Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
16/5/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8633
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη
Πρώτες ήττες ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στον Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμό τους κατά της Ρωσίας. Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής
Η οικονομική προσέγγιση του πολέμου στην Ουκρανία
Κρούγκμαν: Το δεύτερο μεγάλο λάθος του Πούτιν

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 
Κύρτσος καλεί Ν.Δ. να στραφεί κατά της Novartis 
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, για την κυβέρνηση 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας που συνοδεύτηκε με την παραίτηση από την θέση

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/9/2009   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας που συνοδεύτηκε με την  παραίτηση από την θέση του ΓΓ του ΟΕΕ του Αλεβιζακη Παναγιωτη.

  

Συνάδελφοι,

Επιτρέψτε μου να συνδέσω το θέμα του απολογισμού με μία μικρή αναφορά σχετικά με την συγκρότηση του Προεδρείου της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

 Για την εκλογή προέδρου υπήρξαν δυο υποψηφιότητες . Από τη ΔΗΚΙΟ η υποψηφιότητα του συνάδελφο Πελοπίδα Καλλίρη και από την Ανεξάρτητη Κίνηση η υποψηφιότητα του  Παναγιώτη Αλεβιζάκη.

Ο συνάδελφος Καλλίρης εκλέχτηκε Πρόεδρος συγκεντρώνοντας τις ψήφους των συναδέλφων των παρατάξεων ΔΗΚΙΟ και ΠΑΣΚΟ.

Το αποτέλεσμα σεβαστό και αποδεκτό, αυτά έχει η    Δημοκρατία.

Για την θέση του Γραμματέα, ενώ θα έπρεπε η ΠΑΣΚΟ ,σαν δεύτερη δύναμη, να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογούσε δεν δέχθηκε και μπροστά στο αδιέξοδο που οδηγηθήκαμε προτείναμε τα κάτωθι:

Να αναλάβει, προσωρινά, την θέση του Γ. Γραμματέα η παράταξη μας, η ΑΚΙΟΕ, με την προϋπόθεση να υπάρξει  ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης.

Ανάλογα με την δραστηριότητα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και την υλοποίηση των στόχων αυτών του προγράμματος δράσης θα επανακαθορίζαμε την στάση μας.

Το πρόγραμμα είχε τους κάτωθι στόχους :

Ø      Κατάργηση του άρθρου 38 Ν.2823/2000.

Ø      Σύνδεση των μητρώων του ΟΕΕ με τις διαδικτυακές πύλες του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Ø      Επιμόρφωση, κατάρτιση, ενημέρωση των συναδέλφων και αναβάθμιση των διαδικασιών εκπαίδευσης εφαρμόζοντας την μέθοδο e -  learning.

Ø      Έλεγχος στην άσκηση του επαγγέλματος και αντιμετώπιση των παρανόμων.

Ø      Συνέχιση του ελέγχου των μητρώων του ΟΕΕ για την τελική εκκαθάριση τους.

Ø      Στήριξη των συναδέλφων σε κάθε χώρο δουλειάς.

Ø      Παρέμβαση του ΟΕΕ στην κοινωνία για τα θέματα που είναι καθ’  υλήν αρμόδιο.

Εκτιμούμε και σεβόμαστε όλους τους συνάδελφους όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ευελπιστώντας ότι δεν θα είμαστε άδικοι στο λόγος μας. Παράλληλα όσα κάνουμε ή όσα τολμούμε να κάνουμε ή προσπαθούμε να κάνουμε αποσκοπούμε να είναι  χρήσιμα στους συναδέλφους και στην κοινωνία μας.

Δυστυχώς το Ο.Ε.Ε. είναι προεδρικοκεντρικό. Όλα εξαρτώνται από την καλή διάθεση και δράση του εκάστοτε προέδρου. Αν ο πρόεδρος επιθυμεί να συνεργαστεί και να «μοιράσει»  αρμοδιότητες δημιουργώντας τις δυνατότητες δράσης του προεδρείου και της Κεντρική Διοίκησης τότε ίσως κάτι μπορεί να γίνει στο ΟΕΕ.

Δυστυχώς, παρά τις δεσμεύσεις, οι δυνατότητες δεν υπήρξαν και  αν σε αυτό προσθέσουμε την λογική που διακατέχει  το ΟΕΕ  , όπου όλοι οι πρόεδροι θεωρούν πάρεργο την ενασχόληση τους  με το Οικονομικό Επιμελητήριο , τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Αν στα προαναφερόμενα , που είναι από μόνα τους αρκετά να παγιδεύσουν τον θεσμό , προσθέσουμε  τις λογικές των  κομματικών σκοπιμοτήτων, τους  κομματικούς και προσωπικούς ανταγωνισμούς , τη λογική των κομματικών ημετέρων  , τότε το ΟΕΕ  οδηγείται , και οδηγήθηκε (!) σε τέλμα.

Συνάδελφοι,

σε μια κοινωνία που η πολιτεία  αγωνίζεται  για την εξεύρεση πόρων,  την ανεργία μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, έρχεται  η πολιτική ηγεσία και δρα αδιανόητα .

Αρνιέται να καταργήσει το άρθρο 38 και να συνδέσει τα μητρώα του ΟΕΕ με τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Θέλει ή δεν θέλει την διαφάνεια η πολιτική ηγεσία; Ποια είναι η λογική του επιχειρήματος ότι για την κατάργηση του άρθρου 38 θα πρέπει προηγουμένως να συνεννοηθούμε με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ και όσο αυτός αντιτίθεται  ο υπουργός   δεν πρόκειται να μας λύσει το πρόβλημα ;

Είναι επιχείρημα όταν μέλη της ΚΔ  , παρά τις διακηρύξεις τους λένε ότι δεν θα δώσει καμιά λύση η κατάργηση του άρθρου 38. Τελικά φαίνεται ότι τα επαγγελματικά προβλήματα που μας απασχολούν, πολλοί τα διακηρύσσουν, λίγοι τα πιστεύουν και πολύ λίγοι επιμένουν στην επίλυσή τους.

Είναι δυνατόν ο κύριος υπουργός να μην μας έχει δεχτεί και να μην έχει συζητήσει τα προβλήματά μας; Φυσικά ποτέ δεν θα μας δεχτεί και δεν θα μας ακούσει. Γατί;

Γιατί πολλοί συνάδελφοι είναι προσδεμένοι στο άρμα της Κυβέρνησης   και δεν είναι διατεθειμένοι να συγκρουστούν.

 Η επιμόρφωση που είχε ξεκινήσει για τους συναδέλφους Λογιστές αφέθηκε στην τύχη της και στις σκοπιμότητες μερικών επιτήδειων.Χωρίς να ενημερωθεί κανείς και  χωρίς να ζητηθεί η συνδρομή κανενός, μιας και  δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν από το ΟΕΕ(;) τελικά  έγινε από άλλους. Κάποιοι στην ΚΔ που εξυπηρετούν συμφέροντα ενός συγκριμένου χώρου αξιοποιώντας  την πληροφόρηση που είχε το ΟΕΕ, λειτούργησαν σε βάρος της πρωτοβουλίας για την επιμόρφωση που είχε ξεκινήσει το ΟΕΕ.

Η εκκαθάριση των μητρώων και ιδιαίτερα του μητρώου επαγγέλματος δεν στηρίχτηκε από το προεδρείο και την Κ.Δ.

Αξιοσημείωτο είναι  ότι οτιδήποτε συζητιόταν στις συνεδριάσεις της επιτροπής εκκαθάρισης έβγαινε στη δημοσιότητα με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται το έργο της επιτροπής . Είναι γεγονός ότι το έργο της  «σαμποταρίστηκε», και φυσικά  όποιος κατήγγειλε ή έλεγε τα πράγματα με το όνομά  τους, θεωρούνταν γραφικός.

Ούτε λόγος βέβαια να γίνεται για τα συμφέροντα των ελεγκτικών εταιρειών των τραπεζών, που λειτουργούν ανεξέλεγκτα  και φυσικά  υπό τις ευλογίες της πολιτικής ηγεσίας.

Νεκρική σιγή ακόμη, παρά τις συνεχείς καταγγελίες μας , γι’ αυτούς που ασκούν το επάγγελμα παράνομα,  όπως τα  καφενεία  που λειτουργούν στις Δ.Ο.Υ,  .

Η  κοινωνικο-οικονομική   παρέμβαση του ΟΕΕ σε θέματα που έντονα μαστίζουν τον τόπο μας, μηδαμινή έως και απούσα. Οι κομματικοί ανταγωνισμοί και οι σκοπιμότητες δεν επέτρεψαν στο ΟΕΕ να έχει έγκαιρα άποψη. Οκτώ μήνες έκανε η επιτροπή για να βγάλει το πόρισμα για την αντιμετώπιση της κρίσης στην  Ελληνική οικονομία.

Και αν τα μέτρα της Κυβέρνησης ήταν πράγματι αναπτυξιακά προς το συμφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων της οικοδομικής δραστηριότητας και όχι των τραπεζών της εμπορίας αυτοκινήτων ή των  κλιματιστικών,  η κρίση θα είχε αντιμετωπιστεί και εμείς δεν θα είχαμε βγάλει ακόμα πόρισμα.

Αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε τον εκπρόσωπό μας από αυτή την επιτροπή γιατί δεν  ανεχόμασταν  τις σκόπιμες κωλυσιεργίες  και τις ανούσιες κομματικές αντιπαραθέσεις .

Την περίοδο που διανύσαμε το ΟΕΕ «χτυπήθηκε» στο τύπο από  κατευθυνόμενες λογικές   με ευτελή, ψεύτικα και συκοφαντικά δημοσιεύματα πότε της μιας πότε της άλλης κομματικής παράταξης (ΔΗΚΙΟ και ΠΑΣΚΟ).  Εμείς  σας καλούμε να ακολουθήσετε την λογική μας που προτάσσουμε τις θέσεις του ΟΕΕ , την προβολή του ΟΕΕ, την ενδυνάμωση του Ο.Ε.Ε., που με παρέμβασή μας γίνεται πρωτοσέλιδο στο τύπο.

Συνάδελφοι,

με την ανάληψη της  θέσης του Γ. Γραμματέα είχαμε δώσει προσωρινή διέξοδο στο  ΟΕΕ, όμως τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παραιτηθούμε από την θέση αυτή γιατί δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοί σε αυτό που γίνεται στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

Θα στηρίξουμε όποια επιλογή προτιμήσετε, γατί δεν θέλουμε να οδηγήσουμε το ΟΕΕ σε εκλογές, φτάνει όμως  οι επιλογές σας να μη μας προσβάλουν και να  είναι εντός των επιτρεπτών ορίων.

Θα είμαστε δίπλα σας για όποια επιλογή:

Ø      στηρίζει και δεν διχοτομεί το Οικονομικό Επιμελητήριο

Ø      στηρίζει το επάγγελμα  και τον επαγγελματία οικονομολόγο

Ø      συμβάλει στην εκκαθάριση των μητρώων του ΟΕΕ

Ø      συμβάλει στην ενδυνάμωση του εξωστρεφή χαρακτήρα του Οικονομικού Επιμελητήριο.

Από σήμερα και μετά θα έχετε την δημόσια κριτική μας αλλά και την στήριξή μας σε ότι στηρίζει το ΟΕΕ και το επάγγελμα.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αλεβιζάκης

Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης

  Σχολιασμός Θέματος «Το πλήρες κείμενο της ομιλίας που συνοδεύτηκε με την παραίτηση από την θέση του ΓΓ του ΟΕΕ του Αλεβιζακη Παναγιωτη»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ανακοινώσεις - Νέα

 
 

Πώς οι 10 δόσεις του ΕΝΦΙΑ γίνονται 24

 12/5/2022 
 

e-ΕΦΚΑ: Mόνο με ηλεκτρονικό ραντεβού η εξυπηρέτηση

 10/5/2022 
 

Coca-Cola Ηοldings BV: Καλείται να πληρώσει 2,6 εκατ. ευρώ με απόφαση ΣτΕ

 10/5/2022 
 

Ε. 2040 /20-04-2022 Οδηγίες για τη συμπλήρωση και την εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων φορολογικού έτους 2021

 28/4/2022 
 

10 διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για τις επιστρεπτέες προκαταβολές

 16/4/2022 
 

Έκρηξη κατασχέσεων καταθέσεων, μισθών, συντάξεων, ενοικίων από την Εφορία

 14/4/2022 
 

Αυτόματος υπολογισμός φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ

 12/4/2022 
 

Φάκελος: Δασικοί χάρτες – Όλες οι πληροφορίες μέσα από 60 ερωτήσεις – απαντήσεις Τι ισχύει για τις αντιρρήσεις, πότε λήγουν οι προθεσμίες

 9/4/2022 
 

Οι 10 εντολές της Κομισιόν για τις απάτες στον ΦΠΑ

 9/4/2022 
 

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ οι εικονικές δωρεές

 8/4/2022 
 

ΑΑΔΕ: Στο «στόχαστρο» 1 εκατ. επιτηδευματίες Διασταυρώσεις εισοδημάτων για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του «μαύρου χρήματος»

 7/4/2022 
 

Η ερώτηση - απάντηση 14 του Ε3 για την ωφέλεια από τη μείωση της επιστρεπτέας προκαταβολής

 1/4/2022 
 

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2021(1 σχόλιo/α)

 31/3/2022 
 

Α. 1038 /14-03-2022 Τρόπος υποβολής καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών της παρ. 3 του άρθρου 14 του ν. 4174/2013, για τα έτη 2021 και επόμενα (Α' 170).

 31/3/2022 
 

Ανοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού

 30/3/2022 
 

Τι προβλέπεται για τους δασωμένους αγρούς, τι σχεδιάζεται για τις εκχερσωμένες εκτάσεις, τι ισχύει σήμερα για τα δασικά

 29/3/2022 
 

Οδηγός επιβίωσης για τη φορολογία εισοδήματος: Οι «παγίδες», οι νέοι κωδικοί και τα κλειδιά του Ε1 για τις απαλλαγές

 29/3/2022 
 

Δάνεια έως 250.000 ευρώ για κεφάλαιο κίνησης στις μικρές επιχειρήσεις

 29/3/2022 
 

Αγρια φορολόγηση για τα Airbnb

 28/3/2022 
 

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ψυγείο ή κλιματιστικό μέσω TaxisNet

 24/3/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα :Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό
«Webinar mydata» Διαβίβαση παραστατικών 2021. Διαβιβάσεις, διορθώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στην myDATA .
Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)
Η αναδρομική ασφάλιση των αθλητών στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι καταστροφική και πρέπει να την πάρτε πίσω !!!!  
Σφάλμα Πλατφόρμας - Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας ΥΠ.Ε.Κ.Υ. 
Mydata σε διάλυση , κατάργηση Μ.ΥΦ. , νέες Μ.Υ.Φ. εξουθένωση Λογιστών και το Προεδρείο και η Τεχνική Επιτροπή του ΟΕΕ ο “χρήσιμος” συνήγορος της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πώς οι 10 δόσεις του ΕΝΦΙΑ γίνονται 24
e-ΕΦΚΑ: Mόνο με ηλεκτρονικό ραντεβού η εξυπηρέτηση
Coca-Cola Ηοldings BV: Καλείται να πληρώσει 2,6 εκατ. ευρώ με απόφαση ΣτΕ
Ε. 2040 /20-04-2022 Οδηγίες για τη συμπλήρωση και την εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων φορολογικού έτους 2021 
10 διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για τις επιστρεπτέες προκαταβολές 
Έκρηξη κατασχέσεων καταθέσεων, μισθών, συντάξεων, ενοικίων από την Εφορία  

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων του Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα