Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
5/7/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 30146
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν
Κρούγκμαν: Η ψευδαίσθηση των ελίτ της Δύσης καταρρέει
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Tου Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Πρώην Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου
Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 
Κύρτσος καλεί Ν.Δ. να στραφεί κατά της Novartis 
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, για την κυβέρνηση 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Mydata σε διάλυση , κατάργηση Μ.ΥΦ. , νέες Μ.Υ.Φ. εξουθένωση Λογιστών και το

�������� 
 

Ημερομηνία: 30/3/2022 8:51:14 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Mydata σε διάλυση , κατάργηση Μ.ΥΦ. , νέες Μ.Υ.Φ. εξουθένωση Λογιστών και το Προεδρείο και η Τεχνική Επιτροπή του ΟΕΕ ο “χρήσιμος” συνήγορος της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου.

 

 

Επειδή έχουμε μνήμη  θυμόμαστε τις δηλώσεις   των αρμοδίων ότι  τα ηλεκτρονικά βιβλία  μεταξύ άλλων θα οδηγούσαν και σε

-αυτοματοποίηση της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων

 -εύκολες λύσεις για όλους για την διαβίβαση δεδομένων με απλό τρόπο,

 -μείωση του διοικητικού κόστους των επιχειρήσεων

Παράλληλα με τις διακηρύξεις αυτές θυμόμαστε και συγκεκριμένους συναδέλφους που  μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες και υπό την χορηγία εταιρειών πληροφορικής , διαφήμιζαν  ένα σύστημα ,του οποίου τα αποτελέσματα της παραγωγικής λειτουργίας δεν τα είχε δει κανείς.

Επίσης θυμόμαστε και άλλους συναδέλφους να σημειώνουν  πως επιχειρείται η δημιουργία ενός συστήματος που απαιτεί  επένδυση σε υποδομές , εξοπλισμό και ανθρώπους και συνεπώς θα πρέπει η εφαρμογή του να γίνει με μελετημένο και συνετό τρόπο , λαμβάνοντας υπόψη και την τρέχουσα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις και τους λογιστές.

Η έναρξη παραγωγικής λειτουργίας της εφαρμογής αυτής ορίσθηκε αρχικά η 01/01/2020 και σταδιακά δόθηκαν παρατάσεις για να φθάσουμε τελικά στην υποχρεωτική εφαρμογή από 01/10/2021 και μόνο για το σκέλος των εσόδων .

Σήμερα συνάδελφοι ποιοί μπορεί να ισχυριστούν ότι έχουν δικαιωθεί ? Αφού πέρασαν πάνω από 2 χρόνια και υποτίθεται πως είχε σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πως έχει τελικά διαμορφωθεί η κατάσταση ? Σίγουρα όχι όπως ισχυρίζονταν οι εμπνευστές  και οι διαφημιστές του. Ειδικά οι τελευταίοι φρονίμως ποιούντες σιωπούν .

Το νομοθετικό πλαίσιο παραμένει ασαφές γιατί ισχύουν ταυτόχρονα τα άρθρα 14 και 15Α του Ν 4174/13 , το άρθρο 21 του Ν 4172/13 , ο Ν 4308/14 (ΕΛΠ) , η απόφαση Α 1138/20 και επιπλέον τα διάφορα δελτία τύπου της ΑΑΔΕ. Αυτό όμως  το δαιδαλώδες  και ρευστό πλαίσιο δεν μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την απαραίτητη ασφάλεια δικαίου σε λογιστές και επιχειρήσεις. Γίνονται συναντήσεις και συμφωνούνται διαδικασίες ωστόσο μονομερώς μέσα σε 15 μέρες τα συμφωνηθέντα ανατρέπονται και καλούνται οι αρχικώς συμφωνήσαντες να αποδεχθούν προειλημμένες αποφάσεις με προδιαγεγραμμένες συνέπειες.

Οι εύκολες λύσεις και ο απλός τρόπος έδωσαν την θέση τους σε μια εξαντλητική περιπτωσιολογία , ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε επαγγελματικού κλάδου με αποτέλεσμα ο αριθμός των παραστατικών διαβίβασης  να προσεγγίζει ,πλήθος των θεωρήσεων που υπήρχαν στην εποχή ισχύος  ΚΒΣ . Βεβαίως οι σχεδιαστές της εφαρμογής αισιοδοξούν να υπερβούν τον ΚΒΣ επειδή ο σχετικός κατάλογος εμπλουτίζεται γιατί παρόλες τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις το σύστημα δεν είναι λειτουργικά έτοιμο καθόλα. Φυσικά εδώ προκύπτει ζήτημα αξιοπιστίας γιατί αν σήμερα υπάρχουν αστοχίες και ελλείψεις , τότε ποια ήταν η πραγματική κατάσταση πριν δύο χρόνια ? Μήπως επειδή γνώριζαν ότι δεν υπήρχε έτοιμη εφαρμογή δόθηκαν οι διαδοχικές παρατάσεις για την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας του ? Κρύφτηκαν οι αρμόδιοι πίσω από την πανδημία και τα αιτήματα των συναδέλφων και των επιχειρήσεων ?

Η μείωση του κόστους μεταφράστηκε στην πράξη σε νέες χρεώσεις και νέα συμβόλαια υποστήριξης με μοναδικούς κερδισμένους , μέχρι στιγμής , τις εταιρείες του χώρου της πληροφορικής . Στον χώρο αυτό τα τελευταία χρόνια διαμορφώθηκαν συνθήκες ολιγοπωλίου και αυτό θα έπρεπε να απασχολήσει σε επίπεδο ανάλυσης το ΟΕΕ και σε επίπεδο αποφάσεων την αρμόδια πολιτική ηγεσία.

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στο σημερινή ζοφερή πραγματικότητα . Η επιμονή στην εφαρμογή ενός πρόχειρα σχεδιασμένου συστήματος έφερε επιπλέον κόστη σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις , χαμένες εργατοώρες για διπλές εργασίες , σε λύσεις εκ των ενόντων μήπως και σωθεί κάτι από την βάση δεδομένων για τον ελεγκτικό μηχανισμό και σε μια σύγχυση και ασάφεια για το χρονοδιάγραμμα υποβολής δηλώσεων εισοδήματος για επιχειρήσεις .

Πράγματι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τα παραπάνω αξίζουν συγχαρητήρια.  

Πράγματι όλοι όσοι ασχολήθηκαν από το ΟΕΕ μας εκπροσώπησαν επάξια και μας προστάτευσαν από τα χειροτέρα όπως διατυμπανίζουν ( αλήθεια πως ορίζουν  το “χειρότερο “; ).

Συνάδελφοι θα αναλάβετε τις ευθύνες των λόγων και των πράξεών σας  για την ταλαιπωρία του κλάδου, ή θα συνεχίσετε να παρουσιάζεστε σε ρόλο σωτήρα για τους συνάδελφους και το επάγγελμά ; Θα βγείτε συνάδελφοι του προεδρείου του ΟΕΕ και της τριμελούς Τεχνικής Γραμματείας και να εξηγήσετε  στους συνάδελφους  τι αποφασίσατε στις 2/3/2022 και τι άλλαξε στην  νέα συμφωνία στις 17/3/2022. Ποιος έχει ευθύνη για αυτές τις παλινωδίες ; Υστερα από την συνάντηση στις 17/3/2022 μας  πληροφορήσατε για  την  νέα διαδικασία δηλώσεως και ελέγχου αποκλίσεων από τις αναρτήσεις των εσόδων , η οποία θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις τις υποβολές δηλώσεων εισοδήματος των επιχειρήσεων,  καθώς και για την πρόθεση της διοίκησης να τελειώνουμε με τις υποβολές των δηλώσεων έως την 31/07/2022. Καταλαβαίνετε σε ποια ταλαιπωρία συνηγορήσατε να μπουν οι συνάδελφοι που  εκπροσωπείτε ; Τελικά με την  ανοχή σας  μήπως προστατεύσατε αυτούς που για δύο  και πλέον έτη αυτοσχεδιάζουν με αποτέλεσμα (ένα εξ όλων ) ο ελεγκτικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο στέρησης  επαρκούς βάσεως δεδομένων  ελέγχου ; Είναι δυνατόν οι όποιες αδυναμίες και αστοχίες  υπηρεσιακών παραγόντων να έχουν μονίμως  επιπτώσεις πάνω στην δουλειά των συναδέλφων με την αιτιολογία ότι πρέπει να βρεθεί μια κάποια λύση ? Λύση δεν αποτελεί και η απαλλαγή του αρμόδιου υπουργείου  από τους ανίκανους  ?  Αυτά γιατί δεν τα  λέτε ; Το ΟΕΕ , δια της συμμέτοχης του  μέσω των επιτροπών και των οργάνων του , θα καλείται να συμφωνεί και να επικυρώνει τις αποφάσεις των όποιων  υπηρεσιακών παραγόντων και των εταιρειών πληροφορικής  ή μήπως  ο καταστατικός ρόλος του είναι  να προτείνει μέτρα πολιτικής  και μεθόδους για την προστασία  του δημοσίου συμφέροντος και την  ανάπτυξη της οικονομίας  ;

Η πολιτική ηγεσία και η διοίκηση της ΑΑΔΕ μπορεί να αυτοσχεδιάζουν και θα κριθούν ,  εσείς όμως έχετε υποχρέωση να φυλάτε τις Θερμοπύλες και δυστυχώς , είτε  έχετε τραπεί σε φυγή , είτε έχετε συνθηκολογήσει . Να είστε βέβαιοι ότι κρίνεστε καθημερινά από τους συναδέλφους που μοχθούν στην προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν στις παραπάνω δύσκολες καταστάσεις .  

 

Με Εκτίμηση

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Εκ/πος  Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 

 

 

  Σχολιασμός Θέματος «Mydata σε διάλυση , κατάργηση Μ.ΥΦ. , νέες Μ.Υ.Φ. εξουθένωση Λογιστών και το Προεδρείο και η Τεχνική Επιτροπή του ΟΕΕ ο “χρήσιμος” συνήγορος της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιo/α)

 22/6/2022 
 

Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 21/6/2022 
 

Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιo/α)

 15/6/2022 
 

Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε

 15/6/2022 
 

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής

 13/6/2022 
 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου

 8/6/2022 
 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Το παράδειγμα του My Data.Του Νικολάου Κλωθάκη Οικονομολόγος, Λογιστής MSc

 8/6/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) «Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα»

 1/6/2022 
 

Για να συμμετέχετε στην Διαδικτυακή συζήτηση της Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Με θέμα : «Τα βαθύτερα αίτια και οι οικονομικοπολιτικές επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 16/5/2022 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα :Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

 16/5/2022 
 

«Webinar mydata» Διαβίβαση παραστατικών 2021. Διαβιβάσεις, διορθώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στην myDATA .

 9/5/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 7/5/2022 
 

Η αναδρομική ασφάλιση των αθλητών στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι καταστροφική και πρέπει να την πάρτε πίσω !!!!

 15/4/2022 
 

Σφάλμα Πλατφόρμας - Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας ΥΠ.Ε.Κ.Υ.

 14/4/2022 
 

Mydata σε διάλυση , κατάργηση Μ.ΥΦ. , νέες Μ.Υ.Φ. εξουθένωση Λογιστών και το Προεδρείο και η Τεχνική Επιτροπή του ΟΕΕ ο “χρήσιμος” συνήγορος της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου.

 30/3/2022 
 

Νέα από την ΑΑΔΕ : ΜΥΦ - MYDATA και υποβολή δηλώσεων εισοδήματος.

 24/3/2022 
 

ΣΟΛΝΘ: Υποβολή πληροφοριών από τον φορολογούμενο και υποχρεωτική ηλεκτρονική διαβίβαση πληροφοριών

 18/3/2022 
 

myData : Τι έχει τελικά νομοθετηθεί ; Γραφει ο Νίνος Ν. Γεώργιος Οικονομολόγος – μέλος ΟΕΕ Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ Τάξης Πρόεδρος 16ου ΠΤ ΟΕΕ Ιονίων Νήσων

 16/3/2022 
 

Τελικά ποια είναι η αλήθεια για τις συναντήσεις για το mydata ; Mε ποιο τρόπο ασκείται η Δημόσια Πολιτική ;

 9/3/2022 
 

Νεα συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής του ΟΕΕ , του ΣΕΠΕ και των στελεχών της ΑΑΔΕ

 23/2/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιο/α) 
Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιο/α) 
Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε 
ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής 
Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Τι αποφάσισε το ΣτΕ για τα αναδρομικά σε κύριες, επικουρικές συντάξεις και δώρα
myDATA: Σε λειτουργία η εξαγωγή, συγκεντρωτικά έτους, πλήθους και συνολικής αξίας συναλλαγών ανά ΑΦΜ αντισυμβαλλομένου
Σε ποιους φορολογούμενους επιστρέφεται ΕΝΦΙΑ 
Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων! 
ΑΑΔΕ - myDATA: Παράταση προθεσμίας για διαβίβαση δεδομένων,  
Ε. 2046 /26-05-2022 Φορολογική μεταχείριση και χρόνος αναγνώρισης του εσόδου του μη επιστρεπτέου ποσού της κρατικής ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους του Εμμανουήλ Μητσοτάκη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα