Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
4/10/2023
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 322
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΟΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Του Νίκου Λέανδρου Καθηγητής Πρώην Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου
Παναγιώτης Ρουμελιώτης / Οι BRICS και η αποδολαριοποίηση
Εκατό χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης
Όλος ο κόσμος χρωστάει της Μιχαλούς, αλλά η Μιχαλού αγνοείται
Ο Μίλαν Κούντερα για την κουλτούρα της Ευρώπης
Η ανοιχτή επιστολή του «Future of Life Institute» για 6μηνο μορατόριουμ στα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Συγκλονιστική μαρτυρία πληγέντα στην Αγ. Παρασκευή 
Πρώην υπουργούς Εξωτερικών Νίκος Δένδιας 
Καί τοῦ ταγαριοῦ καί τοῦ χαβιαριοῦ, δέν γίνεται 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη και η πρόεδρος της ΕΕ μας είπε μπράβο είστε επαγγελματίες!!!!. 
Είπε ο κ. Υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης :‘’ Συναντήθηκα με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΔΗΚΙΟ) !!!! 
Ο Μάντζος εκπροσώπησε το fund και σε δεύτερη υπόθεση κατά δανειολήπτη 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΣΟΛΝΘ: Εφαρμογή MyData – Προβλήματα – Προτάσεις

�������� 
 

Ημερομηνία: 24/3/2023 7:27:05 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Επιστολή ΣΟΛΝΘ σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών Επιστρεπτέων Προκαταβολών και Αυξημένης Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού

Ορφανίδου 1     2310-513875    solnth@gmail.com    www.solnth.gr

                                                                                                                       Θεσσαλονίκη, 22-03-2023

 

Προς:

- Υπουργό Οικονομικών κ. Xρήστο Σταικούρα

-  Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

- Διοικητή ΑΑΔΕ κ. Γεώργιο Πιτσιλή

 Κοινοποίηση:

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρο κ. Μασούτη Ιωάννη

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρο κ. Καπνοπώλη Αναστάσιο

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρο κ. Ζορπίδη Μιχαήλ

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Πρόεδρο κ. Κόλλια Κωνσταντίνο

 

ΘΕΜΑ:  Εφαρμογή MyData – Προβλήματα  – Προτάσεις

 

Αξιότιμοι Κύριοι   

Για την εισαγωγή της εφαρμογής MyData επιχειρήθηκε και συνεχίζει να επιχειρείται από την ΑΑΔΕ μια μεθοδολογία και πρακτική που  μεγιστοποίησε και εξακολουθεί  να μεγιστοποιεί  προσδοκίες για τα αποτελέσματα από την παραγωγική χρήση της .

 

Μετά από περισσότερα από δύο έτη προσπάθειας να τεθεί σε πλήρη παραγωγική λειτουργία η εφαρμογή  mydata είναι κοινή παραδοχή οι δυσλειτουργίες και τα προβλήματα που υπάρχουν .

 

Η προσπάθεια παραγωγικής λειτουργίας της  εφαρμογής  MyData παρουσιάζει σημαντικά κενά και δυσλειτουργίες που  ομαδοποιημένες  είναι οι  εξής:

 

Α. Μεγάλο πλήθος περιπτώσεων για χαρακτηρισμό.

 

Στο χαρακτηρισμό των εξόδων τα προβλήματα έχουν να κάνουν με το πλήθος των απαραίτητων κωδικών για να καλυφθεί η περιπτωσιολογία των συναλλαγών που θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε.

Παραδείγματα  αποτελούν, οι εκτελωνιστές, τα μεταχειρισμένα  αγαθά του άρθρου 45 του κώδικα ΦΠΑ , η απαλλαγή ΦΠΑ των επενδυτικών αγαθών, οι αγορές εισιτηρίων, οι εκκαθαρίσεις, οι πωλήσεις για λογαριασμό τρίτων, η αυτοτιμολόγηση, η ανάθεση τιμολόγησης και πλήθος άλλων ειδικότερων περιπτώσεων.

Είναι προφανές ότι αυτή η περιπτωσιολογία δεν θα σταματήσει ποτέ, επειδή  οι επιχειρήσεις και το επιχειρηματικό περιβάλλον εξελίσσονται και αλλάζουν συνεχώς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα είδη συναλλαγών και άρα νέες ανάγκες  για την εφαρμογή  mydata.

Εξαιτίας του πλήθους των περιπτώσεων έχουμε πλέον μια άτυπη επαναφορά κανόνων που θυμίζουν τον παλιό ΚΒΣ (ΠΔ 186/92) που ο νόμος των ΕΛΠ (Ν 4308/14) απλοποίησε. Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε την ανάγκη να δημιουργούμε διαφορετικούς τύπους τιμολογίων (1.1 Τιμολόγιο Πώλησης, 2.1 Τιμολόγιο Παροχής, 1.5. Τιμολόγιο Πώλησης/Εκκαθάρισης, κ.α.λ.) τη στιγμή που τα ΕΛΠ αναφέρονται μόνο σε τιμολόγιο και όχι σε τύπους τιμολογίων.

 

Β. Διαβίβαση εξόδων για λογαριασμό του εκδότη.

 

Επιπλέον η διαβίβαση παραστατικών, στην εφαρμογή  mydata , που δεν διαβιβάζει ο εκδότης τους,  δημιουργεί πρόσθετη εργασία και δεν εξυπηρετεί ούτε τις επιχειρήσεις ούτε πιστεύουμε  και την  φορολογική διοίκηση. (παραδείγματα: παραστατικά αγορών και εξόδων από το εξωτερικό, παραστατικά που εκδίδουν δημόσιοι φορείς προς τις επιχειρήσεις και παραστατικά που δεν έχουν διαβιβάσει οι υπόχρεοι εκδότες τους).

 

Γ. Συμπλήρωση δηλώσεων εισοδήματος μέσα από την εφαρμογή των mydata.

 

Ο βασικός λόγος που γίνεται ο χαρακτηρισμός των παραστατικών που προαναφέραμε έχει να κάνει με την απαίτηση για προσυμπλήρωση της δήλωσης Ε3 η οποία κατά την άποψη μας δεν έχει κανένα νόημα.

Δεν έχει νόημα αρχικά γιατί στον ίδιο χρόνο που καλούνται να διαβιβάσουν οι επιχειρήσεις τις λογιστικές εγγραφές καλούνται να υποβάλουν και τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με τις ίδιες πληροφορίες. Οπότε ποιος είναι ο σκοπός μιας επιπλέον υποχρέωσης ;

Επιπλέον δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η προσυμπλήρωση τόσων κωδικών . Η διοίκηση οφείλει να γνωρίζει τα έσοδα και τις δαπάνες των επιχειρήσεων , ωστόσο η συμπλήρωση των εντύπων της φορολογικής δήλωσης είναι στην ευθύνη του λογιστή , ο οποίος και υπογράφει τις υποβαλλόμενες δηλώσεις .

Επιπρόσθετα το έντυπο Ε3 όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν πρέπει να αλλάξει γιατί οι πληροφορίες που ζητά σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν ούτε λογιστική βάση  ούτε λογική βάση.

 

 

Δ. Διασταύρωση Συναλλαγών – Εντοπισμός Αποκλίσεων

 

Ο τρόπος σχεδιασμού της εφαρμογής  mydata δημιουργεί πλήθος προβλημάτων στην διαδικασία διασταύρωσης των συναλλαγών. Ο χρόνος που απαιτείται από τα λογιστήρια τόσο για τον χαρακτηρισμό όσο και για τον εντοπισμό των αποκλίσεων δημιουργεί σημαντικό κόστος στην λειτουργία των επιχειρήσεων χωρίς κάποιο όφελος για αυτές. Για παράδειγμα αποκλείσεις 0,01 λεπτό, αποκλίσεις σε μη εκπιπτώμενο ΦΠΑ από τον λήπτη, φόρος διαμονής – έξοδο ή φόρος, το πλήθος γραμμών του εκδότη και του λήπτη που μπορεί να διαφέρει, κ.α.λ.

 

E. Λιανικές πωλήσεις από συνδεδεμένες ταμειακές μηχανές και Mydata.

 

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ταμειακές μηχανές (ΦΗΜ) για την έκδοση των παραστατικών λιανικών τις οποίες και έχουν διασύνδεση σύμφωνα με τις οδηγίες της ΑΑΔΕ και μεταβιβάζουν τα δεδομένα τους στο σύστημα esend είναι υποχρεωμένες να τα επαναδιαβιβάζουν στην πλατφόρμα mydata λόγω αδυναμίας επικοινωνίας των δύο συστημάτων (esend & mydata) που ανήκουν στην ευθύνη της ίδιας υπηρεσίας.

Η κατάσταση αυτή είναι ενδεικτική της ελλιπούς σχεδίασης του όλου εγχειρήματος, αλλά και της αντιμετώπισης των επιχειρήσεων από τις οποίες ζητούμε συνεχώς υποχρεώσεις χωρίς κανένα όφελος για αυτές.

 

ΣΤ. Χρόνος Διαβίβασης Παραστατικών

 

Σε σχέση με το χρόνο διαβίβασης των παραστατικών εσόδων ο «πραγματικός χρόνος» σε πλήθος περιπτώσεων δημιουργεί προβλήματα.

Ο πραγματικός χρόνος έχει αξία στα Δελτία Αποστολής που αφορούν την διακίνηση των αγαθών και όχι στα αξιακά παραστατικά.  Με δεδομένες τις ανακοινώσεις της ΑΑΔΕ για την επικείμενη εφαρμογή των Δελτίων Αποστολής, θα πρέπει να επιμείνουμε στην ενημέρωση του συστήματος σε πραγματικό χρόνο αλλά όχι στα αξιακά παραστατικά και στα παραστατικά υπηρεσιών.

Ο πραγματικός χρόνος διαβίβασης θα πρέπει να συμβαδίζει με τον χρόνο ενημέρωσης των βιβλίων σύμφωνα με τις διατάξεις των ΕΛΠ (Ν 4308/14).

Σημειώστε ότι η πλειοψηφία των κρατών προωθούν λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσα από τις οποίες επιτυγχάνεται και η ηλεκτρονική τους διαβίβαση τόσο στον πελάτη όσο και στις φορολογικές αρχές. Για παράδειγμα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ευρωπαϊκής επιτροπής πολύ σύντομα θα γίνει υποχρεωτική για όλους μας η ηλεκτρονική τιμολόγηση στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Η εφαρμογή mydata μπορεί  να λειτουργήσει  και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και την φορολογική διοίκηση εάν προσαρμοστούν στις ανάγκες τους. Για το σκοπό αυτό προτείνουμε την εξάλειψη των δύο βασικών πηγών προβλημάτων που είναι ο χαρακτηρισμός των εξόδων και ο πραγματικός χρόνος.

 

Ειδικότερα προτείνουμε τα εξής :

 

α) να περιοριστεί η υποχρέωση της εφαρμογής της εφαρμογής  mydata μόνο στα έσοδα που αφορούν τα παραστατικά που εκδίδει η κάθε οντότητα.

 

β) να υιοθετηθούν απλοποιημένες διαδικασίες λήψης των διαβιβαζόμενων παραστατικών από τους αντισυμβαλλόμενους για να επιτυγχάνεται η αποδοχή και η διασταύρωση των συναλλαγών χωρίς κανένα χαρακτηρισμό τους.

 

γ) ο χρόνος διαβίβασης να παρατείνεται μέχρι το χρόνο ενημέρωσης των βιβλίων σύμφωνα με τις διατάξεις των ΕΛΠ. Εναλλακτικά θα μπορούσε ο χρόνος διαβίβασης να οριστεί το αργότερο μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα από την έκδοση των παραστατικών.

 

Η υιοθέτηση των προτάσεων μας θα έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα :

 

1) θα επιτύχουμε την συνεχή διασταύρωση των συναλλαγών που έχει να γίνει από το φορολογικό έτος 2021 που καταργήθηκαν οι ΜΥΦ.

2) θα ενημερώνονται οι δηλώσεις ΦΠΑ με τις πληροφορίες των διαβασμένων και διασταυρωμένων παραστατικών με την λειτουργικότητα του συντελεστή ΦΠΑ και των περιπτώσεων απαλλαγών ή ειδικών καθεστώτων.

3) θα λειτουργήσει η εφαρμογή  mydata χωρίς να αποτελεί πρόβλημα για τις επιχειρήσεις και τα λογιστήρια τους, συμβάλλοντας στον ουσιαστικό ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και της φορολογικής διοίκησης.

 

Με εκτίμηση,

           Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                           Η Γενική Γραμματέας 

                               

      ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ                     ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Σχολιασμός Θέματος « ΣΟΛΝΘ: Εφαρμογή MyData – Προβλήματα – Προτάσεις»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Συνάδελφοι ζητάμε την συμμετοχή και την βοήθεια σας

 1/10/2023 
 

Για να είστε υποψήφιοι για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων

 1/10/2023 
 

Για να είστε υποψήφιοι για τις Τοπικές Διοικήσεις των περιφερειακών τμημάτων

 1/10/2023 
 

Παράταση προθεσμιών διεξαγωγής γενικών συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2023

 7/9/2023 
 

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 31/8/2023

 25/7/2023 
 

Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

 20/7/2023 
 

Γιατί πήγαμε στο Σύνταγμα. Γιατί στηρίξαμε την πρωτοβουλία.

 11/7/2023 
 

Υπόμνημα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7.7.23

 10/7/2023 
 

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών

 5/7/2023 
 

Νέο κάλεσμα από την Διαδικτυακή για συγκέντρωση 7/7/2023

 19/6/2023 
 

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας(Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 13/6/2023 
 

ΣΟΛΝΘ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 16ης Ιουνίου 2023 και συλλογή υπογραφών κειμένου διαμαρτυρίας

 8/6/2023 
 

Σας καλούμε στις 16/06/2023, στις 13.00, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

 2/6/2023 
 

Η σιωπή του προεδρείου του ΟΕΕ και το τέλος των μικρών λογιστικών γραφείων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 27/4/2023 
 

Τι προτείναμε στην συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικών θεμάτων Λογιστή – Φοροτεχνικού

 11/4/2023 
 

Δελτίο Τύπου της ΑΚΙΟΕ απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Ο.Ε.Ε “Έκαστος εφ’ ω ετάχθη”, εσείς με τις εντολές των κομματικών σας οργάνων εμείς με τις θελήσεις των συνάδελφων και τις κοινωνίας

 7/4/2023 
 

Εγγραφή στα μητρώα του ΟΕΕ μη πτυχιούχων !!!!

 5/4/2023 
 

Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στους υπουργούς κ. Χ. Σταικούρα, κ. Κ. Χατζηδάκη και τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή σχετικά με την προστασία των λογιστών και των πελατών τους από γεγονότα ανωτέρας βίας.

 3/4/2023 
 

Το 4ο συνέδριο του ΟΕΕ ήταν μια καλή συνάντηση, δυστυχώς όμως είχε και "αστοχίες"(;;;).

 2/4/2023 
 

ΣΟΛΝΘ: Εφαρμογή MyData – Προβλήματα – Προτάσεις

 24/3/2023 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Συνάδελφοι ζητάμε την συμμετοχή και την βοήθεια σας
Για να είστε υποψήφιοι για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων
Για να είστε υποψήφιοι για τις Τοπικές Διοικήσεις των περιφερειακών τμημάτων
Παράταση προθεσμιών διεξαγωγής γενικών συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2023 
Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 31/8/2023 
Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Πάνω από 2,5 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει – Εξετάζεται νέα παράταση 
Νέα εγκύκλιος ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για χρέη στην Εφορία από κληρονομιά 
«Κλείδωσε» ΑΦΜ η ΑΑΔΕ για απάτες στον ΦΠΑ 
Μπλόκο στις προσφυγές για την επιστροφή των Επιστρεπτέων Προκαταβολών! 
Το μέγα-κόλπο για την αποφυγή κατασχέσεων της Εφορίας! 
Τι μπορεί να κατασχέσει η Εφορία για χρέη προς το δημόσιο 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα