήσουμε το επάγγελμα μας ;;;!!! 
Πίνακας ερωτήσεων - απαντήσεων για προβλήματα των myDATA μετά την συνάντηση της Τεχνικής Ομάδας του ΟΕΕ με την ΑΑΔΕ. 
Η ενεργειακή κρίση η ακρίβεια και οι προβλέψεις των αναλυτών για το 2022. Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη* 
Προσοχή !!!! Έλεγχος στα ποσά που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις μέσο των προγραμμάτων της επιδότησης τόκων και του προγράμματος της Γέφυρας 
Επιστολη από το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σχετικα με την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη σχετικά με την «τήρηση υποχρεώσεως υποβολής των ανεμβολίαστων και μη νοσησάντων εργαζομένων σε διαγνωστικό έλεγχο νοσήσεως από COVID-19 » 
ΔΩΡΕΑΝ On line ημερίδες για την πλατφόρμα myData 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Όροι και προϋποθέσεις ένταξης στα μέτρα στήριξης καλλιτεχνών και επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού για τον μήνα Ιανουάριο 2022
ΑΑΔΕ: Απλοποιούνται οι δηλώσεις φόρου κληρονομιάς, έρχεται ηλεκτρονική εφαρμογή
Κορωνοϊός – Νέα μέτρα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων – Τι ισχύει για αναστολές, αναλυτικά οι ΚΑΔ
Ποιοι κόβονται από τη ρύθμιση των χρεών σε 72 δόσεις προς τον ΕΦΚΑ
Παρατείνονται οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 
Ανακοίνωση για τα πρόστιμα των Μ.Υ.Φ. της χρήσης 2015 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κοστολόγηση Πρότυπων με το Πρόγραμμα Eurocost

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα