Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
28/9/2023
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 1829
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Παναγιώτης Ρουμελιώτης / Οι BRICS και η αποδολαριοποίηση
Εκατό χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης
Όλος ο κόσμος χρωστάει της Μιχαλούς, αλλά η Μιχαλού αγνοείται
Ο Μίλαν Κούντερα για την κουλτούρα της Ευρώπης
Η ανοιχτή επιστολή του «Future of Life Institute» για 6μηνο μορατόριουμ στα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης
Γ. Βαρουφάκη για την πτώχευση της SVB: Επιστρέφουμε στο 2008;

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Συγκλονιστική μαρτυρία πληγέντα στην Αγ. Παρασκευή 
Πρώην υπουργούς Εξωτερικών Νίκος Δένδιας 
Καί τοῦ ταγαριοῦ καί τοῦ χαβιαριοῦ, δέν γίνεται 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη και η πρόεδρος της ΕΕ μας είπε μπράβο είστε επαγγελματίες!!!!. 
Είπε ο κ. Υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης :‘’ Συναντήθηκα με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΔΗΚΙΟ) !!!! 
Ο Μάντζος εκπροσώπησε το fund και σε δεύτερη υπόθεση κατά δανειολήπτη 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στους υπουργούς κ. Χ. Σταικούρα, κ. Κ. Χατζηδάκη και το

�������� 
 

Ημερομηνία: 3/4/2023 5:59:58 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Πρόταση

03/04/2023

Προς: Υπ. Οικονομικών   : κ. Χ. Σταικούρα.               

          Υπ. Εργασίας Κ.Υ  : κ. Κ. Χατζηδάκη.            

          Διοικ. Α.Α.Δ.Ε       : κ. Γ. Πιτσιλή. 

Κοιν.: Προέδρο Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος κ Κ. Κόλλια

κυρίες/οι

Η προστασία των λογιστών και των πελατών τους από γεγονότα ανωτέρας βίας.

Το Πρόβλημα

Το ζήτημα της προστασίας των λογιστών από τα γεγονότα  και περιστατικά που συνιστούν καταστάσεις ανωτέρας βίας  είναι εξαιρετικής σημασίας  για τους λογιστές ως στοιχείο ατομικής αξιοπρέπειάς τους , αλλά και εξ αντικειμένου επειδή οι λογιστές αποτελούν ένα είδος προεκτάσεως της δημόσιας διοίκησης. 

Αφορά τόσο τους ίδιους τους λογιστές ως επαγγελματίες , αλλά και τους πελάτες τους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος για την εκπρόθεσμη υποβολή πάσης φύσεως δηλωτικών υποχρεώσεων που προβλέπονται από την φορολογική , ασφαλιστική και εργατική  νομοθεσία.

Οι ως άνω  οι εκπρόθεσμες υποβολές δηλωτικών  υποχρεώσεων οδηγούν :

α)Στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων  (πρόστιμα και προσαυξήσεις ) σε βάρος των επιχειρήσεων ή ιδιωτών πελατών του λογιστικού γραφείου.

β)Στην διατάραξη της  σχέσης  ανάμεσα στον επαγγελματία λογιστή και στον πελάτη του , η οποία  μπορεί να φθάσει και έως την διάρρηξή της ( την διακοπή της επαγγελματικής σχέσης ).

Υπενθυμίζουμε ότι ανωτέρα βία θεωρείται κάθε ανυπαίτιο και απρόβλεπτο γεγονός εξαιρετικής φύσεως  το οποίο δεν μπορεί να αποδοθεί σε δόλο ή σε αμέλεια , το οποίο δεν ήταν δυνατό να προβλεφθεί ή αποτραπεί ακόμη και με λήψη μέτρων άκρας επιμέλειας και συνέσεως και το οποίο δεν μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε ευθύνη για τον «οφειλέτη» ή αυτόν που «ζημίωσε».

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

1)Όπως προκύπτει από το έγγραφο    ΔΕΕΦ Α 1034563 ΕΞ 2022/19-04-2022 της ΑΑΔΕ για τις περιπτώσεις αυτές  :

α)Εχει παρασχεθεί  στην Φορολογική Διοίκηση (άρθρο 38 παρ. 12β) η εξουσιοδότηση ώστε  επί φυσικών καταστροφών ή άλλων αντίστοιχων εξαιρετικών ή δυσμενών συμβάντων που επηρεάζουν τους φορολογούμενους ,  να χορηγείται κατόπιν σχετικής αποφάσεως διαφορετική προθεσμία για την υποβολή περιοδικής δηλώσεως ΦΠΑ, υποβολής ανακεφαλαιωτικών πινάκων και καταβολής του φόρου.

β)Με τις διατάξεις του άρθρου 93 του ν 4764/2020 σε περίπτωση που ο λογιστής βεβαιωμένα νοσήσει από   προβλέπεται η δυνατότητα παράτασης στις προθεσμίες υποβολής των πάσης φύσεως φορολογικών και ασφαλιστικών δηλώσεων και καταστάσεων του ιδίου και των εντολέων πελατών του που λήγουν σε ημερομηνίες που συμπίπτουν με την διάρκεια της νοσηλείας του και παρατείνονται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα που ακολουθεί τον μήνα του εξιτηρίου (από το νοσοκομείο).

2)Στην απόφαση Α 1034/09-03-2022  , άρθρο 1 παρ. 2γ (σχετικά με την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2021) κατά  λέξη αναφέρονται τα ακόλουθα  «Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 93 ν. 4764/2020, σε περίπτωση που λογιστής - φοροτεχνικός βεβαιωμένα πάσχει από κορωνοϊό COVID-19 και εξαιτίας αυτού έχει νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο που παρέχει νοσηλεία για κορωνοϊό COVID-19, όπως αυτό αποδεικνύεται από τη σχετική βεβαίωση του εν λόγω νοσοκομείου, οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του ιδίου και των εντολέων πελατών του που λήγουν σε ημερομηνίες που συμπίπτουν με τη διάρκεια της νοσηλείας του, παρατείνονται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα που ακολουθεί τον μήνα του εξιτηρίου. Η εν λόγω ρύθμιση ισχύει για τους εντολείς πελάτες για τους οποίους ο λογιστής φοροτεχνικός αποδεδειγμένα έχει εξουσιοδοτηθεί με τον ανωτέρω αναφερόμενο τρόπο, κατά τον προηγούμενο μήνα της ημερομηνίας εισαγωγής του στο νοσοκομείο και παραμένει εξουσιοδοτημένος, σύμφωνα με τα στοιχεία της σχετικής εξουσιοδότησης. Σε περίπτωση θανάτου λογιστή φοροτεχνικού λόγω κορωνοϊού COVID-19, οι ως άνω προθεσμίες παρατείνονται μέχρι την εξουσιοδότηση του εντολέα πελάτη του σε άλλον λογιστή φοροτεχνικό και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν των τριών μηνών από την ημερομηνία θανάτου. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η δήλωση φορολογίας εισοδήματος υποβάλλεται εντός των νέων προθεσμιών στην αρμόδια Δ.Ο.Τ., κατά τα αναφερόμενα στην παρ. 1γ του παρόντος, χωρίς την επιβολή προστίμου του άρθρου 54 και υπολογισμού του τόκου του άρθρου 53 του ν.4174/2013 »

3) Στο άρθρο 6 παρ. 4 του ν 4978/2022 (ΚΕΔΕ) και στο άρθρο 61 παρ. 1 του ν 4174/13 αναφέρεται ότι   οφειλέτης μπορεί να ζητά απαλλαγή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και αυτών προς τους τρίτους, των οποίων η είσπραξη έχει ανατεθεί στην ΑΑΔΕ, από τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής της παρ. 1 και το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, εφόσον η μη εμπρόθεσμη καταβολή οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας. Απαλλαγή δεν χορηγείται, αν δεν έχουν εξοφληθεί, πριν από το αίτημα απαλλαγής, όλοι οι φόροι για τους οποίους έχουν επιβληθεί τόκοι και το τυχόν πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής. 

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ

Οι προαναφερθείσες παρεμβάσεις δεν αντιμετωπίζουν με πληρότητα το σημαντικό αυτό ζήτημα (της  προστασίας των λογιστών , αλλά και των πελατών τους από γεγονότα ανωτέρας βίας) γιατί :

Δεν υπάρχουν μόνο οι  φορολογικές δηλωτικές υποχρεώσεις που χειρίζονται οι λογιστές για λογαριασμό δικό τους  ή των πελατών τους   δεδομένου ότι ο νόμος (άρθρο 93 ν 4764/2020) αναφέρεται και σε υποχρεώσεις που ανάγονται στην ασφαλιστική νομοθεσία , ενώ δεν καλύπτει ρητά αυτές που δημιουργούνται από την εργατική νομοθεσία.

Ο νόμος 4764/2020 κάνει αναφορά μόνο σε περίπτωση ασθένειας από  κορωνοϊό , αποκλείοντας οποιοδήποτε άλλο γεγονός ή κατάσταση  ( ακόμη  και χαρμόσυνο ) που μπορεί να συνιστά λόγο ανωτέρας βίας για τον λογιστή .

Δεν έχουν εκδοθεί  εγκύκλιοι  και αποφάσεις που να ορίζουν ένα απλό και εύχρηστο ,  για τον λογιστή και τον πελάτη του , πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων που αναφέρονται στο θιγόμενο ζήτημα.

 

Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Την αναγκαιότητα  βελτιώσεων στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ώστε να καλύπτονται  πάσης φύσεως δηλωτικές υποχρεώσεις της ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας  αναγνώρισε πρόσφατα η πολιτική ηγεσία και η ΑΑΔΕ , σύμφωνα με το από 25/01/2023 δελτίο τύπου του Ο.Ε.Ε.

Στην κατεύθυνση αυτή  και με στόχους :

-την αποφυγή περιπτωσιολογίας που μπορεί να αφήσει εκτός ρύθμισης πολλές καταστάσεις

 -την αποτελεσματική προστασία του λογιστή άλλα και των πελατών του από διοικητικές κυρώσεις.

-την διαφύλαξη των σχέσεων μεταξύ λογιστών και πελατών

-την καθιέρωση ενός απλού και εύχρηστου πλαισίου εφαρμογής …

προτείνουμε  :

1)Οι υποβολές των δηλώσεων  που προβλέπονται στο άρθρο 54  παρ. 1 περ, α, β, γ  να θεωρούνται εκπρόθεσμες  μετά το πέρας 4 μηνών από την εμπρόθεσμη ημερομηνία υποβολής τους και συνεπώς τότε να επιβάλλονται και τα  οριζόντια πρόστιμα που προβλέπει η παράγραφος 2 του άρθρου αυτού.

2)Ομοίως , για λόγους επιβολής προστίμου, η δήλωση που προβλέπεται από το άρθρο 56  ν 4174/2013 να θεωρείται κατά την παράγραφο 1 εκπρόθεσμη μετά το πέρας 3 μηνών από την εμπρόθεσμη ημερομηνία υποβολής τους.

3)ι δηλωτικές υποχρεώσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας (υποβολή ΑΠΔ) να ρυθμιστεί ως προς το εμπρόθεσμο της υποβολής της με τρόπο παρόμοιο της περιπτώσεως 1.

4)Τα πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής που προβλέπουν οι δηλωτικές υποχρεώσεις της αποφάσεως 60201/Δ7.1422/19 του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσων να επιβάλλονται μετά το πέρας 4 μηνών από την λήξη της εμπρόθεσμης ημερομηνίας υποβολής τους.

5)Οι προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων να μειωθούν στο ελάχιστο για τους πρώτους 2 μήνες που ακολουθούν την λήξη της εμπρόθεσμης ημερομηνίας καταβολής τους.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

της

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 

Επικοινωνία:

Email: teamakioe@gmail.com

Τηλ.6944522935

 

  Σχολιασμός Θέματος «Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στους υπουργούς κ. Χ. Σταικούρα, κ. Κ. Χατζηδάκη και τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή σχετικά με την προστασία των λογιστών και των πελατών τους από γεγονότα ανωτέρας βίας.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Παράταση προθεσμιών διεξαγωγής γενικών συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2023

 7/9/2023 
 

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 31/8/2023

 25/7/2023 
 

Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

 20/7/2023 
 

Γιατί πήγαμε στο Σύνταγμα. Γιατί στηρίξαμε την πρωτοβουλία.

 11/7/2023 
 

Υπόμνημα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7.7.23

 10/7/2023 
 

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών

 5/7/2023 
 

Νέο κάλεσμα από την Διαδικτυακή για συγκέντρωση 7/7/2023

 19/6/2023 
 

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας(Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 13/6/2023 
 

ΣΟΛΝΘ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 16ης Ιουνίου 2023 και συλλογή υπογραφών κειμένου διαμαρτυρίας

 8/6/2023 
 

Σας καλούμε στις 16/06/2023, στις 13.00, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

 2/6/2023 
 

Η σιωπή του προεδρείου του ΟΕΕ και το τέλος των μικρών λογιστικών γραφείων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 27/4/2023 
 

Τι προτείναμε στην συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικών θεμάτων Λογιστή – Φοροτεχνικού

 11/4/2023 
 

Δελτίο Τύπου της ΑΚΙΟΕ απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Ο.Ε.Ε “Έκαστος εφ’ ω ετάχθη”, εσείς με τις εντολές των κομματικών σας οργάνων εμείς με τις θελήσεις των συνάδελφων και τις κοινωνίας

 7/4/2023 
 

Εγγραφή στα μητρώα του ΟΕΕ μη πτυχιούχων !!!!

 5/4/2023 
 

Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στους υπουργούς κ. Χ. Σταικούρα, κ. Κ. Χατζηδάκη και τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή σχετικά με την προστασία των λογιστών και των πελατών τους από γεγονότα ανωτέρας βίας.

 3/4/2023 
 

Το 4ο συνέδριο του ΟΕΕ ήταν μια καλή συνάντηση, δυστυχώς όμως είχε και "αστοχίες"(;;;).

 2/4/2023 
 

ΣΟΛΝΘ: Εφαρμογή MyData – Προβλήματα – Προτάσεις

 24/3/2023 
 

Ενημερωτική Επιστολή της Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την εφαρμογή του Ν 4557/2018 .

 13/3/2023 
 

Σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε την συζήτηση που διοργανώνει η Α.ΚΙ.Ο.Ε. σήμερα 8/3/2023 και ώρα 7μμ

 8/3/2023 
 

Διαδικτυακή Συζήτηση από την Α.ΚΙ.Ο.Ε. με θέμα :Η Ελλάδα και η Ευρώπη μπροστά στις μεγάλες οικονομικές & γεωπολιτικές προκλήσεις του καιρού μας.

 1/3/2023 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παράταση προθεσμιών διεξαγωγής γενικών συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2023 
Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 31/8/2023 
Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις 
Γιατί πήγαμε στο Σύνταγμα. Γιατί στηρίξαμε την πρωτοβουλία. 
Υπόμνημα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7.7.23 
Ανακοίνωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Πάνω από 2,5 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει – Εξετάζεται νέα παράταση 
Νέα εγκύκλιος ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για χρέη στην Εφορία από κληρονομιά 
«Κλείδωσε» ΑΦΜ η ΑΑΔΕ για απάτες στον ΦΠΑ 
Μπλόκο στις προσφυγές για την επιστροφή των Επιστρεπτέων Προκαταβολών! 
Το μέγα-κόλπο για την αποφυγή κατασχέσεων της Εφορίας! 
Τι μπορεί να κατασχέσει η Εφορία για χρέη προς το δημόσιο 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. – ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ του Δημήτρη Γκλεζάκου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα