Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
22/10/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2329
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις» 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 
Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Βελόπουλος: «Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ήδη βυθίσει το Ορούτς Ρέις»
Ενθουσιασμένοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση
Η ανήθικη φωτογραφία που ανέβασε ο Τραμπ για τον Μπάιντεν. Το άσκοπο λογοπαίγνιο.

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/12/2009   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 - 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 - FAX: 210-8253446 * E - mail: pofee@otenet.gr Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

 

Προς τα Μέλη του Ο.Ε.Ε.

Αθήνα: 30/09/2009

Κοινοποίηση προς τα Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Απάντηση σε χθεσινή ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. που μας κοινοποιήθηκε με e-mail:

          Ο «εκπρόσωπος» της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας, μιας «προσωποπαγούς» παράταξης στο Ο.Ε.Ε., θέλει να ξεγελάει τον εαυτό του - ίσως και τους «δικούς του» ανθρώπους - πιστεύοντας (γιατί δυστυχώς πες - πες το πιστεύεις και ο ίδιος ακόμη και αν δεν το ομολογείς δημόσια) ότι:

          1.- Οι Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Λογιστές - Φοροτεχνικοί περίμεναν την επιβεβαίωσή του για να πεισθούν ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αγωνίζεται καθημερινά για την ουσιαστική κατοχύρωση του Επαγγέλματος που ασκούν .

          2.- Οι έντιμοι Οικονομολόγοι μπορεί να είναι αντίθετοι με την ουσιαστική κατοχύρωσητου Επαγγέλματός μας που θα γίνει ΜΟΝΟΝ με την «απομάκρυνση» ΟΛΩΝ αυτών που ενώ είναι - ή είναι εν δυνάμει - ΜΕΛΗ της Α.Κ.Ι.Ο.Ε. . Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι πολλοί πτυχιούχοι Ανωτάτων Οικονομικών Σχολών που εργάζονται είτε ως υπάλληλοι στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο Τομέα και στις πρώην Δ.Ε.Κ.Ο. ή στις Τράπεζες αλλά και  ως Καθηγητές ή Μελετητές κ.α. ασκούν, τις πιο πολλές φορές παράνομα, προσωπικά οι ίδιοι ή πολύ συχνά «κρυμμένοι» πίσω από συγγενικά τους πρόσωπα και το Επάγγελμά μας, τις περισσότερες φορές ακόμη και χωρίς Άδεια ή με μια Άδεια από το «τότε» που ποτέ δεν ανανεώθηκε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν ασκεί έλεγχο ποιος και τι υπογράφει.

          3.- Τα Πολιτικά Κόμματα ενδιαφέρονται για την αόριστη άποψη του και την αβάσιμη κριτική που ασκεί η οποία έχει αποδειχθεί κατ' επανάληψη ότι αποτελεί εφαρμογή, στην πράξη, της λαϊκής ρήσης : «ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

          4.- Η συμμετοχή του στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είναι αρκετή να ανακόψει τις προσπάθειες ενός ολόκληρου Κλάδουπου επιζητά εδώ και δεκαετίες την ουσιαστική κατοχύρωση του Λειτουργήματος που ασκούμε και την πάταξη της παραοικονομίας στον Κλάδο των Ελευθέρων Επαγγελματιών Φοροτεχνικών - Λογιστών

          5.- Το Προεδρείο της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. δεν ανέλυσε - πριν ορίσει εκπρόσωπό του Ο.Ε.Ε. στην ομάδα εργασίας - την πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και δεν ενημέρωσε  ότι με την υλοποίησή της κατοχυρώνονται και αυξάνονται τα έσοδα του Ο.Ε.Ε. από την έκδοση και ανανέωση των Αδειών που μας χορηγεί καθώς μέχρι σήμερα χιλιάδες κάτοχοι Αδειών δεν τις ανανέωναν εφόσον καμία Υπηρεσία δεν τις ζητούσε

          6. - Ότι ο Δούρειος Ίππος του Κλάδου μας που ο ίδιος κατασκεύασε για να μαζεύει ψήφους για την συμμετοχή του στην Κ.Δ του Ο.Ε.Ε και ο οποίος πλέον είναι Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο ΔΕΝ  μπορεί να εκπροσωπήσει ΠΟΥΘΕΝΑ κανέναν Κλάδο γιατί απλούστατα δεν είναι ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

          7.- Η  Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  δεν έκανε προκαταρκτικές συζητήσεις και με τα δύο μεγάλα Πολιτικά Κόμματα ΠΡΙΝ καταθέσει την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη πρότασή της για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων, επιδιώκοντας, με την τακτική αυτή, ένα τόσο σημαντικό και ουσιαστικό θέμα για τον Κλάδο και την Εθνική Οικονομία να μην αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εντός και εκτός Βουλής.

 

          Τελειώνοντας, και για τελευταία φορά, επισημαίνουμε ότι:

 

Ø      Μπορείς να συνεχίσεις να «κοιμάσαι», ήσυχος, τον «ύπνο του δικαίου» κ. Π.Αλεβιζάκη που αυτοανακηρύχθηκες  μοναδικός υπερασπιστής των «συμφερόντων» του Ο.Ε.Ε., γιατί η πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων  δεν αφαιρεί καμία από τις μέχρι σήμερα αρμοδιότητες του Ο.Ε.Ε. ενώ ταυτόχρονα υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ όσους ασκούν ΝΟΜΙΜΑ το επάγγελμα να ανανεώνουν - πληρώνοντας -  την Άδειά τους. Το Δ.Σ. και η Γ.Σ. των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχουν διακομματική σύνθεση - μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο - και στόχος μας είναι ΜΟΝΟΝ η προάσπιση των συμφερόντων του Κλάδου , κυρίως από αυτούς που περιοδικά δηλώνουν «φίλοι» όταν προσδοκούν προσωπικά οφέλη και αυτή η σύνθεση απόψεων και ιδεών της δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για την προώθηση των αιτημάτων του Κλάδου ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα ασκεί διακυβέρνηση μέσα από την κατάθεση ξεκάθαρων και τεκμηριωμένων προτάσεων.

Ø      Τόσο η  Πολιτική Ηγεσία του ΥΠ.ΟΙ.Κ.Ο. μέχρι χθές  όσο και ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. «βλέπουν» ότι είναι αναγκαίο το «ξεκαθάρισμα» στον Κλάδο μας και για όλους αυτούς (ΠΛΗΝ του εκπροσώπου της Α.ΚΙ.Ο.Ε.) η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι η ΜΟΝΗ Ομοιοεπαγγελματική Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση του Κλάδου των Λογιστών - Φοροτεχνικών και για τον λόγο αυτό μπορεί να εκπροσωπεί όλο τον Κλάδο.

Ø      Τα Πολιτικά Κόμματα γνωρίζουν, και αξιολογούν θετικά, ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετέχει και στην αντίστοιχη Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.F.E.) επομένως τα Μέλη της θα δεσμεύονται από έναν ανάλογο Κώδικα Δεοντολογίας, τον οποίο το Ο.Ε.Ε. δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να συντάξει μέχρι σήμερα γιατί απλούστατα το Ο.Ε.Ε. δεν εκπροσωπεί τον Κλάδο αλλά απλά του έχει «ανατεθεί» η  χορήγηση και η ανανέωση των Αδειών μας και ο ανευθυνο-υπεύθυνος εκπρόσωπος της Α.ΚΙ.Ο.Ε. ανέλαβε ένα ακόμη έργο που δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να προχωρήσει.

Ø      Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Κλάδο μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του είτε στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είτε στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την βελτίωση των προϋποθέσεων και των όρων πιστοποίησης των Λογιστικών Γραφείων ενώ το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αναλαμβάνει την, ηθική, υποχρέωση να δίνει την μέγιστη δημοσιότητα σε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του θέματος.

Ø      Καμουφλαρισμένος πίσω από την επωνυμία μιας παράταξης του Ο.Ε.Ε. ο εκπρόσωπός της εκτοξεύει «πυροτεχνήματα» με βασικό στόχο να μειώσει τον θετικό αντίκτυπο από την δράση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. . Εφόσον αυτά χάνονται στο μαύρο σκοτάδι που τον περιτριγυρίζει θα έπρεπε να υιοθετήσουμε την στάση «η σιωπή μας προς απάντησή σου», όμως η συνεχείς προσπάθεια που καταβάλλουμε για την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών μας προς όφελος ΟΛΟΥ του Κλάδου - Μελών και Μη ακόμη Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., μας υποχρέωσε να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας καθώς «η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός»

 

  Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

            

Πανίδης  Αβραάμ                                                   Πατέλης Γ. Νικόλαος

  Σχολιασμός Θέματος «Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ»  
  alevizakis είπε...

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς συνάδελφοι διαφορετικά χωρίς τους ''καθημερινούς και ουσιαστικούς αγώνες σας δεν θα είχαμε την πολυπόθητοι κατοχύρωση που έχετε κατορθώσει''. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η κατοχύρωση δεν έρχεται όταν είσαι παρατρεχάμενος και νεροκουβαλητής τους εκάστοτε Υπουργού. Δεν είναι καταχώριση η διαβεβαίωση του κ. Παπαθανάσιου ότι θα σας δώσει το μητρώο των Λογιστών Φοροτεχνών ούτε να έχετε εσείς την πιστοποίηση των γραφείων των Λογιστών Φοροτεχνών. Γιατί μπορεί αν και μέλη του ΟΕΕ να επιδιώξατε να πάρετε αρμοδιότητες του ΟΕΕ, σε βάρος του συνόλου των συνάδελφων και του επαγγέλματος , αλλά αφού σας σέβονταν και σας εκτιμούσαν γατί δεν επιβάλατε παράλληλα την κατάργηση του άρθρο 38 του Ν. 2873/2000. Γιατί δεν επιβάλατε με την εκτίμηση που σας είχαν την γενίκευση της νέας τεχνολογίας στο επάγγελμα και την κατάργηση της αυτοπεραίωσης που και μας υποβαθμίζει και καλύπτει όλους τους παράνομους. Γιατι δεν επιβάλατε την κατάργηση της πολυνομίας που βασανίζει τον τόπο και το επάγγελμα ; Αυτά και αλλά πολλά θα μπορούσατε να κάνετε για το επάγγελμα αφού είχατε και έχετε τις γνωριμίες , τις επαφές και την εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας. Δυστυχώς συνάδελφοι άλλο να ξημεροβραδιάζεσαι στους διαδρόμους των υπουργείων και να φτιάξεις κλίμα υπέρ κάποιων υπουργών και άλλο να διεκδικείς για το συνάδελφο. Τώρα μπορείτε να μας ειρωνεύεστε και να χλευάζετε την ασυμβίβαστη στάση μας. Έχετε κάθε δικαίωμα αφού ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα τις αρχές και τις άξιες που έχει. Πράξτε όπως θέλετε είμαστε όλοι γνωστοί από τις πράξεις μας.

 
 προσθήκη στις 10/12/2009 1:39:54 μμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους

 6/7/2020 
 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc

 6/7/2020 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 18/6/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι
Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας
Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης 
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 
Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον e-ΕΦΚΑ
Ανοίγει ξανά η πόρτα των 120 δόσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ
Υποχρεωτική γονική άδεια έξι μηνών σε όλους τους γονείς
Μετρα στήριξης για τις "Πορτοκαλι" περιοχες
Ε. 2162 /13-10-2020 Έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 ΚΦΔ.
Κοινή Υπουργική Απόφαση ΓΔΟΥ 233/2020 - ΦΕΚ 4471/Β/11-10-2020 Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της... 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Αποσβέσεις Παγίων Στοιχείων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα