Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
24/9/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7931
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.
Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς
Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.
Γκαμπριέλ Ζούκμαν: Υψηλότεροι φόροι στον πλούτο
Η επίθεση της Ε.Ε. στους φορολογικούς παραδείσους: Με «οδηγό» έναν νεαρό μαθητή του Πικετί

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Οι ευθύνες του Μητσοτάκη – Ανάγκη εκδημοκρατισμού της ΕΥΠ. Απο τον Νίκο Κοτζία 
«Όχι, δεν θέλω ακαταδίωκτο» 
O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ο διοικητής που σε στέλνει στον… διάολο 
Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA για το εμβόλιο – «Είσαι γελοίος, είσαι ηλίθιος» 
Στη Βουλή το αίτημα των Φοροτεχνικών για μετατροπή της Ομοσπονδίας σε Ν.Π.Δ.Δ. - Κοινοβουλευτική Αναφορά του Χ. Μαμουλάκη(1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.

�������� 
 

Ημερομηνία: 10/6/2021 1:12:32 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Mπορεί ένα εισαγγελικό πόρισμα 217 σελίδων, εξαιρετικά πυκνό σε παραπομπές στο Σύνταγμα, στους νόμους, στις διεθνείς συμβάσεις, σε κοινοτικές οδηγίες, σε γνωμοδοτήσεις, σε νομολογία, σε υπομνήματα και σε διαβιβαστικά έγγραφα δικαστών, να αποτελεί… έργο τέχνης;

Η απάντηση είναι «ναι, μπορεί» αν είναι γραμμένο σε εξαιρετικά ελληνικά, αν θεμελιώνει ισχυρισμούς στην υπέροχη αρχαία ελληνική γραμματεία (Αισχύλος, Ηράκλειτος, Ομηρος, Ησίοδος, Αλκιβιάδης κ.ά.) και την Καινή Διαθήκη (Δαυίδ) και αν καταλήγει σε ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, χαίρεσαι να το διαβάζεις. Η νομική σκέψη μπορεί να είναι και γοητευτική, σχεδόν λογοτεχνική, ακόμη κι αν διερευνά τη «σύσταση συμμορίας» και την «κατάχρηση εξουσίας»! Αυτό ακριβώς έπραξε ο εισαγγελέας Λάμπρος Σοφουλάκης που αξιολόγησε ποινικώς τις μηνύσεις τεσσάρων κορυφαίων πολιτικών κατά της εισαγγελέως Τουλουπάκη και των συνεργατών της. Ενέταξε τα πραγματικά περιστατικά που γνωρίζουμε (έως τώρα) στο σύνολό τους στις ισχύουσες διατάξεις του νόμου και απεφάνθη: Αθώα. Στην πραγματικότητα «δίκασε» την τριετή έρευνα της κυρίας Τουλουπάκη. Και για να το πράξει έλαβε καταθέσεις από τα 10 πολιτικά πρόσωπα («χωρίς όρκο» από τους κ. Σαμαρά, Αβραμόπουλο, Βενιζέλο), διάβασε όλα τα έγγραφα, όλα τα πορίσματα, όλες τις καταθέσεις μαρτύρων, γνωστών και προστατευομένων, την αλληλογραφία με το FBI και την πρεσβεία των Αθηνών, μελέτησε τα 86 αιτήματα δικαστικής συνδρομής για το άνοιγμα 191 λογαριασμών φυσικών – νομικών προσώπων που ακόμη εκκρεμούν (!!!), τα πάντα περί την υπόθεση Novartis.

Το αποτέλεσμα του πορίσματός του έχει τεράστια νομική, πολιτική και ηθική σημασία, διότι παραμονές εορτασμού της αποκατάστασης της δημοκρατίας αποκαλύπτεται στον αναγνώστη του μια ελάχιστα κολακευτική εικόνα για τη Δικαιοσύνη και για την πολιτική. Και ας μην αυταπατώμεθα, το πόρισμα Σοφουλάκη ως έγγραφο που θα εξετάσει το δικαστικό συμβούλιο του επερχόμενου Ειδικού Δικαστηρίου επιδρά καταλυτικά αν δεν αποδυναμώνει το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Η Δικαιοσύνη στο πρόσωπο του Σοφουλάκη (υπάρχει και το μόλις 60 σελίδων πόρισμα Ζαχαρή που υπεβλήθη μεταγενεστέρως) διαφωνεί με τη Βουλή. Της λέει ότι η Ελένη Τουλουπάκη δεν ελάμβανε εντολές από κανέναν Ρασπούτιν, της λέει επίσης ότι δύο άλλοι εισαγγελείς, βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης που κατέθεσαν ενώπιόν της, είναι παντελώς αναξιόπιστοι και πρέπει να διωχθούν. Η μέθοδος Σοφουλάκη, όπως προκύπτει απο το πόρισμα, είναι συγκεκριμένη. Πρώτα ξεσκόνισε τους συναδέλφους του εισαγγελείς, μετά περιέλαβε ευγενικώς τους πολιτικούς (ειδικώς Αδωνι – Λοβέρδο) και, τέλος, απευθύνεται εμμέσως στην ολομέλεια.

Συγκεκριμένα: Αθωώνει την εισαγγελέα Διαφθοράς από την κατηγορία του μηνυτή Σαμαρά για τη σύσταση συμμορίας («εντελώς πενιχρά» τα αποτελέσματα της έρευνας, «δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις»), την αθωώνει για την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας (δεν θεμελιώνεται από πουθενά «η εν πλήρη γνώσει έκθεση αθώου», αδίκημα για το οποίο απαιτείται «υπερχειλής δόλος»), θυμίζει τις περιπέτειές της (απορριφθείσες αιτήσεις εξαιρέσεων σε Συμβούλια Πλημμελειοδικών – Εφετών, αθωωτική πειθαρχική έρευνα Πεπόνη, μηνύσεις πολιτικών), αλλά δεν της χαρίζεται. Της καταλογίζει «δικονομικές πλημμέλειες» πειθαρχικού χαρακτήρα για τον τρόπο χαρακτηρισμού και εξέτασης -σε δόσεις- των προστατευόμενων μαρτύρων («έδωσαν λαβή για δυσμενή σχόλια, αλλά είναι πλημμέλειες παρά πονηρία»). Αφού «καθαρίζει» από την κυρία Τουλουπάκη, επικεντρώνεται στους εισαγγελείς Αγγελή και Ράικου και τους εξευτελίζει με τα δικά τους λόγια. Η εικόνα του… Ντι Πιέτρο Αγγελή που προκύπτει από το πόρισμα Σοφουλάκη είναι ενός λειτουργού «ψεύτη», «άρπαγα» και «επιόρκου». «Ψεύτη» όχι μόνο γιατί τον διέψευσαν τέσσερις μάρτυρες, αλλά «ψεύτη» γιατί παρατίθενται αριθμητικά 27 παραδείγματα από τα οποία προκύπτει ότι άλλα λέει στην Προανακριτική τη μία μέρα και άλλα την άλλη. 27 ψέματα! (Κατηγορούσε τον Ρασπούτιν ότι δίδει εντολές στην Τουλουπάκη και την επομένη έλεγε ανερυθρίαστα στους βουλευτές «το να την πιέσουν το αποκλείω, το θεωρώ απίθανο»).

«Αρπαγα» γιατί κατηγορείται ότι απέκρυψε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τέσσερα κρίσιμα έγγραφα του ΣΟΕΕ τα οποία πήρε σπίτι του και ουδέποτε επέστρεψε! Η αρπαγή των αρχείων Τουλουπάκη από τον κύριο Αγγελή επίσης χαρακτηρίζεται «ποινικώς κολάσιμη πράξη». Και «επιόρκου» διότι, κατά Σοφουλάκη, «απώθησε» και δεν «παρέλαβε» τα στοιχεία που έδιδαν οι ΗΠΑ για λογαριασμό πολιτικού προσώπου, μολονότι συγκεκριμένος νόμος τον υποχρέωνε. Η ατίμωσις που επιφυλάσσει στον… Ντι Πέτρο Αγγελή ο κ. Σοφουλάκης είναι πλήρης. Εξικνείται έως και στο να παραθέσει την αιτιολογία του για την αρχειοθέτηση της μήνυσης Σαμαρά κατά Τουλουπάκη, καθώς έγραφε (4/5/2018) -ο κ. Αγγελής- ότι «ουδέν αποδεικτικό στοιχείο εισάγεται που θα μπορούσε να δημιουργήσει απειροελάχιστη ένδειξη ενοχής της».

Ο κ. Αγγελής την ανέσυρε εκ νέου από το αρχείο χωρίς άδεια του Α.Π. στις 19/6/2019, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Ο κ. Σοφουλάκης τον κατηγορεί ευθέως ότι το έκανε «προκειμένου να προσπορίσει στον εαυτό του και σε άλλους παράνομο όφελος, συνιστάμενο σε εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων εν όψει επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και επιδιώξεων».

Του λέει ευθέως δηλαδή ότι ανέσυρε τη μήνυση Σαμαρά για να γίνει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Για δε την κυρία Ράικου ο εισαγγελεύς Σοφουλάκης χαρακτηρίζει «ευτελείς δικαιολογίες» όσα κατέθεσε για τις σχέσεις του συζύγου της με τη Νοvartis (σύμφωνα με το πόρισμα του ΕΟΠΠΥ, εξέτασε πέντε ασθενείς και συνταγογράφησε για 1.033 «ασθενείς» φάρμακα της εταιρίας!), της λέει ότι έπρεπε να εξαιρεθεί από την έρευνα Νovartis και παραθέτει τρεις συγκεκριμένες ανακρίβειες που φέρεται ότι είπε στην Προανακριτική της Βουλής σε αντίθεση με όσα κατέθεσε στον ίδιο. Ενώ σε εκείνον είπε ότι «δεν ξέρει αν ο Ρασπούτιν επενέβαινε στην εισαγγελέα Διαφθοράς», στη Βουλή είπε τα αντίθετα.

Μετά ταύτα το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προήγαγε προχθές την κυρία Ράικου στη θέση του εισαγγελέα Εφετών με την ψήφο Αγγελή (!!!) και απόντος του ασθενούντος, πλην αρνητικώς εισηγούμενου την προαγωγή της, κ. Βουρλιώτη! Για τη Δικαιοσύνη αυτά. Αλλά το πόρισμα του εισαγγελέως έχει μηνύματα και για τους πολιτικούς. Όχι μόνο γιατί θυμίζει τα 143 αιτήματα ανοίγματος λογαριασμών φυσικών προσώπων στο εξωτερικό. Αλλά διότι λέει:

α) Στον Αντώνη Σαμαρά ότι η αναφορά στο πρόσωπό του από μάρτυρα έγινε καθυστερημένα γιατί η κατάθεση γινόταν «χρονολογικά από το 2006», όχι επειδή του την «έστησαν».

β) Στον Ανδρέα Λοβέρδο ότι η υπόθεση Κουρουπλή δεν έχει παραγραφεί διότι από το 2015 η Βουλή έχει διαλυθεί μία φορά και δεν έχουν παρέλθει δύο βουλευτικές σύνοδοι.

γ) Στον Αδωνι Γεωργιάδη λέει ότι η έρευνα καθυστερεί ως προς αυτόν γιατί, πρώτον, εκκρεμούν απαντήσεις για λογαριασμούς προσώπων από ΗΠΑ και «ιδίως από την Ελβετία» και, δεύτερον, ότι συγκεντρώνονται στοιχεία τιμών από 27 χώρες της Ε.Ε. και πως από τα πρώτα αποσταλέντα στοιχεία (Φινλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος) καταδεικνύεται «υπερτιμολόγηση φαρμάκων κατά την εξεταζόμενη περίοδο, γεγονός που επαληθεύει τις σχετικές καταθέσεις δύο μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος». Να γιατί θέλει να βάλει φυλακή την Τουλουπάκη ο κ. Αδωνις.

Το έργον τέχνης Σοφουλάκη περαιούται:

– Με διαρκείς παραπομπές σε νομικά συγγράμματα κορυφαίων δικαστών και καθηγητών (Πλαγιαννάκος, Σανιδάς, Συμεωνίδου, Κωστάρας, Αγγ. Κωνσταντινίδης, Δαλακούρας, Μαργαρίτης).

– Από ωραία καθαρεύουσα («παραπόδας ανεπίσημη μετάφραση», «τους αλίευσε η έρευνα», «συγχωρείται φρονούμεν», «απερρίφθη απνευσθί», «πυργώνει τους ισχυρισμούς».

– Τέλος, από μια ωραία διατύπωσή του για την ανεξαρτησία των δικαστών: «Δεν επιτρέπεται πειθαρχικός και ποινικός έλεγχος για τη δικαστική τους κρίση (87Σ)… Τα όργανα του κράτους δεν θα πρέπει να δίνουν την εντύπωση της κυβερνητικής παντοδυναμίας στον χώρο της Δικαιοσύνης». Μετά ταύτα δεν καταλείπει αμφιβολία: Είναι έργον τέχνης ενός ωραίου Ελληνα.

 

https://www.newsbreak.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.

 21/7/2021 
 

Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 30/6/2021 
 

Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς

 10/6/2021 
 

Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.

 10/6/2021 
 

Γκαμπριέλ Ζούκμαν: Υψηλότεροι φόροι στον πλούτο

 8/6/2021 
 

Η επίθεση της Ε.Ε. στους φορολογικούς παραδείσους: Με «οδηγό» έναν νεαρό μαθητή του Πικετί

 3/6/2021 
 

Π. Ρουμελιώτης : Σημαντικές πτυχές και αλήθειες για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

 28/5/2021 
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 24/5/2021 
 

Η ΓΛΩΣΣΑ (της αρχαίας τραγωδίας) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;.

 24/5/2021 
 

Oι 40 που θησαύρισαν από την πανδημία – “Σαν πολλοί γίναμε” λέει το Forbes!

 27/4/2021 
 

Η επιστροφή του κεϋνσιανισμού και ο ευρωπαϊκός λήθαργος

 27/4/2021 
 

Η εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας μετά την πανδημία: Επιπτώσεις και αναγκαίες πολιτικές.Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Ομότιμου Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου

 21/4/2021 
 

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 6/4/2021 
 

Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους

 30/3/2021 
 

Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία

 30/3/2021 
 

Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση

 19/3/2021 
 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»

 16/3/2021 
 

6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

 9/2/2021 
 

Ιππότες της ανάκαμψης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Tου Γωνιάδη Ηρακλής

 9/2/2021 
 

Τρύφων Αλεξιάδης: Τελικά λεφτά υπάρχουν;

 9/2/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Πρόταση της ΑΚΙΟΕ για έκτακτη Συνέλευση των Αντιπροσώπων με θέμα τα προβλήματα των συνάδελφων και η εφαρμογή του συστήματος my data(1 σχόλιο/α)
Επιστολή Του Γεωργάκαρου Αναστάσιου Προς τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα Θέμα: Ποιες εργασίες κάναν οι συνάδελφοι τον Ιούλιο  
Μια συνάντηση με τον υπουργό κ. Χρήστο Σταικούρα που αποτελεί προσβολή για το Οικονομικό Επιμελητήριο και για τους επαγγελματίες λογιστές φοροτεχνικούς της χώρας. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με θέμα , την άμεση απόδοση στην εφορία του ΦΠΑ για κάθε πώληση  
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα : Αναστολή εφαρμογής του έργου my data 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα : Επανεξέταση της προθεσμία και του τρόπου υποβολής των δικαιολογητικών για τις Επιστρεπτέες Προκαταβολές. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ομηροι της ΑΑΔΕ οι οφειλέτες με παλιές ρυθμίσεις 
Ε. 2169 /19-08-2021 Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 132, 182, 183 και 203 του ν.4820/2021 (Α΄130) «Οργανικός Νόμος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και άλλες ρυθμίσεις». 
Απαντήσεις για τον κατώτατο μισθό από το Υπ. Εργασίας 
Επιστρεπτέες προκαταβολές: Πράσινο φως από την Κομισιόν  
Ρυθμίσεις χρεών: Διευρύνεται η «ομπρέλα» των 240 δόσεων 
Τέλος επιτηδεύματος: Ποιοι φορολογούμενοι θα την «γλιτώσουν» 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα