Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
4/6/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 1310
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης 
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/12/2009   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 - 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 - FAX: 210-8253446 * E - mail: pofee@otenet.gr Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

 

Προς τα Μέλη του Ο.Ε.Ε.

Αθήνα: 30/09/2009

Κοινοποίηση προς τα Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Απάντηση σε χθεσινή ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. που μας κοινοποιήθηκε με e-mail:

          Ο «εκπρόσωπος» της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας, μιας «προσωποπαγούς» παράταξης στο Ο.Ε.Ε., θέλει να ξεγελάει τον εαυτό του - ίσως και τους «δικούς του» ανθρώπους - πιστεύοντας (γιατί δυστυχώς πες - πες το πιστεύεις και ο ίδιος ακόμη και αν δεν το ομολογείς δημόσια) ότι:

          1.- Οι Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Λογιστές - Φοροτεχνικοί περίμεναν την επιβεβαίωσή του για να πεισθούν ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αγωνίζεται καθημερινά για την ουσιαστική κατοχύρωση του Επαγγέλματος που ασκούν .

          2.- Οι έντιμοι Οικονομολόγοι μπορεί να είναι αντίθετοι με την ουσιαστική κατοχύρωσητου Επαγγέλματός μας που θα γίνει ΜΟΝΟΝ με την «απομάκρυνση» ΟΛΩΝ αυτών που ενώ είναι - ή είναι εν δυνάμει - ΜΕΛΗ της Α.Κ.Ι.Ο.Ε. . Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι πολλοί πτυχιούχοι Ανωτάτων Οικονομικών Σχολών που εργάζονται είτε ως υπάλληλοι στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο Τομέα και στις πρώην Δ.Ε.Κ.Ο. ή στις Τράπεζες αλλά και  ως Καθηγητές ή Μελετητές κ.α. ασκούν, τις πιο πολλές φορές παράνομα, προσωπικά οι ίδιοι ή πολύ συχνά «κρυμμένοι» πίσω από συγγενικά τους πρόσωπα και το Επάγγελμά μας, τις περισσότερες φορές ακόμη και χωρίς Άδεια ή με μια Άδεια από το «τότε» που ποτέ δεν ανανεώθηκε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν ασκεί έλεγχο ποιος και τι υπογράφει.

          3.- Τα Πολιτικά Κόμματα ενδιαφέρονται για την αόριστη άποψη του και την αβάσιμη κριτική που ασκεί η οποία έχει αποδειχθεί κατ' επανάληψη ότι αποτελεί εφαρμογή, στην πράξη, της λαϊκής ρήσης : «ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

          4.- Η συμμετοχή του στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είναι αρκετή να ανακόψει τις προσπάθειες ενός ολόκληρου Κλάδουπου επιζητά εδώ και δεκαετίες την ουσιαστική κατοχύρωση του Λειτουργήματος που ασκούμε και την πάταξη της παραοικονομίας στον Κλάδο των Ελευθέρων Επαγγελματιών Φοροτεχνικών - Λογιστών

          5.- Το Προεδρείο της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. δεν ανέλυσε - πριν ορίσει εκπρόσωπό του Ο.Ε.Ε. στην ομάδα εργασίας - την πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και δεν ενημέρωσε  ότι με την υλοποίησή της κατοχυρώνονται και αυξάνονται τα έσοδα του Ο.Ε.Ε. από την έκδοση και ανανέωση των Αδειών που μας χορηγεί καθώς μέχρι σήμερα χιλιάδες κάτοχοι Αδειών δεν τις ανανέωναν εφόσον καμία Υπηρεσία δεν τις ζητούσε

          6. - Ότι ο Δούρειος Ίππος του Κλάδου μας που ο ίδιος κατασκεύασε για να μαζεύει ψήφους για την συμμετοχή του στην Κ.Δ του Ο.Ε.Ε και ο οποίος πλέον είναι Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο ΔΕΝ  μπορεί να εκπροσωπήσει ΠΟΥΘΕΝΑ κανέναν Κλάδο γιατί απλούστατα δεν είναι ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

          7.- Η  Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  δεν έκανε προκαταρκτικές συζητήσεις και με τα δύο μεγάλα Πολιτικά Κόμματα ΠΡΙΝ καταθέσει την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη πρότασή της για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων, επιδιώκοντας, με την τακτική αυτή, ένα τόσο σημαντικό και ουσιαστικό θέμα για τον Κλάδο και την Εθνική Οικονομία να μην αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εντός και εκτός Βουλής.

 

          Τελειώνοντας, και για τελευταία φορά, επισημαίνουμε ότι:

 

Ø      Μπορείς να συνεχίσεις να «κοιμάσαι», ήσυχος, τον «ύπνο του δικαίου» κ. Π.Αλεβιζάκη που αυτοανακηρύχθηκες  μοναδικός υπερασπιστής των «συμφερόντων» του Ο.Ε.Ε., γιατί η πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων  δεν αφαιρεί καμία από τις μέχρι σήμερα αρμοδιότητες του Ο.Ε.Ε. ενώ ταυτόχρονα υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ όσους ασκούν ΝΟΜΙΜΑ το επάγγελμα να ανανεώνουν - πληρώνοντας -  την Άδειά τους. Το Δ.Σ. και η Γ.Σ. των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχουν διακομματική σύνθεση - μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο - και στόχος μας είναι ΜΟΝΟΝ η προάσπιση των συμφερόντων του Κλάδου , κυρίως από αυτούς που περιοδικά δηλώνουν «φίλοι» όταν προσδοκούν προσωπικά οφέλη και αυτή η σύνθεση απόψεων και ιδεών της δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για την προώθηση των αιτημάτων του Κλάδου ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα ασκεί διακυβέρνηση μέσα από την κατάθεση ξεκάθαρων και τεκμηριωμένων προτάσεων.

Ø      Τόσο η  Πολιτική Ηγεσία του ΥΠ.ΟΙ.Κ.Ο. μέχρι χθές  όσο και ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. «βλέπουν» ότι είναι αναγκαίο το «ξεκαθάρισμα» στον Κλάδο μας και για όλους αυτούς (ΠΛΗΝ του εκπροσώπου της Α.ΚΙ.Ο.Ε.) η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι η ΜΟΝΗ Ομοιοεπαγγελματική Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση του Κλάδου των Λογιστών - Φοροτεχνικών και για τον λόγο αυτό μπορεί να εκπροσωπεί όλο τον Κλάδο.

Ø      Τα Πολιτικά Κόμματα γνωρίζουν, και αξιολογούν θετικά, ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετέχει και στην αντίστοιχη Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.F.E.) επομένως τα Μέλη της θα δεσμεύονται από έναν ανάλογο Κώδικα Δεοντολογίας, τον οποίο το Ο.Ε.Ε. δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να συντάξει μέχρι σήμερα γιατί απλούστατα το Ο.Ε.Ε. δεν εκπροσωπεί τον Κλάδο αλλά απλά του έχει «ανατεθεί» η  χορήγηση και η ανανέωση των Αδειών μας και ο ανευθυνο-υπεύθυνος εκπρόσωπος της Α.ΚΙ.Ο.Ε. ανέλαβε ένα ακόμη έργο που δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να προχωρήσει.

Ø      Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Κλάδο μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του είτε στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είτε στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την βελτίωση των προϋποθέσεων και των όρων πιστοποίησης των Λογιστικών Γραφείων ενώ το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αναλαμβάνει την, ηθική, υποχρέωση να δίνει την μέγιστη δημοσιότητα σε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του θέματος.

Ø      Καμουφλαρισμένος πίσω από την επωνυμία μιας παράταξης του Ο.Ε.Ε. ο εκπρόσωπός της εκτοξεύει «πυροτεχνήματα» με βασικό στόχο να μειώσει τον θετικό αντίκτυπο από την δράση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. . Εφόσον αυτά χάνονται στο μαύρο σκοτάδι που τον περιτριγυρίζει θα έπρεπε να υιοθετήσουμε την στάση «η σιωπή μας προς απάντησή σου», όμως η συνεχείς προσπάθεια που καταβάλλουμε για την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών μας προς όφελος ΟΛΟΥ του Κλάδου - Μελών και Μη ακόμη Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., μας υποχρέωσε να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας καθώς «η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός»

 

  Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

            

Πανίδης  Αβραάμ                                                   Πατέλης Γ. Νικόλαος

  Σχολιασμός Θέματος «Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ»  
  alevizakis είπε...

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς συνάδελφοι διαφορετικά χωρίς τους ''καθημερινούς και ουσιαστικούς αγώνες σας δεν θα είχαμε την πολυπόθητοι κατοχύρωση που έχετε κατορθώσει''. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η κατοχύρωση δεν έρχεται όταν είσαι παρατρεχάμενος και νεροκουβαλητής τους εκάστοτε Υπουργού. Δεν είναι καταχώριση η διαβεβαίωση του κ. Παπαθανάσιου ότι θα σας δώσει το μητρώο των Λογιστών Φοροτεχνών ούτε να έχετε εσείς την πιστοποίηση των γραφείων των Λογιστών Φοροτεχνών. Γιατί μπορεί αν και μέλη του ΟΕΕ να επιδιώξατε να πάρετε αρμοδιότητες του ΟΕΕ, σε βάρος του συνόλου των συνάδελφων και του επαγγέλματος , αλλά αφού σας σέβονταν και σας εκτιμούσαν γατί δεν επιβάλατε παράλληλα την κατάργηση του άρθρο 38 του Ν. 2873/2000. Γιατί δεν επιβάλατε με την εκτίμηση που σας είχαν την γενίκευση της νέας τεχνολογίας στο επάγγελμα και την κατάργηση της αυτοπεραίωσης που και μας υποβαθμίζει και καλύπτει όλους τους παράνομους. Γιατι δεν επιβάλατε την κατάργηση της πολυνομίας που βασανίζει τον τόπο και το επάγγελμα ; Αυτά και αλλά πολλά θα μπορούσατε να κάνετε για το επάγγελμα αφού είχατε και έχετε τις γνωριμίες , τις επαφές και την εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας. Δυστυχώς συνάδελφοι άλλο να ξημεροβραδιάζεσαι στους διαδρόμους των υπουργείων και να φτιάξεις κλίμα υπέρ κάποιων υπουργών και άλλο να διεκδικείς για το συνάδελφο. Τώρα μπορείτε να μας ειρωνεύεστε και να χλευάζετε την ασυμβίβαστη στάση μας. Έχετε κάθε δικαίωμα αφού ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα τις αρχές και τις άξιες που έχει. Πράξτε όπως θέλετε είμαστε όλοι γνωστοί από τις πράξεις μας.

 
 προσθήκη στις 10/12/2009 1:39:54 μμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)

 3/6/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 24/4/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών.

 21/4/2020 
 

Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιo/α)

 15/4/2020 
 

Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 14/4/2020 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

 13/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

 6/4/2020 
 

Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 3/4/2020 
 

Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ

 3/4/2020 
 

Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’

 2/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 2/4/2020 
 

ΣΟΛ-ΝΘ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 30/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Θέμα: Η αντίθεση μας στην αναγκαιότητα του προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

 29/3/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα Μέτρα Στήριξης της Οικονομίας από την Πανδημία του Κορωνοιού

 27/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) για την καθολική επέκταση των ΚΑΔ

 26/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Ενημέρωση για τους συνάδελφους Οικονομολόγους

 24/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

 23/3/2020 
 

Διαμαρτυρία Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 20/3/2020 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

 19/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 
Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
«Kατακτήστε» τη νέα πάγια ρύθμιση με τις 24 έως 48 δόσεις
Αυτά είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία - Οδηγίες του υπουργείου
ΕΡΓΑΝΗ: Παράταση προθεσμιών υποβολής Υ/Δ δικαιούχων ειδικών κατηγοριών
Τι ισχύει για τους κανόνες σώρευσης για τα μέτρα στήριξης στο πλαίσιο των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων του Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα