Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
5/7/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 29068
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν
Κρούγκμαν: Η ψευδαίσθηση των ελίτ της Δύσης καταρρέει
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Tου Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Πρώην Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου
Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 
Κύρτσος καλεί Ν.Δ. να στραφεί κατά της Novartis 
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, για την κυβέρνηση 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής του ΟΕΕ με στελέχη της ΑΑΔΕ για το My Data

�������� 
 

Ημερομηνία: 16/2/2022 8:01:42 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής του ΟΕΕ με στελέχη της ΑΑΔΕ για το My Data.

Συνάδελφοι

Τα προβλήματα λειτουργικότητας της εφαρμογής ΜyData  και οι έως τώρα επιπτώσεις  της λειτουργίας  στην δουλειά μας  είναι γνωστά σε όλους  .

Με την λειτουργία της πλατφόρμας  MyData  να θυμίζει  «χελώνα στην ανηφόρα» υπάλληλος της ΑΑΔΕ ζήτησε  να συναντήσει  επιτροπή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  για να «συζητηθούν » διάφορα θέματα που σχετίζονται με την παραγωγική λειτουργία της εφαρμογής.

Το ΟΕΕ έχει συγκροτήσει επιτροπή για θέματα MyData  και έχει συμφωνηθεί η επιτροπή αυτή να συναντάται με τα αρμόδια στελέχη της ΑΑΔΕ κάθε μήνα . Ωστόσο για την συνάντηση που ζητήθηκε επιστρατεύτηκε μια άλλη επιτροπή  του ΟΕΕ που ονομάζεται  «Τεχνική Επιτροπή του ΟΕΕ για το MyData » .

Το βασικό πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεστε είναι η εύρεση μιας οδού διαφυγής από την πίεση που προκαλεί  η προβληματική λειτουργία της εφαρμογής . Προβληματική σε σχέση με όλα όσα είχαν σχεδιάσει και υποσχεθεί οι εμπνευστές της .

Η συζήτηση είχε διάρκεια πέραν των τεσσάρων (4) ωρών  . Ως μέτρο σύγκρισης ας σημειωθεί ότι η  στο  Ευρωπαικό Κοινοβούλιο για το ζήτημα της ένωσης των δύο Γερμανιών η σχετική  συνεδρίαση είχε διάρκεια μιας ώρας και σαράντα πέντε λεπτών  (1,45).

Κύριο μέλημα όσων ήταν οι επισπεύδοντες της συναντήσεως  υπήρξε  ένα και μοναδικό . Να δειχθεί  ότι το εγχείρημα MyData είναι επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι και κυρίως ότι  είναι ζωντανή.

Όπως μας ενημέρωσαν απασχολήθηκαν με επιμέρους ζητήματα όπως

  • Η υποβολή Μ.Υ.Φ

  • Πότε θα γίνουν οι διαβιβάσεις  στην πλατφόρμα MyData για όσους δεν έχουν διαβιβάσει.

  • Το κόστος εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων από τις εταιρείες πληροφορικής.

Στις προθέσεις και στον σχεδιασμό της ΑΑΔΕ λοιπόν είναι να αρχίσει η υποβολή των δηλώσεων εισοδήματος τον μήνα Μάρτιο , να περατωθεί τον Ιούλιο και κατόπιν να κλείσουν και οι υποβολές στην εφαρμογή  MyData . Φυσικά τους διέφυγε η δεν το γνωρίζουν  (;) ότι όταν υποβάλλεις δήλωση και μετά διαπιστώσεις ότι έχεις αποκλίσεις πρέπει να κάνεις διορθώσεις και επανυποβολή.  Να σημειωθεί ότι  δεν ενημερώθηκε η επιτροπή του ΟΕΕ  σχετικά με το πόσες επιχειρήσεις διαβιβάζουν δεδομένα  στην πλατφόρμα  MyData , για ποιές περιόδους διαβιβάζουν και πόσες συνολικά εκτιμώνται  οι υπόχρεες   σε διαβίβαση δεδομένων επιχειρήσεις .

Στην ΑΑΔΕ είναι  κατηγορηματικά αντίθετοι στην υποβολή των Μ.Υ.Φ. για την χρήση του 2021 επειδή  αρνούνται οι εταιρείες πληροφορικής να στηρίξουν την εφαρμογή των Μ.Υ.Φ.  γιατί  όπως τους έχουν δηλώσει  έχουν προσαρμόσει τα προγράμματα τους για το MyData. Ουσιαστικά παραδέχτηκαν ότι η ΑΑΔΕ είναι δέσμια των εταιρειών πληροφορικής οι οποίες ενώ έχουν τα εργαλεία για τις υποβολές των Μ.Υ.Φ.  θέλουν , για λόγους που όλοι κατανοούν  , να επιβάλλουν την εφαρμογή της πλατφόρμας   My Data της οποίας η λειτουργία σήμερα  παρουσιάζει τεράστια  προβλήματα .

Θεώρησαν  σωστό τα στελέχη της ΑΑΔΕ να “βοηθήσουν” όσους  δεν έχουν κάνει υποβολές MyData μέχρι σήμερα  και για τον λόγο αυτό θα  δημιουργήσουν ένα excel προκειμένου οι συνάδελφοι να  το συμπληρώσουν ώστε να γίνουν οι  αναγκαίες υποβολές. Φυσικά τα στελέχη της ΑΑΔΕ ξέχασαν τα αυτονόητα  :  πρώτο  για να συμπληρωθεί το excel σε μια επιχείρηση που έχει όγκο παραστατικών υπάρχουν δυσκολίες , δεύτερο ποιός θα  πληρώσει τον συνάδελφο για την εργασία αυτή και τρίτο  που θα βρεθεί ο αναγκαίος  χρόνος για την συμπλήρωση του excel.

Το κόστος εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων που απαιτούν οι εταιρείες πληροφορικής ανέλαβαν να το συζητήσουν οι εκπρόσωποι της ΑΑΔΕ με τον ΣΕΠΕ (σύνδεσμος  εταιρειών πληροφορικής και επικοινωνιών Ελλάδος ) . Αυτό από μόνο του γεννά εύλογα   ερωτήματα και πολλές σκέψεις για το τι συμβαίνει στον χώρο μας και ποιο ρόλο παίζουν κάποιοι.

Αποφάσισαν (?)  την ερχομένη Παρασκευή (18/2) να γίνει συνάντηση των στελεχών της ΑΑΔΕ με τον ΣΕΠΕ ενώ η Τεχνική Επιτροπή  του ΟΕΕ θα ενημερώσει του συνάδελφους της επιτροπής του ΟΕΕ για τα θέματα του επαγγέλματος του λογιστή   , ενώ την Δευτέρα (21/2) θα γίνει κοινή σύσκεψη στελεχών της ΑΑΔΕ της Τεχνική Επιτροπής του ΟΕΕ και του ΣΕΠΕ.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω  καλόπιστα νομίζουμε ότι  προκύπτουν οι απορίες , όπως :

Είναι ντροπή για την ΑΑΔΕ , να Πει  ευθέως και δημόσια ότι υπάρχουν  τεχνικά προβλήματα  και ότι αντιμετωπίζει   αδιέξοδα στο φαραωνικό αυτό έργο παρά  επιζητεί  με μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής  την ταλαιπωρία των συνάδελφων  ώστε να δικαιολογηθεί πως  δεν έχει βαλτώσει  το πολυδιαφημισμένο έργο της;

Πως είναι δυνατόν το ΟΕΕ να έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές με παρόμοιο  και επικαλυπτόμενο αντικείμενο  και επιπλέον μία εξ αυτών  και σε πλήρη άγνοια της άλλης να συζητά τέτοιας  σπουδαιότητας ζητήματα με ένα υπάλληλο της ΑΑΔΕ  και όχι με την ηγεσία της  . Γιατί δεν απαιτήθηκε η παρουσία του διοικητή της ΑΑΔΕ  ώστε να γίνει γνώστης  από τους εκπροσώπους του ΟΕΕ , όλων των δυσκολιών και των προβλημάτων που εμφανίζει σήμερα το έργο MyData  ? Δεν έχει ευθύνη το ΟΕΕ όταν συγκροτεί  επιτροπές  που δουλεύουν διαφορετικά για το ίδιο θέμα και όταν ελοχεύει ο κίνδυνος να κατηγορηθεί ‘ότι στις επιτροπές του συμμετέχουν  άνθρωποι  που μάλλον  θυσιάζονται για την εξυπηρέτηση των εταιρειών πληροφορικής  και δεν εργάζονται για το συμφέρον του συνόλου των συναδέλφων οικονομολόγων και λογιστών , καθώς και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους .

Με Εκτίμηση

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Εκ/πος  Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 

  Σχολιασμός Θέματος «Συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής του ΟΕΕ με στελέχη της ΑΑΔΕ για το My Data»  
  dimkolokotronis είπε...

Κυριε Αλεβιζακη σε ευχαριστω για την λεπτομερη ενημερωση. Περιληπτικα να πω οτι η λαμογια εδω βγαζει ματι!! Το εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι. Το κυριο κριτηριο για το MY DATA που μονο my δεν ειναι αλλα δικη τους κονομα, ειναι ακριβως πως θα κονομησουν τα "δικα μας παιδια". Το τελευταιο κριτηριο ειναι η εξυπηρετηση των λογιστων φοροτεχνικων. Φαραωνικο εργο για την κονομα των εταιρειων. Να χαιρομαστε παντως τον συναδελφο Κολια που μας πηζει με τις φωτογραφιες του οταν μας στελνει τα νεα του ΟΕΕ στο mail. Τελειωνω με αυτο: οι συναδελφοι λογιστες γιατι δεν βγαζουν αχνα οι περισσοτεροι και τα ανεχονται ολα πια; Αυτοι απο πανω σε λιγο θα μας πιασουν και τον κω! Να ειστε καλα και καλη δυναμη.

 
 προσθήκη στις 17/2/2022 1:40:17 μμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιo/α)

 22/6/2022 
 

Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 21/6/2022 
 

Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιo/α)

 15/6/2022 
 

Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε

 15/6/2022 
 

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής

 13/6/2022 
 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου

 8/6/2022 
 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Το παράδειγμα του My Data.Του Νικολάου Κλωθάκη Οικονομολόγος, Λογιστής MSc

 8/6/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) «Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα»

 1/6/2022 
 

Για να συμμετέχετε στην Διαδικτυακή συζήτηση της Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Με θέμα : «Τα βαθύτερα αίτια και οι οικονομικοπολιτικές επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 16/5/2022 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα :Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

 16/5/2022 
 

«Webinar mydata» Διαβίβαση παραστατικών 2021. Διαβιβάσεις, διορθώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στην myDATA .

 9/5/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 7/5/2022 
 

Η αναδρομική ασφάλιση των αθλητών στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι καταστροφική και πρέπει να την πάρτε πίσω !!!!

 15/4/2022 
 

Σφάλμα Πλατφόρμας - Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας ΥΠ.Ε.Κ.Υ.

 14/4/2022 
 

Mydata σε διάλυση , κατάργηση Μ.ΥΦ. , νέες Μ.Υ.Φ. εξουθένωση Λογιστών και το Προεδρείο και η Τεχνική Επιτροπή του ΟΕΕ ο “χρήσιμος” συνήγορος της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου.

 30/3/2022 
 

Νέα από την ΑΑΔΕ : ΜΥΦ - MYDATA και υποβολή δηλώσεων εισοδήματος.

 24/3/2022 
 

ΣΟΛΝΘ: Υποβολή πληροφοριών από τον φορολογούμενο και υποχρεωτική ηλεκτρονική διαβίβαση πληροφοριών

 18/3/2022 
 

myData : Τι έχει τελικά νομοθετηθεί ; Γραφει ο Νίνος Ν. Γεώργιος Οικονομολόγος – μέλος ΟΕΕ Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ Τάξης Πρόεδρος 16ου ΠΤ ΟΕΕ Ιονίων Νήσων

 16/3/2022 
 

Τελικά ποια είναι η αλήθεια για τις συναντήσεις για το mydata ; Mε ποιο τρόπο ασκείται η Δημόσια Πολιτική ;

 9/3/2022 
 

Νεα συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής του ΟΕΕ , του ΣΕΠΕ και των στελεχών της ΑΑΔΕ

 23/2/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιο/α) 
Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιο/α) 
Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε 
ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής 
Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Τι αποφάσισε το ΣτΕ για τα αναδρομικά σε κύριες, επικουρικές συντάξεις και δώρα
myDATA: Σε λειτουργία η εξαγωγή, συγκεντρωτικά έτους, πλήθους και συνολικής αξίας συναλλαγών ανά ΑΦΜ αντισυμβαλλομένου
Σε ποιους φορολογούμενους επιστρέφεται ΕΝΦΙΑ 
Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων! 
ΑΑΔΕ - myDATA: Παράταση προθεσμίας για διαβίβαση δεδομένων,  
Ε. 2046 /26-05-2022 Φορολογική μεταχείριση και χρόνος αναγνώρισης του εσόδου του μη επιστρεπτέου ποσού της κρατικής ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Βιβλιων & Στοιχειων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα