Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
1/12/2023
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5978
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΟΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Του Νίκου Λέανδρου Καθηγητής Πρώην Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου
Παναγιώτης Ρουμελιώτης / Οι BRICS και η αποδολαριοποίηση
Εκατό χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης
Όλος ο κόσμος χρωστάει της Μιχαλούς, αλλά η Μιχαλού αγνοείται
Ο Μίλαν Κούντερα για την κουλτούρα της Ευρώπης
Η ανοιχτή επιστολή του «Future of Life Institute» για 6μηνο μορατόριουμ στα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Συγκλονιστική μαρτυρία πληγέντα στην Αγ. Παρασκευή 
Πρώην υπουργούς Εξωτερικών Νίκος Δένδιας 
Καί τοῦ ταγαριοῦ καί τοῦ χαβιαριοῦ, δέν γίνεται 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Αγοραστός: «Ψηφίστε με, γιατί κάναμε τη Θεσσαλία πρώτη στην Ευρώπη και τον κόσμο» 
Η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη και η πρόεδρος της ΕΕ μας είπε μπράβο είστε επαγγελματίες!!!!. 
Είπε ο κ. Υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης :‘’ Συναντήθηκα με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΔΗΚΙΟ) !!!! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Πέτρος Ξενοφώντος: Νέο οικονομικό μοντέλο με έμφαση στον πρωτογενή τομέα

�������� 
 

Ημερομηνία: 12/11/2023 11:47:49 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η ενίσχυση των Κυπρίων αγροτισσών και το μέλλον της κυπριακής γεωργίας συζητήθηκαν σε ημερίδα με θέμα «Τρόοδος, η αγρότισσα της υπαίθρου και το μέλλον της κυπριακής αγροτικής οικονομίας», η οποία πραγματοποιήθηκε στον Αγρό το πρωί του Σαββάτου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στον χαιρετισμό του στην ημερίδα, ο Υπουργός, Πέτρος Ξενοφώντος, ανέφερε ότι το Υπουργείο «έχει θέσει ως πρώτιστο στόχο του τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και ευημερίας για τους κατοίκους των ορεινών μας περιοχών».

Σημείωσε ότι «Στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην παρούσα φάση συντρέχει, παράλληλα, η εφαρμογή τόσο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020,  όσο και η εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2023-2027».

Οι αιτήσεις που λήφθηκαν και αξιολογήθηκαν θετικά αντιστοιχούσαν σε συνολικό ποσό επιδότησης €70 εκ. σε σχέση με €36 εκ. που προέβλεπε η αρχική προκήρυξη, πρόσθεσε ο κ. Ξενοφώντος, υπογραμμίζοντας ότι σχεδόν το 20% των αιτητών ήταν γυναίκες.

Τόνισε ακόμη ότι οι επενδύσεις που εγκρίθηκαν περιλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στον πρωτογενή τομέα με καθοριστική συμβολή στη βελτίωση της συνολικής επίδοσης των εκμεταλλεύσεων (οικονομική και περιβαλλοντική).

Σε ό,τι αφορά στο Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023-2027, πέραν των 30.000 αιτητών έδειξαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα νέα εκταρικά και αγροπεριβαλλοντικά μέτρα, ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας, προσθέτοντας ότι αναμένεται εντός του Δεκεμβρίου να παραχωρηθούν πέραν των €60 εκ. στους δικαιούχους.

«Ως Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος επιδιώκουμε την ανάδειξη και στήριξη των συνεργειών μεταξύ αγροτικού και άλλων τομέων μέσα σε ένα πλαίσιο αειφόρου ανάπτυξης. Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικότατος είναι ο ρόλος των γυναικών και της Κύπριας αγρότισσας», επεσήμανε ο κ. Ξενοφώντος. 

Μέσα από τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα, είπε ο Υπουργός, έχουν παραχωρηθεί σημαντικές οικονομικές ενισχύσεις για επενδύσεις που σχετίζονται με την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που συνδέονται με τη φύση, το περιβάλλον, τη γεωργική παραγωγή και τη βιοποικιλότητα.

«Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε μέσα από τις παρεμβάσεις του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023-2027, και ιδιαίτερα μέσα από την πρωτοβουλία LEADER που προωθεί την υλοποίηση τοπικών στρατηγικών από τις τοπικές κοινωνίες», τόνισε. 

«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, συμβάλλουμε όλοι μας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στη δημιουργία ενός νέου οικονομικού μοντέλου που θα δίνει έμφαση στον πρωτογενή τομέα, θα λαμβάνει υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες και την παράδοση του τόπου μας και θα αξιοποιεί την τεχνογνωσία, την καινοτομία και το ανθρώπινο δυναμικό της υπαίθρου μας», υπογράμμισε ο Υπουργός Γεωργίας.

«Κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι η αλλαγή κουλτούρας όλων μας, ώστε μέσω της συνεργασίας και συνεργειών εντός των τοπικών κοινωνιών του Τροόδους να μπορέσει να αναπτυχθεί ένα ολιστικό σύστημα ανάπτυξης που θα συμβάλει αποφασιστικά στην επισιτιστική ασφάλεια καθώς και την παραμονή των νέων μας στην ύπαιθρο», κατέληξε.

Να κάνουμε τις προκλήσεις ευκαιρίες, είπε ο Αυγενάκης

Η ενίσχυση της γεωργίας στις τοπικές κοινότητες με σεβασμό στο περιβάλλον με παροχή παραλλήλως κινήτρων σε νέους ανεξαρτήτως φύλου, είναι η «συνταγή» που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα, ώστε να μείνει ζωντανή η περιφέρεια, τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδος, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στην ημερίδα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδος, ο Έλληνας Υπουργός έθεσε ως προϋπόθεση για να μπορέσει ο σύγχρονος αγρότης να ανταποκριθεί στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, την εκπαίδευση και κατάρτισή του στις νέες τεχνολογίες και στις εξελίξεις της εποχής, επισημαίνοντας ότι το μέλλον είναι γεμάτο προκλήσεις τις οποίες οφείλουμε να αξιοποιήσουμε προς όφελος της αγροτικής οικονομίας.

«Πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να ενισχυθούν και να είναι ελκυστικές για τους απασχολούμενους και να παρέχουν όλα τα εφόδια για μια άνετη και ασφαλή διαβίωσή τους, όπως συμβαίνει εδώ στον Αγρό», είπε ο κ. Αυγενάκης, αναφερόμενος στην πρότυπη οργάνωση της συγκεκριμένης κοινότητας που έχει στηρίξει την ανάπτυξή της στον αγροτουρισμό.

Ως βασικό πρόβλημα της Ελλάδας και της Κύπρου ο κ. Αυγενάκης ανέφερε τη μεγάλη ηλικία των ασχολουμένων στον αγροτικό τομέα, παράλληλα με τις δυσκολίες που δημιουργεί η κλιματική και ενεργειακή κρίση.

Ο Έλληνας Υπουργός επισήμανε ακόμη τη δυσαναλογία που υπάρχει μεταξύ ανδρών και γυναικών στους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα, επισημαίνοντας ότι ιστορικά, στις κοινωνίες της Ελλάδας και της Κύπρου, η αγρότισσα υπήρξε ο αθέατος ήρωας της υπαίθρου. 

«Σύμφωνα με δεδομένα της EUROSTAT για το 2020, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόλις 31,6% των γεωργικών εκμεταλλεύσεων τυγχάνουν διαχείρισης από γυναίκες. Στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, η γυναίκα πρέπει να έχει έναν πιο διευρυμένο ρόλο, αντάξιο της δυναμικής της», υπέδειξε ο κ. Αυγενάκης.

Σε ό,τι αφορά την κλιματική κρίση, επανέλαβε ότι «πρέπει να αναπτύξουμε μηχανισμούς διαχείρισης, αλλά και πρόληψης, σημειώνοντας ότι «πρέπει να αναπτύξουμε νέες πρακτικές και να προετοιμαστούμε για νέες προκλήσεις».

Η ανάπτυξη αυτών των πολιτικών, όπως σημείωσε, μπορεί να γίνει με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ΕΕ, η οποία αποτελεί έναν «ισχυρό σύμμαχο», μέσω της ΚΑΠ και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

«Το μέλλον είναι γεμάτο προκλήσεις, οι οποίες όμως αποτελούν και ευκαιρίες. Ευκαιρίες για μια αναδιάρθρωση του κλάδου, ευκαιρίες για να πατήσει γερά και στέρεα στα πόδια της η αγροτική οικονομία», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο Έλληνας Υπουργός.

Επίτροπος Ισότητας: Η ισότητα ανδρών-γυναικών ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Γραφείου της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, στον χαιρετισμό της στην ημερίδα, η αρμόδια Επίτροπος, Τζόζη Χριστοδούλου, σημείωσε ότι «ο ρόλος της γυναίκας της υπαίθρου, της αγρότισσας, της επιχειρηματία υπήρξε, ιστορικά, ζωτικής σημασίας», προσθέτοντας ωστόσο, «ότι οι γυναίκες συχνά αντιμετώπιζαν και ακόμη αντιμετωπίζουν εμπόδια κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, πλέον και τεχνολογικά/ ψηφιακά». 

Την ίδια στιγμή, όπως είπε, φαίνεται πως η συμμετοχή των γυναικών, τουλάχιστον στην επίσημη αγροτική αγορά εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξακολουθεί να υστερεί εκείνης των ανδρών σ΄ αυτή την πορεία ανάπτυξης και αλλαγής. «Ένας από τους στόχους της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (2023-2027) είναι η προώθηση της Ισότητας και των ίσων ευκαιριών μεταξύ γυναικών και ανδρών», επεσήμανε η Επίτροπος.

«Από τα διαθέσιμα στοιχεία που υπάρχουν, φαίνεται ότι, μέχρι σήμερα, πολλά κράτη μέλη δεν την έχουν εφαρμόσει αυστηρά και επιβάλλεται η αξιοποίηση, αμέσως, της σχετικής εμπειρίας που υπάρχει από την εφαρμογή έμφυλων μέτρων και πολιτικών των κρατών-μελών, ώστε να συμπεριληφθούν στους επικείμενους σχεδιασμούς και στη χώρα μας με τρόπο αποτελεσματικό», σημείωσε η κ. Χριστοδούλου. 

Ακόμη, υπέδειξε ότι θα πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως, μεταξύ άλλων, η διασφάλιση ίσων ευκαιριών μεταξύ γυναικών και ανδρών, να ληφθεί υπ’ όψιν η διάσταση του φύλου στον σχεδιασμό μέτρων και πολιτικών και η παρακολούθηση των επιπτώσεων των μέτρων και πολιτικών στους άντρες και τις γυναίκες». Επεσήμανε ότι στην Κύπρο απουσιάζουν οι έρευνες και η συλλογή κρατικών στοιχείων και στατιστικών, που συνδέονται με τους άντρες και τις γυναίκες στον πρωτογενή τομέα. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε.

«Η Κυβέρνηση έχει θέσει ψηλά στην ατζέντα της, την προαγωγή της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και οι αγρότισσες, οι γυναίκες της υπαίθρου είναι μέρος αυτής της προσπάθειας», τόνισε η Επίτροπος, υπογραμμίζοντας ότι το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία πάντα με όλα τα Υπουργεία και Υφυπουργεία, συντονίζει και θα παρακολουθεί την υλοποίηση δράσεων που προωθούν την έμφυλη ισότητα σε όλους τους τομείς της ζωής.

«Για την υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, την Επίτροπο Περιβάλλοντος και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου θα επισκεφθούμε τις κοινότητες, ώστε να συζητήσουμε μαζί τους και στη βάση των δικών τους εισηγήσεων και αναγκών, να ετοιμάσουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, όπως είπε, «μαζί με το Υφυπουργείο Τουρισμού και το Υφυπουργείο Πολιτισμού, θα προβούμε σε κοινή δράση για την ανάδειξη του ρόλου της γυναίκας της υπαίθρου στην πολιτιστική παράδοση και που θα έχει ως αποτέλεσμα και την επιχειρηματική ενίσχυσή τους». 

«Τα πιο πάνω έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται μέσα από τη χρηματοδότηση του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας προς το Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης Ορεινών Περιοχών, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει κύκλο εργαστηρίων με θέμα την Ισότητα των Φύλων, της εξάλειψης των στερεοτύπων και κοινωνικών προκαταλήψεων στην περιοχή Τρόοδους» ανέφερε καταληκτικά.

 

https://inbusinessnews.reporter.com.cy


Κατεβάστε το αρχείο: PETROS_KsENOPhONTOS_KALE_1.width-750.jpg

  Σχολιασμός Θέματος «Πέτρος Ξενοφώντος: Νέο οικονομικό μοντέλο με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»  
  admin είπε...

Με την ελπίδα ότι ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης στην Ελλάδα θα διαβάσει το άρθρο αυτό.

 
 προσθήκη στις 12/11/2023 11:50:16 μμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

 
 

Ανοιχτή επιστολή φορέων προς τον πρωθυπουργό για το νέο φορολογικό

 1/12/2023 
 

Φορολογικό νομοσχέδιο: Ποιες βελτιώσεις «κλειδώνουν» για τους ελεύθερους επαγγελματίες

 27/11/2023 
 

Φρένο στην πρόσβαση της Εφορίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς!

 20/11/2023 
 

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής

 15/11/2023 
 

Κακά μαντάτα για χιλιάδες φορολογούμενους - Έρχεται η «λυπητερή» για πληρωμή έξτρα φόρου

 14/11/2023 
 

Ποια είναι η σχέση του Υπουργού με το Δημόσιο Υπάλληλο;

 13/11/2023 
 

Πέτρος Ξενοφώντος: Νέο οικονομικό μοντέλο με έμφαση στον πρωτογενή τομέα(1 σχόλιo/α)

 12/11/2023 
 

Πως θα γίνετε ρουφιάνοι Πώς θα κάνετε “ψηφιακές” καταγγελίες για περιπτώσεις φοροδιαφυγής και διαφθοράς

 9/11/2023 
 

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι 1.043 φοροαπαλλαγές - Ποιοι πληρώνουν τον λογαριασμό

 9/11/2023 
 

Οι νέοι φόροι που φέρνουν τα αντικειμενικά κριτήρια

 1/11/2023 
 

Καταγραφή κινητών και ακινήτων στο νέο Taxisnet

 30/10/2023 
 

Για τα 5 εκατ. του Πατέλη

 28/10/2023 
 

Πότε η εφορία διαγράφει χρέη σε υπερχρεωμένους οφειλέτες

 28/10/2023 
 

Ποια φορολογικά «εγκλήματα» οδηγούν στη φυλακή(1 σχόλιo/α)

 28/10/2023 
 

Μηνύματα και στα κινητά από την ΑΑΔΕ για τα χρέη

 19/10/2023 
 

Οι επαγγελματίες υποχρεωτικά στο IRIS, χτύπημα στη φοροδιαφυγή

 18/10/2023 
 

Τελευταίες πινελιές στο ν/σ για τη φοροδιαφυγή – Η δέσμη των μέτρων

 5/10/2023 
 

Ποιοι παίρνουν τα φθηνά δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης

 27/9/2023 
 

Τώρα βάζει στο μάτι τους ελεύθερους επαγγελματίες

 22/9/2023 
 

Μπλόκο στην κλοπή του ΦΠΑ!

 22/9/2023 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Διακήρυξη Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)
Άρθρο του Καιτανόγλου Σάββα Λογιστή Φοροτεχνικού 
ΣΟΛΝΘ: «Κοινωνικά άδικη η αποκλειστική στοχοποίηση των ατομικών επιχειρήσεων»  
Όλοι στο Σύνταγμα στην συγκέντρωση φορέων για να πάρουν πίσω το φορολογικό έκτρωμα. 
Τώρα πρέπει να απαντήσετε συνάδελφοι του Προεδρείου 
Οι μη νόμιμες μεθοδεύσεις των κομματικών στελεχών της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και η απαξίωση των δημοκρατικών διαδικασιών και του Ο.Ε.Ε. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Πάνω από 2,5 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει – Εξετάζεται νέα παράταση 
Νέα εγκύκλιος ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για χρέη στην Εφορία από κληρονομιά 
«Κλείδωσε» ΑΦΜ η ΑΑΔΕ για απάτες στον ΦΠΑ 
Μπλόκο στις προσφυγές για την επιστροφή των Επιστρεπτέων Προκαταβολών! 
Το μέγα-κόλπο για την αποφυγή κατασχέσεων της Εφορίας! 
Τι μπορεί να κατασχέσει η Εφορία για χρέη προς το δημόσιο 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Πεντε θεματα οικονομικα - νομισματικα

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα